Cum să întrebați o fată în școala de mijloc

Nimeni nu a spus că a cerut o fată afară a fost ușoară - în special nu în școala medie, când fetele pot fi neorifice și greu de citit. Dar asta nu înseamnă că este imposibil! Dacă faceți un plan de joc, păstrați-vă răcoarea și știți cum să câștigați fata, atunci ea va fi prietena dvs. în cel mai scurt timp. Dacă doriți să știți cum să întrebați o fată în școala de mijloc, consultați pasul 1 pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătește-te să întrebi
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie 1
1. Fii prieteni în primul rând. Dacă doriți să întrebați o fată în școala de mijloc, atunci trebuie să vă cunoașteți mai întâi unul pe celălalt. Dacă nu vă cunosc foarte bine și le întrebați, probabil că sunt mai probabil să spună că nu. Nu trebuie să fiți cei mai buni prieteni - și probabil mai bine dacă nu sunteți, pentru că doriți să direcționați cu privire la zona prietenului - dar vă ajută dacă vă cunoașteți un pic, așa că sunteți pe ea radar și astfel crede că ești un tip frumos. Dacă nu are nicio idee despre cine sunteți sau dacă tot ce trebuie să meargă, este bârfă sau ghici, atunci va avea o șansă mai puțin probabilă de a spune da când o întrebi afară.
  • Fii prietenos. Spune-i lui și folosește numele ei pentru a arăta că te gândești la ea.
  • Faceți un efort într-un cadru de grup. Întrebați cum merge ziua ei sau dați-i un compliment ușor.
  • Plătiți doar o atenție la ea. Val la ea dacă merge peste tine în sălile sau se află în spatele tău în clasă.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să veniți prea puternici pentru a-i atrage atenția. De fapt, jocul greu de a obține un pic va prinde ochiul ei chiar mai mult.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc 2
    2. Flirtează cu ea puțin. Dacă vrei să iasă cu tine, atunci trebuie să construiești mai întâi un pic de chimie. Trebuie să fii puțin flirtat pentru a vedea dacă voi doi puteți reuși să aveți niște banter ușor, râdeți împreună și să aveți o conexiune reală. Puteți compliment un nou costum pe care îl poartă, o tachinează puțin (dacă nu este prea sensibilă) sau glumă doar într-un mod care o face să vadă că vă place.
  • Dacă sunteți într-un cadru de grup, acordați atenție ei, dar nu monopolizați timpul. Fă-o să vrea să flirteze cu tine, în loc să o ai doar să aștepte să vii calea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc 3
    3. Vezi dacă te place. Deși nu există nici o modalitate de a ști dacă te place cu adevărat până când o întrebi afară, poți să te uiți la unele semne că i-ai prins ochiul. Știind că poate avea un lucru pentru tine, puteți să vă încrederea în timpul dvs. atunci când este timpul să afișăm întrebarea. Iată câteva semne pe care le-ar plăcea:
  • Ea vă poate ignora complet sau vă poate acorda o atenție deosebită într-un cadru de grup
  • Ea poate să zâmbească sau să se prăbușească când îi prindeți ochiul
  • Prietenii ei pot șopti sau giggle pe măsură ce merg pe tine
  • Tocmai ai un sentiment bun, flirtat, ori de câte ori vorbesc doi
  • Alți oameni ți-au tachinat două despre plăcere reciproc
  • Întotdeauna pare să caute scuze pentru a vorbi cu tine
  • Verificați cât de des te atinge și vezi dacă face o scuză stupidă pentru asta. Acest lucru nu înseamnă că dacă te atinge o dată sau de două ori că te place.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie 4
    4. Alegeți locul potrivit și timpul de întrebat. Dacă doriți să o întrebați, atunci nu trebuie să alegeți locul și timpul perfect, dar vă ajută dacă alegeți o bună oportunitate de a vă îmbunătăți șansele. Dacă vrea să iasă cu tine, atunci va spune probabil da în majoritatea circumstanțelor, dar vă puteți îmbunătăți șansele de a obține răspunsul pe care îl doriți prin alegerea unui loc care este destul de privat, fără a face fetița incomod și prin alegerea unui a când este într-o stare bună și nu este probabil să fie distrasă sau subliniată.
  • Nu trebuie să așteptați prea mult timp pentru oportunitatea perfectă de a se prezenta. Fetele din școala de mijloc pot fi destul de fickle, deci dacă simțiți că aveți o ocazie destul de bună de ao întreba, du-te pentru ea în loc să aștepte pe cea perfectă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie Pasul 5
    5. Gândiți-vă la ceva ce puteți face împreună. Când o întrebi, probabil că trebuie să te gândești la ceva de făcut împreună! Acest lucru poate părea destul de evident pentru tine, dar s-ar putea să fii atât de preocupat de faptul dacă va spune sau nu da sau cum o veți cere că nu v-ați gândit cu adevărat la ce se va întâmpla după ce întrebați întrebarea mare. Deși, în școala de mijloc, unii băieți înseamnă că doresc să fie prietena / iubitul când îi cer fetelor, este frumos să mă gândesc la ceva de făcut împreună, așa că atunci când spune da, puteți spune: "Awesome! Ce zici de noi ... "În loc să spun doar:" Awesome! Uh ... Cred că te voi vedea în jur."Iată câteva lucruri pe care le puteți cere să o facă:
  • Du-te la un dans școlar care vine
  • Du-te pentru a vedea un film care iese
  • Merge la un concert
  • Du-te la mall împreună
  • Să vă plimbați acasă după școală
  • Du-te la o petrecere de ziua de naștere împreună
  • Partea 2 din 3:
    Întrebă-o afară
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie Pasul 6
    1. Ia un pic de intimitate. Asigurați-vă că o primiți singuri că prietenii ei nu sunt în jurul valorii de chicotirea și tachinarea pe voi, dar că nu este atât de izolată încât se simte speriată sau nesigură. Alegeți un timp și un loc ca după școală, de către dulapurile dvs., în timpul unei petreceri mici sau chiar după un dans școlar. Încercați să nu o întrebați înainte de școală, deoarece probabil că se va gândi la ceea ce trebuie să se facă în acea zi și poate fi distras. De asemenea, nu o întreba înainte de un test mare sau altceva.
    • Alegeți un moment în care nu este probabil să fie stresată sau tristă și verifică dacă se pare că este într-o stare bună când vă apropiați de ea.
  • Image intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc Pasul 7
    2. Executați încrederea. Încrederea este jumătate din bătălia în orice joc, dar, de asemenea, acționează puțin nervos, arătați-i că vă place. Deși sunt domnul. Încrezător nu vă va ajuta prea mult dacă nu este interesată, vă va ajuta să vă puneți întrebarea dvs., cât și vă puteți interesa dacă este interesată. Trebuie doar să vă păstrați capul ridicat, să vă zâmbiți pe față și să vă amintiți să respirați și să lăsați corpul să se relaxeze. Chiar dacă transpirați gloanțe sau simțiți înșurubarea stomacului, trebuie să vă acționați ca și cum sunteți total răcoros cu să vorbiți cu ea - și destul de curând, veți vedea că v-ați înșelat în sentimentul încrezător!
  • Nu trebuie să acționați arogant. Doar acționează ca și cum știi că ești un tip răcoros și că orice fată ar avea un timp minunat să te întâlnească. Asigurați-vă că nu ajungeți să acționați puțin prea diferit de sinele dvs. de zi cu zi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc Pasul 8
    3. Face un pic de discuții mici. Probabil că nu vrei să spui: "Hei! Vrei să ieși cu mine?"Asta va fi doar prea abrupt, chiar și pentru cele mai directe fete acolo. În timp ce nu doriți să drăm prea mult timp, dați-i un minut sau doi, încât amândoi vă simțiți confortabil, astfel încât să vă simțiți gata să o întrebați și că se simte gata să răspundă la întrebările dvs. Doar spuneți Bună, întrebați-i cum este ea și poate că gândiți-vă la unul sau două lucruri de mai menționat înainte de a intra pentru ucidere.
  • Dacă este într-adevăr evident că o veți întreba și sunteți doar un fel de căutare la podea și loviți bilele imaginare de praf, atunci este timpul să o scuipă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie Pasul 9
    4. Întreabă-o afară. Nu trebuie să fii elaborat despre asta. Doar spune: "Îmi place foarte mult să stau cu tine. Vei iesi cu mine?"Sau," Vrei să fii prietena mea?"Păstrați-l scurt și dulce și urmăriți-i fața pentru a vedea cum se simte despre asta. Nu aveți nevoie să enumerați cele douăzeci de motive pentru care o iubiți sau să o convingeți că ați fi prietenul anului. Doar veniți cu o expresie de o singură expresie care vă va permite să o întrebați cu ușurință. După aceea, tot ce puteți face este să vă relaxați și să așteptați un răspuns.
  • Face contact vizual atunci când o întrebi în loc să privească departe sau la podea. Va fi impresionată de încrederea voastră.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc Pasul 10
    5. Reacționează corect. După ce o întrebi afară, va avea câteva opțiuni, altele decât să spui da sau nu. Deci, dacă spune da, dă-i o îmbrățișare, zâmbet mare și o lasă să știe că ești încântat să mergi cu ea fără a face un dans fericit. Face-o să vadă că ești pompat să ieși cu ea și că crezi că eo fată rece. Acum, continuați și sugerați orice plan pe care l-ați avut mâneca - și restul este istoria!
  • Dacă nu vrea să iasă cu tine, nu disperați. Mulțumesc că vorbește cu tine și a face o ieșire grațioasă. Nu fiți rău pentru ea, loviți-vă dulapul sau veniți să vă uitați ca un Wimp. Amintiți-vă că doriți să vă gândiți foarte mult de tine, chiar dacă nu vrea să fie prietena ta. Și nu uitați niciodată că există o mulțime de pește în mare - mai ales în școala de mijloc!
  • Partea 3 din 3:
    Alte modalități de ao întreba
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie Pasul 11
    1. Întreabă-o la dans. Dansul școlar este un loc minunat pentru a cere fata afară. Așteaptă doar un cântec lent, cere-i să danseze și să o întrebe dacă vrea să fie prietena ta la sfârșitul cântecului. Veți ști că vă uitați în ochii ei în timp ce dansați dacă aveți sau nu o șansă. De asemenea, puteți folosi dansul ca o scuză pentru ao întreba, în prealabil. Deși acest lucru este mai îndrăzneț și pune presiunea pe un pic, vă oferă o mare scuză pentru a cere fata afară!
    • Viba de la dans este garantată a fi un pic mai romantică, mai mult decât vibrația din cantina școlară în timpul prânzului, așa că dacă o întrebați la dans, există o șansă mai bună că va avea romantism în mintea ei. Dezavantajul: poate fi aproape imposibil să o îndepărtați de prietenii ei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie Pasul 12
    2. Scrie o notă. Dacă credeți că sunteți un casanova când vine vorba de cuvântul scris, apoi scrieți-i o notă drăguță, scurtă, care îi spune că vă place și că doriți ca ea să fie prietena voastră. Aceasta este o modalitate plăcută de ao surprinde și de a scoate o parte din presiunea de a avea o conversație reală - asigurați-vă că știți că va primi nota, indiferent dacă o dați ei în timpul clasei sau o lipiți în ea manual sau dulap.
  • Spune-i să se întoarcă la tine prin notă. Orice se întâmplă, nu este nimic de a fi nervos pentru că nu va trebui să fie acolo pentru a vă vedea reacția!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc 13
    3. Prietenii tăi vorbesc cu ea. Acest lucru ar trebui să fie mai mult de o ultimă soluție. Dacă chiar vă simțiți timizi, dar doriți să întrebați fetița și să aveți un prieten curajos sau doi care au suficientă carisma pentru a vorbi cu fata (fără să o fermecă prea mult, desigur), atunci puteți avea unul dintre prietenii tăi fata și o întreba dacă vrea să iasă cu tine. Doar asigurați-vă că știu exact ce să spun și că nu ajung să vă facă să arătați ca un Wimp sau să vă prezentați greșit intențiile.
  • Dacă într-adevăr doriți ca un prieten de încredere să o întrebe pentru tine, atunci poate doriți să repetați ceea ce va spune. Da, asta se va simți ridicol, dar vei fi recunoscător că ți-ai pregătit prietenul pentru mișcarea mare!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc Pasul 14
    4. Chemați-o. De asemenea, puteți întreba fata de la telefon dacă sunteți mai mult de un tip de telefon. Sunați-o (sperăm că aveți deja numărul ei) și întrebați-o dacă vrea să iasă cu dvs. Pentru această mișcare, este deosebit de important să vă gândiți la ceva ce puteți face împreună, astfel încât să nu vă întrebați și apoi să vă luptați să coborâți în mod ciudat. De asemenea, puteți obține numărul de la un prieten al ei dacă este dispusă să o ducă - după aceea, probabil că va ști ce să se aștepte când sunați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala medie Pasul 15
    5. Dă-i un mic cadou grijuliu. Dacă sunteți deja prieteni sau cunoașteți-vă destul de bine și aveți o idee despre ceea ce ar putea dori, puteți da o bucată frumoasă dar ieftină, un CD, o carte, un notebook frumos sau ceva de care credeți Îi va ca și cum o va copleși sau o face neconfortabil de cât de frumos este. Puteți să o întrebați în timp ce o dați darul sau chiar să pregătiți o notă care o întreabă în cadou, astfel încât să puteți lua o parte din presiunea oprită.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc Pasul 16
    6. Scrieți-l în cretă. Această manevră nu este pentru cei slabi de inimă. Dacă vă place foarte mult, scrieți ", veți ieși cu mine (numele ei aici)?"În afara în cretă și o luați pentru o plimbare pentru ao arăta. Da, va fi un pic jenant dacă spune că nu, dar imaginați cât de drăguț ar fi dacă ar fi spus că da la mesajul tău de cretă!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în școala de mijloc
    7. Întreabă-o în mâncare. Ia-o pe ei preferată de cookie sau desert și să scrie cineva: "Vrei să ieși cu mine?"Pe ea în glazură. Acest lucru poate suna brânzos, dar dacă o puteți scoate, ea va fi impresionată de gândul tău și de creativitatea voastră și nu va fi capabil să vă reziste. Asigurați-vă că aveți o mână constantă atunci când vă scrieți mesajul și restul va urma!
  • sfaturi

    Nu face Fii atent! Este foarte enervant pentru fete și le poate strecura!
  • La fel de greu cum pare, nu face se uită la corpul ei! le face să creadă că sunteți pervertit și ea va crede că sunteți înfiorător.
  • Nu face acționează ca un ticălos dacă spune că nu.
  • Nu vă lăudați despre voi și despre viața voastră sau va crede că vă gândiți prea mult despre voi înșivă.
  • Fii educat, nu blestemați sau nu vorbiți într-un mod fault. Maturitatea este o calitate dorită.
  • Nu face Adresați-vă unui elev al 6-lea Greder dacă sunteți în clasa a VIII-a.Toată lumea va crede că ești înfiorător.
  • Serios, nu face a renunțat la întrebarea ei. Există mai puține lucruri mai rău decât să nu știi dacă o fată îi place sau nu dacă le place. Chiar știind că nu-i place că ești mai bine.
  • Nu întrebați online sau prin text. Ea face o relație nesigură și nu va dura mult timp.
  • Asigurați-vă că vă cunosc și nu le spuneți vreodată sau oricine altcineva îi place până când le întrebați, dacă vă spuneți unui prieten asigurați-vă că este cineva în care aveți încredere sau cel puțin șantajul.
  • Nu Ia un prieten să vă ceară.
  • Nu credeți că este drăguț dacă fata este aglomerată. Ar putea însemna că este disperată. De asemenea, nu o întreba fără să caute indicii. Sună crud, dar vă puteți asigura că vă vede și flirtează cu o altă fată. Ține ochii pe ea, dacă arată gelos, este un semn destul de bun.
  • Evitați să spuneți prietenilor cu voce tare care ar putea spune tuturor că știu.
  • Dacă altcineva o întâlnește, așteaptă-o. Relațiile de școală de mijloc nu durează deloc deloc. Apoi ori de câte ori aveți șansa să o întrebați, faceți-o!
  • Avertizări

    Nu vorbiți despre dvs., altfel se poate simți ciudat și probabil spuneți nu. Fii încrezător când interacționezi cu ea.
  • Dacă spune da, nu o sărutați sau nu faceți prea mult contact imediat. Asta o va face afară.
  • Indiferent ce faceți, nu o întreba peste text. Care arată rău și ar putea ruina cu adevărat șansele ei de a spune da. Vorbind cu fața ei în față, vă arată că vă pasă cu adevărat și nu glumești doar.
  • Încercați să evitați plânsul dacă spune că nu, spune ceva, "Ei bine, cred că merită o lovitură. Dacă vă răzgândiți, spuneți-mi."
  • Dacă ea spune că nu, amintiți-vă că există mult mai multe fete pe care le veți intra în anii de liceu.
  • Dacă petreceți prea mult timp în jurul ei, ea vă poate găsi înfiorător și vă dau o șansă mai rea de a spune da. Petreceți timp cu prietenii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar