Cum să cumpărați prietena dvs. Cadou perfect

Încercând să se gândească la darul perfect poate fi o perspectivă descurajantă. Cu atât de multe opțiuni, este greu de știut ce ar face cadoul perfect pentru prietena ta. Este important să vă amintiți că cea mai importantă parte a cumpărării unui cadou pentru oricine este de a le face să se simtă ca și cum le cunoașteți cu adevărat. Cu o mică considerație, puteți fi sigur că veți vedea o față fericită când deschide caseta.

Pași

Metoda 1 din 6:
Venind cu o idee
  1. Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 1
1. Planifica. Nu așteptați până în ultimul minut. Planificând înainte, puteți decide asupra unui gest romantic sau prezent care se potrivește cu ocazia și veți avea timp să o executați. De asemenea, vă oferă timp pentru a comanda online dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul cadou perfect 2
    2. Brainstorm idei. Luați ceva timp pentru a gândi trei liste: o listă de lucruri pe care le place, o listă de lucruri pe care le doriți despre ea și o listă de lucruri pe care le aveți în comun, care pot include glume sau amintiri. Utilizați aceste liste ca inspirație pentru ideile de cadou.
  • De exemplu, dacă știți că iubește gătitul, ați putea obține un șorț imprimat cu unele dintre fotografiile dvs. preferate împreună.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 3
    3. Luați în considerare un cadou practic. Mulți oameni apreciază cadouri practice. Fii atent cu această opțiune, deși nu vrei să dai ceva prea plictisitor sau mundane. O întrebare bună de a vă întreba este: "Este ceva ce va încheia în cele din urmă cumpărarea pentru ea însăși dacă nu o fac?"Dacă răspunsul este da, nu o cumpărați. Un dar bun ar trebui să fie ceva ce iubește și / sau poate folosi, dar nu ar fi cumpărat pentru ea însăși.
  • De exemplu, poate că păstrează un gadget de bucătărie fantezie, dar nu are niciodată bani în plus pentru a scoate pentru ea, ceea ce ar face-o cadou perfect.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 4
    4. Utilizați conversațiile recente. Este posibil ca ea să renunțe intenționat la un indiciu despre ceva ce ar putea dori. Alternativ, poate că voi doi ați vorbit despre ceva în ultima vreme, care vă poate ajuta să vă ghideze darul. Folosind ceea ce spune ea ca o sursă de inspirație dând cadou, vă va asigura că îi place ceva cu adevărat, și să-i arăți că ascultă ceea ce spune ea.
  • De exemplu, poate că a spus, "Muzica lui Taylor Swift mă face fericit. Chiar vreau să-i iau noul CD."
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 5
    5. Uită-te la Pinterest. Dacă are una, aceasta este o resursă fantastică pentru a imagina ceea ce dorește fără să o întrebe direct. O altă sursă ar putea fi Lista de preferințe a lui Amazon, dacă este publică. Doar asigurați-vă că nu cumpărați ceva pe care îl deține deja.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Cadoul perfect Pasul 6
    6. Luați în considerare limba ei de dragoste. "Limba de dragoste" este un termen folosit de Gary Chapman pentru a descrie ceea ce oamenii trebuie să se simtă iubiți. Dacă îți dai seama limba iubirii prietenei tale, poți obține ceva ce vrea cu adevărat și o face să se simtă iubită. O modalitate prin care vă puteți afla limba ei de dragoste este să o cereți să ia un test la 5loveni.COM. Nu vă faceți griji, probabil că o va găsi romantic că doriți să cunoașteți limba ei de dragoste.
  • Prima limbă de dragoste este cuvintele de afirmare. Asta înseamnă că persoana se simte cea mai iubită atunci când aude cuvinte de apreciere sau afecțiune.
  • Cea de-a doua limbă de dragoste este acte de serviciu, ceea ce înseamnă că persoana se simte cel mai iubită atunci când faceți acțiuni pentru ea, cum ar fi preluarea unei chori.
  • Cea de-a treia limbă de dragoste primește cadouri, ceea ce este așa cum sună - această persoană se simte iubită când o duci cu cadouri.
  • Pentru persoanele care prețuiesc timpul de calitate, doar petrecerea timpului cu dvs. este cel mai important lucru.
  • Pentru persoanele a căror limbă de dragoste este atingerea fizică, fiind aproape de tine este importantă, de a ține mâinile la momente intime.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 7
    7. Întreabă-i ce vrea ea. Utilizați o judecată bună aici - unele fete vă vor aprecia considerația în a întreba, în timp ce alții ar putea găsi ciudat. Dacă o întrebi pentru ajutor, evitați doar întrebarea: "Ce vrei?"În schimb, cereți-i o listă de lucruri sau tipuri de lucruri pe care le-a avut ochii. În felul acesta nu va ști exact ce primește ea.
  • Metoda 2 din 6:
    Făcând cadou
    1. Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 8
    1. O face ceva. Această opțiune este minunată dacă nu aveți mulți bani și, de multe ori, prietena dvs. va prețui mai mult dacă ați reușit. Efectuarea unui cadou are mai mult timp și efort decât să cumpărați ceva online, dar nu trebuie să dureze zile. În plus, știi că va fi unic. Nu vă faceți griji, nu trebuie să fiți van Gogh pentru a face un dar frumos pe care îl va iubi.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 9
    2. Face un album sau un cadru o fotografie. Deoarece majoritatea fotografiilor sunt pe computer sau telefon în aceste zile, oferind de fapt fotografiile sale fizice pot fi frumos. Puteți pune fotografii într-un simplu scrapbook sau în cadru mai multe fotografii ale dvs. împreună.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 10
    3. Puneți-vă băutura preferată. Fie că iubește ceaiul sau cacao fierbinte, încercați să puneți împreună un mic kit al băuturii sale preferate. De exemplu, pentru cacao fierbinte, ați putea face un amestec de cacao de casă cu mici pachete de marshmallows și mai multe sticle mici de Bailey sunt pe partea laterală. Dacă îi place ceaiul, încercați să faceți un aranjament al tuturor favoriților ei, plus niște miere fantezie. Includeți o cană de fantezie pentru a-l opri.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 11
    4. Creați niște bombe de baie de casă. Dacă fata ta iubește să se înmoaie în cadă, făcând bombe de baie vor fi perfecte pentru ea. Alegeți un ulei esențial pe care îl va iubi cu mirosul și va fi în fericire.
  • Pentru a face o bombă de baie, pur și simplu amestecați 2 cești de amidon de porumb cu 1 ceașcă de acid citric și 1 3/4 o ceașcă de sodiu de copt, scutându-l printr-o sită.
  • Umpleți sticle mici de pulverizare cu apă. Dacă doriți să vă culcați fizii de baie, adăugați 6 picături de colorare a alimentelor.
  • Măsurați 1 ceașcă de amestec alimentat. Utilizați sticlele de pulverizare pentru a adăuga cantități mici de apă la pulbere. Amestecați-l după fiecare spray. Amestecul este gata atunci când se ține împreună când este strâns.
  • Adăugați uleiul esențial. Pentru un ulei esențial cu un parfum greu (cum ar fi menta), adăugați 5 picături - utilizați 6 dacă este mai ușoară (cum ar fi Lemon). Amestecați parfumul în. Puneți amestecul în matrițe mici de copt, de preferință cele care dețin aproximativ 1/4 cană, suficient pentru o baie. Dacă este mai mică, utilizați două bombe de baie pe baie. Repetați pentru restul amestecului uscat.
  • Metoda 3 din 6:
    A face ceva frumos pentru ea ca un cadou
    1. Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 12
    1. Curata casa. Poate că nu doriți ca o casă curată să fie întregul cadou, dar dacă trăiți cu prietena voastră, arătându-vă că vă îngrijiți casa este un gest frumos. Asigurați-vă că vă gândiți la toate treburile obișnuite, de la curățarea băii pentru a face spălătorii.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 13
    2. Fă-o mâncare. Ați putea să-i puteți face brânzeturile. Nu uitați să luați alergiile și îi place și nu vă place să luați în considerare. Alternativ, dacă doriți să o faceți, încercați să faceți o masă întreagă. Alegeți o rețetă simplă sau jucați la punctele forte.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul cadou perfect 14
    3. Străluciți mașina. Dacă este ca majoritatea oamenilor, ea nu are întotdeauna timp să-și păstreze mașina în ordine. Găsiți o cale de a "împrumuta" masina ei. Scoateți-l și curățați-l, înăuntru și în afara. Doar asigurați-vă că nu aruncați nimic - care ar putea duce la probleme!
  • Metoda 4 din 6:
    Găsirea unui cadou unic
    1. Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Perfect cadou Pasul 15
    1. Uită-te la site-urile web artizanale. Site-urile web manipulate oferă o varietate de cadouri care sunt unice. Puteți găsi ceva adaptat la ceea ce iubește sau chiar are un cadou personalizat pentru ea. Verificați site-urile web precum Etsy, personalizat și logica Shana.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 16
    2. Încercați târguri sau târguri de artă. La fel ca site-urile cu arte și meșteșuguri, puteți găsi cadouri unic la spectacole de artă locale și târguri de artizanat. Deși, uneori, prețurile pot fi ridicate, plătiți pentru un cadou cu adevărat special și sprijiniți economia locală în același timp.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 17
    3. Găsiți ceva în linie cu pasiunile ei. De exemplu, dacă prietena ta iubește desen, consumabilele de artă sunt cu siguranță o alegere adecvată. Cu toate acestea, este o carte despre artă sau o pictura de către artistul ei preferat (dacă vă puteți permite). Au linia de cadou cu lucrurile pe care le iubește.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 18
    4. Ia-o un pas în sus. De exemplu, dacă iubește cărțile, oferindu-i o carte este o alegere evidentă. Cu toate acestea, puteți merge mai departe. În loc să-i primească doar orice carte, încercați să obțineți o copie a cărții sale preferate semnate de autor. Care o va face cu adevărat unică și specială.
  • Metoda 5 din 6:
    Oferindu-i o experiență
    1. Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Cadoul perfect Pasul 19
    1. Încercați să luați ceva ce puteți face împreună. În loc să-i dau ceva, ea va pune pe raft, încercați să o dați ceva ce puteți ieși și să faceți. Indiferent dacă este ceva ce iubiți pe amândoi sau ceva ce nu vă place la fel de mult, dar ea o face, va face un cadou de neuitat.
    • De exemplu, încercați să obțineți bilete la un muzical sau la joc. Alternativ, ați putea cumpăra bilete pentru o simfonie locală.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Perfect cadou Pasul 20
    2. Ia în considerare acordarea unei experiențe mai lungi pe termen lung. De exemplu, încercați să o primiți într-o clasă de pictură dacă este întotdeauna iubită pictura. Alternativ, amândoi ați putea încerca o clasă de bere împreună dacă iubește berea, care ar putea deveni o pasiune de viață lungă. Doar asigurați-vă că este ceva pasionat, despre care ar trebui să știți de la acordarea atenției la ceea ce spune și o face.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 21
    3. Încercați o călătorie mică. Chiar și un scurt jaunt la o cabină din apropiere poate fi romantică în condițiile potrivite. Nu trebuie să fie super scump, atâta timp cât vă gândiți la ceea ce vă place prietena dvs. De exemplu, dacă nu este super-outdoorsy, ia-o pentru o evadare mică într-un oraș din apropiere sau un oraș mic ciudat.
  • Pentru o evadare și mai mică, încercați să stați într-o noapte la un hotel fantezist din oraș.
  • O altă opțiune este a "Staycation." Practic, amândoi luați o zi liberă de la locul de muncă și faceți planuri distractive în orașul în care locuiți. De exemplu, ai putea să-i faci un picnic și să mergi la un parc sau să mergi la un concert la grădinile botanice.
  • Metoda 6 din 6:
    Evitând capcane comune
    1. Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Perfect cadou 22
    1. Luați în considerare ocazia. În timp ce ar putea fi frumos să dați o fată dulce, manuală pentru a sărbători aniversarea dvs. de o lună, un gest romantic imens va fi probabil să o elimine și să pună prea multă presiune asupra relației. De asemenea, o carte de mână nu va mai tăia probabil pentru o aniversare de 1 an. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare ceea ce vrea prietena dvs., și unele fete le place să facă o afacere mare din evenimente precum zilele de naștere și ziua de Valentine, în timp ce alții preferă să păstreze lucrurile mai casual.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 23
    2. Evitați darurile care sunt mai mult pentru tine decât ea. Un costum sau bilete ascuțite la un eveniment sportiv pe care nu-l pasă cu adevărat nu vă va câștiga puncte. Asigurați-vă că vă gândiți la prietena dvs., nu pe voi înșivă, atunci când selectați un cadou.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 24
    3. Nu te întoarce pe clișee. Cultura populară este plină de reprezentări ale oamenilor care dau femeilor urși de pluș, coliere de inimă și trandafiri. În timp ce unele fete ar putea aprecia că se simt într-o comedie romantică, majoritatea vor prefera un cadou care vă arată că le cunoașteți cu adevărat și nu vă gândiți la ele ca un stereotip bidimensional.
  • Dacă nu sunteți în afara timpului și a ideilor, considerați cel puțin să cumpărați o versiune umplută a animalului său preferat în loc de un ursuleț generic, un buchet de flori preferate în loc de trandafiri, sau un colier care vă amintește cumva de ea în loc de ea Pandantiv de inimă tipic.
  • Imagine intitulată Cumpărați prietena dvs. Pasul de cadou perfect 25
    4. Fiți atenți la îmbrăcăminte și bijuterii. În timp ce acestea pot părea ca idei minunate, ar trebui să vă gândiți de două ori în legătură cu îmbrăcămintea sau bijuterii dacă nu sunteți foarte încrezători că știți gusturile prietenei tale. Este întotdeauna o idee bună să includeți o chitanță cu cadouri purtătoare, astfel încât prietena dvs. să aibă opțiunea de a-ți schimba darul pentru ceva care se potrivește mai bine.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar