Cum să vă înveselească prietena

Când prietena ta este supărată sau în jos în haldele, poate afecta modul în care acționează în jurul tău și relația în general. Fiecare fată este unică, deci fiecare se recuperează în moduri diferite. Trebuie să-ți dai seama ce-ți învesește prietena cea mai mare. Cu un gând atentă și ceva timp și atenție, vă puteți bucura de prietena dvs. în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 2:
Configurarea ei
  1. Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 1
1. Fi acolo pentru ea. Indiferent dacă prietena ta se confruntă cu o zi proastă, a fost rănit de cineva, este stresat sau este supărat, fii acolo pentru ea în starea de spirit actuală. Poate fi ușor în momente când cineva nu este foarte distractiv să fii în jur să le ignori sau să-ți petreci timpul în altă parte. Cu toate acestea, indiferent ce dispoziție este prietena ta, puteți fi cea mai susținătoare persoană prin lipirea de partea ei.
  • Dacă prietena ta se uită în jos în haldele, nu presupune că nu vrea să fie cu tine. Continuați să încercați să petreceți timp cu ea, invitându-i să facă lucruri cu ea sau doar să stea cu ea în timp ce se mope. Poți să o întrebi dacă are nevoie de ceva, dar, în principal, vrei doar să-i arăți că nu o să o avertizezi în timpul ei de nevoie. Nu fi prea împingător, deși - dă-i spațiul pe care are nevoie. Simțiți situația și vedeți dacă dorește compania dvs. sau nu.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 2
    2. Fi delicat cu ea. Uneori, toată prietena dvs. poate avea nevoie este o îmbrățișare dulce sau o atingere delicată de la dvs. Dacă observați că prietena dvs. pare supărată sau se simte în jos, îmbrățișează-o într-o îmbrățișare puternică sau o ținea în brațe. Ea poate să nu vorbească sau să se deschidă prea mult în acest timp, dar doar ședința de lângă tine și fiind mângâiată de atingerea fizică poate fi suficientă pentru a-ți ușura starea de spirit.
  • Cel mai important lucru de făcut atunci când prietena ta este supărată este răbdătoare cu ea. Ea poate acționa puțin mai multă stare de spirit sau poate fi mai predispusă să devină iritată de lucrurile pe care le faceți. Doar dă-i timp să se recupereze și să învesești și să nu încerci să o forțezi într-o dispoziție veselă. De asemenea, dacă durează mai mult decât v-ați anticipat pentru ea să înveselească, nu o întreba "Când vei fi înveseli?" Probabil că o va face mai supărată.
  • Imagine intitulată încântați prietena dvs. Pasul 3
    3. Vorbi despre cum se simte. Prietena ta poate trece prin ceva dificil, sau poate doar să experimenteze o zi sumbră. Oricum, unii oameni trebuie doar să se aeriseze și să vorbească despre sentimentele lor, astfel încât să se poată ușura puțin mintea. Întreabă-i cum se simte și dacă vrea să vorbească despre asta. Dacă ea alege să se deschidă, nu încercați să-i reparați problema sau să o păziți. Să înțelegeți și să încercați să o încurajați.
  • Unele întrebări pe care le puteți utiliza pentru a iniția această conversație sunt "Cum te simți azi?" "Observ că nu acționați ca tine... este ceva greșit?" "Se pare că ceva vă deranjează... vrei sa vorbim despre asta?"
  • Dacă prietena dvs. este ezitantă sau nu vrea să vorbească despre ceva, nu vă opriți. Dă-i timp când trebuie să se gândească prin lucruri. Poate avea doar o zi proastă și nu are prea multe de spus despre asta, așa că nu presupuneți că ceva este teribil de greșit.
  • Dacă prietena ta este supărată sau supărată despre ceva, poate că trebuie doar să-i dai spațiul. S-ar putea să nu fie în starea de spirit să vorbească despre asta sau să se înfurie dacă o probe prea mult. Dacă vă simțiți așa, este cazul cu prietena dvs., nu o ignorați, ci încercați să-i lăsați să vină la voi cu ceea ce o deranjează înainte de ao întreba.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 4
    4. Fi un ascultător activ. Uneori, în relațiile pe care doriți să le rezolvați problemele celeilalte persoane sau vă simțiți atât de împovărat de ei că doriți să le luați asupra dvs. Dacă prietena dvs. se deschide de până la tine, nu încercați imediat să vă rezolvați problemele. De multe ori oamenii nu doresc o soluție la problema lor - vor doar o ureche să asculte. Concentrați-vă energia pe ascultarea bine și încurajarea ei, spunându-i lucrurile vor fi în regulă. Nu-i dau sugestiile pentru cum își poate rezolva problema.
  • O modalitate de a arăta prietena voastră pe care o ascultați cu adevărat este prin rezumarea a ceea ce a spus ea, astfel încât ea știe că plătiți atenția. După ce prietena ta și-a exprimat ceva, pauză și apoi spune ceva "așa că spui că te simți așa pentru că..."
  • Validați-vă prietena pe măsură ce vă vorbește. Explicați-i cum apreciați deschiderea ei.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 5
    5. Amintiți-i de ceea ce este adevărat. Prietena ta poate fi într-o situație în care se simte nesigură despre ea însăși sau credința minciună despre ea însăși că societatea sau alții au încercat să o împingă. În acele momente, amintiți-vă prietena dvs. de ceea ce este adevărat.
  • Dacă ea este cu adevărat subliniată despre un test și nu simte că o poate descurca, reamintește-o de toate căile pe care le-a reușit în școală. Dacă a fost respinsă de la un loc de muncă, îi amintește de toate calitățile sale bune și că vânătoarea de locuri de muncă durează doar timp. Dacă se simte nesigură despre aspectul ei, reamintește-i cât de frumoasă este ea.
  • Dacă prietena ta se confruntă cu pierderea personală, ca cineva din familia ei sau unul dintre prietenii ei, nu ai nevoie să-i reamintești despre ceea ce este adevărat. Configurați-o, fiți un ascultător și exprimați-vă simpatia.O poți întreba dacă vrea să vorbească despre asta sau cum face, dar nu încercați să prezentați "Sticla este pe jumătate plină" abordare. Nu trebuie să locuiți asupra pierderii, dar, de asemenea, nu doriți să o submineți doar prin amintindu-i lucrurile să se îmbunătățească, sau din toate lucrurile bune care se întâmplă în viața ei. În această situație, doar o iubesc și o mângâie.
  • Metoda 2 din 2:
    Distragându-i și a face lucruri speciale pentru ea
    1. Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 6
    1. Mergeți la o plimbare împreună. O plimbare este adesea o modalitate excelentă de a scăpa mintea stresorilor și de a oferi un timp relaxant pentru a reflecta. A fi în aer liber poate reîmprospăta adesea oamenii și le dă exerciții care pot crea endorfine (care vă ajută să vă sporiți starea de spirit). Dacă prietena ta se simte în jos, du-te pe o plimbare cu ea și lăsați-o să se aerisi dacă are nevoie sau să vorbească despre lucruri care îi vor ajuta să o distragă atenția.
  • Imagine intitulată încântați prietena ta Pasul 7
    2. Fa-o sa rada. Nimic nu poate ușura o stare grea mai mare decât râsul. Sparge niște glume în jurul prietenei tale că știi că va râde. Dacă se simte mai ales în jos, ea poate avea un timp greu de râs, așa că continuați să încercați până când o veți face să spargă a zâmbet. Nu faceți lumină despre ceea ce se confruntă, dar aruncați într-un umor care nu are legătură cu circumstanțele ei.
  • Uneori, glumele rele sunt cele mai bune glume pentru a face pe cineva să înveselească. Spune-i prietenei tale "Tatăl glumă" sau ceva cu adevărat corny. Ea poate râde de faptul că glumă este atât de rău sau jalnic.
  • Imagine intitulată încântați prietena ta Pasul 8
    3. Urmăriți un maraton de spectacol preferat cu ea. Uneori, când oamenii sunt supărați, ei au nevoie doar de ceva timp pentru a fi leneși și a ieși. Dacă tu și prietena ta au un timp extins împreună, întreabă-o dacă vrea să-și urmărească spectacolul preferat. Luați niște popcorn, gustări și bomboane și petreceți ore în fața televizorului.
  • Uneori aceasta este o abordare bună pentru a înveseli pe cineva în timp, dar nu ajută întotdeauna în cele din urmă. După ce v-ați răsfățat în orele de televiziune, luați în considerare faceți ceva care vă va reîmprospăta și vă va revitaliza. Mergeți pe o alergare sau faceți o plimbare afară pentru un aer proaspăt și exerciții fizice.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 9
    4. Ieși dansul. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vă distrage prietena de orice rănire sau durere pe care o poate simți și o va da o noapte distractivă. Duceți-o la locul ei preferat de dans, indiferent dacă este vorba despre dansul occidental al țării, Dansul Salsa, dansul leagăn sau dansul într-un club. Petreceți câteva ore acolo și ajutați-o să plece și să se bucure de noaptea ei.
  • Chiar dacă nu sunteți un dansator foarte bun, prietena dvs. vă va aprecia efortul și va fi capabil să-și ia mintea de lucruri pentru puțin timp. Dacă nu doriți ca responsabilitatea exclusivă de a dansa cu ea, luați în considerare invitarea unora dintre prietenii dvs. reciproci, astfel încât ea are un grup de dans.
  • Imagine intitulată încântați prietena ta Pasul 10
    5. Aflați o nouă abilitate împreună. Acest lucru poate părea un moment ciudat pentru a lua o nouă sarcină, dar dacă prietena a fost supărată de ceva de mult timp, ar putea fi bine să introduceți ceva nou în viața ei. Alegeți un hobby sau o abilitate pe care amândoi sunteți interesați și începeți să învățați și să o perfecționați. Învățând ceva nou va fi o modalitate bună de ao distrage atenția și de a oferi ceva distractiv în viața ei.
  • Poate că prietena ta a vrut întotdeauna să învețe cum să joace un anumit instrument, vrea să ia ciclism sau este interesat de grădinărit. Fi de partea ei ca voi doi aflați acest nou hobby și susțineți-o în ea. Dacă ea pare neinteresată să învețe ceva nou, să o încurajeze încet. Nu-i forțați să ridice un hobby, dar să-i arătați încet cât de bine poate fi pentru ea. Începeți să învățați noua abilitate sau hobby pe cont propriu și împărtășiți experiența dvs. cu ea. Acest lucru poate să o motiveze să vă alăture.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 11
    6. Oferta de a da un masaj. Dacă prietena ta se simte deosebit de stresată de ceva, sau ceva care a supărat-o, și-a făcut corpul tensionat, un masaj este o modalitate foarte bună de a-și ușura starea de spirit. Ajutându-i să-și relaxeze corpul, probabil că o ajuta să-și relaxeze mintea. Întreabă-o mai întâi dacă vrea un masaj și apoi elaborează orice tensiune în mușchii ei.
  • Pe măsură ce faceți acest lucru, vă recomandăm să jucați muzică ușoară, astfel încât să se poată odihni și să se relaxeze pe deplin. Poate că trebuie doar să-și păstreze mintea de lucruri pentru o vreme, astfel încât un masaj reconfortant și o muzică pașnică poate fi doar truc.
  • Imagine intitulată încântați prietena ta Pasul 12
    7. Du-o la restaurantul ei preferat. Mâncarea este întotdeauna o modalitate excelentă de a distrage pe cineva sau de a le înveseli. Foarte puțini oameni pot rezista vasului sau desertului lor preferat, așa că încercați să vă luați prietena într-o noapte la restaurantul ei preferat. Să-i ordone și să mănânce tot ce vrea. Poate că are nevoie de o noapte pentru a se răsfăța și a fi veg, așa că fii lângă ea și veg cu ea.
  • Unii oameni își pierd apetitul când sunt supărați de ceva. Dacă prietena ta pare a fi supărată cu adevărat de ceva, întreabă-o mai întâi dacă ea este în sus pentru a ieși. Poate că are nevoie doar de o noapte sau în timp pentru ea însăși, așa că face tot ce se va potrivi cel mai bine.
  • Imagine intitulată încântați prietena dvs. Pasul 13
    8. Face cina. Dacă prietena ta nu pare să iasă și are nevoie doar de o noapte, să-și pregătească cina preferată - și desert! Surprinde-o cu o masă delicioasă când vine acasă de la serviciu sau școală. Dacă prietena ta se bucură de gătit, întreabă-o dacă vrea să gătească împreună cu tine. Poate fi o distragere bună pentru ea.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 14
    9. Ia-o la un magazin de catelus. Ce fată nu se înveseli deținu? Găsiți magazinul local de animale de companie sau catelul și luați-o acolo timp de o oră sau cam asa ceva, astfel încât să poată iubi pe niște cățeluși și pot să iubească pe spate.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 15
    10. Cumpărați-i un cadou special. Gândiți-vă la lucrurile din viața prietenei voastre că se bucură sau înseamnă o mulțime de ea. Poate că îi place într-adevăr o anumită trupă, sau a dorit o anumită piesă de bijuterii sau îmbrăcăminte pentru o vreme. Surprinde-o cu un cadou special într-o zi când se simte mai ales sumbru.
  • De asemenea, puteți să-i luați cumpărăturile, astfel încât să poată alege unele lucruri însăși. Petrecând câteva ore cu ea la magazinele ei preferate pot merge mult, și probabil va ajuta să o înveselească, mai ales dacă găsește ceva ce îi place.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 16
    11. Planificați o zi specială împreună. În loc de a merge la o scurtă dată, planificați o zi întreagă cu prietena dvs. Încercați să încorporați unele dintre lucrurile sale preferate și, de asemenea, unele lucruri care o vor reîmprospăta. Planul A picnic sau petreceți ceva timp la plajă. Du-te la un parc de distracții pentru unele plimbări interesante. Vizitați câteva zone turistice din orașul dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar