Cum să cereți unei fete să fie prietena dvs. Dacă sunteți în vârsta de 30 de ani

Dating în 30 de ani poate fi dificil, mai ales dacă nu ați fost la o dată într-o perioadă de timp. Să nu vă faceți griji - scena de dating este ușor de navigat. Dacă sunteți gata să faceți următorul pas, iată câteva sfaturi și sugestii pentru a vă ajuta de-a lungul drumului.

Pași

Metoda 1 din 9:
Să fie direct și să întrebi în persoană.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă sunteți în pasul dvs. de 30 de ani 1
1. Cea mai ușoară cale de ao întreba este doar să întrebe! O nouă relație poate fi greu de navigat, mai ales dacă nu ați făcut lucruri oficiale. Nu vă faceți griji - întrebați-o direct este cea mai ușoară, cea mai directă modalitate de a obține un răspuns clar. Doar lăsați-o să știe cât de mult vă place ea și că ați vrea să fiți cu ea.
  • În timpul covid-19, este posibil să trebuiască să o întrebați peste telefon sau peste chat-ul video.
  • S-ar putea să spui ceva de genul ", chiar iubesc timpul pe care l-am petrecut împreună. Ai vrea sa fii prietena mea?"
Metoda 2 din 9:
Evitați utilizarea liniilor de preluare.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani 2
1. Nu veți întâlni ca fiind autentic dacă utilizați o linie de pick-up. În schimb, spuneți-i adevărul - că doriți să fiți partenerul ei. Autenticitatea este întotdeauna cea mai bună modalitate de a începe o nouă relație!
Metoda 3 din 9:
Utilizați limbajul matur.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă o fată să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani 3
1. Treceți peste liceul sau jargonul colegiului. Dacă într-adevăr doriți o relație serioasă, înapoi cu un limbaj serios. Fraze de caii "să-l lovim" sau "să răcească" nu oferim o mulțime de maturitate și nu te face să pari foarte serios. În schimb, discutați cu ea într-un mod sincer și autentic.
  • "Mi-ar plăcea să fiu prietena mea" este mult mai matură decât ceva de genul "Să facem acest legit."
Metoda 4 din 9:
Pop Întrebarea într-o scrisoare.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani 4
1. O scrisoare scrisă vă poate ajuta să luați o parte din margine. Brainstorm tot ce ai vrea să-i spui și să-l jot în scrisoare. Lăsați-o să știe exact cum vă simțiți și că doriți să luați lucrurile la nivelul următor. Odată ce scrisoarea dvs. este terminată, trimiteți-o direct sau trimiteți-o la domiciliu.
  • S-ar putea să vă gândiți la unele dintre relațiile dvs. anterioare sau să discutați despre cât de confortabil și fericit vă simțiți când sunteți în jurul ei.
  • Ai putea scrie ceva de genul: "Nu pot găsi niciodată cuvintele potrivite pentru a spune când sunt cu tine, așa că scriu această scrisoare să-ți spun exact cum mă simt."
Metoda 5 din 9:
Ia-o la o întâlnire și o întrebați.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani 5
1. Alegeți un loc unde este ușor să aveți o conversație. Păstrați-l prânzul sau cafeaua flexibilă, este un loc minunat pentru a începe. Dacă nu este un fan al sugestiei originale, nu ezitați să compromiteți și să mergeți cu orice sugerează. Petrecerea timpului împreună la o dată este un moment minunat pentru a cere ca ea să fie prietena ta.
  • "Doriți să luați cafea în acest weekend?"Sau" Sunteți liber pentru prânzul mâine?"Sunt modalități simple, dar eficiente de ao invita la o dată.
  • Planificați o dată în care veți putea vorbi deschis și liber. Dacă prindeți un film împreună, nu veți avea prea mult timp să vorbiți.
Metoda 6 din 9:
Întreabă-o peste o masă romantică.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani
1. Dacă fata ta este o mâncare, ea va iubi această abordare gustoasă. Pe măsură ce serviți mâncarea, faceți un comentariu casual despre modul în care aceste alimente au cel mai bun gust în perechi, cum ar fi burgeri și cartofi prăjiți sau spaghete și chiftele. Apoi, Segue într-un comentariu despre modul în care amândoi merg foarte bine împreună.
  • Aceasta nu este neapărat cea mai netedă abordare, dar este încă un mod distractiv de a aborda subiectul.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Macaroanele și brânza funcționează atât de bine împreună - la fel ca noi!"
Metoda 7 din 9:
Invitați-o la un eveniment de grup.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani 7
1. Datele de grup sunt un pic mai puțin nervos decât datele solo. În loc să se întâlnească singur cu ea, întrebați-vă dacă ar dori să meargă la o excursie la un grup, ca un joc sportiv, grătar, carnaval sau noapte de joc. Petrecerea timpului într-o atmosferă de grup ar putea lua o parte din presiunea oprită. Dacă setarea grupului se simte prea public, luați-o la o parte pentru câteva minute să o întrebați cea mai mare întrebare.
  • S-ar putea să spui ceva asemănător ", am putea vorbi afară pentru o secundă? E ceva ce vreau să te întreb."
  • Când sunteți cu alți oameni, nu vor exista lacune ciudate în conversație.
Metoda 8 din 9:
Voluntar cu ea.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă sunteți în pasul dvs. de 30 de ani 8
1. Lăsați-o să vadă partea caritabilă printr-o zi de voluntariat. Apoi, segra-ți serviciul comunitar într-o eventuală dată de cină. Dacă acceptă, puteți să întrebați cea mai mare întrebare când sunteți singuri împreună.
  • S-ar putea să o invitați să vă oferiți voluntari la un adăpost de animale cu dvs. sau să vă ajutați la o bucătărie locală de supă sau la cămară de alimente.
  • Ai putea spune ceva de genul "Centrul Comunitar deține un jgheab de sânge în acest weekend. Ți-ar placea sa mergi cu mine? Am putea să luăm o cafea după."
Metoda 9 din 9:
Rămâneți relaxați chiar dacă spune că nu.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete să fie prietena dvs. dacă vă aflați în pasul dvs. de 30 de ani 9
1. Respingerea este o parte normală a vieții, indiferent de vârsta dvs. Există o mulțime de motive pe care o fată ar putea spune că nu-ar putea să nu simtă același mod, sau calendarul ar putea să nu aibă dreptate. Totuși, încercați să nu o luați prea personal. În schimb, rămâneți răciți, maturi și politicoși și mulțumiți-i că este în față cu privire la sentimentele ei.

sfaturi

Jot în jos o listă a unora dintre dvs. de exes, împreună cu oricare dintre prietenii tăi care sunt în prezent în relații. Creați o listă de argumente pro și contra cu aceste nume - Concentrați-vă pe ceea ce ați plăcut cu adevărat despre aceste relații și ceea ce nu vă place. Acest lucru vă poate ajuta să vă reglați bine partenerul ideal.
  • Încercați să nu vă concentrați asupra trecutului, chiar dacă ați experimentat unele despărțiri dure. În schimb, concentrați-vă asupra relațiilor potențiale care vă așteaptă în viitor!
  • S-ar putea să sune clic, dar vârsta este într-adevăr doar un număr. Nu aveți nevoie să întâlniți pe cineva care este exact aceeași vârstă ca tine!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar