Cum să-ți ceri scuze prietena ta

O scuză bună poate face cu adevărat o mare diferență atunci când tu și prietena ta ești într-o luptă, dar cum ar trebui să te scuzi de ea? Există de fapt o mulțime de abordări diferite pe care le puteți lua. Cel mai important lucru este că scuzele dvs. se simte autentic și recunoaște ceea ce ați făcut greșit. Nu vă faceți griji cu o scuză bună nu este greu și suntem aici pentru a vă ajuta! Mai jos veți găsi exemple despre ceea ce puteți spune și câteva sfaturi despre cum să vă cereți scuze în cel mai bun mod de a arăta cu adevărat că vă pare rău.

Pași

Metoda 1 din 2:
Cer scuze prin cuvinte
  1. Imaginea intitulată își cere scuze prietena dvs. Pasul 1
1. Gândiți-vă la scuze și ajungeți într-adevăr în partea de jos a problemei. Oricine poate Spune ei îmi pare rău, dar nu toată lumea poate să o spună și să o susțină cu o soluție. Fiți conștienți de faptul că prietena dvs. vă poate aștepta să vă gândiți la acțiunile dvs. și / sau cuvintele dvs. pentru o vreme înainte de a le cere scuze. Înainte de a vă elibera scuze, aveți răspunsuri solide despre:
  • De ce ați făcut ceea ce ați făcut sau ați spus ce ați spus, să o supărați.
  • Din ce aspect al personalității tale provine de la.
  • Cum intenționați să fixați astfel încât nici tu, nici prietena ta să trebuiască să treacă din nou durerea.
  • Imagine intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 2
    2. Începeți cu un simplu, blunt "Îmi pare rău." Nu hem sau ha ha, sau să încerci să-ți ceri scuze fără să spui de fapt "Îmi pare rău." Prietena ta vrea probabil să audă acele cuvinte exacte, așa că fii pregătit să-i spui în față.
  • Imaginea intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 3
    3. Dacă vă cere să plecați, spuneți-i că doriți să vă cereți scuze. Spuneți-i că doriți cu adevărat să remediați problema și să vă relaxați relația pe drumul cel bun. Nu striga sau nu vorbi peste ea - s-ar putea sa sperie sau sa-i suparti si sa faci lucrurile mai rau.
  • Dacă pare foarte supărată și nu vrea să se ocupe de scuze chiar acum, pleacă. Întreabă-o dacă poți da un apel în câteva zile.
  • Imagine intitulată își cere scuze prietena dvs. Pasul 4
    4. Explicați calm motivațiile din spatele acțiunilor dvs. Dacă v-ați gândit la această problemă (pasul 1), ar trebui să aveți o idee destul de bună despre ce și de ce ați făcut greșit și cum îl puteți repara în viitor.
  • Exemplu: "Știu că îți datorez scuze. Nu ar fi trebuit să te minții cu tine sau de părinții tăi despre vârsta mea. Știam că era un lucru greșit de făcut, dar nu am vrut ca tu sau ei să nu ai încredere în mine pentru că sunt mai în vârstă. Chiar îmi pasă de tine și de părinții tăi, așa că am să-ți cer scuze direct. Înțeleg dacă tu sau sunt încă supărat la mine după asta."
  • Exemplu: "Nu ar fi trebuit să mă uit la Stacy așa cum am făcut-o. Știu că e prietenul tău și nu aș face nimic să-mi pun în pericol relația cu tine sau cu relația ta cu ea. Nu am o scuză pentru acțiunile mele, doar o explicație: O mulțime de băieți se uită la fete. Acum că știu că te deranjează cu adevărat, o să încerc cel mai greu să nu fac din nou aceeași greșeală."
  • Exemplu: "Îmi cer scuze că ți-am chemat numele - nici măcar nu o voi repeta. A fost greșit și degradant. Recunosc asta. N-ar fi trebuit să trec și nu ar fi trebuit să las să alunece. Îmi dau seama că ați putea schimba părerea dvs. despre mine bazată pe asta, așa că voi încerca să fac totul în puterea mea de a ajunge la tine."
  • Imagine intitulată își cere scuze prietena dvs. Pasul 5
    5. Dă-i timp să răspundă. Lăsați-o să vă pună toate întrebările pentru care are nevoie de un răspuns. Răspundeți sincer. Câteva lucruri de ținut minte în timp ce l-ai lăsat pe grătar:
  • Nu mișcați vina. Chiar dacă nu sunteți singurul care este vina, nu este o idee bună să o învinovățiți. Apologia dvs. nu va funcționa dacă faceți asta.
  • Să-i exprime cât de supărat, dezamăgit sau supărat ea este. Nu încercați să o convingeți să nu fie - are dreptul la. O să o facă să se simtă mai bine.
  • Nu încercați să arătați afecțiunea ei în acest moment - probabil că este puțin prea devreme. Asta înseamnă sărutări, îmbrățișări sau holding de mână decât dacă o începe.
  • Imagine intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 6
    6. Spune-i că îi vei da timp dacă are nevoie de ea. Reiterează-ți scuzele din nou și pleacă dacă vrea doar timp. Respectați modul în care vrea să facă lucrurile.
  • Metoda 2 din 2:
    Cer scuze în moduri diferite
    1. Imaginea intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 7
    1. După ce ați dat o încercare a scuze verbale, utilizați alte metode dacă nu vă va ierta. Uneori, va trebui să-i dai mai multe scuze înainte de a accepta că îți pare rău. E în regulă - cu atât mai mult gând și efortul pe care l-ai pus în scuze, asemănător, este să te ierte.
  • Imaginea intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 8
    2. Scrieți o scrisoare de scuze. Dați-le într-un mod romantic, cum ar fi ascuns într-un buchet frumos sau livrat personal de unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Scrisoarea poate spune ceva de genul acesta:
  • Exemplu: "Știu că o scrisoare nu se poate face pe deplin pentru ceea ce am făcut. De asemenea, știu că o scrisoare nu va surprinde pe deplin cum mă simt și ce am de spus. Ceea ce știu este că am încurcat. Nu-mi pot imagina că nu am fost cu tine. Tu ești cine visez când mă duc la culcare și cine mă gândesc când mă trezesc dimineața. Esti totul. Nimic pe care nu îl fac acum voi face pentru ceea ce am făcut, dar vă pot spune că nu voi face niciodată această greșeală. Promit de la partea de jos a inimii mele."
  • Imagine intitulată își cere scuze prietena dvs. Pasul 9
    3. În funcție de fată, încercați o scuză publică. Fii atent, pentru că unele fete urăsc alți oameni știu despre relația lor. Utilizați discreția dvs. înainte de o scuză publică. Luați în considerare și ea: ea ar putea simți că folosiți presiunea publică pentru ao forța să vă ierte, ca în "Cum ar putea Sarah să nu-l ducă înapoi? Arata cât de dulce este pentru ea!" Ar fi în cele din urmă mai bine să păstrați aceste lucruri între voi ca un cuplu.
  • Du-te pentru scuzele publice simple. Doar du-te la ea când este cu un grup de prieteni, ai ceva pregătit și să-ți pui inima. Uită-te profund în ochi când îți cereți scuze și concentrați-vă atenția numai pe ea.
  • Dacă vă simțiți creativi, încercați să utilizați a Flash Mob să-i cer scuze. Flash Mobs necesită o mulțime de muncă și pregătire, deci asigurați-vă că va funcționa dacă decideți să o scoateți.
  • Imagine intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 10
    4. Lăsați flori, bomboane sau animale umplute la domiciliu sau la locul de muncă. Fetele iubesc aceste trei lucruri. Asigurați-vă că scrieți un mesaj scurt la flori și ciocolate fără un mesaj care îi cere scuze din nou să ia o mulțime de emoție din ea. Amintiți-vă, doriți emoție!
  • Imaginea intitulată îmi cere scuze prietena dvs. Pasul 11
    5. Scrieți un cântec care îi cere scuze și postați-l pe YouTube. Cântece despre oameni dispăruți, având oameni răniți sau doar cântece despre vinovăție și rușine ar funcționa și. Desigur, orice cântec care are semnificație pentru tine ca un cuplu ar fi frumos. Ați putea încerca să schimbați unele versuri pentru a se potrivi situației.
  • Alternativ, faceți-o un amestec. Un amestec este puțin mai puțin personal, dar cu îngrijirea și gândirea potrivită, vă poate ajuta să vă faceți mesajul. Alegeți ambele cântece pe care le cunoașteți și cântece pe care le credeți că nu a auzit.
  • Imagine intitulată îmi cere scuze prietena ta Pasul 12
    6. Scrieți o poezie care îi cere scuze. Lăsați-o pentru ea sau înregistrați-vă spunând-o pe robotul ei telefonic. Faceți-o inimă și foarte emoțională dacă puteți.
  • Scrisoarea de scuze de probă

    Scrisoarea de scuzare a probelor către prietena

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să o faceți special, pentru că doriți să înțeleagă că vă pasă de ea.
  • Amintiți-vă, cu atât mai repede o faceți cu atât mai bine. Dacă v-ați încurcat cu adevărat, este probabil să fie foarte supărată și doriți să remediați că cât mai curând posibil.
  • Orice ai face, fii bine pregătit. Concentrați-vă pe detaliile și executarea planului dvs. Nu vrei ca ea să te înțeleagă greșit.
  • Nu vă așteptați la nimic în schimb, concentrați-vă doar pe faptul că vă spui scuze.
  • Nu apăsați pentru răspunsuri sau dați Ultimatums. Acest lucru pune o mulțime de presiune asupra ei și ar putea face lucrurile mult mai rău.
  • Nu este nevoie să cheltuiți o mulțime de bani, de fapt, majoritatea fetelor ar aprecia un gest mai personal. Exemple: Alegeți niște flori sălbatice și dați-le la biroul ei, făcându-i cina și au scăzut la casa ei, aranjează că unii răsfățați-o pentru ea...
  • Este întotdeauna util să-i cereți prietenei ei să ajute (dacă nu vă mușcă capul mai întâi).
  • Expresia dvs. facială contează și. Dacă nu arăți sincer, nu va crede că arata pe băieții pieselor!
  • Când vă cereți scuze, nu spuneți glume, aceasta este o discuție reală aici.
  • Persistența este cheia, dar trebuie să știți când vrea să vă retrageți pentru o vreme.
  • Avertizări

    Nu vă prindeți într-un ciclu de a vă cere scuze pentru tot ce trebuie doar să faceți din nou calm. Problemele dvs. ca un cuplu se vor construi în cele din urmă și probabil că veți termina reciproc.
  • Nu există niciodată garanții! Dar amintiți-vă că la sfârșitul zilei, doriți doar să vă asigurați că înțelege modul în care vă simțiți.
  • Întrebați-vă de ce doriți să vă cereți scuze și indiferent dacă înțelegeți, deoarece aceasta va determina metoda dvs.
  • Nu totul necesită o scuză doar pentru că prietena ta a fost supărată. Gândiți-vă mult și greu de comportamentul dvs. - și a ei.
  • Nu puneți nici o presiune asupra prietenei dvs. pentru a lua o decizie și nici o comunicare pentru câteva zile, dați-i spațiul!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar