Cum să acționeze în jurul părinților prietenei tale

Poate fi greu să știi cum să acționez în jurul părinților prietenei tale, mai ales dacă le întâlnești pentru prima sau a doua oară. Lucrul important este acela de a fi respectuos și angajat și de a clarifica cât de mult vă place fiica lor. În cele din urmă, acesta va fi cel mai important lucru pentru ei - nu modul în care arăți sau câți bani faceți bani. Cu toate acestea, arătând ascuțit și de a fi milostiv niciodată nu rănește pe nimeni. Doar amintiți-vă să păstrați PDA la un minim și veți fi pe calea dvs. de a vă întâmpina părinții prietenei dvs. în familie.

Pași

Partea 1 din 3:
A face o impresie bună
  1. Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
1. Fă-ți tema. Înainte de a vă întâlni cu părinții prietenei dvs., ar trebui să cunoașteți puțin despre ei. Și dacă v-ați întâlnit deja, atunci nu a putut face rău să învețe ceva mai mult despre ei înainte de a vă întâlni data viitoare. Adresați-vă prietena dvs. câteva lucruri de bază despre ele, cum ar fi ceea ce fac pentru a trăi, de unde sunt, ceea ce sunt hobby-urile lor sau orice altceva care vă poate ajuta să faceți o conexiune. Chiar și ceva de genul unei echipe sportive preferate sau a faptului că tu și mama prietenei tale sunt în aceeași linie de lucru vă poate ajuta să faceți conversație și să construiți o conexiune.
  • Dacă aflați că aveți ceva în comun cu părinții ei, nu aduceți-l al doilea pe care îl întâlniți. Așteptați un moment liniștit în conversația de a spune ceva, "Deci, domnule. Smith, am auzit că ești și un fan cubii uriași."
  • Fiți sincer cu prietena dvs. în loc să încercați să obțineți informațiile de la ea. Spune-i că vrei să știi câteva lucruri despre părinții ei să găsească un teren comun.
  • Puteți chiar să îi întrebați ce sunt părinții ei, dacă nu le-ați întâlnit înainte. Dacă știți că tatăl ei este sarcastic sau că mama ei este cu adevărat vorbită în avans, atunci puteți fi și mai pregătiți să vă petreceți cu ei.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    2. Agitați mâinile ca un bărbat.Acest lucru nu este momentul să fie un pește limpede sau un wimp!În timpul introducerii, agitați mâna tatălui cu o aderență frumoasă, în timp ce mențineți contactul cu ochii, zâmbiți și faceți-i să se simtă ca și cum ați fi onorat să fiți acolo. Amintiți-vă că acestea sunt persoanele responsabile pentru a vă oferi fata pe care o iubiți - merită respectul și admirația dvs.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    3. Imbraca-te bine.Asigurați-vă că purtați ceva prezentabil pentru introducere.Dacă purtați ceva prea casual, ei vor crede că (a) nu mi-a păsat suficient să se îmbrace (nu o mare primă impresie) sau (b) sunt proști și nu înțelegeți de ce ar trebui să vă deranjezi (de asemenea, prima impresie groaznică). Ar trebui să purtați ceva frumos și potrivit pentru această ocazie. Dacă tocmai v-ați apropiat de casa lor pentru un grătar, atunci blugi drăguți și un polo vor fi bine, dar dacă ieșiți la cină, atunci aveți nevoie de pantaloni și o cămașă buton-jos.
  • Asigurați-vă că și-ați mistuit bine. Faceți un duș, obțineți un bărbierit frumos, și faceți un pieptene prin părul dvs.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    4. Adu-i un cadou adecvat. Dacă te duci la casa lor pentru prima dată, atunci ar trebui să vii cu flori sau un alt dar pentru a arăta că încerci. De asemenea, puteți aduce o sticlă frumoasă de vin, dacă știți că părinții ei sunt băutori. Adresați-vă prietena dvs. ce vor. Și chiar dacă v-ați întâlnit înainte și vă distrați, nu este politicos să veniți la casa lor goală. Aducând un cadou, chiar dacă este simplu, arată că sunteți grijuliu.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    5. Mențineți limba corpului pozitiv. Un alt lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă asigurați că limbajul corpului vă face să parcă accesibil și angajat. Stați în poziție înaltă, faceți contact cu ochii, evitați să vă bucurați și să utilizați brațele pentru a le gestra sau păstrați-le în partea laturilor în loc să le traverseze. Ar trebui să evitați, de asemenea, fidgetarea sau asta vă va face să vă plictisiți sau nervosi. Dacă sunteți la cină, evitați tentația de a vă împinge mâncarea în jurul plăcii dvs. Știți că acțiunile dvs. spun doar la fel de mult ca și cuvintele voastre, și dacă vă amestecați picioarele în timp ce încercați să arătați interesați de mama ei vorbind despre întâlnirile ei PTA, atunci va ști că sunteți cu adevărat plictisit.
  • Să mențină o poziție deschisă, întorcându-ți corpul spre părinții ei, în loc de departe de ei. Aceasta arată că sunteți dornici să vorbiți cu ei.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    6. Oferiți-vă să ajutați sau să curățați. Dacă v-ați întâlnit părinții la domiciliu, atunci ar trebui să vă oferiți să vă ajutați totuși puteți. Poate că îl puteți ajuta pe dl. Intimidarea tatălui tată Grill. Poate vă puteți ajuta pe mama ei să curețe în bucătărie după o masă lungă lungă. Poate că puteți găsi un alt mod de a vă ajuta în jurul casei pentru a vă arăta că vă pasă și doriți să fiți utile. Probabil că părinții ei vor spune că nu au nevoie de ajutor, dar veți arăta ca un gentleman doar pentru a vă întreba.
  • Încercați să citiți tonurile lor dacă refuză orice ajutor. Veți vedea dacă într-adevăr înseamnă acest lucru sau dacă vor să vă ajutați.
  • Partea 2 din 3:
    Tratarea prietenei tale bine
    1. Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    1. Tratați fiica lor cu respect.Acesta este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a le câștiga. Toți părinții, chiar și cei care acționează ostil prietenilor, doresc ca fiica lor să găsească un partener bun care o va respecta și va trata dreptul ei. Arătați-i că sunteți acea persoană! Încurajează fiica lor când vorbește, vorbește despre cum a fost realizată ea sau câte calități mari pe care o are și nu o demeană sau nu vorbește spre ea. Fi un domn și tratați-o ca o doamnă.
    • Deși vă puteți tachina reciproc în privat, încercați să păstrați acest lucru la un minim în fața părinților ei, la început, până când înțeleg cu adevărat dinamica. În caz contrar, ei pot crede că nu o respectați.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    2. Păstrați PDA la un minim. Există și alte modalități de a arăta părinților prietenei dvs. cât de mult vă place să o faceți fără să încercați să faceți cu ea sau să o înfrunte în fața lor. Dacă chiar vrei să arăți că îți place, atunci ar trebui să fii respectuos față de ea, poate că ține mâna sau arătând un pic de afecțiune, dar nu ar trebui să o exagerez cu siguranță. Părinții nu doresc, în general, să-și vadă fiicele care sunt atinse de alți bărbați, așa că păstrați-vă de data viitoare când vă aflați cu părinții voștri specială.
  • Deși nu doriți să fiți răciți și îndepărtați față de ea, nu arătați prea mult PDA este un semn de respect față de părinții ei.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    3. Face clar cât de mult îți place fiica lor. La sfârșitul zilei, cel mai important lucru pe care părinții le interesează este cât de mult vă place fiica lor. Ai putea fi un miliardar sau Ryan Gosling, și nu ar fi grija deloc dacă ați părea la distanță sau condescendentă fiicei lor. Deși nu trebuie să o lăudăm la cerurile înalte sau să forțezi ceva care nu este acolo, ar trebui să clarificați că fiica lor este cu adevărat specială pentru dvs., găsind modalități de ao complimente subtil și de a-și arăta afecțiunea și vorbind despre realizările ei sau despre lucrurile pe care le place să le faceți împreună. Fă-i să vadă că ești serios despre fiica lor și că îți dai seama cât de specială este ea.
  • Chiar și faptul că ieșiți din calea voastră de a fi frumos cu părinții ei îi va arăta cât de mult înseamnă pentru tine. Dacă acționați ca și cum nu-ți pasă de ce gândesc la tine, atunci ei vor crede că nu-ți pasă de fiica lor.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    4. Nu ieșiți ca un slacker. Un alt lucru pe care părinții nu doresc să îl vadă este că fiica lor se datorează unui tip care nu are ambiție sau nu va ajunge prea mult. Nu trebuie să fii dl. MBA, dar nu trebuie să vorbiți despre cât de mult urăsc școala sau munca sau despre cum credeți că sistemul este inutil. Sigur, puteți avea aceste gânduri, dar păstrați-i în jurul părinților prietenei dvs. - cel puțin până când sunteți sigur că într-adevăr, vă place foarte mult. Vrei să creadă că vei ajunge la ceva și că tu și fiica lor vei face o echipă minunată.
  • Deși este de modă veche pentru a spune că părinții prietenei voastre vor dori să fiți un furnizor bun pentru ea, este corect să spunem că vor să vadă un tip care poate avea cel puțin grijă de el însuși. Dacă vorbiți despre răsturnarea părinților, obțineți grade rele sau cât de mult vă place să vă loviți cu brosul dvs., ei nu vor fi câștigați.
  • Hei, dacă școala sau munca nu este cu adevărat chestia ta, vorbește despre ceva pe care-l pasă cu adevărat, cum ar fi chitara sau colectând ștampile. Doar face ca pare să aibă grijă de tine ceva.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând o conversație bună
    1. Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    1. A fi logodit. Cel mai important este că acționați ca și cum ai grijă de conversațiile pe care le aveți cu părinții prietenei dvs., chiar dacă vorbiți să faceți impozitele sau conopiterul dvs. în creștere. Cereți o mulțime de întrebări, da-i în mod politicos și dați părinților o atenție maximă. Asigurați-vă că reacționați dacă încearcă să facă glume și par să fie cu adevărat fericiți să fie acolo și interesați de ceea ce au de spus. Acest lucru va face o mare diferență și îi va arăta că sunteți un tânăr frumos.
    • Când vă pun întrebări, nu le dați un răspuns da sau nu sau un răspuns cu două cuvinte. Să ia timp pentru a elabora pentru a arăta că vă pasă.
    • Chiar dacă părinții prietenei dvs. cer o întrebare da sau nici o întrebare, le puteți da un răspuns mai profund. Dacă spune tatăl ei, "Așa că am auzit că studiezi istoria," Nu spuneți doar, "Da, sunt..." În schimb, spuneți, "Sunt o istorie majoră cu accent pe studii americane. Întotdeauna am fost un fel de bufniță de istorie..."
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    2. Dați-le atenția maximă. Cel mai important lucru este că ți-ai pus telefonul. Serios. Opriți textarea prietenilor dvs. pentru a face planuri mai târziu, nu mai verificați scorul echipei dvs. pe ESPN.com, și nu mai verificați adresa de email, indiferent de cât de tentant poate fi. Opriți-l dacă trebuie. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă deranjați părinții, acționând prea cool pentru școală, privindu-vă la telefon la fiecare cinci secunde. Dacă sunteți afară la un restaurant și jocul este în fundal, îmi pare rău, amice, dar va trebui să pierdeți pe acel.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    3. Fi la fel de matură ca tine. Acest lucru nu trebuie să însemne că trebuie să acționați cu toate dacă aveți doar 16 ani, dar că ar trebui să încercați să arătați că sunteți pe calea de a deveni un tânăr matur. Fiți politicos, utilizați maniere bune, nu folosiți limba vulgară și fiți grațioși și buni în timpul conversației. Puteți arăta că sunteți matur vorbind despre planurile viitoare, vorbind despre familia dvs. cu respect, evitând plânsul sau plângerea prea mult și, fără a face comentarii care vă fac să pari fără clueless.
  • Amintiți-vă că părinții prietenei voastre, indiferent de vârstă, doriți ca ea să se întâlnească cu un bărbat, nu un băiat. Ei doresc ca ea să fie cu cineva care va fi o influență bună asupra ei și care o va încuraja să crească.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    4. Au maniere bune. Un alt lucru important de făcut în jurul părinților prietenei dvs. este de a demonstra că aveți maniere bune. Nu trebuie să treceți peste vârf și să acționați ca aristocrația britanică, dar ar trebui să vă asigurați că ați spus "Vă rog" și "mulțumesc" la momentele corecte, să cereți oamenilor de la masă să treacă mâncarea în loc să ajungă peste masă și să-l prindă singur, să trageți scaunul pentru prietena dvs. (dacă ea și părinții ei sunt mai progresivi în această privință) și să nu întrerupă oamenii atunci când vorbesc.
  • Este, de asemenea, politicos să știi ce să-i numești părinții. Această parte este ușoară. Doar chemați-i tot ce se numesc când sunteți introduși. Dacă spune tatăl ei, "Sună-mă pe Jim," Atunci nu vă fie frică să-l numiți Jim - totuși, dacă se prezintă ca fiind "Domnul. Smith," Atunci ar trebui să-l sunați că până când vă spune să faceți altfel.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    5. Evitați subiecte controversate. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă îmbogățiți într-o dezbatere despre situația politică din Ucraina sau despre Biserica Catolică cu părinții prietenei voastre în mijlocul a ceea ce trebuia să fie o cină plăcută. Dacă știți că aveți o politică foarte diferită sau dacă doriți doar să fiți politicoși, atunci ar trebui să vă îndepărtați de subiecte controversate. Nu veți impresiona pe nimeni, iar acest lucru va duce doar la o conversație jenantă și incomodă.
  • Dacă simțiți că conversația devine inconfortabilă deoarece părinții ei nu sunt de acord cu credințele voastre, încercați să schimbați delicat subiectul. Poți spune ceva, "S-ar putea să nu mă duc la biserică duminică, dar îmi place să mă uit la baseball în timpul zilei. Domnul. Jones, am auzit că ești un fan mare de giganți?"
  • Odată ce vă cunoașteți părinții prietenei dvs., puteți discuta despre aceste subiecte mai mult. Cu toate acestea, la început, este mai bine să rămâi la subiectele sigure, chiar dacă este puțin plictisitor.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    6. Dați complimente sincere. Un alt mod în care puteți impresiona părinții prietenei dvs. și puteți acționa în mod corespunzător în jurul lor este să le complimentați sau ceva despre ei într-un fel. Acest lucru nu ar trebui să sune forțat și nu ar trebui să o faceți prea des, dar un compliment bine temporizat poate să-i ajute cu adevărat să vadă că apreciați compania și îngrijirea fiicei lor. Chiar dacă complimentul este un pic prost, ei vor dori faptul că încercați. Iată câteva lucruri pe care le puteți complimenta:
  • O pictură, suvenir sau o bucată de mobilier în casa lor
  • Alimentele pe care le consumați (dacă le-au gătit)
  • Cerceii mamei sale
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    7. Fi cinstit. Părinții iubesc onestitatea indiferent de situația, îi face să se simtă mai confortabil cu privire la fiica lor cu dvs., astfel încât întotdeauna răspundeți la întrebările lor cu onestitate. Nu numai că, dar părinții au o mai mare experiență decât voi - pot spune dacă sunteți necinstiți, indiferent cât de bine credeți că sunteți. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii cinstit despre fiecare lucru mic, cum ar fi cât de mult îți place să fumezi oală, dar că nu trebuie să le minți când vine vorba de subiecte importante, cum ar fi educația sau planurile viitoare.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    8. Executați încrederea. Spune-ți că ești un tip bun care îi pasă profund pentru fiica acestor oameni. Fă-ți simțiți sigur și sigur de tine fără o urmă de atitudine cocoșă. Nu este suficient să vă prefaceți că sunteți încrezători - trebuie să simțiți și el, altfel nu va reflecta, așa cum ați sperat că va fi. Dacă doriți ca părinții prietenei dvs. să aibă încredere în voi, atunci trebuie să aveți încredere în tine în primul rând.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    9. Vorbi direct și fii sincer.Asigurați-vă că atunci când întâlniți prima dată părinții, vă mențineți contactul vizual când vorbiți cu ei. Nu priviți departe, mormăi sau traseu. Suneți încrezător în ceea ce spuneți și arătați că aveți convingeri și că credeți în voi înșivă. Încercați să evitați să spuneți "Uh" Prea mult sau întoarceți-vă la prietena dvs. pentru ajutor atunci când sunteți la o pierdere pentru cuvinte. Este bine să faceți un minut pentru a vă formula cuvintele când aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    10. Nu acționați nervos.Indiferent cât de nervi sunteți, păstrați-vă capul ținut înalt. Nu tedi, uită-te în jurul camerei, sau ia prea mult timp pentru a răspunde la o întrebare. Doar respirați adânc și spuneți părinților ei ce trebuie să spuneți. Este bine să vă simțiți nervosi, dar ar trebui să minimalizați-i să vadă cum vă simțiți cât de mult puteți. Dacă ieșiți la fel de nervos, atunci ei vor avea o grosime de încredere și că nu sunteți nepregătiți. Doar să vă spuneți că dacă prietena voastră vă place, că părinții ei vă vor plăcea, de asemenea.
  • Nu fi nervos cu privire la căutarea nervoasă! Care va face doar lucrurile mai rău.
  • La sfârșitul zilei, știți că nu este o tragedie dacă ieșiți ca un nervos mai mic. Părinții prietenei dvs. au trebuit să treacă, de asemenea, prin împrejurimile de a întâlni părinții și vor înțelege de unde vii.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    11. Nu uitați să fiți voi înșivă. Nu falsificați o personalitate doar pentru a câștiga peste părinți. Nu trebuie să vă schimbați pentru oricine doar pentru a le impresiona.Amintiți-vă, prietena ta a ales să fie cu tu pentru un motiv, și plus părinții pot simți când băieții falsifică. Există o diferență între a le permite să vadă părțile mai mature și mai responsabile ale dvs. și să se preface că este complet o persoană complet diferită. Dacă intenționați să fiți cu fiica lor pe termen lung, atunci nu puteți ține pasul pentru totdeauna.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă bucurați de corn dacă vă luați prietena dvs.
  • Nu folosiți electronica dvs. în timp ce mâncați sau vorbiți. Părintele (părinții) vor crede că sunteți nebun de tehnologie!
  • Fii bun și solicitant, mai ales mamei ei.Întrebați dacă are nevoie de ajutor atunci când o vedeți că face lucruri cum ar fi aducerea alimentelor sau golirea gunoiului.
  • Dacă par să vă placă de la început, înțelegeți ce motivele lor sunt pentru dezaprobarea lor. Este aspectul tău, reputația ta sau ai avut lupte cu prietena ta pe care ei au auzit sau că a discutat cu ei?Orice sau toate aceste lucruri le pot stabili împotriva relației.Descoperirea adevărata lor obiecție este primul pas în depășirea acesteia.
  • Face clar că voi doi se întâlnește unul cu celălalt, dar amintiți-vă că nu sunteți angajat (încă).
  • Acționează respectuos, dar încrezător față de Tatăl. Scuturați mâna ferm, uitați-l în ochi, dar nu fiți agresivi.
  • Nu vă atârnați unul peste celălalt.Părinții ei doresc să se gândească la prietena ta ca și copilul lor dulce, virginal - dacă se comportă brusc ca un tramp, și nu poți controla unde sunt mâinile tale, părinții ei nu te plac tine.Vreodată.
  • Nu exagerați-o sau veți ieși ca fiind falsă și prea bună. Fi de sine natural, politicos.
  • Întreabă-o despre părinții ei în prealabil - nu vrei să ieși ca un ticălos. Dar, pe de altă parte, dacă nu sunt într-adevăr oameni foarte formali, nu obține prea mult despre asta. Fi doar politicos și nu puneți o fațadă.
  • Tratați casa mai bună decât a dvs. Acest lucru poate construi încredere cu ei știind că sunteți responsabil. Plus utilizați gramatica corectă. Și evitați cuvintele mari.
  • Dacă le cunoașteți deja - spuneți dacă tu și prietena ta ați fost prieteni buni înainte de a începe "mergem afara"- Pregătiți-vă pentru interogatoriu. Mamele sunt întotdeauna nosy despre cum fac fiicele lor și dacă are un partener bun.
  • Nu vă faceți griji dacă nu par să ajungă la bord imediat - dați-le ceva timp să vă obișnuiți cu dvs.
  • Nu adăugați prea mult Köln la prima dată.
  • Avertizări

    Apreciați tratamentul lor cu adevărat bun și ospitalier al dvs., returnați-l cu bunătate și respect. Aceasta ar putea fi familia ta viitoare.
  • Nu exagerați cu complimentele. Ei se enervează după un timp. Vei părea ca o falsă.
  • Nu vă controlați în mod constant prietena dvs. Dar nu fi tipul care o ignoră și ia doar timp pentru ea când este convenabil pentru tine. Părinții nu se vor bucura de acest tip de tip pentru fiica lor. Ei doresc un tip bun, susțin tipul care dorește cel mai bun pentru fiica lor și care o va pune ca o prioritate în viața lui.
  • Când răspundeți la întrebări, nu exagerați. S-ar putea să le dați un semn că nu sunteți "unu" pentru fiica lor pentru că aveți tendința de a vorbi prea mult.
  • Nu fiți curt, abrupt sau în jos drept nepoliticos părinților ei - nu-i agravează sau nu le antagonizează.Amintiți-vă că acestea sunt oamenii care vor da în cele din urmă lor lor "binecuvântare" Dacă și când cereți să vă căsătoriți cu fiica lor. Ar trebui să încercați să vă refuzați să le ofensezi - nu în interesul dvs. Vrei ca ea să-ți trateze părinții în același mod, corect?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar