Cum se calculează kilometrajul pentru impozite

Înainte de reducerile fiscale și de locuri de muncă din 2017, angajații cu cheltuieli de kilometraj nerealizate ar putea solicita aceste cheltuieli ca parte a deducerii lor detaliate. Guvernul federal permite o anumită sumă de bani pe mile să fie dedusă pentru zonele desemnate de afaceri, medicale, deplasare și călătorii caritabile.

Pași

Partea 1 din 2:
Ce număr de kilometraj?
  1. Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 1
1. Aflați rata diferită pentru fiecare tip de kilometraj. Vizitați site-ul interne al serviciului de venituri (IRS) la IRS.GVV pentru a afla despre tipurile de deduceri de kilometraj și despre rata pe mile. Rata se schimbă de obicei anual, iar dacă calculați anul trecut, este important să verificați dublu cu site-ul oficial al IRS împotriva cifrelor descrise aici de mai jos. Rata standard de kilometraj pentru 2018 sunt după cum urmează:
  • 54.5 cenți pe milă pentru kilometrajul legat de afaceri
  • 18 cenți pe mile au călătorit din motive medicale sau în scopuri în mișcare
  • 14 cenți pe mile au călătorit atunci când donează sau lucrează pentru organizații caritabile
  • Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 2
    2. Calculați kilometrajul de afaceri. Kilometrajul dedus în scopuri de afaceri include călătoria către clienți sau clienți, mergând la o întâlnire de afaceri departe de un loc de muncă obișnuit, mergând la un loc de muncă temporar dacă aveți un loc obișnuit de muncă sau călătoriți între mai multe birouri dintr-o regiune.
  • Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 4
    3. Calculați deducerile medicale. Kilometrajul dedus în scopuri medicale poate fi luat pentru a călători la și dintr-un loc de îngrijire medicală. Taxele și alte taxe de călătorie asociate trebuie listate separat.
  • Rețineți că veți primi un beneficiu fiscal federal pentru deducerile medicale dacă vă detaliați deducerile și cheltuielile medicale totale, inclusiv kilometrajul medical, sunt mai mari decât pragul de deducere medicală pentru acel an.
  • Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 5
    4. Calculați kilometrajul legat de donație. Kilometrajul dedus în scopuri caritabile include călătoria către și din locațiile de donare, precum și în timpul munca voluntara pentru o organizație.
  • Veți primi doar un beneficiu fiscal federal pentru kilometrajul caritabil dacă vă detaliați deducerile.
  • Partea 2 din 2:
    Urmărirea kilometrajului
    Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 6
    Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 6
    1. Păstrați un mic notebook în mașină pentru a înregistra kilometrajul. Păstrați-o în mașină în orice moment, astfel încât kilometrajul să poată fi înregistrat așa cum este suportat. Este important să diferențieți diferitele tipuri de kilometraj pe care îl înregistrați, precum și Miles au călătorit. Alternativ, puteți utiliza o aplicație de kilometraj, cum ar fi MileAciq pentru a urmări kilometrajul.
    • Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a scrie kilometrajul de pornire la destinația inițială, kilometrajul de sfârșit de la destinația de călătorie și adresele locațiilor pe care le călătorești spre și de la, precum și scopul afacerii de călătorie, caritate , medical sau mutați.
    • Data clar fiecare intrare în cartea dvs. de jurnal pentru acces rapid.
  • Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 7
    2. Înregistrați numai kilometrajul aplicabil. În general, nici un alt tip de kilometraj nu este deductibil decât pentru categoriile descrise în secțiunea anterioară. Excursii de la domiciliu la magazin nu pot fi deduse, chiar dacă ați făcut-o în timpul zilei de lucru, dacă nu a fost făcută în scopuri de afaceri.
  • Unele companii vor oferi indemnizații de kilometraj și alte tipuri de acorduri dacă vi se oferă o mașină de companie. Discutați cu reprezentantul dvs. HR sau cu consilierul financiar la biroul dvs. pentru mai multe informații mai specifice.
  • Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 8
    3. Calculați totalul la sfârșitul anului. Multiplicați numărul total de kilometri parcurși pe tot parcursul anului prin rata de kilometraj pentru fiecare categorie. De exemplu, puteți deduce 14 cenți pe mile când lucrați pentru organizații caritabile și 54.5 cenți pe mile au călătorit pentru afaceri.
  • Dacă ați condus la 1.000 de mile (1.600 km) pentru caritate și 1.000 de kilometri (1.600 km) pentru afaceri, atunci veți multiplica 1.000 de mile (1.600 km) cu 14 cenți și 1.000 de mile (1.600 km) cu 54 de ani.5 cenți.
  • Imagine intitulată Calculați kilometrajul pentru impozite Pasul 10
    4. Păstrați înregistrările. IRS sugerează că păstrați înregistrările dvs. pentru o perioadă de 3 până la 7 ani. Aceasta este fereastra tipică a auditurilor, astfel încât doriți să păstrați înregistrările cel puțin atât de mult, pentru a fi pe partea sigură.
  • Dacă locuiți într-un stat care impune un impozit pe venit, consultați statutul de limitări al statului pentru a determina cât timp trebuie să vă păstrați înregistrările.
  • sfaturi

    Kilometraj nerealizat determinat pentru un angajator nu mai este deductibil în cadrul reducerilor fiscale și Legea privind locurile de muncă din 2017. Dacă conduceți un angajator și ați deduce anterior kilometrajul, vorbiți cu angajatorul dvs. acum pentru a vedea dacă vă vor rambursa, deoarece nu mai puteți beneficia de deducerea fiscală.
  • Membrii militari activi care se deplasează datorită unei ordini militare pot solicita o deducere pentru cheltuielile în mișcare, inclusiv kilometrajul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar