Cum să deduceți cheltuielile medicale pe impozite

Serviciul de Venituri Interne United State (IRS) permite contribuabililor opțiunea de deducere a unor cheltuieli medicale. Dacă ați plătit 7.5% sau mai mare din venitul brut ajustat (AGI) către costurile medicale în perioada 2017 și 2018 sau 10% în cursul anului 2019, puteți alege să vă detaliați deducerile și să deduceți o parte din aceste costuri de la impozitele pe care le datorați. Pentru oricine plătește o cantitate mare de cheltuieli medicale pentru ei înșiși sau alții, este o idee bună să urmăriți cheltuielile medicale, în cazul în care puteți adăuga această deducere detaliată.

Pași

Partea 1 din 2:
Urmărirea cheltuielilor dvs
  1. Image denumită deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 1
1. Examinați lista cheltuielilor medicale deductibile pe site-ul IRS. Căutați publicarea 502. Citiți lista detaliată a cheltuielilor medicale deductibile și neeligibile pentru anul fiscal curent.
  • De exemplu, dacă sunteți angajat pe cont propriu, este posibil să puteți deduce primele de asigurare de sănătate din venitul brut ajustat (AGI).
  • Lista deductibilă a cheltuielilor medicale se schimbă de la an la an, deci nu judecăți pe baza unei publicații IRS anterioare.
  • Imaginea denumită deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 2
    2. Păstrați chitanțele de la costurile medicale pe tot parcursul anului. Creați un fișier în care vă puteți pune toate chitanțele pentru tot, de la primele de asigurare de sănătate la cheltuielile de transport la și din întâlniri medicale. Făcând un efort de a le păstra pe tot parcursul anului, este mai probabil să aveți o listă completă a cheltuielilor verificabile la sfârșit.
  • Chiar dacă nu aveți suficiente cheltuieli medicale pentru a le deduce din impozitul federal de venit, statul dvs. poate permite o deducere a cheltuielilor medicale.
  • Imaginea denumită deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 3
    3. Păstrați o foaie de calcul a tuturor cheltuielilor dvs. medicale. Includeți coloane pentru data, serviciul, furnizorul de servicii, medicul care prescriu serviciul și notele. Actualizați cheltuielile medicale pe baza încasărilor dvs. lunar sau după fiecare cheltuială.
  • Setați foaia de calcul pentru a păstra o filă de rulare a cheltuielilor dvs. medicale. Pe programele de calcul Microsoft Excel și Open Source, puteți selecta coloana pe care doriți să o adăugați și faceți clic pe "Formulă" buton. Selectați celulele pe care le-ați dori să le adăugați și ar trebui să existe un total care se schimbă pe măsură ce adăugați mai multe intrări în "Cost" coloană.
  • Imaginea intitulată Deduceți cheltuielile medicale pe impozite Pasul 4
    4. Urmăriți cheltuielile medicale ale membrilor familiei. Cheltuielile dvs. medicale ar trebui să includă toți cei care sunt incluși în declarația dvs. fiscală, cum ar fi un soț sau copii. Cu toate acestea, poate include, de asemenea, cheltuielile altor membri ai familiei pe care îi plătiți, atâta timp cât nu este revendicată pe propriile declarații fiscale.
  • De asemenea, trebuie să colectați chitanțe originale pentru cheltuielile medicale de familie.
  • Imagine intitulată Deduceți cheltuielile medicale pe impozite Pasul 5
    5. Eliminați orice cheltuieli medicale care au fost rambursate. Dacă oricare dintre cheltuielile dvs. au fost rambursate de un medic, o agenție, o companie de asigurări sau de un cont de economii de sănătate (HSA), nu le puteți deduce. Este ilegal și fraudulos să deduceți orice cheltuieli medicale pentru care povara financiară nu a căzut pe tine.
  • Partea 2 din 2:
    Determinarea deducerilor
    1. Imaginea denumită deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 6
    1. Calculați venitul brut ajustat (AGI) la sfârșitul anului. AGI se calculează prin scăderea unei liste scurte de cheltuieli din toate veniturile primite din diverse surse pe parcursul anului. Strângeți W-2S și alte forme pentru dvs. și soțul / soția dvs. care arată veniturile primite în ultimul an.
    • Venitul brut include următoarele venituri pe care le-ați primit în exercițiul financiar curent: salariile, bonusurile, chiriile, redevența, pensia, interesul, dividendele, pensiile, veniturile dintr-o operațiune de afaceri, anuității și rambursările impozitului pe venit.
    • Ajustările la veniturile brute includ următoarele plăți efectuate în cursul exercițiului financiar curent: cheltuielile de afaceri, alimentarea plătit, contribuțiile contului de economii de sănătate, o jumătate din impozitul pe cont propriu, contribuțiile la conturile tradiționale de pensionare IRA și școlarizarea colegiului.
  • Imaginea denumită deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 7
    2. Total cheltuielile medicale deductibile din anul fiscal curent. Ar trebui să puteți lua totalul foametei dvs. la sfârșitul anului. Adăugați cheltuieli medicale din fiecare membru al familiei împreună.
  • Imaginea intitulată Deduceți cheltuielile medicale pe impozite Pasul 8
    3. Înmulțiți-vă AGI cu 7.5% (0.075) Pentru 2018 sau 10% (0.10) Pentru 2019. Cu toate acestea, dacă acest număr este mai mic decât cheltuielile medicale totale, scădeți acest număr din cheltuielile dvs. medicale. Rezultatul va fi suma totală pe care o puteți deduce pentru cheltuielile medicale.
  • Dacă acest număr este mai mult decât cheltuielile medicale totale, nu puteți deduce cheltuielile medicale.
  • De exemplu, dacă AGI dvs. a fost de 50.000 de dolari și ați cheltuit 6.940 dolari pe cheltuieli medicale deductibile în 2018, atunci ați putea desemna o deducere a cheltuielilor medicale. Acest lucru se datorează faptului că 7.5% din 50.000 de dolari este de 3.750 $, mai puțin decât ceea ce ați cheltuit pentru costurile medicale. Deducerea totală ar fi de 6.940 $ minus $ 3.750 sau $ 3,190.
  • Imaginea intitulată Deducec cheltuielile medicale pe impozite Pasul 9
    4. Solicitați un program A de la IRS sau imprimați o copie online la IRS.Gov. Deducerea standard pentru 2018 pentru fișiere unice este de 12.000 $ sau 24.000 $ pentru depunerea în comun. Dacă alegeți să vă detaliați deducerile deoarece acestea sunt mai mari decât deducerea standard, va trebui să depuneți un program A. Acest lucru se numește și formularul IRS 1040.
  • Imaginea denumită deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 10
    5. Completați partea superioară a formularului 1040, care spune "Cheltuieli medicale și dentare." Introduceți cheltuielile medicale deductibile în numărul martor 1 și AGI în numărul gol 2. Introduceți 7.5% din AGI pentru 2018 sau 10% din AGI pentru anul 2019 în numărul 3 gol și această sumă scăzută din cheltuielile dvs. medicale în numărul 4.
  • Dacă totalul cheltuielilor dvs. medicale este mai mic de 7.5% (2018) sau 10% (2019) a AGI, veți intra "0" În numărul gol 4.
  • Imaginea intitulată deduce cheltuielile medicale pe impozite Pasul 11
    6. Finalizați-vă taxele și trimiteți-le înainte de data scadentă în aprilie. Puteți trimite impozite prin poștă, printr-un preparator fiscal sau prin utilizarea procesului electronic. Deși nu este nevoie să trimiteți în chitanțele medicale, ar trebui să le păstrați și foaia de calcul în cazul unui audit.
  • Ajutor cu cheltuielile medicale

    Exemplu de cheltuieli medicale deductibile

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu Cheltuieli medicale familiale

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Cheltuielile medicale deductibile Cheat Foi

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți o cantitate mare de deduceri detaliate, este posibil să doriți să mergeți la un contabil public autorizat (CPA), pentru a vă asigura că vă aflați la maximum deducerile și următoarele legi fiscale.

    Avertizări

    Nu încercați să includeți cheltuieli neeligibile în deducerea dvs. Într-un audit, ați putea fi amendat pentru fraudă fiscală.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • IRS formular 1040
    • Chitanțe de cheltuieli medicale
    • Foaie de calcul
    • W-2
    • Publicația IRS 502
    • Preparator fiscal (opțional)
    • Contul bancar / declarațiile contului de pensionare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar