Cum să revendicați cheltuielile de călătorie

Dacă trebuie să călătoriți pentru muncă, este posibil să puteți pretinde cel puțin o parte din cheltuielile dvs. de călătorie ca o deducere a impozitelor dvs. Dacă câștigați un salariu sau salariu pe oră, aceste cheltuieli sunt diverse deduceri detaliate. Diverse deduceri sunt supuse regulii de 2%, ceea ce înseamnă că nu le puteți deduce decât dacă acestea sunt cel puțin 2% din venitul brut ajustat (AGI). Dacă sunteți angajat pe cont propriu, puteți solicita cheltuieli de călătorie legate de locul de muncă pe programul dvs. C.

Pași

Metoda 1 din 3:
Clasificarea cheltuielilor deductibile
  1. Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 1
1. Salvați toate încasările pe călătorii de afaceri. Când călătoriți pentru muncă, aproape toate cheltuielile dvs. în timp ce sunteți pe drum sunt deductibile pe deplin sau parțial pe impozitele dvs. Pentru a vă califica ca o deducere, cheltuielile trebuie să fie pur și simplu necesare pentru a efectua afaceri.
  • Este de obicei mai ușor să salvați doar chitanțe pentru tot. Puteți să vă așezați mai târziu și să analizați exact ce cheltuieli sunt deductibile.
  • De exemplu, să presupunem că zburați de la New York în Los Angeles pentru afaceri. Mâncarea dvs. în aeroport ar fi deductibilă, dar revistele pe care le-ați cumpărat probabil că nu ar fi.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 2
    2. Luați factura hotelului detaliat. Când verificați hotelul după o călătorie de afaceri, cereți funcționarului de birou pentru o factură detaliată. Acest lucru vă va permite să clasificați mai ușor ce porțiune poate fi dedusă din taxele dvs.
  • De exemplu, suma pe care ați fost taxat-o pentru șederea dvs. este deductibilă. Cu toate acestea, dacă ați percheziționat mini-barul din camera dvs. și ați comandat un film, aceste cheltuieli nu pot fi deduse.
  • Dacă angajatorul dvs. a luat fila pentru depunerea dvs., nu puteți deduce aceste cheltuieli, deoarece nu ți-a costat nimic. Puteți deduce doar cheltuielile pe care le-ați plătit pentru buzunarul propriu. De asemenea, nu puteți deduce cheltuielile pe care angajatorul dvs. le-a rambursat mai târziu.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 3
    3. Urmăriți kilometrajul. Când deduceți cheltuielile de vehicule, aveți opțiunea de a deduce cheltuielile reale sau de a lua o deducere standard bazată pe kilometraj. Deducerea kilometrajului de 54 de cenți pe o milă este de obicei mai ușoară.
  • Dacă călătoriți extensiv, deducerea dvs. poate ajunge să fie mai mare dacă utilizați cheltuielile dvs. reale. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți un vehicul mai vechi care necesită reparații frecvente.
  • Puteți încă deduce călătoria, chiar dacă nu ați reușit să păstrați înregistrările meticuloase de kilometraj. Estimați kilometrajul utilizând un serviciu de hărți online, cum ar fi Google Maps. Măsurați distanța de la locul de muncă, nu de la casa dvs.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 4
    4. Cheltuieli de documentare Când nu primești o chitanță. Dacă pariați la un metru sau public, este posibil să nu obțineți o chitanță - dar această cheltuială este încă deductibilă pe impozitele dvs. Păstrați un jurnal în mașină sau pe telefon, astfel încât veți avea o înregistrare.
  • De asemenea, puteți documenta aceste cheltuieli, luând o imagine de contoare sau chioșcuri de plată cu telefonul dvs. inteligent.
  • Atâta timp cât aceste cheltuieli par rezonabile, nu contează că nu aveți chitanțe pentru a le dovedi.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 5
    5. Include numai cheltuielile necesare. Odată ce ajungeți acasă din călătoria dvs., treceți prin chitanțe. Orice a fost necesar pentru dvs. de a conduce afacerea va fi, în general, deductibil pe impozitele dvs. Alte lucruri pe care le-ați făcut în timp ce ați fost acolo care nu au legătură cu munca nu sunt deductibile.
  • De exemplu, să presupunem că ați fost la Denver, Colorado într-o călătorie de afaceri. În timp ce acolo, ați decis să petreceți o schi de după-amiază. Cheltuielile dvs. de schi nu ar fi deductibile pe impozitele dvs., chiar dacă ați fost acolo în afaceri, deoarece schiul dvs. nu a fost legat de muncă.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 6
    6. Utilizați o alocație standard de masă acolo unde este posibil. Puteți deduce costul real al meselor pe care îl consumați în timp ce călătoriți pentru afaceri. Cu toate acestea, deducerea este limitată la 50% din costul real. Puteți obține o afacere mai bună, luând alocația standard de masă și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la salvarea tuturor acestor chitanțe.
  • Alocația standard de masă este rata federală pe diem. Variază în funcție de locul în care vă aflați, dar pentru cele mai mici locuri este în jur de 50 de dolari pe zi.
  • Găsiți rata pe diem la utilizare prin intermediul https: // GSA.gov / călătorie / plan-carte / per-diem-tarife și intră în codul poștal al locului în care ați călătorit pentru muncă.
  • Dacă utilizați indemnizația standard de masă, trebuie doar să păstrați înregistrări care dovedesc timpul, locul și scopul afacerii dvs. de călătorie.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind formularul 2016 și programul A
    1. Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 7
    1. Total Transportul și cheltuielile de cazare. Pentru a vă revendica cheltuielile de călătorie ca o deducere a impozitelor dvs., începeți cu formularul 2016 sau formularul 2016-EZ. Primele linii ale acestor formulare solicită cheltuielile totale de transport și de cazare pentru anul.
    • Puteți descărca aceste formulare de pe site-ul IRS dacă vă faceți impozitele manual. Dacă utilizați un serviciu de pregătire fiscală, indicați pur și simplu când ați cerut să aveți cheltuieli nerambursabile legate de muncă și să urmați instrucțiunile.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 8
    2. Adăugați cheltuielile dvs. pentru mese legate de afaceri și divertisment. În general, puteți deduce 50% din cheltuielile dvs. pentru mese legate de afaceri și divertisment. Dacă sunteți departe de casă în afaceri, puteți deduce 80% din cheltuielile dvs. de masă.
  • Când utilizați alocația standard de masă, aveți în continuare doar capacitatea de a deduce o parte din acea cheltuială. Principalul beneficiu al utilizării indemnizației standard de masă este că nu trebuie să urmăriți toate chitanțele.
  • Dacă utilizați indemnizația standard de masă, trebuie să o promovați pentru datele de plecare și de întoarcere. Puteți face acest lucru prin luarea a 75% din alocația de masă în acele zile sau puteți să o reduceți după orele efective de acasă. Indiferent de metoda pe care o utilizați, o aplicați în mod consecvent la fiecare călătorie de afaceri.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 9
    3. Calculați cheltuielile dvs. de kilometraj. Dacă cheltuielile dvs. de călătorie au inclus conducerea, mai degrabă decât să luați un avion sau un tren, puteți deduce cheltuielile dvs. reale sau să utilizați rata standard de 54 de cenți la o milă pentru a vă găsi deducerea călătoriilor.
  • Dacă ați zburat și apoi ați închiriat o mașină la destinație, puteți include mile pe care le-ați condus la destinație, cu condiția să conduceți pentru un motiv de muncă. De exemplu, dacă ați condus de la hotel la un birou, kilometrajul și de la ar fi deductibil. Cu toate acestea, dacă ați decis să mergeți la un concert într-o seară, că kilometrajul nu ar fi deductibil.
  • Dacă conduceți frecvent mașina dvs. personală pentru muncă, este posibil să doriți să utilizați cheltuieli reale mai degrabă decât deducerea standard a kilometrajului. Cu toate acestea, dacă mergeți pe această rută, trebuie să mențineți chitanțe pentru aceste cheltuieli. De asemenea, va trebui să vă dați seama procentul de timp pe care îl utilizați vehiculul pentru muncă și reduceți cheltuielile dvs. reale prin această sumă.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 10
    4. Introduceți totalul dvs. la programul A. Odată ce ați introdus toate cheltuielile dvs. pe formularul dvs. și ați redus cheltuielile de masă și de divertisment cu rata corespunzătoare, veți avea un total de toate cheltuielile legate de muncă. Acest total merge pe linia 21 a programului A, pe care îl veți atașa la întoarcerea dvs.
  • Această secțiune include alte deduceri diverse, cum ar fi cheltuielile de pregătire fiscală, care fac obiectul regulii de 2%.
  • Dacă aveți alte deduceri detaliate, le veți adăuga în locul potrivit la programul A, de asemenea.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 11
    5. Înmulțiți-vă totalul cu 2% (0.02). Puteți deduce doar cheltuielile legate de muncă pe impozitele dvs. în măsura în care acestea sunt mai mari de 2% din venitul brut ajustat (AGI). Dacă cheltuielile dvs. de călătorie nu depășesc 2% din AGI, nu veți putea să le deduceți.
  • De exemplu, dacă AGI dvs. este de 32.000 de dolari, trebuie să aveți cel puțin 640 de dolari în cheltuieli de călătorie pentru a deduce ceva deloc. Dacă ați avea 900 de dolari în cheltuieli deductibile deductibile, ați putea să deduceți 260 de dolari din aceste cheltuieli la impozitele dvs.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 12
    6. Comparați deducerea detaliată la deducerea standard. Aveți opțiunea fie de a desempila deducerea dvs., fie luând deducerea standard. Dacă deducerile dvs. detaliate sunt mai mici decât deducerea standard, luând deducerea standard înseamnă că veți plăti mai puțin în impozite.
  • Poate doriți să vă luați deducerile detaliate în locul deducerii standard, chiar dacă este mai mică decât standardul. Dacă vă decideți că doriți să faceți acest lucru, verificați caseta corespunzătoare din programarea A indicând preferința dvs. și introduceți deducerile detaliate totale la returnarea dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Deducerea cheltuielilor de călătorie pe cale C
    1. Imagine intitulată Revendicare Cheltuieli de călătorie Pasul 13
    1. Introduceți cheltuielile dvs. de călătorie pe linia 24a a programului C. Dacă sunteți angajat pe cont propriu sau conduceți propria afacere, trebuie să enumerați toate profiturile și cheltuielile dvs. de venit utilizând programul C și apoi să le raportați în declarația dvs. de impozit personal.
    • Dacă faceți impozitele dvs. manual, toate cheltuielile de călătorie legate de afaceri, cum ar fi tariful aerian, mașinile de închiriat sau taxele de hotel, mergeți pe linia 24a.
    • Dacă utilizați software-ul de pregătire fiscală, nu trebuie neapărat să urmăriți liniile specifice în care sunt deduse cheltuielile. Pur și simplu indicați că aveți cheltuieli de călătorie și introduceți cheltuielile totale pentru anul în care ați fost solicitați.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 14
    2. Introduceți cheltuieli pentru mese legate de afaceri și divertisment pe linia 24b. Pentru majoritatea meselor și divertismentului legate de afaceri, puteți lua doar 50% din costul dvs. ca o deducere a impozitelor dvs., chiar dacă sunteți independent.
  • Dacă sunteți departe de casă în afaceri, puteți deduce 80% din mese. Ta "Taxe Acasă" nu înseamnă neapărat reședința ta. În general, înseamnă orașul sau regiunea în care lucrați sau unde funcționează afacerea dvs. Dacă aveți mai multe locații de afaceri, consultați un consilier al impozitelor profesionale cu privire la cheltuielile pe care le puteți deduce.
  • De exemplu, dacă lucrați de acasă și locuiți în New York City, puteți deduce doar 50% din orice mese legate de afaceri și divertisment pe care îl consumați în New York City. Cu toate acestea, dacă ați călătorit la Hartford, Connecticut pentru afaceri și ați rămas peste noapte, ați putea să deduceți 80% din mesele pe care le-ați consumat în Hartford.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 15
    3. Includeți cheltuielile de vehicule dacă utilizați mașina pentru afaceri. Când sunteți angajat pe cont propriu sau conduceți propria afacere, puteți avea cheltuieli de vehicule dincolo de ele pur și simplu pe cele pe care le utilizați atunci când călătoriți într-un alt oraș pentru afaceri.
  • De exemplu, dacă conduceți pentru un serviciu de conducere, kilometrajul în timp ce aveți un tarif sau conduceți la un tarif, este o cheltuială deductibilă de afaceri.
  • În general, veți dori să utilizați deducerea standard de kilometraj de 54 de cenți pe o milă, mai degrabă decât costuri reale. Cu toate acestea, dacă utilizați mașina mai mult pentru afaceri decât pentru uz personal, este posibil să găsiți că utilizarea costurilor dvs. reale vă oferă o deducere mai mare.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 16
    4. Total alte cheltuieli de afaceri. În plus față de cheltuielile de călătorie, puteți deduce orice alte cheltuieli legate de muncă pentru a reduce profiturile și pentru a reduce răspunderea fiscală. Discutați cu un consilier financiar profesionist pentru a afla ce fel de cheltuieli sunt deductibile.
  • Asigurați-vă că păstrați înregistrări detaliate despre fiecare cheltuială pe care o includeți ca deducere. Poate doriți să utilizați software-ul de contabilitate, cum ar fi QuickBooks, pentru a vă organiza mai ușor chitanțele și pentru a ține pasul cu cheltuielile dvs. de afaceri, astfel încât să nu pierdeți nicio deducere importantă.
  • Imagine intitulată Revendicare Cheltuielile de călătorie Pasul 17
    5. Scaderea cheltuielilor dvs. din profitul dvs. brut. Odată ce ați introdus toate cheltuielile, inclusiv cheltuielile de călătorie, puteți deduce acest lucru direct de la banii pe care ați câștigat-o de la afacerea dvs. pe parcursul anului.
  • Ceea ce ați lăsat după ce vă scădeți cheltuielile din profitul dvs. brut este dvs profit net. Aceasta este suma de bani pe care o datorezi impozite federale. Dacă ați primit un salariu sau salarii orare de la un alt angajator, ați adăuga această sumă celorlalte venituri pentru a determina valoarea totală a impozitelor pe care le datorați.
  • sfaturi

    În mod obișnuit, nu puteți deduce cheltuielile de navete, chiar dacă locuiți departe de locul de muncă. Cu toate acestea, este posibil să puteți deduce câteva cheltuieli de navete dacă trebuie să călătoriți într-o locație temporară de lucru, cum ar fi să ajutați angajații la un nou magazin.
  • După ce vă cereți cheltuieli de călătorie, păstrați încasările dvs. pentru cheltuielile dvs. într-un fișier digital sau de hârtie, împreună cu declarația dvs. fiscală. Vrei să ai totul împreună în cazul în care ai auditat.
  • Avertizări

    Diverse deduceri în general, și cheltuieli de călătorie în mod specific, sunt steaguri roșii care pot crește riscul de audit, mai ales dacă ele par mai mari în comparație cu venitul dvs. Dacă aveți cheltuieli de călătorie semnificative, păstrați înregistrările meticuloase și angajați un profesionist fiscal pentru a vă impune taxele pentru dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar