Cum să fii un bun soț

Deci te-ai căsătorit și a devenit un om de jurăminte. Toate acele promisiuni pe care le-ai făcut soțului tău înseamnă cu adevărat ceva acum, deci este timpul să începem plimbarea. Din fericire, fiind un soț bun nu este imposibil. Este vorba despre a-ți urma inima, conștiința ta și acționând pe dragostea ta pentru soțul tău. Acești pași simpli, dacă sunt luați în serios, vă pot ajuta să vă conducă și jumătate mai bună la un viitor mai luminos.

Pași

Ajutați să fiți un soț bun

Exemplu I Depuneri

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Cheile de probă la o căsnicie bună

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Modalități de probă de a gestiona stresul

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Fiind un om de principiu
  1. Imaginea intitulată Fii un bun soț 1
1. Fii un domn, dacă soțul tău vrea să fii. Mulți, deși nu toți, oamenii găsesc ideea unui domn dulce și îndrăzneț. Dacă soțul / soția dvs. este acel tip de persoană, pregătiți-vă să vă bațiți cel mai ales sinele. Cred că manierele din secolul al XVII-lea sau aici:
  • Sărutați-i salut și la revedere.
  • Ia-ți pungile de cumpărături grele pentru ei.
  • Deschideți ușile pentru ei.
  • Plătiți pentru datele.
  • Desigur, există întotdeauna șansa ca ei să nu-i trateze într-un mod gentlem. Dacă nu, nu o luați personal. Continuați să fiți dulce pentru ei, chiar dacă nu le dați tratament special.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 2
    2. Fii respectuos. Respectul este un act de înțelegere. Înțelegeți că soțul / soția dvs. este o persoană independentă, diferită și că ei nu doresc să facă același lucru exact ca tine, chiar dacă interesele dvs. sunt de obicei aliniate. Iată patru exemple de modalități în care puteți respecta soțul / soția:
  • Păstrați promisiunile. Fă ceea ce spui că vei face. Dacă le spui că vei face feluri de mâncare, nu ți-ai scos și apoi să faci scuze în timp ce îți preia responsabilitatea.
  • Să fii la timp. Dacă spui că vei fi undeva la un moment dat - spuneți, ridicați-vă copilul la îngrijirea copiilor - fi acolo. Timpul soțului dvs. este la fel de valoros ca al tău. Respectați-l.
  • Opriți presupunerea. Nu presupuneți doar că vor face ceva pentru că sunt soțul / soția dvs. Stabiliți în schimb linii bune de comunicare. Aflați cum să cereți o favoare.
  • Ascultați ce spun ei. Nu pretindeți că ascultați - ascultați de fapt. Uneori, singurul lucru pe care îl dorim este un bun ascultător sau un umăr pentru a se sprijini. Lăsați-i să vorbească și să fie absorbite în ceea ce spun.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț 3
    3. Nu minti niciodata. Obțineți obiceiul de a spune adevărul. Întrebați-vă cum ați simți dacă ați aflat că soțul dvs. a fost păstrat altceva decât un secret de naștere de la dvs. Spuneți-le întotdeauna unde mergeți dacă vor să știe. Spune-le cu cine sunteți cu. Spune-le care sunt motivațiile dvs., chiar dacă credeți că sunt mici. Fiind deschis și niciodată minciună nu stabilește o mare comunicare verbală, care este în centrul tuturor relațiilor minunate.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț 4
    4. Niciodată nu înșelă. Este de la sine înțeles, dar trebuie menționat. Înșelăciunea este o formă de minciună. Nu ați fi foarte acceptat de soțul dvs. având o aventură, deci de ce ați fi? Dacă aveți o aventură, luați o privire bună și greu la viața voastră și întrebați-vă de ce sunteți căsătoriți cu persoana cu care sunteți căsătoriți.
  • Dacă vă iubești soțul / soția, dar pofta după altcineva, îți dai seama cât de nedreptă este situația. Vrei confortul soțului tău, dar nu ești dispus să fii exclusiv și cinstit cu ei. Acesta este un comportament egoist la cel mai de bază. Nu poți să-ți faci asta și să mănânci și asta.
  • Dacă nu mai iubești soțul / soția, atunci de ce ești încă căsătorit cu ei? Amândoi ați fi probabil mult mai bine dacă ați fi dat ocazia de a găsi pe cineva pe care l-ați iubit cu adevărat sau pe cineva care te-a iubit înapoi. Gandeste-te la asta.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 5
    5. Minimizați lenea. Landiness este o schimbare majoră și un obicei prost de a porni. Laziness nu se uită neapărat de fotbal în duminică - lenea nu face ceva ce te cunoști ar trebui să sau vrei să faci, dar nu te poți aduce. Așadar, luați gunoiul, surprindeți-le o dată pe săptămână prin curățarea casei sau exerciții fizice pentru a le arăta că aveți valoare de sine. Uneori făcând doar un lucru mai mic, vă va face soțul / soția tuturor celor mai fericiți. Ea face o mare diferență.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 6
    6. Încercați să nu fiți egoist. Am putea dezbate ore întregi cum sunt oamenii egoist, dar un lucru pare clar: deși suntem egoiști, avem capacitatea de a fi altruist. Dragostea ar trebui să inspire acea altruism. În loc să întrebați întotdeauna ce puteți face pentru dvs., începeți să întrebați ce puteți face pentru soțul / soția sau ce puteți face în beneficiul căsătoriei dvs.
  • Minimizați gelozia. S-ar putea să fiți puțin gelos din când în când, și asta e în regulă, atâta timp cât încerci să nu lași să afecteze fericirea soțului tău. (Probabil este un semn bun dacă ești gelos.) Asta pentru că gelozia poate fi foarte egoistă. Nu țineți niciodată soțul / soția să facă ceva doar pentru că sunteți gelos.
  • Compromite. Aflați cum să ajungeți la mijlocul de mijloc. Adesea, ceea ce vrei și ce vrea soțul / soția dvs. va fi total diferit. În aceste cazuri, ajustați așteptările dvs. Nu vă așteptați să obțineți întotdeauna exact împărțirea dvs. sau la "victorie" argumentul.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț 7
    7. Nu vă ridicați niciodată vocea, strigați sau abuzați fizic. Soțul tău are încredere în tine să ai grijă de confortul și siguranța lor. Nu puneți un exemplu rău și lăsați-vă emoțiile să vă facă mai bine.
  • Controlați tonul, dacă este posibil, într-un argument:
  • "Sunt îngrijorat că nu ne lipim de bugetul nostru. Nu vă acuzați de nimic. Mă uit doar la fericirea noastră pe termen lung și am vrut să am o discuție cu dvs. despre modalitățile de a ne putea schimba obiceiurile de cheltuieli."
  • Rezista ad hominem sau personal, atacuri. Următorul este nu O modalitate sănătoasă de a argumenta:
  • "Oh da? Chiar vrei să te asiguri că copiii noștri intră într-o școală bună? Ei bine de ce nu vorbiți cu ex-iubitul tău principal principal? Se pare că ai o relație zdrobită cu el."
  • Niciodată nu l-am lovit, deține, sau să-ți amenințe soțul cu violență. Nu încercați să utilizați dimensiunea fizică ca un avantaj față de ele. Soțul dvs. poate apăsa acuzații.
  • Partea 2 din 3:
    Afișarea afecțiunii
    1. Imaginea intitulată Fii un bun soț 8
    1. Găsiți căi mici de a le face să se simtă minunate. Este amuzant pentru că, de multe ori, cele mai mici lucruri găsesc o modalitate de a hrăni o relație. Intreaba-te pe tine insuti, Ce pot face pentru a-mi face partenerul chiar mai fericit? Nu trebuie să fie eficientă. Este gândul din spatele ei, și emoția din ea, acesta este adevăratul dar:
    • Lucrați la o relație mai bună cu in-legile dvs. Puține lucruri sunt mai importante pentru partenerul dvs. decât aveți o relație cu părinții lor. Probabil că nu vă vedeți în fiecare zi în fiecare zi, dar că subliniază importanța scopului: în cele din urmă, ei vor să le iubiți ca și cum vă iubești părinții.
    • Soțul tău are grijă de caritate? Să investească într-un microloan în numele lor și să le dea un cadou. Ei sunt acum beneficiarii mândri ai oportunității altcuiva.
    • Faceți lucrurile în jurul casei că în mod normal nu se bucură. Dacă soțul / soția dvs. urăște să facă feluri de mâncare, de exemplu, să le facă puțin "scoateți mâncărurile libere" carte, bună pentru o săptămână fără farfurie.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț 9
    2. Deschis. Ar putea părea ciudat, dar fiind deschis cu soțul dvs. este într-adevăr un semn de afecțiune: le arată că aveți încredere în ei și, mai important, că vă bucurați de faptul că sunteți intim cu ei emoțional. Fiind deschis, îi va liniști pe faptul că luați acel pas pentru ei.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 10
    3. Arătați-le că le iubești. De ce te-ai căsătorit cu ei în primul rând? Exprimați-le de ce vă place și cum vă fac să vă simțiți în fiecare zi. Faceți acest lucru de multe ori. Va duce la obiceiuri bune, va promova mai multă dragoste și afecțiune în căsnicia dvs. și va reduce cantitățile de stres.
  • Scrieți o scrisoare scurtă scrisă de mână. Puneți-o sub perna lor - pe măsură ce îi sărutați la revedere dimineața, spuneți-le să verifice sub pernă. Nota ar putea spune ceva de genul: "În fiecare zi sunt cu tine, învăț și mai mult despre cât de norocos sunt. te iubesc."
  • Veniți în spatele lor când știu că sunteți în aceeași cameră și dați-i un sărut inimii pe gât în ​​timp ce vă înfășurați brațele în jurul lor. Va face ca inima lor să se topească.
  • Asigurați-vă propriul cookie romantică. Găsiți o modalitate de a aluneca o avere personalizată într-un cookie Fortune Soțul dvs. se rupe deschis. Citiți ceva de genul: "Doar îmi poți face inima să se prăbușească...."
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț 11
    4. Fi de susținere. Să le sprijine în eforturile lor cinstite. Indiferent dacă le sprijină atunci când vor să ia cursuri de dans latin sau când vor să iasă cu prietenii, sprijinul dvs. îi face să se simtă în siguranță și îi permite să ia riscuri calculate. Când nu au nimic altceva să se întoarcă, ei știu că pot conta pe tine să fii stânca lor, muzica lor, farul lor.
  • Când soțul dvs. se simte în jos, găsiți o modalitate de a le înveseli. Aduceți-i micul dejun în pat, masați picioarele lor sau închiriați filmul preferat. Din nou, lucrurile mici pot avea semnificații mari.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 12
    5. Pune "om" înapoi în romantism. Este posibil să nu fie primul lucru pe care îl gândiți când vă treziți dimineața, dar romantismul este esențial pentru o căsătorie sănătoasă. Nu presupuneți doar că sunteți căsătoriți, nu trebuie să încercați să fiți romantic cu soțul / soția dvs. Nu numai că gândul este greșit - ce se întâmplă dacă soțul dvs. a decis că nu trebuiau să se uite la greutatea lor odată căsătorită? - De asemenea, ia o parte din distracția din căsătorie. Așa că fii bărbat și faci chestia manuală. Fi romantic.
  • Data nopților cel puțin o dată pe lună. Unele cupluri reușesc să găsească timpul pentru a merge la data în fiecare săptămână, dar o dată pe lună este suficientă. Planificați o dată care evocă o dată mare pe care ați făcut-o mai devreme în curte sau planificați o dată care primește din nou sângele de pompare: Skydiving, vizionarea balenelor sau un film, pentru a numi câteva.
  • Sărbătoriți aniversarea. Aniversarea dvs. este cu adevărat importantă pentru soțul / soția dvs. și ar trebui să vă fie și pentru dvs. Are semnificație simbolică în plus față de a oferi o oportunitate de a vă reînnoi dragostea. Uitându-vă aniversarea este un mare nu-nu. Cel puțin, aveți o cină planificată și o sticlă de vin răcită.
  • Păstrați relațiile intime în pat puternic. Nu lăsați lucrurile să se usuce în pat, sau să ia lucrurile de la sine. Căutați să vă mulțumiți soțul / soția cât vă mulțumesc și să vă explorați propria lor sexualitate unul cu celălalt.
  • Partea 3 din 3:
    Punându-l împreună
    1. Imaginea intitulată Fii un bun soț 13
    1. Încredeți-le complet. Multe lucruri menționate în acest tutorial se rotesc în jurul încrederii. Dacă nu aveți încredere în partenerul dvs., probabil că trăiți într-un loc destul de mizerabil. Învață să ai încredere în soțul / soția în același mod în care vrei să ai încredere în tine.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 14
    2. Dezvăluiți personalitatea. Căsătoria este o ocazie durabilă de a cunoaște pe cineva mai bine și mai bine față de mulți ani, mulți ani. Dacă păstrați un aspect al secretului personalității dvs. sau tocmai ați închis, probabil că nu obțineți tot ce vreți din căsnicia voastră. Într-adevăr merge să arate: obțineți ceea ce dați.
  • Au conversații lungi - să-i facă să râdă interesele, hobby-urile și ocupațiile - să le ia undeva, care are o semnificație personală pentru tine - să-i încurajeze să cunoască familia dvs. extinsă (și să facă același lucru pentru acestea) - să se angajeze în temerile dezbaterii, îndoieli și vulnerabilități - Fii cine sunteți, nu cine credeți că vor să fii.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 15
    3. Amintiți-vă regula de aur. Regula de aur nu este doar importantă pentru ideea noastră de moralitate, ci și ne ajută să navigăm uneori apele furtunoase ale unei căsnicii. Regula de aur este că faci altora așa cum le-ai face să-ți facă. Toate acestea înseamnă "Puneți-vă în pantofii lor" înainte de a acționa.
  • Desigur, trebuie să aveți dreptul de perspectivă dacă veți folosi regula de aur, și nu vă puteți minți despre ceea ce doresc alți oameni. Dacă nu sunteți sigur de ceva, întrebați-vă "Ce aș vrea să se întâmple dacă aș fi în poziția partenerului meu?" Acesta este, în general, un exercițiu bun pentru a vă angaja.
  • Imaginea intitulată Fii un bun soț Pasul 16
    4. Împărtășiți-vă religia cu soțul / soția, dacă sunteți religios. Trageți-vă credința pentru putere și căutați în mod activ cu partenerul dvs. în călătoria vieții voastre. Dă-ți soțului tău la fel de mult ca tine dai Dumnezeului tău. Mențineți valorile pe tot parcursul.
  • Imaginea intitulată Fi un bun soț Pasul 17
    5. Ia mândrie în apariția ta. Bineînțeles, cel mai important pentru ultima: practică o igienă bună, arata ascutit ca un tac - în interiorul și în afara casei - și asigurați-vă că păstrați același nivel general de curățenie pe care soțul dvs. o face. Dacă vă interesează cât de bine rochii de soț și cât de des își perie dinții, sunt sigur că le pasă de aceleași lucruri. Și așa ar trebui să fie între doi oameni care se iubesc unii pe alții, nu ar trebui să fie?
  • sfaturi

    Protejați-le și apărați-i ca niște bucurie cea mai pură!
  • Săvârșiți timp și efort pentru ei.
  • Încredere în ei!
  • Ia ceea ce spun ei ca fiind constructivi, nu ca o prelegere.
  • Fiți răbdători cu dvs. - Fiind un soț bun necesită timp.
  • Nu vă fie frică să exprimați afecțiunea în fața altor oameni.
  • Fi romantic - cumpărați-le un cadou în fiecare moment și apoi.
  • Ajutați familia cu nimic, cum ar fi cumpărăturile sau reparațiile la domiciliu.
  • Avertizări

    Bărbații pot fi în căsătorii nesănătoase sau pot fi abuzate, de asemenea. Dacă căsătoria dvs. pare nesănătoasă, căutați consiliere căsătoriei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar