Cum să se ocupe de prietenii cu diferite opinii politice

De cele mai multe ori când faci prieteni, acordați atenție la ceea ce aveți în comun. S-ar putea să vă bucurați de simțul umorului, bunătatea, gustul lor în muzică sau dorința lor de a vă ajuta într-un vârf. Cu toate acestea, uneori prietenii dvs. vor avea opinii politice care sunt foarte diferite de la propria dvs. Concentrându-vă pe ceea ce aveți în comun și învățați să evitați conversațiile politice vă va ajuta să vă ocupați de prietenii care nu vă împărtășesc propriile opinii politice. Când intri într-un dezacord, învățarea de a face obiecte de patch-uri vă va ajuta prietenia dvs. să îndurați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tolerează opiniile politice opuse
  1. Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 1
1. Practica "ascultarea foame."Un bun prieten are un interes sincer în a afla cât de mult poate despre punctul de vedere al prietenilor ei. Dacă sunteți într-adevăr sincer despre șederea implicată în această prietenie, rămâneți interesați de viața și experiențele zilnice ale prietenilor dvs. Lăsați întrebările să reflecte acest interes profund și să nu fiți prins discuții despre plăcerile și indivizii politice.
  • Explorați perspectiva prietenilor dvs., solicitând întrebări deschise.
  • Gândiți-vă cu voce tare despre ceea ce împărtășește prietenul dvs. și puneți întrebări pentru a clarifica faptul că ați înțeles ce a spus ea.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 2
    2. Fiți atenți la "ascultarea blocată."Convingerile politice sunt sensibile, probleme personale și poate fi ușor să fiți emoționali despre ei. Când oamenii au discuții politice, sunt susceptibile de a se angaja în "ascultare blocată", ceea ce înseamnă să ascultați selectiv cuvintele prietenului dvs. pentru o oportunitate de a nu fi de acord cu ceea ce a fost spus.
  • Dacă vă aflați că doriți să includeți cuvântul "Dar" în conversația dvs., există șanse că sunteți angajați în ascultarea blocată.
  • Amintiți-vă că spuneți oamenilor unde se înșeală este puțin probabil să-și schimbe mintea sau să-ți îmbunătățească relația.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 3
    3. Nu încercați să schimbați opiniile prietenului dvs. Deoarece credințele politice se bazează pe interpretarea faptelor, nu veți putea convinge o altă persoană din punctul dvs. de vedere, citând experți bine respectați care sunt de acord cu dvs. Acest lucru îi invită doar pe prietenul tău să aducă opinii experților care să-și susțină propriul punct de vedere.
  • Citarea experților sau furnizarea de cifre de sondaj pentru a arăta cât de mulți oameni sunt de acord cu dvs. pe un subiect politic, nu este probabil să-i convingă pe prietenul dvs. că este greșită și ai dreptate.
  • Dacă aceasta este o problemă importantă pentru valorile dvs., este suficient să o lăsați să știe care sunt convingerile voastre. Dacă vrea să învețe mai mult, permiteți-i să vă întrebe.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 4
    4. Evitați să vă impuneți convingerile politice asupra prietenilor dvs. Nu este distractiv să vorbim cu cineva a cărui credințe sunt fixate. Conversațiile politice între prieteni nu sunt cu adevărat despre cine este corect și cine este greșit. În schimb, sunt o oportunitate de a păstra o stare bună și grijuliu.
  • Acesta va ajuta la realizarea ca punctele de vedere politice sunt profund legate de sentimentul de identitate al unei persoane.
  • Dacă vă concentrați atât de a "câștiga" conversația, nimeni nu va avea un moment bun. În loc să încerci să schimbi mintea prietenului tău despre un subiect politic, să găsești modalități de relaxare și de a vă bucura de discuție.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 5
    5. Fiți atenți la feed-ul dvs. social media. Nu ați vrea să găsiți propriul hrană de media socială plină de opiniile pe care nu sunteți de acord, deci aveți grijă să nu faceți acest lucru altora. Este bine să includeți opiniile politice ocazionale, dar nu aveți nevoie să vă postați opiniile zi după zi.
  • În special, evitați punerea în opiniuni care au pus în jos perspective politice care sunt medii-spirited sau care au pus opiniile opuse.
  • Dacă prietenul dvs. postează în mod extensiv pe perspectivele politice cu care nu sunteți de acord, este bine să "ascundeți" feedul ei. În acest fel, vă puteți concentra mai mult pe prietenia dvs. reală.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 6
    6. De acord cu dezacordul. Dacă te simți emoțional în timpul unei conversații, ar putea fi o idee bună să faci o pauză. Știind când să plecați de la o conversație, puteți salva o prietenie înainte de a spune ceva pe care nu-l puteți lua înapoi.
  • Dacă prietenul tău încearcă să pună capăt conversației cu tine, să nu-i forțezi să continue. Când conversația nu mai este distractivă, este timpul să terminăm.
  • Amintiți-vă că indiferent de diferențele dvs. politice, relația dvs. personală este mai importantă.
  • Metoda 2 din 3:
    Concentrându-se pe interesele comune
    1. Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 7
    1. Tratați prietenul cu respect. Puneți-vă în pantofii prietenului dvs. și imaginați-vă la ce gândesc. În loc să devină supărat, este mai bine să te gândești de ce dețin aceste credințe. Majoritatea oamenilor doresc în cele din urmă același lucru: siguranța personală, prosperitatea economică și stabilitatea socială. Diferite perspective politice au pur și simplu modalități diferite de a afirma acest lucru.
    • Amintiți-vă că prietenii dvs. nu trebuie să aibă același punct de vedere ca tine. Nu o luați personal dacă au opinii politice diferite.
    • Este ușor să permiteți ceva ce vă simțiți foarte mult să vă dominați atenția, dar încercați să vă concentrați asupra calităților care vă lovesc inițial la această prietenie.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 8
    2. Inițiați o conversație. Dacă evitarea conversației politice vă periclită prietenia, încercați să programați un timp pentru a avea o conversație respectuoasă. Fiți pregătiți să ascultați cu o minte deschisă și cu curiozitate.
  • Amintiți-vă că este posibil să învățați ceva nou dacă sunteți în măsură să vă mențineți propriile opinii la un minim.
  • Cu toate acestea, dacă prietenul dvs. își exprimă interesul în învățarea mai mult despre propriul dvs. punct de vedere, împărtășiți-vă gândurile cu ea într-un mod care arată că ați ascultat ceea ce a spus ea.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 9
    3. Accentuează pozitivul. Dacă prietenul dvs. respectă un politician pe care nu-l place, găsiți aspectele acestui politician pe care îl respectați. Când atribuiți (sau înșelări) motive negative pentru politicieni, prietenul tău îi place, îți vei distruge prietenia.
  • Chiar dacă există foarte puțin respectați despre un politician particular, va fi ceva pe care îl puteți găsi că vă place. Poate că are un câine și îți plac câinii. Poate că a mers la același colegiu pe care l-ai făcut.
  • Punctul este de a căuta cu sârguință cele mai bune în perspectiva politică opusă, astfel încât să vă puteți menține prietenia.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 10
    4. Luați în considerare scopul conversației dvs. Vorbind despre politică poate deraia rapid o conversație pe care o aveți, chiar dacă a început într-un loc complet diferit. Încercați să schimbați mintea prietenului dvs. având această conversație? Încerci să o impresionezi cu cunoștințele tale? Sau poate doar ventilarea frustrării?
  • Gândiți-vă și la setare. Ar putea fi un lucru să se angajeze într-o conversație politică în timp ce vizionați dezbateri politice la televiziune, dar probabil ar trebui să fie evitate la locul de muncă sau cel mai social.
  • Dacă vă aflați că vă întoarceți la conversații politice pentru a vă evacua frustrarea asupra afacerilor actuale, ați putea dori să salvați această discuție pentru un prieten asemănător care vă împărtășește preocupările.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea prieteniei după un dezacord
    1. Imagine intitulată Deal cu prietenii cu diferite opinii politice Pasul 11
    1. Permiteți ceva timp să se răcească. Dacă ați răsturnat sentimentele încălzite de la un dezacord cu prietenul dvs., așteptați până când sunteți mai calme înainte de a vă extinde o ramură de măslini. Cuvintele voastre nu se vor simți autentic decât dacă sunteți sincer despre că doriți să faceți patch-uri.
    • Prietenul tău ar putea beneficia, de asemenea, de ceva timp să se răcească, dar nu așteaptă ca ea să ajungă la tine. Dacă sunteți pregătit să lăsați piesele să fie bygone, dați-i un apel.
    • Ia timp pentru a lua în considerare perspectiva prietenului tău și de ce ar putea fi rănit. Gândindu-se la motivele pentru care ar putea fi supărat sau rănit vă va ajuta să aveți o conversație mai deschisă.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 12
    2. Luați în considerare dacă trebuie să vă cereți scuze. Dacă ați considerat dezacordul din perspectiva prietenului dvs., acțiunile proprii ar putea părea diferite decât au făcut-o la acea vreme. S-ar putea să vă dați seama că ați acționat într-un mod care a fost inutil rău sau respins.
  • Chiar dacă prietenul tău sa comportat și rău, acest lucru nu ar trebui să te împiedice să faci o privire atentă asupra propriului tău parte în dezacord. Indiferent de ce a făcut, sunteți încă responsabil pentru propriile cuvinte și acțiuni.
  • Gândiți-vă înainte de ceea ce intenționați să vă cereți scuze, fiind cât de specific posibil.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 13
    3. Nu țineți resentimente. Când aveți o discuție cu prietenul tău, vrei să știe că ești pregătit să renunți complet la sentimentele negative care au venit în timpul dezacordului. Dezacordurile sunt naturale în rândul prietenilor, dar nu trebuie să însemne sfârșitul prieteniei.
  • Fiți pregătiți să spuneți tot ce trebuie să spuneți, dar păstrați-l într-un ton politicos și prietenos.
  • Permiteți prietenului dvs. să spună ce trebuie să spună. Ascultați cu atenție ceea ce spune ea și nu o întrerupe în timp ce vorbește.
  • Mulțumesc prietenului tău pentru a lua timp să vorbești cu tine chiar dacă nu merge așa cum ai fi preferat.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 14
    4. Iartă-ți prietenul. Indiferent de modul în care prietenul dvs. răspunde la depășirile dvs., este mai bine dacă puteți încerca să vă iertați complet prietenul pentru orice răsturnare pe care o puteți simți încă. Reluarea dezacordului, amintindu-vă cât de bine ați fost (și cât de greșit a fost ea) nu vă va ajuta nici unul dintre voi.
  • Știți că uneori o prietenie poate tolera dezacordul și uneori nu poate. Păstrați o minte deschisă pe măsură ce lucrați pentru a repara prietenia și, sperăm că prietenul dvs. va veni în timp.
  • Dacă comportamentul prietenului dvs. este în mod constant imprevizibil, neregulat sau volatil, este posibil să nu puteți repara prietenia.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 15
    5. Nu vă concentrați asupra a ceea ce a cauzat lupta. În schimb, concentrați-vă pe găsirea de soluții pentru dezacordul dvs. Opiniile politice sunt profund personale oamenilor și nu veți putea găsi o soluție prin încercarea de a forța acordul. În schimb, încercați să vă amintiți reciproc despre ceea ce prețuiți în prietenia dvs.
  • Dacă dezacordul dvs. a fost despre diferite puncte de vedere politice, o modalitate de rezolvare a diferențelor este să se concentreze asupra a ceea ce aveți în comun.
  • În același timp, nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă întoarceți de la propriile dvs. opinii politice. Să fie deschis și cinstit despre opiniile dvs. fără a vă simți presat pentru a retrăi dezacordul cu prietenul dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenii cu vizualizări politice diferite Pasul 16
    6. Ia o pauză. Uneori o prietenie ar putea avea nevoie de o pauză. În timpul campaniilor politice sau când sentimentele sunt înalte în jurul unor probleme politice specifice, este posibil să nu puteți repara o prietenie spartă. Realizați-vă că dvs. și prietenul dvs. vă puteți alcătui diferențele în viitor și vă puteți deschide la reconciliere dacă este posibil.
  • Nu faceți sau nu spuneți nimic pentru a elimina posibilitatea de reparații eventuale. Sunt de acord să vă duc căile dvs. separate pentru moment nu trebuie să fie o pauză permanentă.
  • Nu te bate pentru că ai avut acest dezacord.
  • sfaturi

    Dacă doriți să aveți mai multe discuții productive, sunteți de acord să vă întrebați doar reciproc întrebări și să nu faceți comentarii sau judecăți în timp ce vorbiți.
  • Înainte de a se angaja într-o discuție politică, întrebați-vă, "Cât de important este să vorbesc despre asta chiar acum? Îmi amintesc într-o săptămână?"
  • Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că ascultarea sentimentelor puternice ale altcuiva este ca și cum ați încerca să beți apă de la un furtun de incendiu. Dacă emoțiile tale sunt mari, ar putea fi cel mai bine să rămâi liniștit până când te simți mai calm.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar