Cum să discutăm politica cu copiii

Cu știri despre alegeri contencioase, atacuri teroriste și schimbările climatice, s-ar putea să vă simțiți nervosi despre discutarea problemelor politice cu copiii dvs.Vorbind cu copiii despre subiecții politici poate necesita mai multă răbdare, timp și creativitate decât să vorbească cu adulții.Puteți adapta mesajul dvs. în funcție de vârsta copilului dvs., astfel încât să le puteți educa și să le informați despre evenimentele politice de astăzi într-un mod adecvat.

Pași

Metoda 1 din 4:
Adaptarea discuțiilor la nivelul de vârstă
  1. Imagine intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 01
1. Citiți cărți politice prietenoase cu copiii.Dr. Seuss`s "Lorax" și "Cartea de luptă a untului" explicați conflictul politic într-un mod conceptual. Alte cărți pentru copii cum ar fi "în jurul Americii pentru a câștiga votul: doi sufragi, un pisoi și 10.000 de mile (16.000 km)" vorbesc despre lupta pentru sufragiu pentru femei în America.
  • De asemenea, puteți găsi filme și emisiuni de televiziune pentru a viziona copiii dvs.
  • Asigurați-vă că includeți cursa în discuțiile privind politica, în special în jurul valorii de vot.De exemplu, deși u.S. femeile li sa acordat dreptul de a vota în 1919, femeile de culoare nu au fost.
  • Imagine intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 02
    2. Găsiți știri prietenoase pentru copii.Surse de știri cum ar fi HTE Kids News, Timpul pentru copii și Copiii Scholastice Corpul de presă vă poate ajuta să vă educați copiii mici despre politică.. Aceste site-uri discută despre știrile în mod corespunzător modalități și evitarea subiectelor sau subiecților pe care probabil că le doriți să le aflați.
  • Citiți un articol pentru ei și cereți-i să vă spună ce au învățat.
  • Imagine intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 03
    3. Întrebați ce au auzit despre politica actuală.Adolescentul dvs. va avea mai multe informații despre politica zilei decât un copil mai mic.Ele sunt în mod constant bombardate de mesaje politice pe social media.Aflați ce știu și cred despre candidați, politicieni și diverse probleme politice.Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama de înclinarea lor politică și să evaluați cât de profund să se angajeze inițial în conversație.
  • De exemplu, ați putea spune "Deci Micah, ce ați auzit despre recenta interdicție de călătorie din America?Și ce credeți despre asta?"
  • Metoda 2 din 4:
    Vorbind despre problemele și anunțurile politice
    1. Imagine intitulată Discutați politica cu copii Pasul 04
    1. Discutați structurile și funcțiile guvernamentale cu copiii dvs. Luați timp regulat pentru a discuta despre președintele, Congresul, Curtea Supremă și rolul guvernului cu copiii dvs. în timp ce cresc. S-ar putea să le luați în considerare întrebarea a ceea ce știu despre un subiect să-și evalueze cunoștințele în prealabil.
    • De exemplu, în guvernul american, există trei filiale - legislativ, executiv și judiciar.Începeți aici și explicați rolul fiecărui copil.
  • Imaginea intitulată Discutați politica cu copiii Pasul 05
    2. Explicați modul în care funcționează alegerile.Explicați modul în care funcționează procesul electoral în țara dvs.În primul rând, adresați-vă copilului ce știu că nu sunteți redundant.Adăugați și extindeți cunoștințele despre procesul electoral prin discutarea partidelor politice și a procesului de vot.
  • De exemplu, dacă trăiți în America, puteți spune că alegerile prezidențiale nu sunt determinate de votul popular, ci de Colegiul Electoral, care se bazează atât pe votul popular, cât și pe populația unui stat.
  • Imaginea intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 06
    3. Discutați despre anunțurile politice.Numărul de anunțuri politice negative este în continuă creștere a campaniei în funcție de campanie.Discutați aceste anunțuri cu copiii dvs. și cereți-i să observe culorile și muzica.De exemplu, culorile mai întunecate și muzica înfricoșătoare pot servi pentru a descrie un candidat într-o lumină negativă.Spuneți-le să observe acest lucru, astfel încât acestea să nu fie ușor convinse de vizuale.
  • De asemenea, discutați despre orice agresiune care se desfășoară în anunțuri.Discutați cu copiii dvs. despre cum este important să nu spuneți lucruri rele despre ceilalți, mai ales dacă nu știu dacă este adevărat.
  • Metoda 3 din 4:
    Împărtășirea și dezbaterea opiniilor dvs. politice
    1. Imagine intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 07
    1. Vorbește despre candidații pe care îi place și nu-ți place.Copiii de vârstă mijlocie copiii sunt mai capabili să înțeleagă politica decât copiii în vârstă elementară, pregătiți-vă să aveți o conversație mai intensă cu ei.Începeți prin discutarea candidaților pe care vă plac, precum și cei pe care nu le faceți și explicați de ce, oferind avantajele și dezavantajele ambelor.
    • De exemplu, ați putea spune "Îmi place acest candidat pentru că susține reforma asistenței medicale, dar nu-mi place neapărat politicile sale privind controlul armelor."
  • Imagine intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 08
    2. Prezintă două părți la fiecare problemă politică sau candidat. Poate fi ușor să prezentați numai opiniile dvs. politice, așa că încercați să fiți obiectiv. Dacă aveți o problemă care să fie obiectivă despre o problemă, cel puțin prezintă ceea ce alții cred în partea opusă.Dacă copiii dvs. absorb credințele politice fără a lua în considerare cealaltă parte a problemei, ei nu se pot gândi profund la probleme. Dacă nu au capacitatea de a vedea ambele părți, pot avea probleme cu dezbaterea credințelor lor și au discuții politice civile cu oamenii pe măsură ce îmbătrânesc.
  • De exemplu, poate discutați problema legalizării marijuana cu copilul dumneavoastră.S-ar putea să nu credeți că este moral, dar le puteți informa în continuare despre utilizarea medicamentelor de droguri, precum și despre încarcerările în masă ale multor oameni de culoare pentru vânzarea sau posedarea medicamentului.
  • Imagine intitulată Discutați politica cu copii Pasul 09
    3. Voiați opiniile dvs. cu respect.Niciodată nu țipați sau blestemați când discutați politica.Nu le spune că ideile lor sunt prost sau iraționale.În schimb, întrebați-i de ce simt cum simt și explicați propriile gânduri calme și strategice.
  • Ajutați-i să înțeleagă că alții adesea primesc emoționali sau jigniți atunci când au discuții politice.Acest lucru îi va ajuta să se angajeze în discuții civile și să evite luptele.
  • Imaginea intitulată Discutați politica cu copiii Pasul 10
    4. Ascultați preocupările lor.Copilul dvs. ar putea avea probleme serioase cu climatul politic din țara dvs.S-ar putea să aibă temeri că prietenii lor vor fi deportați, că un atac terorist va apărea în orașul dvs. sau că țara este în pericol.Vorbiți cu ei despre acestea și ajutați-i să-și asume preocupările.
  • De exemplu, dacă sunt îngrijorați de terorism, puteți spune "Pot să înțeleg de ce te-ar sperie, mai ales cu tot ce a fost discutat despre știri.Cu toate acestea, statistic, este foarte puțin probabil și, de asemenea, nu există nimic pe care îl putem face."
  • Nu le întrerup când vorbesc.
  • Metoda 4 din 4:
    Încurajarea angajamentului politic
    1. Imagine intitulată Discutați politica cu copiii Pasul 11
    1. Urmăriți împreună știrile și dezbaterile.O altă modalitate de a curăța conversația este de a urmări știrile și dezbaterile politice cu copiii dvs.Pe măsură ce știrile sunt discutate la televizor, verificați și vedeți ce crede adolescentul dvs. despre această problemă.A se vedea ce cred ei ar putea fi făcut pentru a preveni sau a rezolva problema.
    • De exemplu, dacă urmăriți știrile și este acoperit un atac terorist, aflați ce cred că guvernul ar putea face pentru a reduce și a preveni terorismul.
  • Imagine intitulată Discutați politica cu copiii Pasul 12
    2. Încurajați-i să verifice.De multe ori, când candidații dezbateau sau când sunt difuzate anunțuri politice, sunt spuse multe neadevărate.Încurajați-i pe copiii dvs. să nu aibă încredere întotdeauna ceea ce aud politic și să verifice aceste informații pentru ei înșiși.NPR, de obicei, verifică candidații în timpul dezbaterilor, încurajați-vă adolescentul să utilizeze resurse precum acest lucru.
  • Imaginea intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 13
    3. Să le încurajeze să se alăture cluburilor sau organizațiilor.Multe școli oferă echipe de dezbateri, guvern studențești sau alte cluburi politice pe care elevii le pot alătura.Acest lucru va ajuta elevul dvs. să înceapă să învețe conducerea și cum să-și articuleze gândurile persuasiv și respectuos.Ei vor putea, de asemenea, să afle mai multe despre politică în contextul unui mediu colegic.
  • Imaginea intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 14
    4. Ia-i la sondaje cu tine.Începând de la o vârstă fragedă, luați-le împreună cu dvs. la o cabină de vot, astfel încât să poată obține o viziune bună asupra procesului politic. Este posibil să existe o corelație între entuziasmul zilei de vot și o viziune pozitivă a politicii.
  • Imaginea intitulată Discutați Politica cu copii Pasul 15
    5. Voluntar sau participă la evenimente politice împreună.Tu și copilul dumneavoastră ar putea avea vederi politice similare sau ați putea dori să le începeți să le învățați despre valorile importante pentru dvs.Luați-le pentru a vă oferi voluntar cu dvs., astfel încât să vă ajute și să înceapă să-și formeze propriile opinii cu privire la prima problemă.
  • De exemplu, dacă legalizarea cetățenilor fără acte este importantă pentru dvs., ați putea să le luați într-un marș sau o paradă care se concentrează asupra problemei.
  • Dacă vă îngrijiți atât de mediu, puteți ajuta sau chiar să coordonezi o zi de curățare locală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar