Cum să fii interesant

Să fii interesant, să fii interesat. Fiți atenți la lumea din jurul dvs. și ascultați îndeaproape oamenii pe care îi întâlniți. Încercați lucruri noi și diferite: spuneți da la experiențele noi! Să vă educați despre subiecte care vă atrag în scopul de a vă extinde domeniul de conversație și să acționați social și prietenos în jurul oamenilor noi, astfel încât să poată vedea că sunteți o persoană interesantă de știut.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încercați noi activități
  1. Imaginea intitulată Fii interesant pas 1
1. Aflați A Abilitate nouă. Concentrați-vă pe o abilitate pe care ați dorit-o întotdeauna să încercați sau să fiți curioși, cum ar fi pictura, desenul, croșetarea sau dansul. Apoi, învățați-vă abilitățile sau faceți o clasă pe îndemână. Având o nouă abilitate vă va ajuta să vă extindeți experiențele și să vă dați ceva de vorbit cu ceilalți.
  • De exemplu, puteți lua o clasă de dans Hip Hop dacă ați fost întotdeauna curiosi despre gen și doriți să învățați ceva nou. Sau puteți lua o clasă de pictură în continuare pentru a obține mai bine la figurile de pictură.
  • Având o nouă abilitate vă poate permite, de asemenea, să întâlniți oameni noi și să vă extindeți rețeaua socială. Acest lucru vă poate ajuta să aflați mai multe despre persoanele diferite și să fiți mai interesanți.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pasul 2
    2. Dezvoltați expertiza în subiecte care vă interesează. Gândiți-vă la un subiect sau la un subiect pe care ați fost întotdeauna curios și să vă concentrați asupra învățării mai mult. Alegeți un nou interes la întâmplare și aflați tot ce puteți despre el. Extindeți-vă interesele existente pentru a include lucruri pe care nu le puteți cunoaște sau nu aveți o dorință arzătoare de a învăța despre.
  • De exemplu, dacă sunteți interesat de muzică, vă puteți implica în forumurile de muzică online și puteți participa la spectacolele muzicii pentru a vă aprofunda interesul. Sau dacă sunteți interesat de pictura, vă puteți alătura unui grup de pictură pentru a vă explora interesul într-un mod mai profund.
  • Dacă doriți să țineți pasul cu știrile, puteți merge mai adânc prin citirea textelor din spatele diferitelor teorii politice, cum ar fi capitalismul, socialismul și feminismul ANARCHA.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 3
    3. Călătoriți în locuri noi. Faceți o excursie într-o altă țară sau continent. Du-te pe un tur de solo printr-o zonă străină sau călătoriți cu prietenii într-un oraș nou. Călătorind în locuri noi vă poate ajuta să obțineți experiențe noi și să vă extindeți înțelegerea lumii.
  • Puteți decide să mergeți la a călătorie în jurul lumii Pentru a vă extinde cu adevărat orizonturile. Sau puteți alege doar o nouă zonă de vizitat pentru câteva zile.
  • Călătoria este un moment minunat pentru a ieși în afara zonei dvs. de confort. Puteți întâmpina experiențe noi și interesante pe care nu le-ați avea dacă ați făcut ceea ce era familiar.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 4
    4. Ieșiți din cartierul dvs. și explorați. Dacă nu vă puteți permite să călătoriți prea departe, puteți decide să explorați un alt cartier sau spațiu aproape de locul în care locuiți. Poate că ați putea face o excursie de o zi la un site istoric din apropiere sau într-un spațiu comunitar. De asemenea, puteți face o scurtă călătorie peste noapte într-o zonă în aer liber, ca o cabană de munte sau o cabină în pădure.
  • Înscrieți niște prieteni pentru a merge cu dvs. într-o aventură de zi pentru a vedea ceva nou aproape de locul în care locuiți. Încercați să faceți un obicei să încercați lucruri noi și să explorați noi zone cu prietenii sau familia.
  • Încă o dată, trecerea în afara zonei dvs. de confort vă poate oferi experiențe și povestiri unice pentru a le împărtăși!
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 5
    5. Voluntar. Căutați organizațiile locale sau organizațiile caritabile din zona dvs. Oferiți-vă voluntarului pentru un eveniment sau un proiect viitoare pe care îl fac. Donați-vă timpul o dată pe săptămână la o cauză de care vă pasă. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a se implica în comunitatea dvs. și de a întâlni oameni noi. De asemenea, vă poate expune la experiențe diferite și vă puteți extinde viziunea asupra lumii.
  • De exemplu, vă puteți oferi voluntar la un centru local de artă pentru a vă implica în comunitatea de artă și pentru a întâlni artiști din zona dvs. Sau vă puteți oferi voluntar la o bucătărie locală de supă pentru a interacționa cu oamenii din diferite plimbări de viață și de a renunța la alții.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 6
    6. Du-te la evenimente culturale în care locuiți. Căutați evenimente în librăria locală, teatrul comunitar sau galeria de artă. Du-te la evenimente, astfel încât să stați la curent cu ceea ce se întâmplă în prezent în zona dvs. Încercați să participați la evenimente pe care nu puteți merge, de obicei, despre acest lucru, astfel încât să vă puteți expune la lucruri noi.
  • De exemplu, puteți merge la o piață comunitară pentru a încerca noi alimente și pentru a privi meșteșuguri interesante. Sau puteți participa la un festival local de muzică, astfel încât să puteți auzi muzică nouă și să întâlniți oameni noi.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățând lucruri noi
    1. Imaginea intitulată Fii interesant pas 7
    1. Ia o clasă pe un nou subiect sau un concept. Alegeți un subiect sau un concept pe care ați fost întotdeauna curios sau simțiți că ați putea ști mai multe despre. Uită-te la Universitatea dvs. locală sau Colegiul pentru o clasă pe această temă. Căutați o clasă online sau un tutorial pe subiect, astfel încât să puteți afla mai multe despre el.
    • De exemplu, puteți lua o clasă pe publicitate și mass-media dacă aveți un interes în acest subiect. Sau puteți lua o clasă de scriere creativă pentru a vă îmbunătăți abilitățile de ficțiune și poezie.
    • De asemenea, puteți căuta tutoriale online pentru lucruri cum ar fi cum să vă înclinați părul cu panglică sau cum să pictați în uleiuri.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 8
    2. Citiți cărți despre diferite subiecte. Obțineți cărți din bibliotecă sau cumpărați cărți din magazinul dvs. local de cărți. Concentrați-vă pe un subiect pe care aveți un interes puternic și faceți o scufundare profundă în cărțile pe această temă. Sau alegeți un subiect pe care nu-l cunoașteți și citiți cărți despre el pentru a afla mai multe.
  • De exemplu, dacă aveți un interes puternic în cărțile de ficțiune, puteți încerca să citiți toate romanele câștigătoare premiate care au ieșit în acest an. Sau dacă aveți o curiozitate despre istoria războiului, puteți căuta cărți despre diferite războaie și conflicte la biblioteca locală sau online.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 9
    3. Alăturați-vă unui grup de discuții pe un subiect despre care sunteți curios. Căutați un grup de discuții la centrul comunitar local sau online prin forumuri și camere de chat. Începeți un grup de discuții cu prietenii sau familia în care alegeți un subiect și discutați despre el împreună. Găsiți prieteni sau cunoștințe pe care nu sunteți de acord sau împărtășiți un punct de vedere opus și vă propuneți să vă întâlniți pentru a discuta în mod regulat ideile dvs.
  • De exemplu, puteți începe un grup de discuții pe politica locală cu prietenii sau familia. Sau puteți găsi un grup de discuții care se concentrează asupra sportului.
  • Găsirea altora care au opinii sau idei diferite decât vă puteți ajuta să vă lărgiți experiența. Discutarea gândurilor dvs. cu ei și ascultând ceea ce au de spus, vă pot face o persoană mai bine rotunjită.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 10
    4. Uita-te la filme și ascultă podcast-uri despre diferite subiecte. Expuneți-vă la mass-media cum ar fi filmul, televiziunea, radioul și podcasturile, astfel încât să puteți afla ceea ce vorbesc și discută despre oameni. Încercați să vizionați și să ascultați mass-media care se concentrează asupra lucrurilor despre care știți și subiecte care sunt noi pentru dvs.
  • De exemplu, puteți viziona documentare pe teme pe care nu le cunoașteți prea multe despre, cum ar fi drepturile transgenderului sau globalizarea. Sau puteți asculta podcast-uri pe subiecte cu care vă familiarizați, cum ar fi comedia sau adevărata crimă.
  • Metoda 3 din 3:
    Acționând social și prietenos
    1. Imaginea intitulată Fii interesant pas 11
    1. Spune povestiri bune despre experiențele dvs. Fii interesant prin bazele de povestiri într-un mod distractiv atunci când vorbești cu oamenii din cercul prietenului tău sau la petreceri. Alegeți o experiență memorabilă dintr-o călătorie recentă sau discutați o experiență amuzantă la magazinul alimentar. Utilizați o poveste personală pentru a vă conecta cu alții și pentru a fi social.
    • Includeți numai părțile importante ale povestirii sau cele mai importante, astfel încât ascultătorii dvs. să fie distrați.
    • Utilizați corpul și vocea dvs. atunci când spuneți povestea, astfel încât să se angajeze. Discutați cu mâinile, mențineți contactul cu ochii și creați un personaj cu vocea.
    • Afișați fotografiile experiențelor dvs. unice! Păstrați-le pe telefonul dvs. pentru acces ușor atunci când aveți nevoie de ele.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 12
    2. Fi a bun ascultator. Fiind o persoană interesantă nu înseamnă că întotdeauna trebuie să fii cel care vorbește într-o conversație. În schimb, puteți arăta altora că sunteți interesați de faptul că sunteți un bun ascultător. Mențineți contactul cu ochii și NOD pentru a vă arăta că ascultați. Dați persoana toată atenția dvs. și nu le întrerupeți când vorbesc.
  • Încercați să fiți un bun ascultător pentru a închide prietenii și persoanelor pe care tocmai le-ați întâlnit la o petrecere sau la adunare. Puteți învăța adesea lucruri noi și puteți deveni o persoană mai interesantă, ascultând alții vorbesc.
  • 3. Conectează-te cu alții despre interesele comune. Când vorbești cu alții, încercați să aflați ce aveți în comun. Vorbind despre interesele partajate, va angaja cealaltă persoană și le face mai interesați să vă cunoască.
  • Când întâlniți pe cineva, puneți întrebări cum ar fi "Care sunt hobby-urile tale?" sau "ce iti place sa faci?"
  • Amintiți-vă că cu cât încercați mai mult lucruri și experiențe noi, cu atât va fi mai ușor să găsiți interese similare cu alte persoane.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 13
    4. Întrebați întrebările angajate în conversații. Puneți întrebări care sunt atente și se referă la ceea ce vorbește persoana. Adresați-vă urmăriți întrebări despre ceva ce nu înțelegeți sau sunteți mai curios. Acest lucru va arăta altora că acordați atenție la ceea ce au de spus și interesați de conversație.
  • De exemplu, puteți pune întrebări cum ar fi: "Ce a fost ca și cum ați lucra schimbarea de noapte?"Sau" Cum v-ați ajustat să vă deplasați în Canada la o vârstă fragedă?"
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 14
    5. Fi deschis la Întâlnind oameni noi. Încercați să nu vă închideți să întâlniți oameni noi și să le angajați în conversație. În schimb, puneți-vă în situații în care aveți ocazia de a întâlni pe alții, cum ar fi petrecerile, întâlnirile sau evenimentele. Fii deschis pentru a te expune la oameni noi și discuții interesante, astfel încât să puteți fi bine rotunjite și în legătură cu ceea ce se întâmplă.
  • De exemplu, vă puteți contesta să mergeți la evenimente sociale din zona dvs. cel puțin o dată pe săptămână pentru a întâlni oameni noi. Sau puteți încerca să vorbiți cu străinii în locuri publice pentru a încerca să întâlnești pe cineva nou.
  • Pentru a întâlni oameni noi, încercați să mergeți la evenimente sociale din zona dvs., înscrierea la o clasă sau folosind un site web cum ar fi întâlnirile.COM.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar