Cum să discutăm politica într-un cadru prietenos

Politica a fost adesea considerată un subiect nesigur de discuții în afara casei. Mulți oameni se simt din punct de vedere emoțional la probleme și au un timp greu să vadă un alt punct de vedere. Dacă doriți să discutați politica la locul de muncă, la petreceri, cu familia sau cu prietenii, atunci trebuie să învățați să vedeți punctul de vedere al unei alte persoane, să ascultați și să știți când să închideți o discuție sau să mergeți departe. Acest subiect nu trebuie evitat dacă aveți prezența minții pentru a păstra discuția civilă și plăcută. Există câteva orientări pentru a discuta despre politică în public, care vă vor ajuta să evitați argumentele și rănirea sentimentelor. Într-un cadru social, politica ar trebui abordată ca o modalitate de a învăța și de a crește, mai degrabă decât o dezbatere despre drept sau rău. Aflați cum să discutați politica într-un cadru prietenos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Eticheta de discuții prietenoasă
  1. Imagine intitulată Evitați să lăsați politica ruina relații Pasul 7
1. Gândiți-vă de ce doriți să discutați politica. Politica poate fi considerată a fi propulsată de teoria consolidării, că oamenii caută discuții politice și informații care susțin propriile lor opinii politice. Să înțeleagă că discutarea politicii într-un cadru social mixt va duce la convingeri opuse și ar trebui să ducă la o discuție mai atentă.
  • Imaginea intitulată Fii civil când vorbim despre Politica Pasul 8
    2. Asculta. Înainte de a sări la orice concluzii, ascultați punctul de vedere al celeilalte persoane. Cereți întrebări atente dacă opiniile lor nu sunt complet clare.
  • Evitați utilizarea de întrebări, cum ar fi "Cum ai putut crede asta?" În schimb, puneți întrebări cum ar fi "Care este părerea dvs. despre dvs...?" sau "Ce te face să simți așa?"
  • Imaginea intitulată Fii civil când vorbim despre Politica Pasul 4
    3. Încercați să vedeți problema din punctul de vedere al celeilalte persoane. Acest lucru este de-a lungul liniilor clasice "gândiți-vă înainte de a vorbi" zicală. Încercați să fiți empatici față de punctul lor de vedere și este posibil să obțineți concluzii mai atente despre propriile dvs. convingeri.
  • Imagine intitulată Evitați să lăsați politica ruina relații Pasul 2
    4. Fii cinstit despre sursele tale. Dacă citiți surse, asigurați-vă că recunoașteți eventualele defecte din fapte sau despre modul în care citiți. Acesta este un alt exemplu de teorie de întărire, deoarece puteți considera că sursele dvs. sunt obiective, dar alte persoane le pot considera subiective.
  • Image denumită să fie civilă când vorbim despre Politica Pasul 2
    5. Admite când nu știți ceva. Nimeni nu-i place a "stie tot," așa că fii pregătit să înveți ceva nou în orice discuție. Discuția este mult mai probabil să rămână prietenoasă dacă nimeni nu insistă să aibă întotdeauna dreptate.
  • Imaginea intitulată Fii civil când vorbim despre politică Pasul 5
    6. Găsiți un teren comun în mod regulat în timpul discuției. Pentru a avea o discuție prietenoasă, încercați să vă întoarceți la puncte în care sunteți de acord din când în când. Majoritatea oamenilor pot conveni asupra câtorva lucruri pe care le consideră că lucrează sau că cred că au nevoie de reformă.
  • Imaginea intitulată Nu sunt de acord cu șeful dvs. Pasul 3
    7. Să respecte o decizie de muncă sau de partid de a pune în afara limitelor politicii. Unele gazde de petrecere, membrii familiei și mediile de lucru solicită ca oamenii să-și părăsească credințele politice pentru interacțiunile lor private. Această regulă a fost probabil adusă din cauza unei probleme trecute, respectați dorința de a găzdui un angajament social fără politică.
  • Imaginea intitulată reduce polarizarea politică în propria dvs. viață Pasul 7
    8. Gage relația dvs. cu persoana cu care vorbești. Unele discuții politice nu merită posibilitatea de a face o relație tensionată. Să cunoască persoana mai bună înainte de a încerca să angajeze persoana în discuții politice.
  • Dacă cineva vă angajează în discuții politice și nu sunteți sigur de relația dvs., abordați discuția cu prudență, mai ales dacă este implicat alcoolul. Este mai bine să găsiți un teren comun și să schimbați subiectul decât să intrați într-un argument.
  • Imaginea intitulată Fii civil când vorbim despre Politica Pasul 6
    9. Concediați un punct. O parte din menținerea discuțiilor prietenoase este o dorință sinceră de a spune când sunteți de acord. Indicând faptul că înțelegeți și solicitați o întrebare de urmărire poate face ca discuția să fie mai plăcută.
  • Imagine intitulată Manipulați oameni care sunt supărați de tine Pasul 12
    10. Amintiți-vă că nu aveți nevoie să câștigați într-o discuție prietenoasă. De fapt, salvați mentalitatea câștigătoare pentru dezbateri politice sau oameni care sunt foarte apropiați de dvs. Intrați în discuție politică politicoasă pentru a afla ceva și pentru a obține un fundal mai bun al prietenilor dvs. și problemele dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Probleme potențiale de discuții
    1. Imaginea intitulată Evitați conflictele despre subiectele politice privind media socială Pasul 7
    1. Nu folosiți niciodată cuvinte blestemate sau fraze inflamatorii. Evitați să sunați la orice politician sau persoană printr-un nume rău. Limba inflamatorie cauzează adesea un răspuns emoțional, ducând la o petrecere furioasă.
  • Imaginea intitulată face față anxietății sociale la sala de gimnastică Pasul 1
    2. Evitați glumele politice sau sociale. În majoritatea setărilor publice, nu puteți fi siguri de credințele cuiva. Glume adesea segue în comentarii inadecvate și dureroase despre rasă, religie și sex.
  • Nu vă fie frică să aduceți levitate înapoi cu glume non-politice. Funny, non-sarcastic QUPS-uri pot ușura starea de spirit, făcând discuția mai prietenoasă.
  • Imaginea intitulată Evitați conflictele despre subiectele politice privind media socială Pasul 8
    3. Încercați să nu reutilizați discuțiile vechi. Dacă tu și un prieten discută despre timpul de politică și din nou și niciodată să nu se stabilească pe un capăt pozitiv, nu aduceți aceleași subiecte la o petrecere. Salvați glumele private și dezbaterile politice încălzite atunci când sunteți singuri și este puțin probabil să obțineți pe cineva prins în crossfire.
  • Imaginea intitulată Evitați alcoolul în timpul colegiului Pasul 2
    4. Evitați să consumiți o mulțime de alcool atunci când vorbiți despre politică într-un cadru prietenos. Alcoolul scade inhibițiile și face probabil ca să spui ceva ce nu vrei să spui. Dacă altcineva este imbibarea alcoolului, încercați să schimbați subiectul sau să vă scuzați să ajutați gazda sau un coleg cu ceva.
  • Imaginea intitulată Fii civil când vorbim despre Politica Pasul 10
    5. Urmăriți-vă gesturile și semnalele de mână. Este nepoliticos să indicați sau să vă scuturați capul în timpul conversației politicoase. Dacă vă aflați încruntați sau căutați Surly, puteți fi prea supărat pentru a vorbi într-un mod de nivel.
  • Imaginea intitulată reduce polarizarea politică în propria dvs. viață Pasul 1
    6. Nu puneți o discuție cu fraza "De acord cu dezacordul." Această frază populară este o modalitate sigură de a se încheia o notă greșită, spunând că nu am rezolvat nimic și nu avem dorința de a vorbi în viitor. În schimb, găsiți din nou terenul dvs. comun sau spuneți ceva de genul "Pot să înțeleg de ce crezi asta," sau "Se pare că asta înseamnă mult pentru tine."
  • Imagine intitulată Manipulați oameni care sunt supărați de tine Pasul 10
    7. Evitați să spuneți cuiva că sunt "gresit." Deși s-ar putea simți așa, majoritatea politicilor se bazează pe un continuum de gândire, mai degrabă decât un drept sau rău. Dacă începeți să vă gândiți în acești termeni, luați în considerare schimbarea subiectului unui subiect prietenos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar