Cum să deveniți un prieten

Nu este întotdeauna ușor să faci prieteni și poate fi chiar mai greu să-ți păstrezi prietenii în jur dacă nu știi cum să fii unul. Antrenează-te să întâlnești oameni noi, să fii considerat și să îți depășești nesiguranța. Aceste lucruri vor face să mențină prietenii mult mai ușor - înainte de a ști, veți deveni un bun prieten.

Pași

Partea 1 din 3:
Formând prietenii
  1. Imaginea intitulată devenind un prieten Pasul 1
1. Găsiți grupuri de la egal la egal. Pentru a deveni un prieten, trebuie să găsiți prieteni în primul rând. Ieșiți din zona dvs. de confort prin aderarea la un grup care împărtășește valorile sau poziția în viață, uneori cunoscută ca un grup de colegi. Studiile arată că având prieteni pot adăuga de fapt ani în viața voastră, astfel încât să se întâlnească cu noi oameni nu este doar o idee bună - este esențial pentru sănătatea ta.
  • Dacă sunteți părinte, găsiți un grup de mama în zona dvs. Majoritatea comunităților au mai mult de un tip de colectare a părintelui, fie că este o zi a mamei sau un grup de cărucior de parc. Cele mai multe dintre aceste grupuri au pagini Facebook vă puteți alătura.
  • Dacă vă place activismul politic, majoritatea orașelor au grupuri de lobbyist sau centre de voluntariat pe care le puteți alătura. Când un grup de oameni lucrează spre un scop comun, o legătură între ele.
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 2
    2. Alăturați-vă unei clase la o sală de gimnastică sau la un centru comunitar. Repetarea participării la fiecare întâlnire construiește un raport cu alți colegi de clasă. Având un obiectiv comun construi, de asemenea, legături puternice între oameni dintr-un grup.
  • Găsiți cursuri care încurajează interacțiunea dintre membri. Activități precum Yoga și Pilates sunt bune pentru corpul dvs., dar nu permite multă socializare. Uită-te în schimb pentru oportunități cum ar fi clasele de autoapărare, Zumba, chiar și clase de cusut și de gătit.
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten pas 3
    3. Inițiază conversații. Chiar dacă aveți obiceiul de a vizita locuri noi, pur și simplu introduceți-vă oamenilor nu este suficient. Trebuie să puneți întrebări. Arată interesul pentru alte persoane și vor fi interesați de tine în schimb.
  • Acordați atenție indiciilor nonverbale cum ar fi contactul cu zâmbet și ochi. Când cineva vă invită cu aceste gesturi, puteți da un compliment, comentați ce se întâmplă sau împărtășiți câteva informații.
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 4
    4. Fi ușor de vorbit. Păstrați o listă de subiecte ușoare de conversație care rulează în mintea ta. Lucruri precum amintirile fericite din copilărie, vremea și mâncarea sunt toate subiectele pe care majoritatea oamenilor le pot angaja.
  • Când începeți o conversație cu cineva pe care nu l-ați vorbit într-o vreme, faceți ceva timp să vă amintiți acea persoană înainte de a le saluta. Dacă aveți o memorie plină de umor sau un prieten în comun, lăsați-l să fie deschizatorul dvs. de conversație.
  • Imagine intitulată Deveniți un prieten Pasul 5
    5. Invitați cunoștințele pentru cafea. Puteți face noi prieteni atât în ​​persoană, cât și online, este adevărat. Dar se pare că menținerea contactului față în față cu oamenii este importantă și nu puteți obține acest lucru prin retrogradarea prieteniilor dvs. la telefonul dvs. smartphone. Când recunoști că conversațiile cu cineva conduc spre o prietenie, invitându-i la o activitate în afara locului în care ați întâlnit oferă o oportunitate pentru ca prietenia să crească cu adevărat.
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 6
    6. Fiți tactici. Tactatatea este definită ca fiind "atentă să nu ofenseze sau să deranjeze alte persoane."În timp ce nu trebuie să fiți o cădere, trebuie să fiți atenți la persoana cu care interacționați.
  • Să fie considerați de rasa, sexul, orientarea sexuală sau care ar putea fi opiniile lor. Nu faceți glume sau comentarii nepoliticoase în detrimentul prietenului dvs. - sau oricui le place.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrarea prietenilor
    1. Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 7
    1. Ascultați bine. Ascultarea este cheia pentru a fi prieten. Nimeni nu se bucură de întâlnirea cu cineva care nu încetează să vorbească. De fapt, o regulă este de a asculta 75% din timp și de a vorbi doar restul de 25%!
    • Există mai multe lucruri care vă împiedică să fiți un bun ascultător: judecând pe alții - gândindu-vă că știți ce va spune prietenul tău - și propriile emoții tale.
    • În schimb, permiteți-i pe alții să fie ei înșiși fără judecată, cred că prietenul tău are ceva nou de spus și a lăsat deoparte sentimentele tale despre un subiect. În acest fel, veți fi bine pe drumul spre ascultarea bine.
    • Dacă sunteți o persoană deschisă, faceți timp să vă studiați prietenul pentru a vedea cât de mult din opiniile dvs. se pot descurca. Apoi cereți-i să-și exprime partea și să asculte îndeaproape.
  • Imagine intitulată Deveniți un prieten Pasul 8
    2. Lucrați la trăsături negative. Toată lumea are defecte, dar unele lucruri pot sta în calea unei prietenii semnificative. Încercați să identificați trăsăturile negative pe care le puteți poseda și să faceți un efort conștient pentru a le opri.
  • Rezista la braging despre tine. Acest comportament este arogant, iar majoritatea oamenilor îl consideră iritant - veți pierde prieteni înainte de a obține șansa de a fi unul. Este important să aveți echilibru într-o prietenie, astfel încât să vă sărbătoriți realizările reciproce, să nu concurenți unul cu celălalt.
  • Refuză să bea bârfe. Când cineva se confruntă cu dvs., nu împărtășiți acele informații cu ceilalți, chiar dacă nu vă cer în mod specific să păstrați un secret. Acest lucru construiește încredere, care este esențială pentru menținerea unei prietenii.
  • Păstrați-vă angajamentele. Anularea planurilor în ultimul moment este inconsiderată și poate perturba viața prietenului dvs. Uneori acest lucru ar putea fi inevitabil, cum ar fi într-o situație de urgență, dar ar trebui să oferiți cât mai multe informații posibil dacă trebuie să anulați.
  • Imagine intitulată devenind un prieten Pasul 9
    3. Distribuiți din viața voastră. Deși nu ar trebui să vă răsturnați cu propriile dvs. gânduri și sentimente, nu ar trebui să fiți prea păziți. Dacă permiteți altcuiva să vă vorbească urechea fără a oferi vreodată opiniile dvs., sunteți la fel de puțin probabil să rămâneți prieteni ca pe cel care vorbește prea mult.
  • Nu trebuie să-i spui prietenului tău cel mai adânc și mai întunecat secrete, mai ales dacă este începutul unei prietenii și stabilești încredere. Dar anecdotele personale sunt ceea ce conectează oamenii unul la celălalt. Împărtășirea experienței dvs. de viață este esențială pentru o prietenie puternică.
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 10
    4. Ține un comportament sincer. Oamenii nesincer tind să zâmbească prea mult, vor vorbi prea tare și, de obicei, râd pentru a-și acoperi nesiguranța. Pentru a fi un bun prieten, trebuie să vă îndepărtați cu insinceritatea. Nu poți ține o prietenie în acest fel, pentru că în cele din urmă, prietenul tău va vedea adevăratul tău sine și probabil că se vor simți trădați.
  • Imaginea intitulată devenind un prieten pasul 11
    5. Fii bun. Aceasta este o regulă de bază a societății, dar dacă vrei să ai un prieten, trebuie să fii prieten. Practica de a face mici favoruri, oferind cadouri pentru a-ți arăta gândul și starea disponibilă pentru nevoile prietenului dvs. chiar și atunci când este incomod.
  • Partea 3 din 3:
    Creșterea abilităților sociale
    1. Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 12
    1. Îmbunătățiți-vă stima de sine. Dacă credeți în voi înșivă, alții. Și merge mai adânc decât asta - dacă vă place singur, vă veți trata bine, ceea ce se traduce să trateze bine pe alții.
    • Practica devenind conștienți de gândurile și convingerile dvs. atunci când întâmpinați situații care vă fac să vă simțiți rău. Când identificați auto-discuția negativă, provocați-l.
    • Faceți lucruri cum ar fi utilizarea unor declarații pline de speranță, iertați-vă, concentrându-vă pe pozitiv și încurajându-vă.
  • Imagine intitulată deveniți un prieten Pasul 13
    2. Fi discernământ. Ești mult mai puțin probabil să te simți nesigur cu cineva care te înțelege. În general, puteți spune când aveți o legătură autentică cu cineva. Dacă cineva vă găsește ciudat, ei vă pot critica și creșteți sentimentele de nesiguranță.
  • Întrebați-vă întrebările. Această persoană se distrează de ciupercile mele? Expresiile lor faciale par autentice sau false? Este cineva care va râde cu mine sau râde de mine?
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 14
    3. Cunoaste-te. Dacă nu vă cunoașteți, nimeni altcineva nu vă va putea cunoaște nici. Începeți un obicei de timp liniștit în fiecare zi pentru a vă explora gândurile. Această practică va stimula, de asemenea, stima de sine. Încercați să faceți câteva exerciții de scriere și să vă gândiți la ceea ce dezvăluie răspunsurile dvs. despre valorile dvs. Unele exerciții de scriere care vă pot ajuta să includeți:
  • Reflectând pe o experiență uimitoare. Gândiți-vă la un moment în care vă simțiți foarte fericit. Care a fost experiența? De ce te-ai simțit atât de bine? Ce dezvăluie experiența despre tine?
  • Identificarea a ceea ce vă faceți. Ce lucruri te fac foarte supărat? Ce lucruri te enervează? Care sunt pisiciul tău de companie? Listează tot ce vă supără, de la lucruri majore la lucruri minore și încercați să identificați de ce aceste lucruri vă deranjează.
  • Gândește-te la ceea ce ești bun la. Ceea ce tind oamenii să vă complimenteze? Ce credeți că faceți cel mai bine?
  • Aflați ce activități sau lucruri sunt importante pentru dvs. Ce iti place sa faci pentru a te distra? Ce lucruri sunt prețioase pentru tine?
  • Imaginea intitulată devenind un prieten pasul 15
    4. Răspundeți la comunicații. Chiar dacă uneori este incomod să vorbim cu oamenii noi, o parte a depășirii nesiguranței tale se confruntă cu temerile tale. Răspundeți la apelurile telefonice, mesaje text și e-mailurile într-o zi sau așa că, indiferent cât de mult o persoană se intimidează ... destul de curând, oamenii noi nu vă vor mai face nervosi.
  • Imaginea intitulată deveniți un prieten Pasul 16
    5. Lăsați prietenii toxice. Dacă sunteți obișnuiți cu prietenii care vă stresează, nu vă întoarceți favorurile, nu există acolo când aveți nevoie de ele sau sunteți prea solicitanți, atunci puteți avea niște prieteni toxici în viața voastră. Pentru a fi un prieten adevărat, trebuie să vă arătați știți ce este într-adevăr un prieten, astfel încât să doriți să vă gândiți la sfârșitul prietenilor care sunt unilaterale.
  • Uneori trebuie să faceți o analiză cost-beneficiu atunci când vine vorba de prietenia dvs. Care sunt pozitive ale relației comparativ cu negativele? Dacă negativele depășesc pozitiv, prietenia ar putea să nu merite.
  • Țineți minte că doar pentru că un prieten are niște defecte, care nu înseamnă că el sau ea este toxică. Încercați să cântăriți trăsăturile bune ale prietenului dvs. împotriva celor răi pentru a determina dacă prietenia merită salvată.
  • De exemplu, dacă aveți un prieten care vă deranjează pentru că se plânge mereu de prietenul ei, dar vă ascultă când trebuie să vorbiți despre ceva, atunci puteți decide că dorința ei de a asculta plângerile sale frecvente.
  • sfaturi

    Când se termină o conversație cu un prieten, agitați mâinile, îmbrățișați-vă sau cel puțin spuneți la revedere. Această politețe va menține un raport pozitiv.
  • Complimente sincere, bine plasate sunt importante în conversație bună.
  • Chiar dacă aveți o mulțime de prieteni pe Internet, timpul pentru oameni în viața reală este cel mai bun mod de a avea prietenii semnificative. Puteți vorbi mult mai ușor și citiți limbajul corpului în persoană, ducând la conexiuni mai profunde între oameni.
  • Păstrați secretele prietenilor dvs., cu excepția cazului în care este dăunător sau dăunător fizic să faceți acest lucru.
  • Concentrați-vă pe calitatea prieteniilor dvs., nu a cantității. Având câțiva prieteni cu adevărat apropiați vă vor face mai fericiți decât să aveți o mulțime de cunoștințe cu care nu sunteți foarte apropiați.
  • Avertizări

    Doar pentru că urmați acești pași perfect nu înseamnă că cineva va rămâne prietenul tău. Oamenii au multe motive pentru a termina prietenii sau pentru a le evita în primul rând.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar