Cum să fii un conservator mândru

Politica, cum ar fi religia, poate fi influentă și adesea controversată - impactul multor zone ale vieții, dar oamenii spun că discutarea politicii este privat ca niște anomalii sau tabu subiect. Care nu este logic și este nu Vederea conservatoare: Continuați și discutați politica cu oameni care doresc, dar nu forțați oamenii să vorbească politică cu dvs. dacă nu vor. Indiferent unde locuiești, conservator virtuți poate juca o mare parte în perspectiva dvs. asupra vieții. Fii fericit despre acele lucruri, public... Este implicată și angajarea. Fii mândru și pasionat de punctul tău de vedere.

Pași

  1. Imaginea intitulată Încurajați un adolescent pentru a citi literatura clasică Pasul 7
1. Aflați despre conservatori dacă credeți că ați putea fi de acord sau nu sunteți de acord cu ei. Urmăriți știrile, citiți cărți cu privire la opinii diferite, mergeți pe site-urile lor. Nimeni nu vă va lua în serios dacă nu cunoașteți detaliile privind problemele sau pentru cine votați. Să fie informat. Conservarea conservatoare cu bine Moralitate, Reducerea cheltuielilor guvernamentale și menținerea libertății, evitând în același timp viața revoltă și sălbatică, sunt toate idealurile conservatoare.
  • Imagine intitulată Apără-te împotriva incorectului parental Reclamațiile Pasul 5
    2. Vorbește și apăra deciziile dvs. cu privire la problemele frumos. Găsiți mai multe probleme pe care le credeți și discutați-le inteligent atunci când conversația se transformă în politică.
  • Imagine intitulată Fii un gânditor creativ Pasul 14
    3. Gândiți-vă la ceea ce este un mijloc conservator pentru dvs.De ce ați ales acest lucru pe alte idealuri politice sau subiecte?Ceea ce face ca economia de creștere pro-creștere din partea dvs. și problemele de viață mai bune decât restul?
  • Imagine intitulată susține un candidat la președintele Pasul 8
    4. Fi gata să sprijine candidații care cred ca tine. Doriți să sprijiniți cuvintele conservatoare găsite pe banii din SUA, În Dumnezeu avem încredere, și astfel de candidați ca și credințe pro-viață? Acestea nu sunt doar cuvinte, dar pot fi concepte importante. Ele pot fi uitate, opuse sau luate ca atare ca a "slogan" sau "Probleme private" de către mai mulți oameni liberali, dar puteți căuta un candidat care stă și vă onorează drepturile, cum ar fi libertatea de exprimare.
  • Imagine intitulată Verificați credibilitatea comentatorilor politici Pasul 1
    5. Rămâneți neprejudați - fiți echitabil.Dacă există un presupus scandal conservator, nu îl concediați spunând, "Oh, nu ar face asta!". De asemenea, nu presupuneți imediat un scandal pe partea opusă este adevărată. Obțineți mai întâi faptele.
  • Imagine intitulată ședere curentă în știri și politică Pasul 2
    6. Fiți conștienți de știrile și evenimentele actuale bune și de tendințele lui legislație și deciziile judecătorești care pot afecta grav modulul conservator al vieții.
  • Unele lucruri par a fi pur și simplu alegeri personale, dar ele pot degrada / degenera Nici o alegere Pentru următoarea generație (așa cum devine "stabilit".).
  • Imaginea intitulată Ascultă în mod activ Pasul 9
    7. Ascultați cu grijă și cu atenție oamenilor. Nu vă zguduiți ascultarea altora. Deoarece societatea americană tinde să se învârtă mai mult spre stânga, astfel încât oamenii vor încerca să deride ceva conservator, în timp ce omite în mod convenabil aspectele pozitive ale anumitor idealuri. Este important să învățați să vă apărați în mod inteligent opiniile.Fiecare sistem politic are domenii problematice care au nevoie de schimbare, dar lucrează pentru îmbunătățiri, nu reducerea standardelor.
  • Imagine intitulată Comunicați cu încrederea Pasul 7
    8. Nu lăsați opiniile altor persoane să vă influențeze idealurile. Examinați și rămâneți adevărat la deciziile dvs. și Punct de vedere.
  • Imaginea intitulată câștigă un pas local 15
    9. Nu vă fie frică de îmbunătățiri.În ciuda pașilor anteriori, dacă credeți că conservatorii nu s-au îmbunătățit suficient pentru plăcerea dvs., nu ezitați să vă implicați - să adoptați alte opinii sau să vă suport și să voteze pentru idealurile dvs.
  • Imagine intitulată comunică cu încrederea Pasul 1
    10. Să se ridice pentru absoluturi politice sau religioase, spuneți "Adevăr" și să sprijine idealurile tradiționale, cu valori tradiționale ale familiei, cu libertatea de opresiune prin guvern. În toate lucrurile, aveți multe motive pentru a fi un conservator mândru.
  • sfaturi

    Partidul mai conservator (sau mai puțin socialist) nu este neapărat numit "Conservator, democratic sau republican" parte. Nu fi blocat pe un nume de petrecere.
  • Citiți o mulțime de materiale despre idealurile mai bune ale conservatorismului și modul de menținere sau îmbunătățire a modului de viață, a sectorului privat de afaceri și pentru a economisi bani în guvern în timp ce interferează mai puțin în sectorul privat.
  • Politică iar religiile nu sunt adesea personale pentru adepți, dar opțiunile pot fi ținute într-o formă foarte ieftină și se poate dori "Conversia dvs"--în loc să spui: "Lasă-mă în pace!"
  • Nu Brag despre cât de mult este mai bună gândirea dvs. politică decât altele. Nu spuneți doar oamenilor opiniilor dvs., să le arătați prin lucrul pentru partea dvs. și a contribuției timpului sau a banilor.
  • Întotdeauna amintiți-vă: Îmbunătățirea sub orice formă necesită schimbare. Decideți dacă beneficiile depășesc dezavantajele.
  • Ca și liberalismul, conservatorismul nu este rău - este doar o modalitate de gândire înclinată spre dreapta pe care oamenii din întreaga lume o abonează.Conservatismul nu este cuprins nici în Statele Unite nici nu se găsește în partidele politice din Canada, Marea Britanie, India, Japonia, Pakistan, Franța și alte țări care au o guvernare democratică.
  • Avertizări

    Nu vă prindeți în detaliu minut (20 de mușcături de sunet) că știrile se concentrează pe imaginea mai mare pentru întregul oraș, județ sau țară, nu doar un aspect minor.
  • Nu a menționa Politica, dacă nu găsiți că cealaltă persoană este dispusă să vorbească despre asta.
  • În cele din urmă, nu uitați că puteți fi în continuare conservator în timp ce sprijiniți opiniile liberale sau alte opinii politice. Viziunile dvs. dominante sau majoritatea opiniilor dvs. pot fi conservative pentru a fi clasificate ca conservatoare. Fiind conservator nu ar trebui să însemne că încurajați idei greșite și politici neloiale doar pentru că a fost în felul în tradiție, de exemplu, forțând femeile să fie împotriva avortului. O parte din a fi inteligentă și menținerea valorilor morale elimină idei greșite care au fost practicate în istorie și păstrarea ideilor potrivite. Oricare ar fi ideile dvs. politice, sprijiniți întotdeauna ceea ce este corect și doar, care este scopul final al legii.
  • Unii oameni spun, "Nu discută politica sau religia." și poate fi numit personal sau privat, dar nu este cu adevărat privat deoarece afectează toată lumea. Efectele politice sunt foarte publice. Nu cădeți pentru că nu cereți să discutați despre opiniile politicii... Sau este posibil să fiți limitat în mod implicit de a influența gândirea politică (atunci când nu există nici o îndoială de opinii diferite).
  • Nu apăsați pentru logică de la persoanele care își ascund valorile politice și / sau religioase și devin supărați atunci când se simt provocați să-și explică credințele, dar nu pot explica... Ei pot vota pentru candidații care doresc guvern să ruleze multe zone ale vieții tale și nu sunt capabili sau dispuși să vorbească deschis sau logic pentru a sprijini ceea ce ei cred ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar