Cum să fii activ din punct de vedere politic

Procesul politic este esențial pentru societatea democratică modernă și de a schimba status quo-ul. Alegerile, legislația și luarea deciziilor politice sunt toate funcțiile importante care necesită angajarea cetățenilor obișnuiți. Activitatea din punct de vedere politic nu numai că vă lărgește simțul comunității și stabilește un sentiment de înțeles în viața voastră, dar activiștii sunt în general mai fericiți, au un sens mai mare de scop și au mai multe conexiuni sociale. Există mai multe modalități de a deveni activi din punct de vedere politic, inclusiv pe social media, în cadrul grupurilor civice sau prin aderarea la campanii politice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Începutul acțiunii politice
  1. Imagine intitulată susține un candidat la președintele Pasul 9
1. Să voteze și să încurajeze pe alții să facă acest lucru. Votarea este nucleul procesului democratic și este o parte critică a activismului politic personal al oricui. Înregistrați-vă la vot și asigurați-vă că votul dvs. contează.
  • Voluntar la A Drive de înregistrare a alegătorilor sau ca lucrător al unui sondaj electoral. Această lucrare este esențială pentru desfășurarea alegerilor deschise, corecte și corecte.
  • Imaginea intitulată ajută la schimbarea pasului 2
    2. Găsiți cauze politice pe care le aveți grijă. Frecvent, conexiunile personale la evenimentele curente pot stimula oamenii să vorbească pentru o cauză. Identificați problemele sociale, cum ar fi sărăcia, bunăstarea animalelor sau mediul, care vă fac să doriți să luați măsuri și să faceți o diferență în societate.
  • Notați abilitățile dvs. particulare. Dacă puteți vorbi mai multe limbi, aveți experiență de predare sau cunoașteți într-o anumită zonă, puteți pune acest lucru la o utilizare bună în organizațiile valoroase.
  • Voluntar cu organizații politice care corespund intereselor dvs. Multe organizații non-profit cu agende politice necesită atât ajutorul monetar, cât și serviciul de voluntariat.
  • Imaginea intitulată Câștigă un pas de alegeri locale 10
    3. Arătați-vă mândria politică. Expresia politică prin semnalizare comunică sprijinul pentru anumite cauze sau candidați și poate ajuta la obținerea mesajului. Stickerele de bara de protecție, semnele de curte și îmbrăcămintea politică pot fi o modalitate distractivă, cu cheie scăzută de a se implica în politică și de a ilustra valorile altora.
  • Imagine intitulată trimite o scrisoare la nivel internațional Pasul 9
    4. Contactați-vă oficialii aleși. Uneori fiind activi din punct de vedere politic înseamnă doar folosirea vocii dvs. pentru a face o diferență. Scrie oficialilor dvs. locali, de stat și federali pentru a vă face părerea despre problemele politice cunoscute. Descrieți ceea ce vedeți ca problemă și îndemnați-i să voteze modul în care vă simțiți cel mai bine face o diferență.
  • Ține pasul cu știrile pentru a înțelege toate părțile problemei politice la îndemână. Citiți ziarele locale și naționale sau site-urile de știri reputate pentru a afla dezbaterile.
  • Cunoașteți sistemul politic și modul în care facturile își fac drumul prin canalele de stat și federale. Găsiți districtul Congresului și cine sunt senatorii și reprezentanții dvs.
  • Imagine intitulată Selectați un avocat pentru un recurs penal Pasul 9
    5. Implicați-vă cu alegerile locale.În timp ce entuziasmul politicii naționale ia adesea etapa centrală, guvernul local și impactul său asupra calității vieții civice nu pot fi subestimate.
  • Voluntariatul și votul în alegerile locale vă asigură că aveți un cuvânt de spus în comunitatea dvs. și în serviciile dvs. publice locale, cum ar fi serviciile de urgență sau utilitățile locale.
  • Alegerile locale pot avea un impact mare asupra portofelului dvs. atunci când deciziile financiare precum bugetele sau reducerile fiscale sunt pe buletinul de vot.
  • Imagine intitulată câștiga un pas local 12
    6. Voluntar cu campanii politice. Vă puteți implica în alegerile locale sau naționale pe teren prin aderarea la campaniile candidaților ca voluntar. Veți putea vorbi direct cu alegătorii, fie în persoană, fie la telefon, și să ajutați mesajul.
  • Imaginea intitulată începe o viață nouă fără nici un pas de bani 9
    7. Fundraise pentru comitetele de acțiune politică. Toate politicile și programele politice au nevoie de bani pentru a le implementa. Contribuțiile dvs. financiare reprezintă o modalitate eficientă de a fi activi din punct de vedere politic. Comitetele de acțiune politică sau "PAC" sunt organizații care strânge bani pentru a influența alegerile sau legislația. Deoarece pot dona cantități mai mari de bani decât donatorii individuali, pot servi ca o sursă importantă de finanțare pentru campaniile și candidații.
  • Consultați Comitetul Electoral Federal pentru o listă de comitete de acțiune politică și cauzele acestora.
  • Puteți să donați în mod legal până la 5.000 de dolari pe an calendaristic la un PAC care sprijină candidații federali.
  • Imaginea intitulată Ajutați la schimbarea pasului mondial 4
    8. Practicați protestatul public sigur, non-violent. Organizat, demonstrațiile publice sunt un element tradițional al activismului politic. Marches, demonstrații, mitinguri și discursuri publice pot contribui la atragerea altor persoane la o cauză și atrage atenția asupra mesajului. Deoarece unele dintre aceste evenimente pot deveni violente, asigurați-vă că aveți o strategie de ieșire. Planificați ce să faceți dacă există un stampede, arestări în masă sau a violenței.
  • Fi pregatit. Aduceți alimente, apă și orice consumabile medicale necesare și purtați încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilă.
  • Frecventați evenimentul cu prietenii sau persoanele pe care le cunoașteți și rămâneți împreună ca un grup. Lăsați-i pe alții să știe că participă la protest înainte de timp.
  • Cunoașteți drepturile dvs. dacă sunteți oprit de poliție sau arestat. Aveți dreptul să rămâneți tăcuți și să cereți un avocat.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind social media
    1. Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 10
    1. Profitați de platformele sociale media. Facebook, Twitter, YouTube și alte site-uri de socializare sunt canale eficiente pentru a organiza activismul politic la nivel local.Creați un profil și urmați candidații politici și organizațiile pentru cele mai recente știri. De asemenea, puteți să vă alăturați grupurilor de pe site care sunt implicate în problemele politice. Utilizarea social media pentru a ajuta la influența modelelor de vot.
    • Să fie activă pe platformă pentru a angaja alți utilizatori. Asigurați-vă că blogul, Tweet sau postați pe o bază consistentă.
    • Utilizați rețele sociale pentru a vă extinde REACH atunci când contează. Dacă sunteți strângerea de fonduri sau planificați un anumit eveniment, postarea despre acest lucru pe site-urile de rețele sociale poate crește interesul și participarea atunci când contează.
    • Utilizați imagini sau video pentru a atrage mai mult, clicuri și reposturi.
    • Adaptați postările pe baza tipului de canal social media pe care îl utilizați. SnapChat și Instagram sunt platforme foarte diferite decât Facebook sau LinkedIn. Asigurați-vă că postările dvs. se potrivesc mass-media.
  • Imagine intitulată Aflați etapa de marketing CPA 13
    2. Începe o petiție. Rețelele media sociale reprezintă o modalitate excelentă de a răspândi cuvântul despre una dintre cele mai tradiționale forme de activism politic - petiția. Păstrați petițiile scurte și până la acest punct și explicați persoanelor de ce ar trebui să semneze. Asigurați-vă că are o explicație clară a problemei de a mobiliza susținătorii și de a propune o soluție directă.
  • Alegeți dintr-o varietate de site-uri web care vă vor ajuta să circulă în mod electronic petiția. Site-uri cum ar fi schimbarea.org sau thepetitionSite.org sunt ușor de utilizat și pot oferi o legătură simplă pe care o puteți posta pe profilul dvs. de social media pentru a ajunge cât mai mulți oameni posibil.
  • Imagine intitulată Scrieți o declarație de conflict de interese Pasul 7
    3. Planificați un eveniment politic. Facebook și alte site-uri precum este o modalitate excelentă de a invita alți utilizatori sociali sociali la orice evenimente politice pe care le puteți organiza, inclusiv mitinguri, marșuri sau demonstrații. Creați o invitație și invitați audiența aleasă sau postați-o pe pagina dvs. personală pentru a conduce traficul și interesul.
  • Puteți, de asemenea, să împărtășiți actualizări în timp real, după urmărirea evenimentului sau utilizați pagina pentru a partaja fotografii după aceea.
  • Imagine intitulată Aflați etapa de marketing CPA 4
    4. Ridicați bani. Utilizarea mass-mediei sociale este o metodă eficientă de stimulare a fondurilor pentru cauzele politice cu care vă implicați. Prin crearea unui fond de strângere de fonduri online și împărtășirea acestuia pe site-urile sociale, puteți crește pe scară largă numărul de donatori potențiali.
  • Cereți altora să împărtășească în mod specific campania pe propriile pagini pentru a ajunge la o audiență mai mare. Dați utilizatorilor o "urmărire" după donație.
  • Imaginea intitulată Evitați conflictele despre subiectele politice privind media socială Pasul 7
    5. Practicați eticheta socială media. Politica poate transforma inflamatorii, deci asigurați-vă că utilizați cele mai bune practici și respectați opiniile altora.
  • Evitați să faceți declarații de polarizare sau la punctele de vedere ale altora.
  • Păstrați dezbaterile prietenoase și evitarea utilizării limbajului sau a limbii ofensive.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea angajamentului politic
    1. Imaginea intitulată câștiga un pas electoral local 16
    1. Practicați activismul la locul de muncă sau la școală. Implicați-vă cu grupurile de locuri de muncă și campus pentru a rămâne angajați și faceți o diferență. Veți obține abilități critice de gândire, veți crește simțul angajamentului civic și obțineți un sentiment mai mare de responsabilitate socială.
  • Imagine intitulată Scrieți o recenzie online a medicului dumneavoastră Pasul 1
    2. Faceți cercetarea. Citiți, ascultați și urmăriți mass-media și știrile din toate părțile problemelor care urmează să fie bine informate. Familiarizați-vă cu tendințele și problemele cheie care sunt prioritățile politice de astăzi.
  • Imagine intitulată scrie un raport săptămânal Pasul 10
    3. Scrieți piese de opinie pentru mass-media locale sau naționale. Mai formale decât posturile sociale, piesele de opinie publicate pe scară largă vă pot ajuta să vă publicați cauzele politice și să influențați politica publică.
  • Urmăriți știrile și faceți eseu în timp util și pe subiect la evenimentele naționale.
  • Personalizați eseul cu exemple specifice și memorabile pentru a vă angaja și a vă inspira cititorii.
  • Căutați o priză de mass-media corespunzătoare pe baza problemei pe care le discutați. Poate fi o sursă de știri online sau un ziar local sau regional sau o revistă națională.
  • Imagine intitulată Verificați credibilitatea comentatorilor politici Pasul 6
    4. Dezvoltați programarea politică. Invitați funcționarii dvs. aleși (fie locali, stat sau naționali) să vorbească cu grupurile sau organizațiile din care vă aparține. Întâlniri de discuții gazdă privind problemele politice importante pentru comunitatea dvs.
  • Încercați să planificați un panou moderat cu mai multe difuzoare pe toate părțile spectrului politic pentru a prezenta mai multe puncte de vedere.
  • Luați în considerare invitarea unui jurnalist să vorbească cu grupul dvs. Acestea pot oferi o analiză importantă asupra problemelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar