Cum să fii bine cu un prieten comunist

Ființele umane sunt o specie socială. Ne gravităm unul față de celălalt pe baza mai multor factori. Pe măsură ce câștigăm încrederea și prietenia celuilalt, trebuie să învățăm să ne ocupăm de diferențele noastre. O diferență cea mai frecventă care se poate simți personală este opiniile noastre politice. Dacă aveți un prieten care susține comunismul și nu îl sprijiniți, obținerea de-a lungul timpului poate fi dificil uneori. Cu toate acestea, cu respectul pentru fiecare altul, puteți fi bine cu prietenul dvs. care este comunist.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrul la prietenie
  1. Imaginea intitulată să fie bine cu având un prieten comunist pas 1
1. De acord cu dezacordul. Cea mai bună parte despre a face prieteni înțelege reciproc. Dacă prietenul tău este comunist și tu susțină o altă ideologie, poți să te descurci foarte bine. Politica va fi doar o zonă în care nu vă veți întâlni cu ochii în ochi. Înțelegeți că nu trebuie să fiți de acord cu prietenul dvs. pentru a vă înțelege.
  • Imaginea intitulată Fii bine cu un prieten comunist Pasul 2
    2. Arată respect. Dacă cineva nu împărtășește aceleași convingeri ca și tine, ei nu merită să fie criticați sau examinați. Lăsați-le deoparte credințele și le tratați pe baza respectului pe care îl considerați merită. Prieteniile ar trebui să fie goale de tratament dur unul altuia. Respectul se poate concentra asupra lucrurilor, precum munca grea, tratamentul altora, abilitățile și caracteristicile acestora.
  • Imaginea intitulată Fii bine cu un prieten comunist Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe aspectele mai bune din prietenia dvs. și găsiți un teren comun. Argumentând despre comunism nu va crea o legătură puternică. Oamenii oferă alte interese în afară de politică. Aflați ce vă trageți în acea persoană în primul rând, cum ar fi școala, sportul sau munca. Cele mai bune prietenii sunt bine rotunjite.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu având un prieten comunist Pasul 4
    4. Susțineți-vă prietenul dacă alți oameni le aleg pe ei. Nimeni nu trebuie să fie agresat pentru ceea ce ei cred. Dacă prietenul tău primește un tratament dur de la alții care se opun comunismului, stai la prietenul tău. Acesta va fi cel mai bun lucru pentru prietenia ta și va deschide ochii altora.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățați despre opiniile prietenului dvs
    1. Imaginea intitulată Fiți bine cu având un prieten comunist Pasul 5
    1. Adresați-vă prietenului despre credințele sale. Învățarea unul de celălalt este esențial pentru orice relație, iar prietenii ar trebui să aibă multe de oferit. Întrebați despre credințele comuniste ale prietenului dvs. Cereți întrebări deschise care încep cu ce sau Cum, și lăsați-vă să vă abțineți de la întreruperi sau judecăți.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu un prieten comunist Pasul 6
    2. Aflați despre comunism. Comunismul este o teorie, iar când vă concentrați asupra erorilor celor care au practicat în mod fals această teorie, vă împiedicați învățarea. Citiți câteva lucrări fundamentale ușoare cum ar fi "Manifestul comunist" și "Valoare, preț și profit" de Marx, dar și câteva texte bune care arată nucleul umanist și libertar al comunismului, cum ar fi Oscar Wilde`s "Sufletul omului sub socialism". Citiți câteva introduceri bune, cum ar fi Bini Admczak "Comunismul pentru copii", Introducerea lui Michael Heinrich sau a lui David Harvey "Capitala" sau Etienne Balibar "Filosofia lui Marx". Fii atent cu sursele pe care le cauți - propaganda și jurnalismul părtinitor există pentru a crea o teamă și ură uneori.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu având un prieten comunist Pasul 7
    3. Comunismul separat de tiranie și dictaturi. O confuzie necorespunzătoare comună despre comunism este ceea ce am văzut în trecut. Cele mai multe țări care au încercat să execute o economie comunistă au revenit mai mult de o dictatură sau o tiranie.Un adevărat comunist nu susține o dictatură a conducătorilor asupra populației.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu având un prieten comunist Pasul 8
    4. Luați în considerare teoria marxistă. Această teorie afirmă că toate guvernele din istoria omenești au fost o dictatură de clasă, ceea ce înseamnă că statul este sub comanda intereselor unei clase sociale. De aceea, comuniștii se referă la capitalism ca "Dictatura burgheziei (capitaliști)" și se referă la socialism ca "Dictatura proletariatului (lucrătorilor). Comuniștii moderni se referă - în conformitate cu intenția lui Marx - la capitalism ca dictatură a capitalului, eu.E. de o putere orb și de mișcare automată, care a fost creat de bărbați, dar este acum în afara controlului. Statele sunt decât pur și simplu sub comanda intereselor capitaliștilor, ci trebuie să respecte regulile capitalismului pentru a-și îndeplini sarcinile. Pe de altă parte, "Dictatura lucrătorilor" înseamnă sfârșitul "dictatură" ea însăși și sfârșitul claselor. Marx a descris comunismul ca "asociere libera" de persoane libere, în care dezvoltarea liberă a fiecăruia este condiția pentru dezvoltarea liberă a tuturor. De asemenea, împotriva unei fixări a muncii a comuniștilor tradiționali, Marx a văzut în comunismul vântului de muncă ca o sarcină grea și înstrăinarea, sfârșitul "Regatul necesității" și începerea "Regatul libertății".
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu un prieten comunist Pasul 9
    5. Cercetați credințele de bază ale comunismului. Du-te online și citiți cărți despre comunism. Nu veți fi sacrificați propriile convingeri prin educarea pe această temă. S-ar putea să fiți interesați să vedeți că comunismul poate fi alcătuit din mai multe partide politice diferențiate similare cu ceea ce are Statele Unite. De asemenea, comunismul împărtășește o mulțime de opinii care nu sunt neapărat politico-comunismul în privința mediului într-un mod similar SUA și alte țări..
  • Metoda 3 din 3:
    Având discuții sănătoase
    1. Imaginea intitulată Fiți bine cu un prieten comunist Pasul 10
    1. Încercați să dezvăluiți o teorie politică. Realizarea acestui fapt prin calarea vieții personale a persoanei care susține o astfel de teorie este numită un ad hominem. Aceasta este o eroare logică comună, deci aveți grijă.
  • Imaginea intitulată Fii bine cu având un prieten comunist Pasul 11
    2. Înțelegeți propriile convingeri. Pentru a avea o discuție bună, trebuie să fiți informați. Aflați mai multe despre credințele voastre. De multe ori, sistemul nostru de credință poate fi influențat de împrejurimile noastre și devin înnăscut, totuși, că sentimentul natural față de un sistem de credință nu se asigură întotdeauna că vom fi informați corespunzător. În plus, politica este un subiect imens care poate schimba și prezenta informații noi zilnice.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu având un prieten comunist Pasul 12
    3. Ascultați cu interes și răspuns fără sarcasm. O discuție se poate transforma rapid la un argument și cel mai bun mod de a evita că este ascultând ca un bun părinte sau student. Ascultarea cuiva nu înseamnă că vă depuneți la credințele lor. De asemenea, când răspundeți, vorbiți cu amabilitate și inteligent. Ne bucurăm de mulți analiști politici care utilizează livrarea ascuțită și sarcastică în ambele monologuri și dialoguri. Cu toate acestea, tot ce se face pentru divertisment. În lumea reală, sarcasmul nu este primit bine de toți și este luată ofensiv de mulți oameni.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu având un prieten comunist Pasul 13
    4. Lăsați judecăți dure. Prietenul tău nu deține convingeri comuniste doar pentru a te mânia. Dacă începeți să vă simțiți supărați în timpul unei conversații cu prietenul dvs., întrebați-vă de unde vine mânia. S-ar putea să nu aibă nici o sursă în credințele prietenului tău. Distingerea vulnerabilității dvs. înainte de mâna vă poate ajuta să evitați anumite subiecte specifice. Dacă vreodată simțiți că discuția vă poate fi declanșată, fiți suficient de amabili pentru a cere să schimbați subiectul.
  • Imaginea intitulată fi bine cu având un prieten comunist Pasul 14
    5. Realizați că nu vă puteți impune credințele asupra altora. Având o discuție cu prietenul dvs. este menită să deschidă prietenia și să împărtășească idei. Dacă introduceți discuții cu speranțele de a manipula conversația și de a influența credințele prietenului dvs., atunci nimic bine nu va ieși din ea. Ignorați orice gânduri de a schimba modul în care prietenul tău vizualizează lumea. Chiar dacă sunteți pasionat de subiect, care nu vă dă dreptul de a impune prietenului dvs.
  • Imaginea intitulată să fie bine cu având un prieten comunist pasul 15
    6. Ascultați unul pe celălalt. Un dialog de succes se întâmplă atunci când indivizii creează împreună idei noi. Crearea și rezolvarea problemelor se pot întâmpla numai cu o bună ascultare. Când prietenul tău discută un punct, nu întrerupe. Dați timpului persoanei și nu contrasează argumentarea în mod repetat dar dar, dar- Folosind acel cuvânt imediat anulează ceea ce tocmai a fost spus, așa cum nu contează nici măcar. Dacă doriți să vă întâlniți, ar trebui să vă tratați ideile reciproc ca și cum ar fi contează.
  • Imaginea intitulată fi bine cu având un prieten comunist Pasul 16
    7. Admite când greșiți. Dacă discuțiile conduc la argumente tot timpul, atunci ceva trebuie schimbat și cineva trebuie să fie greșit. În cazul în care discuțiile conduc la un argument pe care îl țineți din nou și din nou, aveți șanse să vă greșiți pentru a încerca să manipulați discuția. Încercați să vă abțineți de la fapte confuze pentru opiniile. Faptele ar trebui să vorbească pentru ei înșiși - indiferent dacă vă place să le credeți sau nu. Opiniile sunt discutabile, așa că atunci când simțiți că discuția devine foarte puternică, abțineți de la a fi încăpățânat într-un anumit punct. Admiterea că vă greșești este bine în jurul prietenilor. Dacă vă simțiți că sunteți în neregulă, este un fel de înfrângere sau concesiune pentru credințele prietenilor dvs., apoi reevaluați de ce aveți discuții cu prietenul dvs.
  • sfaturi

    Fii bun și susțineți unul de celălalt.
  • Învață să accepți ideologia politică a oamenilor
  • Știți că un comunist și un socialist nu este același lucru și dacă îl numiți unul pe celălalt, ei se pot jigni
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar