Cum de a alege un partid politic

În sistemele politice democratice, candidații politici sunt de obicei afiliați la un anumit partid politic. Cu toate acestea, alegătorii nu sunt obligați să se alăture unui partid politic. Chiar dacă alegeți un partid politic, puteți vota în continuare pentru oricare dintre candidații pe care doriți, indiferent de afilierea lor partidului. În sistemele parlamentare, partidele politice sunt mult mai importante decât în ​​țări precum Statele Unite, unde alegătorii aleg candidați individuali. Pentru a alege un partid politic, evaluați convingerile dvs. cu privire la pozițiile politice importante. Apoi revizuiți pozițiile de petrecere și găsiți partidul politic cu politici și propuneri care sunt cele mai strâns aliniate la credințele dvs. personale.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți-vă poziția pe probleme
  1. Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
1. Urmăriți sau citiți știri despre evenimentele curente. Știrile de știri televizate și site-urile de știri vă informează cu privire la ceea ce se întâmplă în țară și în întreaga lume, precum și problemele care se află în dezbatere în lumea politicii.
  • Evaluați cu atenție sursele știrilor dvs. pentru orice părtinire. În timp ce în general nu există nimic în neregulă cu obținerea de știri dintr-o publicație care susține aceleași idei și poziții pe care le faceți, veți fi mai bine informați dacă obțineți știrile dvs. din surse obiective care prezintă ambele părți ale unei probleme.
  • Distingeți cu atenție știrile factuale din piesele de opinie. În timp ce coloanele de opinie pot include fapte, ei exprimă, de asemenea, opiniile personale ale unei anumite persoane. De asemenea, știrile pot include opinii personale, dar de obicei numai în contextul citând o persoană. Articolul în sine nu va lua o poziție.
  • Dacă găsiți o poveste sau un eveniment în care sunteți interesat, citiți informații provenite dintr-o varietate de surse pentru a obține o viziune mai echilibrată a ceea ce se întâmplă.
  • Când se analizează povestiri sau evenimente care se întâmplă în alte țări sau în alte părți ale țării dvs., căutați articole scrise de jurnaliști care sunt nativi din acea zonă. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți o perspectivă mai bună asupra a ceea ce se întâmplă și cum afectează oamenii care locuiesc acolo.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 7
    2. Discutați cu prietenii și membrii familiei. Oamenii din jurul dvs. pot fi dispuși să dezbată problemele care le sunt cele mai importante pentru ei sau să-și explice opiniile și motivele pentru a prefera partidele politice specifice sau pozițiile de politică.
  • Rețineți că mulți oameni au sentimente puternice despre problemele politice. Înainte de a împacheta subiectul politicii, ați putea dori să vă asigurați că persoana cu care vorbiți este deschisă și capabilă să aibă o discuție la nivel de nivel.
  • Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei pe care partidele politice le susțin și de ce. Învățarea mai mult despre motivele lor poate influența decizia dvs. de a alege un partid politic.
  • Vorbind cu oamenii apropiați, de asemenea, poate adăuga un aspect personal diferitelor probleme politice. Dacă ceva este important pentru cineva pe care îl iubești pentru un motiv personal, poate spori importanța acestei probleme pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 13
    3. Identificați credințele de bază. Este posibil să aveți credințe care sunt esențiale pentru ființa voastră. În mod obișnuit, aceste probleme vor fi primele lucruri pe care le privim când comparați partidele politice pentru a decide care dintre care doriți să vă alăturați.
  • De obicei, acestea ar fi probleme pe care le considerați centrale pentru identitatea dvs., ceea ce duce la expresia "Politica de identitate." Alteori este pur și simplu ceva care este extrem de important pentru dvs., cum ar fi drepturile de arme.
  • De exemplu, dacă sunteți gay, drepturile gay pot fi cea mai importantă problemă pentru dvs. În timp ce convingerile dvs. asupra altor probleme pot fi difuzate, ați putea fi numit un alegător cu un singur număr, deoarece nu veți sprijini niciun candidat care dorește să restricționeze drepturile homosexualilor, indiferent de afilierea partidului lor.
  • În unele moduri, având credințe importante de bază vă poate face alegerea mai ușoară. În loc să se uite la toate problemele diverse dezbătute la un moment dat, vă puteți concentra energia și interesul exclusiv pe una sau două probleme pe care le găsiți esențiale.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 3
    4. Ia în considerare rolul guvernului. Ideile dvs. generale despre rolul guvernului în viața oamenilor vă pot îndruma decizia despre care partidul politic să se alăture mai mult decât orice altceva. Membrii partidelor politice tind să convină asupra acestui fapt, chiar dacă acestea diferă de problemele individuale.
  • Părțile aflate la stânga tind să favorizeze un rol mai mare pentru guvern și mai multe reglementări mai expansive, în timp ce partidele înclinate din dreapta tind să favorizeze un guvern mai mic, mai multă comerț liber și mai puțin o rețea de siguranță socială.
  • Dacă puteți identifica unde vă potriviți pe spectrul politic, în general, acest lucru vă poate ajuta să alegeți un partid politic, deoarece puteți elimina rapid pe cele de cealaltă parte.
  • De exemplu, dacă favorizați un guvern mai mic, o mai mică reglementare a întreprinderilor și mai puține drepturi guvernamentale, puteți prefera părțile drepte în partea părților înclinate la stânga.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 21
    5. Prioritizează problemele politice majore. Este posibil ca anumite probleme să fie mai importante pentru dvs. decât altele, în special cele care influențează personal. Partidele politice prioritizează și problemele. Efectuarea unei liste a problemelor care sunt cele mai importante pentru dvs. vă puteți ajuta să alegeți un partid politic.
  • Există potențial mii de probleme care pot fi în discuție la un moment dat. Îngustați-le în jos gândindu-vă în ceea ce privește categoriile. De exemplu, puteți face o listă de categorii, cum ar fi drepturile omului, economia, egalitatea, educația, reglementarea guvernului și drepturile de invaliditate.
  • Clasați acele categorii în funcție de cât de importante sunt pentru dvs. personal. Rețineți că nu există nici un mod potrivit sau greșit de a face acest lucru. Cum prioritizați problemele este o problemă personală care va depinde de viața dvs. și de ceea ce prețuiți.
  • În cadrul categoriilor, în special categorii largi, este posibil să doriți să sapi și să prioritize subcategorii. De exemplu, dacă una dintre categoriile dvs. este drepturile femeilor, este posibil să găsiți produse de salarizare feminină de salarizare și fără taxe foarte importante, dar nu le îngrijesc de avort sau de concediu de familie.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 16
    6. Luați chestionare online. Există numeroase organizații politice și de cercetare care oferă chestionare pe care le puteți lua pentru a vă ajuta să vă concentrați punctele de vedere și să înțelegeți mai multe despre problemele legate de țară. Aceste chestionare vă pot ajuta să descoperiți unde vă potriviți pe spectrul politic.
  • Încercați să găsiți un quiz oferit de o organizație universitară sau de știri - acestea tind să fie mai grave și vă vor oferi un rezultat mai bun decât media socială "Click-momeală" chestionare.ro.
  • Luați în considerare serios întrebările și faceți cercetări suplimentare dacă testul vă întreabă despre ceva despre care nu știți nimic.
  • Când primiți rezultatele, evaluați-le cu atenție și gândiți-vă la orice partid politic pe care îl obțineți în rezultatele dvs. ca doar o sugestie și nimic mai mult. Dacă testul explică motivul rezultatului, verificați-l pentru a afla unde se potrivesc pozițiile dvs. cu cele ale partidului politic generat pe baza răspunsurilor dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea partidelor politice
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 7
    1. Revizuiți platformele majore ale partidului. Partidele politice au site-uri web unde puteți citi despre problemele care sunt importante pentru acea parte, precum și propunerile politice ale partidului și pozițiile cheie sau declarațiile despre evenimente sau probleme.
    • În multe țări democratice, există două sau trei partide importante care domină politica. Majoritatea reprezentanților aleși în funcție vor fi afiliați la una dintre aceste partide importante.
    • De exemplu, sistemul politic american este dominat de două partide majore - democrații și republicanii.
    • Cele două mari partide din Australia sunt Partidul Liberal din Australia și Partidul Australian al Muncii. Cu toate acestea, în sistemul parlamentar al Australiei, partidele mai mici joacă ocazional un rol mult mai mare prin construirea de coaliție.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de viață certificat Pasul 10
    2. Uită-te la pozițiile partidelor minore. Chiar dacă doar două sau trei partide importante domină peisajul politic, există întotdeauna numeroase alte partide care pot reflecta pozițiile dvs. mai îndeaproape decât partidele majore.
  • În sistemele parlamentare, partidele minore pot juca, de fapt, un rol mai mare decât numărul lor. Ei pot face parte din guvern într-o coaliție sau pot deține echilibrul puterii în opoziție.
  • O petrecere minoră cu o prezență în multe țări este Partidul Verde (pur și simplu "Verdele" în Australia), care acordă prioritate problemelor de mediu.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 9
    3. Cercetarea istoriei și reputației părților. Înainte de a lua o decizie de a sprijini un partid politic asupra celorlalți, poate doriți să aflați mai multe despre partid, politicile pe care le-a susținut anterior și cum a afectat guvernul.
  • Puteți găsi un singur site online, care oferă o istorie generală a tuturor partidelor politice din țara dvs. În caz contrar, de obicei puteți obține aceste informații vizitând site-ul partidului politic.
  • Deși este posibil să nu vă afecteze decizia de a alege un partid politic de-a lungul altui, acesta poate ajuta la cunoașterea care liderii guvernamentali au fost asociați cu acea parte în trecut și în politicile sau legile majore pe care le-a făcut partidul.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 8
    4. Decideți ce partid reflectă cel mai bine valorile dvs. Pe baza totalității tot ceea ce ați citit despre diferitele partide, prioritățile lor și propunerile lor de politică, ar trebui să aveți o idee bună pe care doriți să o alegeți.
  • Partea 3 din 3:
    Participarea la activitățile de partid
    1. Imaginea intitulată devine un pas de congresant 14
    1. Alătură-te petrecerii. Dacă doriți să deveniți mai implicați în partidul politic pe care l-ați ales să sprijiniți, puteți decide că doriți să deveniți membru. Procesul de aderare la un partid politic variază în mod semnificativ în funcție de partid și de țara în care locuiți.
    • În majoritatea țărilor cu un sistem parlamentar, trebuie să plătiți taxe anuale dacă doriți să fiți a "Card-purtare" Membru al unui partid politic. Taxele sunt de obicei reduse dacă sunteți student, senior sau aveți un venit scăzut.
    • Pentru a vă alătura petrecerii, puteți vizita biroul local al partidului, fie completați o aplicație de membru online.
    • În Statele Unite, nu trebuie să plătiți niciun fel de taxe pentru a fi membru al unui partid politic. Tot ce trebuie să faceți este să verificați o casetă de pe cartela dvs. de înregistrare a alegătorilor care indică faptul că doriți să fiți membru al acelei părți.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al Delta Sigma Theta Pasul 7
    2. Frecventați întâlniri locale. Partidele politice din multe țări au întâlniri locale în care puteți dezbate problemele politice ale zilei, faceți propuneri de politici și discutați cu alți membri ai partidului care locuiesc în zona dvs.
  • Întâlnirile locale vă oferă cea mai mare șansă de a vă auzi vocea de către reprezentanții dvs. aleși.
  • Dacă aveți o idee de politică, puteți să o aduceți la întâlnirea locală și să o discutați cu colegii dvs. membri ai partidului. Dacă vreun funcționar guvernamental care sunt prezenți ca acesta, puteți vedea că este propus în guvern.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 14
    3. Votați pentru candidații ai partidului dvs. Poate că cea mai importantă modalitate de a vă susține partidul politic ales este să votăm pentru candidații acelei partid în alegeri. În funcție de modul în care sunt structurate alegerile dvs., este posibil să aveți și posibilitatea de a alege persoanele care vor conduce în alegerile generale.
  • Când votați pentru care candidat ar trebui să reprezinte partea dvs. în alegerile generale, acest lucru este considerat de obicei o alegere primară.
  • Ca membru al partidului, puteți conduce și pentru biroul ales. Mulți oameni își fac începutul în politică la nivel local. Deși pozițiile alese, rolurile sunt mici și poziția poate fi chiar cu normă întreagă.
  • De exemplu, Statele Unite au alegeri primare pentru a decide candidații republicani și democrați pentru președinte. În majoritatea statelor, trebuie să fii membru al unui partid politic care să voteze în primarul partidului respectiv.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 15
    4. Du-te la raliuri și evenimente de campanie. Atât candidații politici individuali, cât și partidele politice în ansamblu au evenimente și mitinguri, astfel încât să puteți asculta candidații pentru birou sau să fiți mai informați despre problemele politice importante.
  • Ca membru al partidului, de obicei veți primi informații în poștă sau prin e-mail atunci când va fi un eveniment de raliu sau alt campanie lângă dvs.
  • Dacă ați optat să nu fiți un membru oficial al partidului, puteți obține informații despre evenimentele din apropierea dvs. prin înscrierea pentru lista de notificări de e-mail a partidului.
  • Image denumită devenind președinte al Statelor Unite Pasul 6
    5. Voluntar pentru campanii și evenimente de partid. Partidele politice depind într-o mare măsură de voluntari la evenimentele de lucru și să asiste la activități în legătură cu alegerile, cum ar fi plasarea semnelor de campanie și vorbind cu alegătorii.
  • De exemplu, vă puteți oferi voluntar să lucrați la o bancă de telefon în numele partidului. Oamenii care lucrează la un telefon bancar telefonic au înregistrat alegătorii să vorbească despre candidații partidului și să le îndemne să voteze.
  • Partidele politice au, de asemenea, voluntari să lucreze la sondajele în numele candidaților lor sau de a realiza broșuri în locuri publice.
  • Nu există nicio cerință ca să vă oferiți voluntar să lucrați cu partidul politic pe care îl alegeți, dar dacă doriți să vă implicați, este o modalitate bună de a face acest lucru. Este, de asemenea, o modalitate bună de a contribui dacă doriți să vă ajutați petrecerea, dar nu vă permite să donați o mulțime de bani.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar