Cum să devii un politician de succes

Politica poate fi o profesie provocatoare și plină de satisfacții, unde potențial puterea ca oficial ales pentru a face o diferență în comunitatea dvs. Pentru a fi un politician eficient, va trebui să combinați munca grea cu alegeri inteligente. De asemenea, va trebui să vă concentrați asupra conducerii unei campanii de succes pentru birou, astfel încât să puteți ajunge într-o poziție de influență și să reprezentați alegătorii la nivel local sau național.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 1
1. Obțineți o diplomă de licență în științele politice. Deși puteți intra în politică fără a fi terminat chiar liceul, puteți fi mai atrăgătoare pentru alegători dacă aveți un grad relevant. O diplomă de licență în știința politică vă va permite să aveți o bază puternică în elementele de bază ale guvernului și politicii, precum și istoria politicii din țara dvs.
  • Cele mai multe colegii și universități oferă o b.A. în științele politice. O diplomă de știință politică vă va permite să înțelegeți cum să procesați și să analizați datele politice și să vă consolideze abilitățile de comunicare. De asemenea, veți lua cursuri în soluționarea conflictelor și în vorbirea publică.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 2
    2. Luați cursuri de vorbire publică. Dacă decideți să nu urmați o b.A. În știința politică, ar trebui să luați în considerare în continuare luarea cursurilor de vorbire publică. Puteți lua aceste clase la colegiul sau universitatea locală sau printr-o asociație de vorbire publică. Clasele de vorbire publică vă pot ajuta să vă pregătiți pentru un element-cheie al unui politician de succes: abilitatea de a vorbi în mod convingător și eficient în fața unei mulțimi.
  • Aceasta este o opțiune bună dacă nu aveți fondurile pentru a plăti pentru o b.A. în știința politică sau dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă îmbunătăți abilitățile politice în timpul liber. Luând chiar și câteva clase de vorbire publică vă poate ajuta să câștigați mai multă încredere în sine și auto-asigurare, ambele caracteristici cheie ale unui bun politician.
  • Imaginea intitulată deveni un Politician de succes Pasul 3
    3. Să participe la vorbire și dezbatere. Dacă liceul dvs. oferă cursuri de vorbire și dezbatere, ar trebui să vă înscrieți și să vă împingeți pentru a concura împotriva colegilor dvs. în dezbateri. Abilitățile puternice de dezbateri vor veni la îndemână atunci când trebuie să dezbateți cu alți candidați la problemele locale în timpul campaniei dvs.
  • Poate doriți să concurezi în competițiile de medicină legală prin intermediul discursului național și de dezbatere pentru a vă împinge chiar mai departe și pentru a vă îmbunătăți în fața unei audiențe.
  • Imaginea intitulată deveni un Politician de succes Pasul 4
    4. Rămâneți actualizat cu privire la cea mai recentă politică din comunitatea dvs. și la nivel național. Un politician bun va fi bine educat la evenimentele locale, mai ales dacă conduce la biroul local. Stați pe partea de sus a celor mai recente evenimente politice din comunitatea dvs., de la cele mai mici la cele mai mari probleme. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă la nivel național, astfel încât să fiți bine informați și să obțineți obiceiul de a vă aminti ultimele evenimente de știri.
  • O modalitate de a face acest lucru este de a folosi social media în avantajul dvs. și de a urma politicieni cunoscuți și indivizi implicați în politică pe platforme precum Twitter și Facebook. Apoi, puteți citi ceea ce vorbesc și primesc informații prin feedurile de știri.
  • De asemenea, ar trebui să obțineți obiceiul de a verifica mai multe site-uri de știri politice și bloguri în fiecare zi. Încercați să vă uitați la mai multe surse de știri care prezintă opinii diferite pe un subiect. De exemplu, puteți verifica o priză de știri conservatoare pentru informații despre un caz de avort și apoi o priză de știri liberale pentru informații despre același caz. Acest lucru vă va oferi un sens bine rotunjit al ambelor părți ale problemei și vă va ajuta, de asemenea, să determinați unde vă aflați într-o problemă.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unei persoane publice puternice
    1. Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 5
    1. Implicați în inițiative și cauze ale comunității locale. Înainte de a putea candida pentru președintele Statelor Unite, va trebui să începeți mici și să vă deplasați de la politica locală la politica națională. Pentru a fi eficient la nivel local, va trebui să vă conectați cu comunitatea dvs. și să vă implicați. Ar trebui să vă oferiți voluntar pentru comitetele locale și să încercați să stați pe panouri locale pentru că sunteți pasionați. Alăturați-vă la capitolul local al partidului politic preferat și implicați-vă în inițiative pentru partidul politic din comunitatea dvs.
    • Crearea unei prezențe puternice în comunitatea dvs. va avertiza membrii comunității despre cine sunteți și despre ce stați. Devotarea timpului dvs. la cauzele și inițiativele locale va arăta, de asemenea, comunității dvs. că sunteți dispus să vă oferiți voluntar energia de a avea nevoie de a face ceva bun, nu doar pentru a fi plătit. Acest lucru va veni util mai târziu când vă decideți să fugiți la birou.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 6
    2. Conectați-vă cu liderii comunității. De asemenea, trebuie să ajungeți la liderii din comunitatea dvs. și să vă conectați cu ei. Acest lucru va ajuta la stabilirea temelor pentru campania dvs. mai târziu, deoarece veți avea aceste relații politice să se sprijine când aveți nevoie de ele. Formarea unor obligațiuni puternice cu acești lideri vă va permite să învățați și să urmăriți modul în care acești lideri se desfășoară în comunitate. Ar trebui să luați note mintale și să acordați atenție modului în care acești lideri câștigă respect și recunoaștere în comunitate. Puteți utiliza aceste abilități mai târziu în campania dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un Politician de succes Pasul 7
    3. Vorbiți la evenimentele locale și participați la dezbateri locale. Ar trebui să utilizați evenimente locale ca o oportunitate de a-ți exercita abilitățile de vorbire publică, chiar dacă nu sunt adunări politice. Încercați să fiți cât mai mult posibil, în special pentru cauzele cu care sunteți pasionați. De asemenea, trebuie să participați la dezbaterile locale ca reprezentant pentru comunitatea dvs., deoarece acest lucru vă va permite să vă prezentați pasiunea pentru schimbare și abilitățile dvs. de vorbire publică.
  • În plus față de a vorbi cu publicul larg, ar trebui să aveți, de asemenea, obiceiul de a vorbi cu indivizii din comunitate unul pe unul. Acest lucru ar putea fi prin conversații cu localnicii la cafenea și localizarea locală, precum și timpul petrecut în mulțimile care vorbesc cu persoane care participă la evenimente locale. A face acest lucru vă va fi obișnuit să conectați cu oamenii la o scară mai mică și să faceți o conexiune personală cu alegătorii potențiali.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 8
    4. Utilizați social media pentru a vă promova ideile. În această zi și vârstă, având o puternică prezență socială socială este esențială pentru menținerea unei persoane publice. Ar trebui să configurați conturile sociale media pentru dvs. care vă prezintă pe sinele dvs. publice și să îl utilizați pe o bază consistentă pentru a vă conecta la alții. Profilele dvs. de social media ar trebui să aibă fotografii profesionale și ar trebui să mențineți o persoană potrivită pentru cineva care poate deveni oficial ales într-o zi.
  • Puteți utiliza conturile dvs. de social media pentru a urma cifrele politice cunoscute în comunitatea dvs. și la nivel național. De asemenea, puteți utiliza mass-media socială mai târziu pentru a construi un impuls pentru campania dvs. politică.
  • Partea 3 din 3:
    Alergând pentru birou
    1. Imaginea intitulată deveni un Politician de succes Pasul 9
    1. Începeți mici și apoi lucrați în sus. Cei mai de succes politicieni au început la nivel local și apoi și-au lucrat în sus pentru anii la pozițiile naționale la nivel federal. Dacă intrați doar la politică, trebuie să vă concentrați pe momentul construirii ca un politician local și apoi să utilizați acest lucru ca o fundație care vizează poziții mai înalte. Puteți începe prin campania pentru o școală școlară sau comunitară, o funcție de primar sau un membru al consiliului local sau un loc în Casa inferioară a guvernului de stat.
    • La nivel local, personalul, bugetul și fondurile de campanie sunt de obicei mici și limitate. Este posibil să nu aveți o mulțime de finanțare sau un personal mare, dar este posibil să nu aveți nevoie de el pentru a avea succes la nivel local.
    • Obținerea unei poziții la nivel local vă poate permite, de asemenea, să construiți relații în cadrul partidului politic preferat, care ar putea ajuta cariera dvs. mai târziu dacă vă decideți să mergeți la o poziție superioară în partid.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 10
    2. Înființat o echipă politică. Chiar și la nivel local, va trebui să înființezi o echipă politică care să vă sprijine în timpul campaniei dvs. Este posibil să aveți o mică echipă de indivizi pe care vă puteți baza și apoi o mică echipă de voluntari care pot acționa ca cizme pe teren. Echipa dvs. poate consta dintr-un manager de campanie, un manager de marketing și un manager de voluntariat sau poate avea unul la două persoane care împărtășesc aceste roluri. Puteți cere familiei și prietenilor să îndeplinească aceste roluri pentru campania dvs., deoarece este posibil să nu doriți să plătiți pentru ajutorul extern și doriți ca indivizii să aveți încredere.
  • De asemenea, ar trebui să înscrieți familia și prietenii să acționeze ca voluntari pentru campania dvs. Puteți face acest lucru prin trimiterea unui e-mail de masă care solicită ajutor cu campania dvs., mergând în persoană să înscrieți ajutorul sau prin configurarea unei pagini de înscriere voluntară pe site-ul dvs. de campanie.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 11
    3. Descrieți platforma dvs. Pentru a rula o campanie eficientă, va trebui să vă dezvoltați platforma politică. Platforma dvs. ar trebui să detalieze unde stați pe probleme cheie în comunitatea dvs. și cum veți îndeplini așteptările rolului dvs. ales.
  • De asemenea, puteți include un plan de campanie împreună cu platforma dvs. Planul de campanie poate fi utilizat intern de către echipa dvs. pentru a vă asigura că campania este bine planificată și stabilită înainte de timp. Planul de campanie poate detalia bugetul estimat al campaniei, strategia dvs. de marketing și strategia dvs. de strângere de fonduri.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 12
    4. Creați o strategie de marketing. Comunicarea eficientă este o parte importantă a unei campanii de succes. Ar trebui să vă așezați cu persoana de marketing în echipa dvs. și să veniți cu o strategie detaliată de marketing. Acest lucru vă va permite să rămâneți conectați la alegătorii dvs. și vă va ajuta să vă promovați platforma.
  • Strategia dvs. de marketing poate implica crearea unui site web de campanie, unde aveți o fotografie profesională a dvs., sloganul campaniei dvs. și informații despre platforma dvs. De asemenea, puteți face actualizări sociale sociale zilnice pentru a vă conecta cu potențiali alegători.
  • De asemenea, puteți crea materiale tipărite, cum ar fi broșuri sau fluturi, pentru a pune în jurul comunității pentru a vă promova campania.
  • Imaginea intitulată deveni un Politician de succes Pasul 13
    5. Solicitați finanțare pentru campania dvs. Indiferent cât de mică ar putea fi campania dvs., veți avea nevoie de finanțare pentru a vă conduce campania. Aceste fonduri vor ajuta la plata pentru materialele dvs. de marketing, consumabilele dvs. de campanie și orice călătorie pe care trebuie să o faceți pentru campanie.
  • Ar trebui să utilizați listele, etichetele și abordarea literelor. Începeți prin crearea unei liste de persoane pentru dvs. sau a voluntarilor de strângere de fonduri pentru a apela. Apoi, etichetați și trimiteți scrisori pentru a obține solicitări pentru fonduri în mâinile potențialilor suporteri din comunitatea dvs.
  • De asemenea, ar trebui să fiți dispuși să bateți pe ușile din vecinătate și să cereți sprijinul alegătorilor dvs. în ziua alegerilor. Transmiteți broșuri și pliante la evenimente publice, locale pentru a solicita mai multe fonduri pentru campania dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un politician de succes Pasul 14
    6. Rulați o campanie cinstită, motivată. Amintiți-vă că majoritatea campaniilor politice, chiar și la nivel local, pot fi provocatoare și necesită o mulțime de muncă grea. S-ar putea să încerci să lucrezi orele suplimentare pentru a încerca să câștige alegerile și voluntarii dvs. pot lucra cu dvs. pentru a obține platforma la cât mai mulți alegători posibil. Deși ați putea fi motivați să câștigați, ar trebui, de asemenea, să încercați să conduceți o campanie onestă. Faceți campania promite că puteți păstra și să vă străduiți să lucrați cu comunitatea dvs. pentru a răspunde nevoilor lor, mai degrabă decât să vă servească nevoile sau dorințele. Rularea unei campanii oneste, motivate va crește probabil șansele de succes și șansele dvs. de a rămâne în funcție odată ce sunteți aleși.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar