Cum să găsiți punctul dvs. De vedere politic

Lumea politicii este foarte complexă și dinamică și există multe aspecte care să învețe și să ia în considerare înainte de a decide asupra propriului punct politic. Este important să vă familiarizați cu structurile și evenimentele guvernului și să discutați probleme importante - fie cu cele iubiți sau cu figuri politice locale, dacă apare ocazia. Odată ce ați informat că vă puteți reflecta asupra propriilor sentimente și opinii pentru a vă determina punctul de vedere politic.

Pași

Partea 1 din 3:
Informați-vă despre politică
  1. Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 1
1. Puneți-vă cunoștințele despre Guvern. Înainte de a începe o căutare pentru a vă găsi poziția politică, este important să vă înțelegeți sistemul de guvernare, atât pe un nivel local, cât și la nivel federal. Consultați cărți, reviste științifice, publicații web reputate sau alte surse fiabile pentru a vă consolida cunoștințele despre propriul sistem politic. Să ia timp pentru a afla diferitele ramuri ale guvernului, organizarea guvernului ca întreg și cum funcționează lucrurile în acest sistem.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 2
    2. Adresați-vă părinților și altor membri ai familiei despre înclinarea lor politică. Modul în care ați crescut vă poate afecta cunoștințele și implicarea, politica. Dacă familia dvs. nu discută de obicei probleme politice, stimulează dialogul pentru a obține o înțelegere asupra a ceea ce sunt înclinate politice. Asigurați-vă că ați transmis că interesul dvs. este unul de curiozitate autentică prin abordând subiectul cât mai neutru posibil, și evidențiind propria căutare a direcției politice (e.G. "Îmi explorez propriile credințe politice. V-ar deranja să împărtășiți puțin despre propriile convingeri politice cu mine?"). Urmați cu întrebări cum ar fi:
  • "De cât timp ați sprijinit partidul politic?"
  • "Ce platformă (e) vă câștigă cu această petrecere?"
  • "Au schimbat credințele politice în timp?"
  • "Ce probleme contează cel mai mult?"
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 3
    3. Aflați despre istoria partidelor politice majore. Faceți un punct pentru a afla istoria partidelor politice majore pentru a înțelege mai bine ceea ce reprezintă cu adevărat. De exemplu, cele mai importante partide politice europene și nord-americane au apărut în secolul al XIX-lea ca grupuri de indivizi organizate pentru a câștiga și a exercita o putere politică. În timp, platformele (sau valorile) fiecărei părți s-au mutat ca răspuns la problemele culturale și politice ale zilei. Înțelegerea modului în care fiecare partid politic din națiunea dvs. a inițiat și evoluat este esențial pentru a înțelege dacă sunteți de acord cu pozițiile lor cu privire la problemele importante.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 4
    4. Să înțeleagă principalele diferențe între părți. Numărul de partide politice majore variază de națiune, dar ca o regulă generală, cele mai multe părți se încadrează între ideologii liberale și conservatoare. Aflați ce reprezintă aceste structuri de credință pentru a obține un sens mai bun al propriilor sale sensibilități politice. Părțile liberale sprijină o convingere că guvernul ar trebui să garanteze egalitatea, să ofere cetățenilor săi și să atenueze problemele sociale. Părțile conservatoare subliniază libertatea personală, piețele libere, apărarea națională puternică și interferența guvernamentală limitată. De asemenea, denumite "aripa stanga" și "aripa dreapta," Aceste ideologii contrastante diferă foarte mult de multe chestiuni cheie. De exemplu:
  • Controlul armelor: liberalii susțin adesea legile mai stricte de control al armelor și cred că este rolul guvernului de a proteja cetățenii, în timp ce conservatorii subliniază dreptul cetățenilor de a purta arme și de a se proteja.
  • Căsătoria de același sex: liberalii sprijină drepturile de căsătorie egale pentru toată lumea, indiferent de orientarea sexuală, în timp ce conservatorii se opun în general căsătoriei de același sex.
  • Pedeapsa cu moartea: liberalii văd de obicei pedeapsa capitală ca inumane și doresc să o elimine, în timp ce conservatorii cred că pedeapsa cu moartea este un element important al sistemului de justiție și o pedeapsă de potrivire a ucigașilor.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 5
    5. Comunicați cu oficialii aleși și cu candidații de partid. Dacă aveți întrebări cu privire la politicile sau procedurile guvernamentale actuale, să le adresați direct oficialilor dvs. aleși utilizând informațiile de contact disponibile online. Utilizați o astfel de oportunitate de a pune întrebări care se rupe prin vălul de sloganuri și promisiuni ale timpului electoral - dacă observați că o anumită problemă pare să fi fost trecută cu vederea de către o parte sau de politicie, să se ocupe de o întrebare cum ar fi: "I au" A auzit că comentează această problemă particulară până acum. Vă rugăm să clarificați poziția dvs. și planificați să o abordați în viitorul apropiat?"
  • Discuțiile radio arată că forumurile candidate și dezbaterile, întâlnirile civice sau primare și chat-urile web pot, de asemenea, să prezinte oportunități de a aborda direct candidații politici și reprezentanții aleși.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 6
    6. Stați la curent cu știrile politice. Rămânând la curent cu întâmplările politice este o modalitate excelentă de a-ți forma propriile opinii pe această temă. Urmăriți știrile, citiți ziare și consultați în mod regulat alte surse non-partizane. În plus, uitați-vă la una dintre numeroasele aplicații disponibile care vă pot ajuta să urmăriți peisajul politic în continuă schimbare.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea propriilor convingeri politice
    1. Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 7
    1. Luați un test pe Internet. Există chestionare disponibile online, care pretind că evaluează tipologia politică a unui individ pe baza răspunsurilor lor la o serie de întrebări. Completați câteva dintre aceste chestionare și comparați rezultatele pentru a vedea dacă acestea sunt consecvente. În timp ce rezultatele testului nu pot fi infailibile, procesul de completare a testului vă poate încuraja să contemplați anumite probleme pe un nivel mai profund decât în ​​trecut.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 8
    2. Urmați sentimentul tău. Examinați retorica și platformele figurilor politice din mass-media cât mai aproape posibil. Urmăriți dezbaterile și interviurile televizate, citiți articole de ziar și consultați surse de încredere online pentru a ține pasul cu știrile despre diferite partide politice și probleme. Luați notă de reacțiile dvs. de intestin și ce sună adevărată pentru tine, întrebându-vă:
  • Sunteți de acord / nu sunteți de acord cu această persoană / partid politic?
  • Credeți că acest politician este demn de încredere?
  • Faceți lucrurile pe care această persoană le spune să aibă sens sau nu?
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 9
    3. Gândiți-vă la problemele de îngrijire a sănătății. Sănătatea dvs. este o problemă de mare importanță, deci luați în considerare credințele și prioritățile dvs. în acest domeniu atunci când vă determinați poziția politică. Ca regulă generală, conservatorii sprijină îngrijirea sănătății private, distribuite de piață cu o interferență minimă guvernamentală și cred că oricine este capabil să plătească pentru propria lor îngrijire a sănătății ar trebui să facă acest lucru. Liberalii consideră că asistența medicală este un drept de bază care ar trebui distribuit tuturor cetățenilor de către guvern.
  • Liberalii, în general, sprijină legalizarea sinuciderii și a avortului asistat de medic, în timp ce conservatorii se opun atât cu convingerea că ei devalorizează sfințenia vieții umane.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 10
    4. Luați în considerare gândurile despre educație. Educația este un subiect de mare importanță încât să vă gândiți cu atenție, indiferent dacă aveți copii sau pur și simplu aveți opinii puternice despre sistemul educațional. Partidele de stânga crede în sistemul școlar public și consideră că guvernul ar trebui să direcționeze mai mulți bani în vederea îmbunătățirii acestor școli. Părțile de dreapta au tendința de a sprijini un sistem educațional mai privatizat, în care bursele pot fi acordate studenților pentru școli private sau charter (școli publice care operează independent) - ideea că concurența creată de această bursă sau de voucher școlar va îmbunătăți calitatea educației.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 11
    5. Evaluați-vă sentimentele despre impozite și bunăstare. Ideile de stânga și de dreapta despre impozitarea și bunăstarea sunt foarte diferite - fostul suportă impozite mai mari și un guvern mai mare pentru a asigura mai puțin norocos, în timp ce acesta din urmă susține impozite mai mici și un mic guvern. Stânga susține, de asemenea, impozitarea mai mare a persoanelor cu venituri mai mari. Luați în considerare credințele în această problemă foarte divizivă, ca cetățean și contribuabil, pentru a evalua în continuare poziția publică generală.
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 12
    6. Energie de cercetare și probleme de mediu. Credințele liberale și conservatoare diferă foarte mult de problemele de mediu, în special în ceea ce privește schimbările climatice. Liberalii consideră că încălzirea globală este rezultatul arsurilor excesive a combustibililor fosili și a legilor de sprijin pentru reducerea emisiilor de carbon - de-a lungul acelorași linii, consideră că guvernul ar trebui să subvenționeze programele de a găsi surse alternative de energie.Mulți conservatori renunță la ideea că oamenii pot avea acest efect asupra climei și pot opune legilor pentru a reduce emisiile. Faceți unele cercetări pentru a înțelege mai bine știința din spatele acestor probleme, ceea ce vă va permite să vă evaluați propriile convingeri despre ele. Consultați sursele cum ar fi:
  • Ziare și articole din jurnalul școlar
  • Site-uri web reputate
  • Filme documentare pe subiect
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea afilierilor în Statele Unite
    1. Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 13
    1. Aflați despre istoria SUA și partidele politice din SUA. Structura guvernului american este complexă, deci încercați să citiți mai mult pentru a obține o mai bună înțelegere înainte Alegerea unui partid politic la sprijin. Acordă o atenție deosebită istoriei partidelor politice majore - SUA este, în esență, un sistem de două partide, astfel încât să se familiarizeze cu fundalul și evoluția partidelor republicane și democratice este o idee bună. Ține pasul cu problemele actuale pe care părțile se ciocnesc (e.G. Controlul armelor, legile privind imigrația etc.).
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 14
    2. Face o foaie de comparație a valorilor republicane și democratice. Ca regulă generală, platformele republicane se bazează pe convingeri conservatoare, în timp ce platformele democratice reflectă ideologia liberală. Cu toate acestea, cea mai bună modalitate de a înțelege în cazul în care fiecare parte cade pe probleme importante este de a cerceta și organiza informații într-un mod clar - deoarece democrații și republicanii tind să scadă pe capete opuse ale majorității problemelor, acest tip de comparație funcționează bine. Încercați să începeți cu o bază de bază "pentru" și "împotriva" Lista, cu informații cum ar fi:
  • Republicanii: Pentru impozite mai mici, guvernul mai mic, pedeapsa cu moartea, îngrijirea sănătății pe piața liberă - împotriva bunăstării pe termen lung, controlul armelor, căsătoria de același sex
  • Democrații: pentru impozite mai mari, guvernul mai larg, controlul armelor, bunăstarea (inclusiv bunăstarea pe termen lung) - împotriva îngrijirii și educației privatizate a sănătății, pedeapsa cu moartea
  • Imagine intitulată Găsiți punctul dvs. de vedere politic Pasul 15
    3. Ia în considerare terții. În timp ce partidele democratice și republicane au dominat sistemul politic al Statelor Unite de la mijlocul anilor 1800, 52 de alte părți există. În timp ce terții sunt adesea considerați ca un vot pierdut, ei și-au ținut propriile în SUA cu sprijinul cetățenilor care sunt nemulțumiți de cele două partide dominante ale țării. Cele mai active terțe părți din SUA sunt:
  • Partidul Libertar: al treilea cel mai mare partid politic din guvern - promovează o implicare a guvernului redus
  • Partidul Verde: o partidă sa concentrat în primul rând pe probleme de mediu și de justiție socială
  • Partidul de reformă: un partid moderat, centrist, populist
  • Partidul Constituției: o parte care pledează la loialitatea reînnoită față de documentele fondatoare ale Statelor Unite (i.E. Declarația de independență, Constituție și Legea drepturilor)
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar