Cum să evitați politica cu rude încăpățânate

Politica și religia sunt subiecte care sunt adesea evitate în setările publice și acest lucru poate fi valabil mai ales atunci când cu familia.O discuție pe un subiect controversat, cum ar fi politica, necesită participanți dispuși, minți deschise și demeanții calmi.Acest lucru poate fi mai ușor atunci când discuția are loc fără familie, dar când cu familia, oamenii se simt adesea mai confortabili și mai puțin controlați, făcându-i mai probabil să fie ofensivi sau vulnerabili.Când la întâlniri de familie puteți evita discutarea politicii cu rude încăpățânate, împiedicând discuțiile cu totul sau redirecționarea acestora, ar trebui să apară.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prevenirea discuțiilor politice
  1. Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 1
1. Luați în considerare nivelul de confort cu politica înainte de un eveniment. Înainte de a participa la un eveniment familial, ați stabilit limite pentru dvs. Decideți ce sunteți și nu sunteți confortabil vorbind cu familia dvs. Este în regulă dacă unele elemente sunt pur și simplu în afara limitelor de discuție și ar trebui să vă alegeți bătăliile atunci când vine vorba de politică și familie. Trageți liniile atunci când vine vorba de subiecte de discuție și apoi să vă lipiți de aceste linii pentru a vă împiedica să fiți aspirați într-un argument.
  • Aici ar trebui să vă gândiți să vă luați bătăliile. Unele opinii nu se vor schimba, iar unele subiecte nu mai merită dezbaterii. Poate că tu știi tu și bunicul tău Hattie nu va fi niciodată de acord cu privire la avort. Știți, de asemenea, că tu și vărul tău Michael pur și simplu nu vei vedea ochi-ochi pe căsătoria homosexuală. Acestea ar trebui să meargă ambele pe lista dvs. mentală a subiectelor off-limită.
  • Dacă cineva încearcă să vă întrebe despre ceva ce nu vă simțiți confortabil, spuneți așa. De exemplu, "Îmi pare rău, mătușa Louise, dar aș prefera să nu împărtășesc opiniile mele despre avort. Simt că este un subiect foarte privat pentru mine și îmi place personal să-mi țin părerile cu privire la această problemă."
  • Imagine intitulată 2242584 2
    2. Evitați declanșatoarele politice. De-a lungul anilor, ar fi trebuit să câștigi unele cunoștințe despre subiecți controversați care tind să declanșeze argumente la evenimentele de familie. Indiferent dacă este vorba de marijuana medicală, bunăstarea, controlul nașterilor, religia, războiul sau afacerea, știți ce subiecte trebuie să evitați.
  • Întrebările nevinovate pot declanșa un argument. Vărul dvs. focalizat de carieră, de exemplu, poate fi întrebat în mod constant de ce nu este căsătorită, ducând la argumente despre feminism. Evitați să cereți întrebări potențial încărcate la evenimente, chiar dacă le spui într-un mod nevinovat.
  • Politica poate veni în conversație în mod natural. Deoarece politica este o mare parte a lumii, multe discuții benigne pot deveni rapid politic. În timp ce nu puteți controla întreaga familie, puteți întotdeauna să vă cenzurăm. De exemplu, chiar vrei să vorbești cu familia ta despre prietenul tău Ellie și-a pierdut slujba din cauza disponibilizării în compania ei? Acest lucru poate părea un fapt suficient de nevinovat, dar ar putea declanșa cu ușurință o dezbatere despre economia actuală.
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 3
    3. Permiteți unei persoane să-și exprime frustrările personale fără a-și evalua politica. Un rant politic poate fi doar o notă laterală într-o poveste despre problemele recente ale unei relative, spre deosebire de începutul unei dezbateri politice. Dacă este cazul, ascultați-vă membrul familiei și lăsați-i să știe că le sprijiniți. Evitați comentariile despre opiniile lor politice.
  • De exemplu, spuneți că aveți opinii puternice cu privire la asistența medicală. Sunteți foarte mult în favoarea recentelor reforme la sistemul de sănătate. Unchiul dvs. a suferit recent o intervenție chirurgicală serioasă și a avut probleme cu asigurarea sa. În timp ce spune povestea, el începe să vină la cât de dăunătoare este reforma asistenței medicale.
  • E în regulă dacă nu sunteți de acord. Cu toate acestea, țineți minte că unchiul tău spune o poveste personală. El este frustrat de probleme personale și se simte ca el trebuie să se aeriseze. Nu trebuie neapărat să argumentați cu el despre reforma asistenței medicale în prezent. Spune-i că sper că se simte mai bine în curând, fără a fi în mod explicit, de acord cu evaluarea Sistemului de Sănătate.
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 4
    4. Au o modalitate de a ieși din discuții nedorite înainte de timp. În unele familii, argumentele politice se simt inevitabile. Indiferent de cât de greu lucrați pentru a evita declanșatoarele, vă puteți trage din greșeală într-un argument. Înainte de a participa la un eveniment, gândiți-vă la câteva cuvinte de spus pentru a opri un argument înainte de a începe.
  • Gândiți-vă la un mijloc simplu și respectuos de a derailia o conversație. Dacă vărul dvs. vă vorbește urechea despre avort și nu sunteți de acord cu părerile sale, spuneți ceva de genul, "Vă mulțumim că vă împărtășiți perspectiva, dar cred că va trebui să fim de acord să nu fiți de acord." Dacă aveți de-a face cu o persoană deosebit de argumentativă și nu doriți să nu dezacați în mod deschis, puteți încerca ceva, "Perspectivă interesantă. Va trebui să mă gândesc la asta."
  • Stați firmă. Dacă cineva continuă să aducă un subiect, să vă reiterați. De exemplu, spuneți că vă spuneți vărul dvs. pe care trebuie să-l faceți "de acord cu dezacordul" pe avort și spune el, "De ce este asta? Cum te simti?" Spune ceva de genul, "Să nu intrăm în ea. Este bine că nu simțim același mod."
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 5
    5. Stabiliți o regulă la sol pentru a evita politica. Dacă familia dvs. a avut prea multe întâlniri politice supărătoare, este posibil să doriți doar să acordați pur și simplu să evitați discuțiile. Dacă există un membru al familiei, nu sunteți de acord cu tărie, este posibil să doriți să faceți un punct de evitare a discutării politicii cu acea persoană.
  • De exemplu, tu și mama ta sunt oponide polare. Ești foarte conservator, în timp ce e foarte liberală. Încercați să fiți de acord, înainte ca un eveniment familial să se rostogolească, să nu aducă nimic politic pentru a păstra pacea.
  • Metoda 2 din 3:
    Redirecționarea discuțiilor politice
    1. Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 6
    1. Recunoaște că este nevoie de doi oameni să aibă o discuție politică. Dacă ruda dvs. nu v-a pus o întrebare politică directă, ar putea fi cel mai bine să ignorați subiectul și să nu adăugați la discuție. Doar participă la conversațiile pe care le știi că vor rămâne calm și respectuos.
    • Nu trebuie să vă împărtășiți opinia, chiar dacă cineva este. Puteți să-l păstrați pentru a evita conflictul, mai ales dacă știți care sunt problemele butonului fierbinte din familia dvs. Este într-adevăr merită să răspundeți dacă unchiul dvs. vă hassing despre un candidat politic pe care l-ați susținut pe Facebook aceste alegeri?
    • Uneori, este mai bine să-ți muști limba. Încercați să vă reamintiți că sunteți puțin probabil să schimbați mintea cuiva într-un scurt argument asupra sărbătorilor. Încercați să râdeți dacă cineva spune ceva care vă irk. Puteți întotdeauna să vă grăbiți prietenilor mai târziu.
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 7
    2. Schimbați subiectul cu un fapt apolitic sau un anecdote. Dacă începe o discuție politică, găsiți o modalitate de a se deraia repede. Puteți schimba cu ușurință subiectul într-o conversație incomodă prin aducerea unui lucru tangențial care este mai puțin încărcat. Vedeți dacă vă puteți aminti orice fapte interesante sau anecdote legate de o discuție politică.
  • Spuneți mătușa dvs. Lesley discută cu voce tare opiniile sale despre sistemul închisorii din Statele Unite. Încercați să vă gândiți la ceva mai puțin încărcat puteți introduce în discuție.
  • De exemplu, "Vorbind despre închisoare, ați văzut că Orange este noul spectacol negru? Este interesant cum Netflix își face propriile lucruri originale acum. Ciudat modul în care televizorul se schimbă."
  • Acest lucru transformă conversația departe de închisoare cu totul. În timp ce aduceți un spectacol legat de închisoare, care are unele subtilități politice, transformăm conversația spre schimbarea formelor de mass-media, mai degrabă decât spectacolul în sine.
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 8
    3. Căutați teren comun. Dacă vi se cere o întrebare directă și pur și simplu nu sunteți de acord cu cineva, încercați să găsiți comune. S-ar putea să împiedicați o conversație să devină o dezbatere încercând să găsească ceva ce puteți fi de acord.
  • De exemplu, spuneți că dezbateți schimbările climatice. Poți spune ceva, "Uită-te, cel puțin, cred că amândoi suntem de acord că ar trebui să protejăm planeta, dacă încălzirea globală este reală la nu. De ce nu l-am lăsat la asta?" Apoi, încercați să schimbați subiectul.
  • Din nou, fii persistent. Unele rude pot fi deosebit de argumentative, deci faceți un efort pentru a închide acest lucru. Doar continuați să vă repetați, în moduri diferite. De exemplu, "Da, știu că nu credeți că încălzirea globală este manmadă, dar amândoi cunoaștem că planeta noastră este importantă. Putem fi de acord cu asta."
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 9
    4. Redirecționați conversația prin aducerea unui lucru care interesează cealaltă persoană. Dacă vă blocați într-un argument politic și nu puteți ieși, încercați să găsiți ceva ce cealaltă persoană va dori să discute mai mult. Puteți încerca să reveniți la un subiect anterior sau puteți pune o întrebare personală. Oamenii preferă să vorbească despre ei înșiși, astfel încât, de multe ori, întrebările personale pot declanșa o schimbare de subiect.
  • Poate știi că vărul tău Sophie trece printr-o descompunere brută. Ea iubește să se plângă de ex, dar conversația sa întors la religie. Poți spune ceva, "Ce biserică a făcut din nou Chris?" Ea poate începe să se rătăcească despre ex și să abandoneze politica.
  • De asemenea, puteți găsi o întrebare personală pentru a cere să deraieze conversația. De exemplu, unchiul tău Ted sa plâns de pericolele Marijuana Medical, un subiect care de obicei scântește dezbaterea. El poate spune ceva, "Nu mi-am pierdut niciodată timpul pe droguri când eram tânăr." Încercați să spuneți ceva de genul, "Ce fel de lucruri ați făcut pentru distracție în colegiu?"
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea conversațiilor civile
    1. Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 10
    1. Încercați să vedeți perspectiva celeilalte părți. În ciuda eforturilor cele mai bune, vă puteți găsi aspirați într-o dezbatere politică. Dacă se întâmplă acest lucru, în cel puțin încercați să păstrați lucrurile respectuoase. Nu lăsați o discuție să se transforme într-un argument.
    • Amintiți-vă, oamenii vin în lume cu experiențe diferite. În timp ce nu sunteți de acord cu unchiul tău Ted, are un fundal unic care îl poate face să simtă modul în care face un subiect? Puteți face un efort să-l înțelegeți mai bine, chiar dacă nu respectați punctul de vedere?
    • Întreabă întrebări. În loc să vă vedeți această discuție ca o șansă de a câștiga sau de a pierde, ao vedea ca o șansă de a obține o perspectivă asupra unui punct de vedere străin. Întreabă lucrurile ca, "De ce simțiți așa?" și "Există un motiv pentru care credeți că?"
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 11
    2. Contribuiți opinia dvs. fără a fi argumentativă. Discuția politică poate fi sănătoasă. S-ar putea să nu schimbați mințile, dar cu siguranță puteți învăța ceva despre o altă persoană. Puteți da, de asemenea, acea persoană o șansă de a învăța ceva despre dvs. Când nu sunteți de acord, încercați să vă împărtășiți opinia dvs. ca o ofertă mai degrabă decât un argument.
  • De exemplu, spuneți că vă certați despre părul planificat cu vărul dvs. foarte conservator. Spune ceva de genul, "Știi, cred că o văd diferit, așa cum sunt prieten cu o mulțime de femei care nu fac o mulțime de bani. Părintele planificate a oferit întotdeauna servicii când prietenii mei aveau nevoie, așa că personal cred că este important să o păstrați finanțate."
  • Încercați să empatizați cu vărul dvs. Face clar că sunteți angajați, fără a dori să argumentați. Puteți urmări cu ceva de genul, "Dar înțeleg, având în vedere opiniile dvs. despre avort, de ce îl vedeți diferit." De asemenea, puteți spune ceva, "Dar vă mulțumesc că vă împărtășiți opinia."
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 12
    3. Nu întrerupe când vorbește altcineva. Poate doriți să schimbați rapid subiectul - cu toate acestea, acest lucru poate apărea temperaturi nepoliticoase și provoacă. Asigurați-vă că așteptați până când cineva își termină exprimă opinia sau vă întreabă o întrebare înainte de a comenta sau schimbarea subiectului.
  • Dacă discutați despre politică și împărtășiți opiniile diferite, este deosebit de important să nu întrerupeți. Acest lucru poate apărea ca argumentativ.
  • Imagine intitulată Evitați politica cu rudele încăpățânate Pasul 13
    4. Stai calm. Indiferent de modul în care membrii familiei dvs. pot răspunde în timpul unei discuții politice, asigurați-vă că vă uitați la mânia voastră. Oamenii nu sunt adesea conștienți de când își ridică vocile sau spun ceva ofensator în timpul unei discuții controversate cu membrii familiei. Negarea peste politică este probabil să vă deranjeze rudele și poate deraia un eveniment familial distractiv.
  • Amintiți-vă că cineva care are un punct de vedere opus nu este un atac personal asupra dvs. Păstrați acest lucru în minte atunci când argumentați. Nu recurge la spunând lucruri cum ar fi, "Deci crezi că sunt prost?"
  • Fiți conștienți de volumul vocii. Dacă vă simțiți pasionați, vă puteți ridica vocea fără a însemna acest lucru. Acest lucru poate apărea ca argument, chiar dacă încercați să fiți respectuoși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar