Cum să evitați impozitul pe moștenire

Când cineva moare, banii și proprietatea lăsată beneficiarilor lor pot fi supuși unei taxe de moștenire. Cu toate acestea, cu o anumită planificare, oricine poate învăța cum să evite impozitul pe moștenire sau cel puțin să minimalizeze impactul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Calcularea impozitelor imobiliare
  1. Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 8
1. Determinați ce este impozabil. Impozitele imobiliare și impozitele de moștenire sunt foarte asemănătoare și ambele urmăresc să minimizeze transferul de avere după moarte. Dacă înțelegeți cum să calculați aceste impozite, veți putea, de asemenea, să înțelegeți cum să le evitați. Proprietatea impozabilă include numerar, valori mobiliare, imobiliare, asigurări, trusturi, anuități și interese de afaceri. O descriere mai aprofundată a elementelor impozabile este inclusă în formularul 706 al serviciului de venituri interne (IRS), care este declarația fiscală imobiliară. Uită-te la formularul 706 instrucțiuni, precum și pentru a înțelege ceea ce este considerat impozabil.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 18
    2. Identificați excluderile. Unele elemente nu sunt considerate impozabile în scopul calculării stării dvs. brute. În general, nu veți fi impozitați pentru articolele deținute exclusiv de soțul / soția sau alte persoane. Elementele de viață date în care titlul a trecut asupra morții tale nu vor fi incluse nici. De asemenea, nu veți include beneficii de conservare caritabilă, prestații de securitate socială și beneficiile privind decesul lucrătorilor.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere pentru o persoană decedată Pasul 3
    3. Calculați-vă bunurile brute. Proprietatea brută, care va fi calculată la data decesului, include tot ceea ce dețineți sau aveți anumite interese în care este impozabil. Nu includeți nicio proprietate exclusivă în acest calcul.
  • Când calculați valoarea acestor lucruri, veți folosi valoarea de piață echitabilă (FMV), nu ceea ce ați plătit pentru el sau care a fost valoarea sa când ați achiziționat. FMV este prețul la care ar vinde ceva între un cumpărător doritor și vânzător dispus, dacă nici nu erau în constrângere și ambele au avut o bună înțelegere a faptelor relevante.
  • De exemplu, să presupunem că atunci când mori aveți 2 milioane de dolari în numerar, 4 milioane de dolari în domeniul imobiliar și 3 milioane de dolari în anuități. De asemenea, ați avut o proprietate de viață într-o casă care a fost transmisă soțului dvs. la moarte, precum și beneficiile de despăgubiri ale lucrătorilor care au mers la copilul dvs. în suma de 750.000 de dolari. În acest scenariu, proprietatea dvs. brută ar fi egal cu 9 milioane de dolari.
  • Imagine denumită fișierul o extensie pentru impozite Pasul 5
    4. Scăderea deducerilor. Puteți reduce răspunderea fiscală prin scăderea deducerilor admise din proprietatea dvs. brută. Când faceți acest lucru, suma rămasă este considerată dvs Estate impozabilă. În general, veți putea să deduceți deducerea maritală, deducerile caritabile, creditele ipotecare și datorii, cheltuielile de administrare ale imobilului și pierderile în timpul administrării imobiliare.
  • De exemplu, să presupunem că atunci când veți muri, sunteți în măsură să luați deduceri în valoare de 2 milioane de dolari pe baza ipotecilor calificate și deducerea maritală.
  • Pe baza exemplului până în prezent, proprietatea dvs. impozabilă (estate brut - deduceri) este egală cu 7 milioane de dolari (9 milioane de dolari - 2 milioane de dolari).
  • Imaginea intitulată face un buget lunar Pasul 4
    5. Identificați cadouri impozabile. În conformitate cu legea federală, cadouri pe viață sunt raportate și orice taxă de cadou pe care o datorezi este calculată anual. Când mori, acele cadouri sunt adăugate înapoi în proprietatea dvs. în scopul calculării impozitului imobiliar. Acest lucru are ca rezultat că ați plătit impozite pe bogăția pe care o dați, precum și bogăția pe care ați păstrat-o și acumulată. Cadourile impozabile sunt, în general, daruri făcute după 1976, care nu sunt cadouri calificate pentru scopuri educaționale sau medicale sau transferuri care se califică pentru excluderea anuală a cadourilor, deducerea maritală sau deducerea caritabilă. Valoarea cadoului este FMV.
  • De exemplu, să presupunem că ați oferit cadouri impozabile în valoare de 3 milioane de dolari peste durata dvs. de viață. Când adăugați acest 3 milioane de dolari la proprietatea dvs. impozabilă, veți avea Transferuri impozabile cumulative egalând 10 milioane de dolari (3 milioane de dolari + 7 milioane de dolari).
  • Imagine denumită taxe de fișiere pentru o persoană decedată Pasul 9
    6. Determinați dacă proprietatea dvs. este impozabilă. În acest moment puteți să vă întoarceți și să determinați dacă trebuie să mergeți mai departe. În 2019, suma de excludere aplicabilă federală este de 11 USD.4 milioane. O depunere este necesară numai dacă transferurile cumulative impozabile depășesc suma de excludere. Dacă nu, nu va trebui să depuneți o declarație de impozit pe proprietate și nu veți datora niciun impozit federal imobiliar. Dacă o face, va trebui să depuneți o declarație de impozit pe proprietate.
  • De exemplu, dacă transferurile dvs. cumulative impozabile sunt egale cu 10 milioane de dolari, proprietatea dvs. nu va fi impozabilă și nu va trebui să depuneți o declarație de impozit pe proprietate.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    7. Identificați impozitul tantativ. Taxa ta tentativă este egală cu impozitul pe transferurile cumulative impozabile minus impozitul pe cadouri impozabile ajustate. Impozitul dvs. pe transferurile impozabile cumulate se calculează pe baza programului ratei de impozitare unificate. În 2019, rata de impozitare maximă a fost de 40%. Puteți să vă scufundați taxa pe cadouri impozabile ajustate, deoarece acestea au fost impozitate în timpul vieții dvs. prin intermediul taxei dvs. de cadouri anuale.
  • De exemplu, în cazul în care transferurile dvs. impozabile cumulate sunt egale cu 10 milioane de dolari, cu o rată de impozitare de top de 40%, impozitul pe transferurile impozabile cumulate ar fi de 4 milioane de dolari. Cu toate acestea, veți putea scădea impozitul pe cadouri impozabile ajustate. De când ați ajustat cadouri impozabile, egalând 3 milioane de dolari, taxa pe care ați plătit-o deja pe această sumă din viața dvs. ar fi scăzută de la 4 milioane de dolari. Să presupunem, din motive de acest exemplu, că taxa dvs. pe cadouri impozabile ajustate este egală cu 1 USD.2 milioane. Dacă acest lucru a fost cazul, impozitul dvs. de proprietate tentativă ar fi $ 2.8 milioane (4 milioane de dolari - $ 1.2 milioane).
  • Imagine denumită fișierul o extensie pentru impozite Pasul 12
    8. Deduce credite. După ce vă calculați impozitul pe proprietăți tentative, puteți începe să scăpați diferite credite din această sumă. Cel mai mare credit este, de obicei, creditul unificat. În 2019, creditul unificat a fost de 4.505.800 de dolari.
  • De exemplu, veți putea să scăpați creditul unificat, pe care îl veți presupune că a rămas la 4.505.800 $, de la impozitul dvs. de investiții tentative. Să presupunem că acesta este singurul credit pe care îl puteți lua.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 18
    9. Recunoaște răspunderea privind impozitul pe proprietate. La sfârșitul tuturor calculelor dvs. veți fi lăsați cu suma finală a fiscatului federal. În acest exemplu, suma impozitului datorată ar fi de $ 0, deoarece $ 2.800.000 - 4.505.800 $ este un număr negativ.
  • Metoda 2 din 4:
    Mutarea pentru a evita impozitele de stat
    1. Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    1. Determinați dacă se aplică o taxă de stat sau o moștenire. Mai multe state au impozite imobiliare sau impozite de moștenire, dar aceste state sunt minoritatea. Moștenirea și impozitele imobiliare sunt impozite foarte asemănătoare, așa cum ambele urmăresc să minimizeze transferul bogăției moștenite. Cu toate acestea, se aplică o taxă de moștenire transferuri, În timp ce impozitul imobiliar se aplică în sine, indiferent de cine este destinatarul.
    • Următoarele state au impozite imobiliare: Washington, Oregon, Minnesota, Illinois, Hawaii, New York, Maine, Vermont, Massachusetts, Insula Rhode, Connecticut, Maryland și Washington, D.C. New Jersey și Delaware nu mai au taxe imobiliare pentru decesele care au avut loc după 1/1/2018. De exemplu, dacă locuiți în Oregon, pragul de scutire este de 1 milion de dolari, iar rata de impozitare este undeva între .8% și 16% (în funcție de dimensiunea proprietății dvs.).
    • Următoarele state au moștenire impozite: Nebrasya, Iowa, Kentucky, Pennsylvania, New Jersey și Maryland. De exemplu, dacă locuiți în Iowa, transferurile la deces pot suporta o taxă de undeva între 0% și 15% în funcție de cantitatea de transfer.
  • Imaginea intitulată ieși din datoria Pasul 6
    2. Utilizați calculele impozitelor imobiliare pentru a determina răspunderea dvs. de stat. Utilizați calculele pentru a identifica proprietatea dvs. impozabilă. Dacă proprietatea dvs. impozabilă depășește pragul de scutire în statul în care locuiți, este posibil să doriți să luați în considerare în mișcare pentru a evita răspunderea fiscală.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. Pasul 3
    3. Stabiliți o rezidență alternativă. Dacă locuiți într-o stare cu o taxă de moștenire și doriți să o evitați, luați în considerare stabilirea reședințelor în altă parte, într-o jurisdicție fără o taxă de moștenire. Vă puteți reloca permanent sau împărțiți-vă timpul între vechea reședință și cea nouă. Dacă împărțiți timpul, totuși, asigurați-vă că ați stabilit o înregistrare care acceptă revendicarea dvs. a unei noi rezidență. Faceți lucruri cum ar fi schimbarea înregistrării vehiculului, înregistrarea electorală și transmiteți poșta dvs. la noua dvs. adresă.
  • Metoda 3 din 4:
    Transferați-vă imobilul către soțul / soția dvs
    1. Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 1
    1. Înțelegeți regula de transfer. Dacă un soț supraviețuitor este moștenitorul, nu există nici o impozitare federală aplicabilă atâta timp cât soțul este un u.S. cetăţean.
    • Dacă un soț supraviețuitor nu este un u.S. Cetățean, face unele imobiliare de planificare pentru a lăsa o încredere specială soțului soț. Cu toate acestea, imobilul va fi impozitat odată ce soțul supraviețuitor moare.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 18
    2. Să înțeleagă implicațiile deducerii impozitului standard. Primul 11 ​​dolari.4 milioane de proprietăți sunt scutite de impozitare. Asta înseamnă că dacă valoarea imobilului dvs. a fost de 15 USD.4 milioane, doar al doilea 4 milioane de dolari este supus impozitării.
  • Imagine intitulată delegată Pasul 3
    3. Configurați un plan imobiliar. Planificarea imobiliară este cea mai bună modalitate de a limita impozitele.
  • Actualizați planul imobiliar în mod regulat pentru a reflecta modificările legii fiscale, modificările activelor și schimbările de familie.
  • Un plan imobiliar are avantajul suplimentar de a preveni dezacordurile dintre beneficiari după moarte.
  • 4. Profitați de regula de portabilitate imobiliară. O regulă care a intrat în vigoare în 2010 face posibil ca un soț să transfere orice scutire de proprietate neutilizată la celălalt soț când trec departe. Aceasta înseamnă că soțul / soția dvs. poate beneficia de scutirea dvs. asupra morții dvs. fără să vă transferați o parte din proprietatea dvs. Pentru a beneficia de această regulă, trebuie să depuneți o declarație de impozit pe proprietate, chiar dacă proprietatea dvs. nu este impozabilă.
  • Dacă nu depuneți o întoarcere, soțul / soția dvs. nu va putea utiliza scutirile neutilizate.
  • Alternativ, ați putea transfera o parte din proprietatea dvs. către soțul / soția dvs. și această sumă ar fi scutită de impozitarea la moartea dvs. Acest lucru nu este de obicei necesar dacă utilizați regula de portabilitate, cu toate acestea.
  • Metoda 4 din 4:
    Evitând impozitul pe moștenire prin reducerea proprietății
    1. Imaginea intitulată Creați un buget Pasul 12
    1. Da bani viitori moștenitori în timp ce în viață. Persoanele fizice pot primi până la 15.000 $ pe an fără a fi impozitate. După ce vă atingeți limita anuală, orice alt transfer va fi impozitat ca un cadou. În timp ce există o limită de 11 USD.4 milioane în cadouri fiscale gratuite pe viață, până la atingerea acestui punct, vă puteți oferi viitoarele moștenite 15.000 $ pe an pe termen nelimitat. În plus, puteți depune banii într-o încredere în care este protejată și se poate acumula în timp.
    • Dacă un cadou de bani plătește pentru învățământul superior sau cheltuieli medicale, nu există nicio limită a sumei care poate fi acordată fără taxe, așa cum sunt luate în considerare "Transferuri calificate." Cu toate acestea, rețineți că banii trebuie să li se acorde direct facilității educaționale sau medicale care furnizează serviciul pentru a se califica.
    • Dacă există îngrijorare cu privire la cadouri pentru un copil, poate fi înființată o încredere Crummey care permite binefăcătorilor să necesite condiții cu privire la modul în care și atunci când beneficiarul primește acces la bani.
    • Dacă se face un dar către cineva care este mai mare decât o generație mai tânără, cum ar fi un nepoț, darurile pot fi supuse taxei de transfer de generație (GST).
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 4
    2. Luați în considerare asigurarea de viață. În cazul în care moștenirea va fi în primul rând active fără numerar, cum ar fi proprietatea sau o afacere, o politică pentru suma impozitelor imobiliare face posibilă ca beneficiarii să păstreze mai degrabă active decât să le vândă să plătească o taxă de moștenire.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 5
    3. Transferați polițele de asigurare de viață la încrederea asigurărilor de viață irevocabile. O altă alternativă (sau o etapă ulterioară) este crearea unui trust de asigurare de viață ca beneficiar al politicii în planificarea imobiliară. Atâta timp cât încrederea este înființată cu cel puțin 3 ani înainte de moarte, beneficiile privind moartea în politică nu sunt luate în considerare pentru valoarea imobilului.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 19
    4. Luați în considerare o încredere anuitate reținută cu granița (GRAT). Cu o avere GRAT, producătoare de venituri sunt transferate în încrederea pentru viața încrederii, de obicei 5 ani, la o valoare redusă. Veți primi plăți anuale și orice apreciere este fără impozitare la beneficiarii încrederii.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 8
    5. Configurați o încredere în viață calificată (QLT). Un QLT elimină locuința dvs. din valoarea imobilului dvs. și o transferă într-o încredere pentru o perioadă de ani (de obicei 10-15). În timp ce încrederea vă deține casa dvs., puteți continua să locuiți acolo. Odată ce încrederea expiră, proprietatea asupra casei dvs. va fi transferată la moștenitorii voștri. Dacă doriți încă să trăiți în casa dvs., apoi efectuați un aranjament de închiriere.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 6
    6. Transferați active, cum ar fi imobiliare la parteneriate limitate pentru a limita valoarea fiscală a activelor. Beneficiarii pot primi apoi acțiuni în parteneriatul limitat.
  • sfaturi

    Consultați un consilier fiscal despre situații specifice privind impozitele de moștenire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar