Cum să evitați plata taxei de cadou

În Statele Unite, persoanele fizice sunt impozitate pentru transferurile de proprietăți de la o persoană la alta pentru o valoare mai mică decât cea de piață. Există multe motive pentru a transfera proprietăți gratuite sau pentru un preț redus și înțelegerea legilor fiscale cadou înainte de a face ca darul să vă ajute să reduceți sau să evitați impozitele hefty dacă este posibil. Acest articol se referă la legile fiscale ale cadourilor în America, dar rețineți că legile din alte țări vor fi diferite.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea legii fiscale a cadourilor
  1. Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 1
1. Aflați despre legea taxelor de cadou. Legile federale și de stat dictează cât de multă proprietate și / sau bunuri o persoană poate da altui (fie gratuit, fie la o rată redusă) fără a fi nevoie să plătească o taxă în impozite. Rețineți că foarte puțini americani trebuie să plătească vreodată o taxă de cadouri, deoarece foarte puțini sunt suficient de bogați pentru a oferi cadouri care depășesc limita admisibilă și pentru a garanta impozitarea.
  • Legea federală care guvernează taxa de cadou este numită "Universitatea federală unificată și impozitul imobiliar" și este guvernat de serviciul de venituri interne. Rata maximă de cadouri federale și de impozitare este în prezent de 40%.
  • Legile statului se aplică, de asemenea, la impozitele din cadouri și imobiliare. Două state, Connecticut și Minnesota, au propriile legi pentru impozitele de cadouri, așa că, dacă locuiți într-unul din aceste state, asigurați-vă că ați aflat că aceste legi diferă.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 2
    2. Cunoașteți diferența dintre legea fiscală a cadourilor și Dreptul fiscal imobiliar. Cele două aspecte ale acestui cod fiscal unificat au o relație, dar sunt reglementate separat.
  • Legea privind impozitul pe cadou se aplică proprietății și bunurilor date de la o persoană vie la alta.
  • Legea privind impozitarea imobiliară se aplică proprietății și bunurilor lăsate la moștenitori după moarte.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 3
    3. Înțelegeți relația dintre impozitul pe cadou și impozitul imobiliar. În timp ce acestea nu sunt același lucru, ele fac parte din ceea ce se numește "Universitatea federală unificată și impozitul imobiliar," Deoarece legile care guvernează unul afectează celălalt.
  • Impozitele imobiliare sunt cumulative pe parcursul vieții dăruitorului cadou. Orice bani impozabili pe care îl oferă un moștenitor în timpul vieții dvs. va conta față de proprietatea pe care le lăsați pe moartea voastră.
  • De exemplu, dacă oferiți copilului dvs. 200.000 de dolari în fiecare an timp de 10 ani, iar după moarte le lăsați 5 milioane de dolari, darul dvs. total va avea o valoare de 7 milioane de dolari pentru scopuri fiscale.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând scutirea
    1. Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 4
    1. Cunoașteți rata de scutire. Rata de scutire se referă la valoarea sau valoarea proprietății sau a bunurilor pe care o persoană le poate oferi fără a fi impozitată. Ratele de scutire variază în funcție de an datorită inflației și sunt anunțate de IRS înainte de începerea fiecărui an calendaristic.
    • Suma anuală a cadourilor de excludere a cadourilor este de 15.000 $ pentru 2019. Cu alte cuvinte, puteți da proprietate de 15.000 de dolari sau 15.000 de dolari pentru cât mai mulți oameni pe care doriți într-un an, fără a fi nevoie să depuneți o declarație de impozit cadou pentru a raporta cadoul la IRS.
    • Scutiri fiscale federale sau suma sau valoarea proprietății pe care o persoană le poate lăsa la moștenitorii lor fără a fi impozitată, este de 11 USD.4 milioane în 2019. Asta înseamnă că o persoană pleacă mai mult de 11 dolari.4 milioane în proprietate sau alte active pentru moștenitorii lor, va fi impozitată la o rată de 40%.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 5
    2. Profitați de rata de scutire. Cunoașterea ratei anuale vă poate ajuta să faceți cadouri inteligente care nu vor fi impozitate.
  • Puteți da cât mai multe cadouri de 15.000 $ sau mai puțin anual, pe măsură ce doriți ca mulți oameni cât doriți. Dacă aveți 4 copii, puteți da toate cele 4 15.000 $ sau echivalentul în proprietate sau active la fiecare Crăciun. Dacă aveți 8 nepoți, pot obține, de asemenea, 15.000 de dolari fiecare.
  • Deoarece soții fisuri de tip cadou declarație separat, 2 soți pot face fiecare daruri de 15.000 de dolari pentru multe persoane pe care le doresc într-un an, iar aceste daruri sunt excluse.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 6
    3. Înțelegeți ce cadouri nu sunt considerate cadouri impozabile. Guvernul federal nu impozitează anumite daruri, deci acestea sunt alegeri bune dacă doriți să faceți un cadou care este scutit de legile fiscale. Unele cadouri scutite includ:
  • Cadouri date soțului tău. Puteți transfera o cantitate nelimitată de proprietate soțului dvs. fără a plăti taxe de cadouri, atâta timp cât sunt cetățean al Statelor Unite.
  • Cele utilizate pentru școlarizare. Banii sau bunurile utilizate pentru a plăti pentru școlarizare la un colegiu calificat sau universitate sunt scutite de taxa de cadouri federale, cu condiția să o plătiți direct instituției de învățământ. Deci, în loc să predați doar 15.000 de dolari ca un cadou pentru copilul dvs., plătiți în schimb un an de colegiu. Pentru a determina dacă un anumit colegiu sau universitate este o instituție calificată pentru scopuri fiscale de cadouri federale, consultați un contabil public autorizat sau un avocat fiscal. În general, universitățile acreditate se califică.
  • Cele folosite pentru a plăti cheltuielile medicale. Bani sau proprietăți folosite pentru a plăti cheltuielile medicale ale altcuiva sunt scutite de taxa federală de cadouri. Pentru a se califica, trebuie plătită direct furnizorului de servicii medicale.
  • Cadouri oferite organizațiilor politice pentru uz propriu. Pentru a determina dacă un cadou pe care l-ați făcut unei organizații politice este un cadou neimpozabil, consultați un contabil public autorizat sau un avocat fiscal.
  • Cei acordați organizațiilor caritabile calificate. Pentru a determina dacă un cadou pe care l-ați făcut la o organizație caritabilă este un cadou neimpozabil, consultați un contabil public autorizat sau un avocat fiscal.
  • Partea 3 din 3:
    Structurarea cadoului dvs. pentru a evita impozitele
    1. Imagine intitulată Evitați plata impozitului cadou Pasul 7
    1. Dați cadoul împreună cu soțul dvs. Din moment ce tu și soțul / soția dvs. aveți o scutire anuală de impozitare a cadourilor, puteți da un cadou de două ori mai mare decât oricine într-un an, oferind cadoul împreună cu soțul / soția dvs.
    • De exemplu, în 2019, dvs. și soțul / soția dvs. aveți o scutire de 15.000 de dolari pe persoană. De aceea, puteți da 15.000 de dolari pentru fiul dvs. și soțul dvs. de soț poate fi de 15.000 de dolari pentru fiul dvs., pentru un total de 30.000 de dolari.
    • Dacă soțul / soția dvs. este un străin nerezident, este posibil să nu puteți evita să riscați o taxă de cadou prin împărțirea cadourilor. Consultați regulile actuale ale IRS pentru a determina dacă dvs. și soțul dvs. este eligibil pentru această scutire.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 8
    2. Dați darul soților. Așa cum soții pot dubla dimensiunea unui cadou, dându-i împreună, astfel încât să dubleze dimensiunea unui cadou, dându-i unui cuplu căsătorit.
  • De exemplu, în 2019 puteți da 15.000 de dolari pentru fiul dvs. și 15.000 de dolari pentru soția fiului dvs., pentru un total de 30.000 de dolari, fără plata taxei de cadouri.
  • Combinați această lacună cu cea precedentă și dacă sunteți căsătoriți, tu și soțul / soția dvs. vă puteți da fiul dvs. și soțului său un total de 60.000 de dolari fără plata taxei de cadouri.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 9
    3. Utilizați scutirea de impozitare a cadourilor pe viață. Datorită relației dintre codul fiscal imobiliar și codul fiscal cadou, puteți amâna, în esență, plata taxelor de cadouri dacă darurile dvs. nu depășesc limita de viață.
  • O persoană poate face până la 11 USD.4 milioane în cadouri raportabile, mai mari decât suma anuală de excludere, și nu trebuie să plătească taxa de cadouri. În schimb, aceștia pot folosi creditul individual de viață pentru a evita plata taxei. Numai după totalul tuturor cadourilor raportabile depășesc 11 USD.4 milioane într-o viață este taxa de cadou datorată.
  • De exemplu, dacă vă oferiți fiului dvs. 16.000 de dolari pe an timp de 5 ani, 1.000 de dolari pe an de acele cadouri vor fi impozabile, pentru o sumă totală de cadouri impozabile de 5.000 $. În timp ce tot veți fi obligat să depuneți o declarație de impozit cadou în fiecare dintre cei 5 ani, puteți utiliza 1.000 de dolari din scutirea dvs. pe toată durata dvs. de viață, pentru a scuti de 1.000 de dolari de la taxa de cadou. La sfârșitul celor 5 ani, veți fi folosit 5.000 de dolari din $ 11.4 milioane de scutire de viață.
  • 4. Oferă cadouri care sunt scutite de taxa de cadou. Unele tipuri de cadouri nu sunt supuse taxei de cadouri și, de asemenea, nu reduc în scutirea dvs. de viață. De exemplu, puteți contribui la 529 de planuri de economii de colegiu de până la 5 ori mai mare decât suma anuală de excludere a cadourilor (care este de 15.000 de dolari în 2019). Această contribuție nu va suporta nici o taxă de cadouri sau nu va folosi nici o scutire de viață.
  • De exemplu, ați putea contribui la fel de mult ca 75.000 de dolari la un plan de 529 într-o sumă forfetară sau pe dumneavoastră și soțul / soția dvs., ar putea contribui până la 150.000 de dolari.
  • IRS ar trata un cadou ca acesta ca și cum ar fi fost făcută în trepte de peste 5 ani. Va trebui să raportați darul de declarația fiscală în fiecare an în următorii 5 ani.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 10
    5
    Configura. Unele tipuri de trusturi vă pot ajuta să evitați plata taxelor de cadouri. Unele trusturi utilizate în acest scop includ:
  • Furnizorul a păstrat încrederea anuității sau GRAT. Aceasta este o încredere creată pentru un număr stabilit de ani, numit un termen. La sfârșitul termenului, cineva, cum ar fi un copil sau nepoț, primește activele de încredere. Această persoană este numită REMEDERMAN, deoarece primesc restul activelor de încredere. Pe termen de termenul de încredere, furnizorul primește plăți anuitate din partea încrederii. Deoarece interesul rămas se calculează în momentul creării încrederii și nu în momentul încheierii încrederii, suma înzestrată va fi de fapt mult mai mare decât suma pe care trebuie să plătiți impozite. Astfel, activele de încredere pot fi transferate la restul fără taxe de cadou sau la o valoare redusă.
  • De exemplu, dacă ați pus 1.000.000 de dolari într-o grămadă de un an, luați două plăți anuitate de 500.000 de dolari și să presupunem o rată a dobânzii simplă de 5%, suma care trece la restul va fi doar dobânda câștigată, pe care o presupuneți că va fi 5% din 1.000.000 $, sau 50.000 de dolari. Dacă, totuși, GRAT câștigă de fapt 8%, sau 80.000 de dolari, restul va primi 30.000 de dolari mai mult decât ați calculat inițial și va fi un cadou fără taxe.
  • Trust de reședință personală. Aceasta este o încredere în care o persoană își justifică reședința personală în timpul vieții lor. O prevedere a Trustului prevede că beneficiarii trebuie să aștepte un anumit număr de ani înainte de a primi casa. La fel ca și cu o grămadă, valoarea cadoului este calculată în momentul creării încrederii, nu în momentul în care este terminată. Deoarece casa poate aprecia înainte ca beneficiarii să o primească, valoarea apreciată este transferată fără taxe de cadou.
  • De exemplu, dacă casa dvs. este evaluată la 50.000 de dolari când l-ați pus într-o încredere personală de 5 ani, suma pe care o veți folosi pentru a calcula taxa de cadou este de 50.000 $. De-a lungul timpului, valoarea imobilului va crește sau va aprecia, iar în 5 ani, când încrederea se termină, în cazul în care casa este în valoare de 70.000 de dolari, valoarea apreciată sau 20.000 de dolari vor trece la beneficiarii.
  • Dynasty Trust. Trusturile dinastiei sunt similare cu GRATS, și pot reduce sau elimina taxele de cadouri în același mod, calculând valoarea cadoului la momentul creării încrederii și nu în momentul încheierii, astfel încât valoarea oricărei aprecieri nu este supusă unui cadou impozit. O încredere dinastică diferă de faptul că este stabilită să dureze mai multe generații, distribuind interesul și veniturile la mai multe generații succesive, evitând impozitele de cadouri și imobiliare pe tot parcursul anului.
  • De exemplu, puteți crea o încredere dinastia, cu 5.000.000 de dolari, să ia plăți anuitate de 50.000 de dolari pe an pentru tot restul vieții, distribuiți orice interes câștigat copiilor și nepoților dvs. pentru viața lor și terminați încrederea în timpul vieții tale mari , lăsându-le echilibrul rămas.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 11
    6. Transferați proprietatea pentru nu mai puțin decât valoarea de piață corectă. Când proprietatea este transferată pentru o valoare de piață echitabilă, este scutită de taxele de cadou, deoarece este considerată o vânzare și nu un cadou.
  • Valoarea de piață corectă este definită ca prețul la care proprietatea ar schimba mâinile între un cumpărător doritor și un vânzător dispus, nici în nici o compulsiune să cumpere sau să vândă și ambele având cunoștințe rezonabile despre faptele relevante. Faptele relevante includ dacă elementul funcționează corect, cât de vechi este și dacă există daune.
  • De exemplu, dacă mașina dvs. este evaluată la 10.000 de dolari și îl dați copilului în schimbul oricărui lucru de 10.000 $ sau mai mult, cum ar fi numerarul sau un vehicul al lor, ați vândut mașina copilului dvs., nu ați oferit-o. Cu toate acestea, dacă dați mașinii copilului dvs. în schimbul de 5.000 de dolari în numerar, ați oferit diferența dintre proprietatea de 10.000 de dolari pe care ați dat-o și 5 000 de dolari în numerar ați primit, pentru un total de 5.000 de dolari pentru copilul dvs.
  • Imagine intitulată Evitați plata taxei de cadou Pasul 12
    7. Dați darul ca moștenire după moartea voastră. În 2019, taxele federale imobiliare se datorează numai proprietarilor în valoare de până la 11 dolari.4 milioane.
  • Dacă impozitele imobiliare federale nu vor fi datorate în proprietatea dvs., lăsând proprietatea ca o moștenire poate fi mai ieftină decât să o dai ca un cadou. Taxele de moștenire de stat au, în general, o scutire mult mai mare decât impozitele de cadouri federale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că ați depus o declarație de impozit cadou dacă valoarea cadoului dvs. depășește 15.000 $ (începând cu 2019). Mulți oameni uită acest pas esențial, dar dacă orice proprietate sau active schimbă mâinile, trebuie să depuneți formularul 709 cu taxele anuale.
  • Cuplurile căsătorite care își dau proprietatea comună unei alte persoane trebuie să depună fiecare formularul 709 separat. Nu există nici un fel de depunere în comun atunci când vine vorba de declarațiile de taxe cadou.
  • Avertizări

    Exemplele de aici sunt doar pentru scopuri ilustrative, iar cifrele utilizate nu reprezintă rate tipice ale dobânzii, valori la domiciliu sau rate de apreciere.
  • Folosirea creditului de impozitare a cadourilor de viață poate reduce creditul de impozitare a imobilului, provocând proprietatea dvs. să suporte taxe de proprietate suplimentară după moartea dvs.Trebuie să vă consultați întotdeauna cu un profesionist fiscal înainte de a da și de a raporta cadouri mari.
  • Destinatarii cadourilor pot fi responsabili pentru impozitele pe câștigurile de capital pe orice creștere a valorii unui cadou. De exemplu, dacă achiziționați stocul pentru 1.000 de dolari în acest an, și dați-le fiicei dvs. în 10 ani, când este în valoare de 5.000 de dolari, atunci ea o vinde de 5 ani mai târziu, pentru 10.000 de dolari, ea poate fi responsabilă de plata impozitului pe câștigurile de capital pe Întreaga creștere de 9.000 de dolari a valorii stocului. Ar trebui să vă consultați cu un avocat de proprietate sau un contabil public autorizat dacă sunteți destinatarul unui cadou de proprietate sau fonduri, altele decât numerarul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar