Ar trebui să vă întâlniți aproapelui tău? Întrebările dvs. De top au răspuns

Pornirea unei noi relații poate fi o provocare, mai ales dacă cădeți pentru vecinul dvs. Nu vă faceți griji! Deși există unele riscuri potențiale pentru a vă întâlni cu vecinul, există și o mulțime de recompense potențiale. Am abordat toate întrebările frecvente, astfel încât să puteți pune cel mai bun picior înainte în orice relație viitoare.

Pași

Întrebarea 1 din 15:
Este bine să vă întâlniți aproapelui tău?
  1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 1
1. Este bine să vă întâlniți cu vecinul, dar poate fi riscant. Dating vecinul tău are o mulțime de avantaje, dar poate fi o mulțime de cădere neplăcută dacă relația se termină prost. Să ia puțin timp pentru a cântări argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie.
Întrebarea 2 din 15:
Care sunt profesioniștii din vecinul vostru?
  1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 2
1. Ambii locuiți aproape unul de celălalt. Navetele lungi pot fi un ucigaș real de relații, dar că cu siguranță nu este o problemă atunci când vă întâlniți cu vecinul vostru. Este foarte ușor și convenabil să vă petreceți timp împreună și la fel de ușor să obțineți ceva singur, deoarece fiecare aveți un loc propriu.
  • Cercetările arată că doar 34% dintre oameni sunt dispuși să iasă cu cineva care trăiește la o oră distanță de ei.
  • 2. Probabil că aveți niște interese comune. Deoarece amândoi locuiți în același oraș și cartier, există o șansă bună să aveți niște lucruri în comun. Amândoi ar putea să vă placă simplitatea suburbilor, confortul orașului sau liniștea zonei rurale. Având ceva în comun este un punct de plecare excelent pentru o nouă relație.
  • 3. Aveți destul timp să vă dați seama de compatibilitatea. Înainte de a începe oficial întâlniri, aveți o mulțime de timp pentru a afla mai multe despre vecinul dvs. și pentru a vedea dacă sunteți o potrivire bună pentru fiecare altul. Vedeți ce fel de activități vă place și le invitați pentru băuturi. În calitate de vecini, aveți tone de oportunități de a petrece timp împreună înainte de a comite ceva serios.
  • De exemplu, ați putea invita la locul dvs. pentru a termina unele resturi sau pentru a vă întâlni la un bar local pentru băuturi. Dacă simțiți o chimie, continuați să vă întâlniți și să vedeți unde merge lucrurile.
  • Întrebarea 3 din 15:
    Care sunt constanții de a vă întâlni cu vecinul?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 5
    1. Nu primiți o mulțime de intimitate. Poate fi greu să obțineți o mulțime de "timp" atunci când alte semnificative trăiesc câteva uși în jos. Ca vecinul vostru, vor ajunge, de asemenea, pentru a vedea ori de câte ori intrați și lăsați-vă casa, ceea ce vă poate ucide cu adevărat simțul confidențialității.
  • 2. Relația s-ar putea mișca prea repede. Din moment ce trăiești atât de aproape unul de celălalt, "Să ne mișcăm împreună" Conversația s-ar putea întâmpla mult mai devreme decât ar fi de obicei. Acest lucru poate duce la unele probleme potențiale dacă relația este în continuare în jos.
  • Toate relațiile vin cu UPS și Downs. Dacă relația dvs. lovește unele capcane, tu și celălalt semnificativ poate pune cel mai bun picior înainte, petrecând o mulțime de timp împreună față în față, și, de asemenea, fiind deschis și cinstit unul cu celălalt despre gândurile și sentimentele tale.
  • 3. Va fi ciudat dacă vă despărțiți. Într-o relație standard, știți că nu veți fi în mod constant să vă loviți unul în celălalt, dacă lucrurile se termină. Din păcate, nu veți avea același lux când vă întâlniți aproapelui dvs. Pentru mai bine sau mai rău, probabil că veți trece prin trasee în mod regulat, dacă nu zilnic,.
  • Întrebarea 4 din 15:
    Ce faci dacă te zdrobești pe vecinul tău?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 8
    1. Spune-le cum simți. Se poate simți puțin riscant, dar este mai bine să lași vecinul tău să știe cum te simți. Nu fi prea împingător când mărturisiți - în schimb, aduceți-vă sentimentele într-un mod blând și subtil. Chiar dacă vă resping progresele, veți cunoaște cel puțin adevărul și veți avea întrebări nagging despre ceea ce ar fi putut fi.
    • S-ar putea să spuneți: "Sunt întotdeauna fericit să vă încurc. Doriți să continuați această conversație peste cafea cândva?"
    Întrebarea 5 din 15:
    Care sunt unele semne că vecinul dvs. vă place?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 9
    1. Ei folosesc limbajul corpului pozitiv în jurul vostru. Acordați atenție limbii corpului vecinului dvs. data viitoare când luați o conversație. Se sprijină spre tine, atingând ușor brațul, bătându-vă pe umăr sau făcând o mulțime de contacte cu ochii? Dacă da, este posibil să fiți în noroc - acestea sunt toate semnele potențiale pe care vecinul dvs. este interesat.
    • Un vecin interesat ar putea, de asemenea, să reflecte limbajul corpului fără a-și da seama. De exemplu, dacă plasați o mână pe șold în timpul unei conversații, vecinul dvs. ar putea face același lucru.
  • 2. Ei își amintesc detalii mici despre dvs. Discuția mică este inevitabilă atunci când vă bateți în vecinii voștri, dar un vecin interesat va comite tidbite de conversația dvs. în memorie. Data viitoare când vorbești, vezi dacă referă ceva pe care l-ai menționat într-o întâlnire trecută.
  • Dacă ați vorbit despre luarea pisicii dvs. la veterinar, vecinul dvs. ar putea întreba cum a mers numirea.
  • Dacă menționați că studiați pentru un mare test, vecinul dvs. ar putea întreba despre cum ați făcut.
  • Întrebarea 6 din 15:
    Care sunt alte indicii pe care vecinul tău le-ar putea ca tine?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 11
    1. Sunt deschise despre sentimentele lor. Dacă vecinul tău vă place foarte mult, ei ar putea să vă spună bine! Potrivit psihologilor, când o persoană împărtășește sentimente romantice cu dvs., înseamnă că caută o relație pe termen lung și exclusivistă.
    Întrebarea 7 din 15:
    Cum spargeți gheața cu un nou vecin?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 12
    1. Introduceți-vă vecinului dvs. Opriți-vă cândva când credeți că vor fi acasă. Când vizitați, aduceți un cadou introductiv cu dvs., ca o sticlă de vin sau o tavă de produse de coacere. Lăsați-i să știe unde locuiți și că sunt bineveniți să se oprească ori de câte ori ar dori.
    Întrebarea 8 din 15:
    Cum poți flirta cu un vecin nou?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 13
    1. Încercați o linie inteligentă de pick-up. Linii de preluare pot fi lovite sau dor, dar o lovitură de distracție ar putea să ia lucrurile la un început de flirt. Aduceți un cadou de încălzire a casei sau încercați o linie de preluare mai îndrăzneață. Este în regulă dacă nu par interesați - în acest caz, doar cer scuze și continuați.
    • Ai putea spune: "Cu siguranță îți datorez o băutură. De când v-ați mutat în complexul de apartamente, valoarea proprietății se ridică."
    Întrebarea 9 din 15:
    Ce este un mod subtil de a flirta?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 14
    1. Zâmbiți și faceți contact vizual ori de câte ori le vedeți. Există o șansă bună că vă veți bate în vecinul dvs. la întâmplare, indiferent dacă vă îndreptați acasă de la locul de muncă sau să luați alimente. Când traversați căile, faceți tot ce este mai bun pentru a face contact vizual în timp ce oferă un zâmbet prietenos. Aceasta este o modalitate subtilă, dar eficientă de a arăta că sunteți interesat.
    Întrebarea 10 din 15:
    Ce este un mod mai direct de a flirta?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 15
    1. Atingeți-le într-un mod jucăuș, prietenos. Casual Touch este o modalitate excelentă de a vă arăta interesul fără a face lucrurile prea ciudate. Porniți conversația cu o strângere de mână prietenoasă sau cu umăr pentru a obține rularea cu mingea. Apoi, în întreaga conversație, Segue într-o atingere jucăușă în jurul antebrațului, taliei sau umărului.
    • Fiți atenți la modul în care vecinul dvs. reacționează. Unii oameni nu sunt un fan al fiului.
    Întrebarea 11 din 15:
    Cum obțineți rularea cu mingea?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 16
    1. Invitați-i la locul dvs. Întrebați dacă ar dori să se oprească pentru băuturi sau să urmărească un televizor. Apoi, vedeți cum reacționează - Dacă vecinul dvs. pare interesat să stea, ar putea exista o potențial pe orizont.
    • Suspendarea nu garantează că relația dvs. va ajunge la nivelul următor. Cu toate acestea, este o modalitate foarte bună de a cunoaște vecinul dvs. într-un mod casual și prietenos.
  • 2. Coordonați naveta zilnică. Să acorde atenție atunci când pleacă la muncă în timpul zilei. Vedeți dacă vă puteți modifica programul să se alinieze cu a lor - în felul acesta, puteți ajunge la o conversație când vă îndreptați afară.
  • Întrebarea 12 din 15:
    Cum vă întrebați vecinul?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 18
    1. Spuneți în mod special ceea ce doriți să faceți. Stabiliți-vă pe un loc pe care doriți să îl faceți, precum și o dată. Când vă vedeți vecinul, întrebați dacă ar dori să iasă cu tine. Lăsați-i să știe că sunteți flexibil și că sunteți bucuroși să ieșiți încă o dată dacă ar funcționa mai bine.
    • S-ar putea să spuneți: "Aș vrea să luați cina cu mine vineri, la noul loc indian de pe stradă?"Sau" Știu un mare restaurant italian la aproximativ 20 de minute de aici. Ești liber pentru prânzul sâmbătă?"
    • Nu tratați invitația dvs. ca un apel de vânzări sau un fel de afacere care trebuie să fie "închis."Dacă vecinul dvs. nu este interesat, cel puțin veți putea să continuați.
  • 2. Adresați-vă vecinului pentru o favoare mai întâi. Cercetările arată că oamenii sunt mai probabil să fie de acord cu o dată după ce le-ați cerut pentru o mică favoare. Înainte de a afișa întrebarea, adresați-vă vecinului dacă vă pot ajuta cu ceva mic, cum ar fi împărtășiți un detergent suplimentar de spălare sau vă dau indicații undeva.
  • De exemplu, ați putea spune: "Vrei să-mi dai o lumină?"Sau" aș putea să-ți folosesc telefonul?"Înainte de a vă întreba vecinul la o întâlnire.
  • Întrebarea 13 din 15:
    Ce este un mod indirect de a întreba vecinul tău afară?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 20
    1. Sugerează o dată în loc de a cere unu. Întrebați-vă vecinul deschis, întrebările indirecte, cum ar fi planurile lor pentru weekend. Apoi, Segue conversația într-o sugestie de date casual și vezi unde merg lucrurile de acolo.
    • După ce ați întrebat vecinul dvs., ceea ce sunt planurile lor de weekend, ați putea răspunde cu ceva de genul ", verificam de fapt acest nou film de acțiune care tocmai a lovit teatrele. Vrei să vii să vezi cu mine?"
  • 2. Întoarceți sugestiile sau recomandările în datele posibile. Adresați-vă vecinului dacă au recomandări despre locul în care ați putea ridica un anumit tip de mâncare. Dacă vă dau o sugestie specifică, îi invită în mod obișnuit să meargă la restaurant cu tine.
  • S-ar putea să spuneți: "Am doar 5 ore de închis noaptea trecută. Știi orice cafenea bună aici?"Dacă vecinul dvs. sugerează ceva, spuneți:" Mulțumesc atât de mult pentru recomandări. Vrei să mă alături dacă mă duc acolo?"
  • Întrebarea 14 din 15:
    Este bine să vă conectați cu vecinul vostru?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 22
    1. Este, dar ar trebui să vă gândiți și la ce urmează. Din păcate, legătura cu un vecin poate face lucrurile complicate. S-ar putea să simți că nu mai aveți timp singur, sau că viața personală este în mod constant pe afișaj. Dacă flăcările tale se termină pe o notă rea, ar putea, de asemenea, să facă lucrurile într-adevăr incomod, data viitoare când traversați căile - care ar putea fi foarte curând, dat unde trăiți amândoi. Puneți întotdeauna nevoile dvs. mentale și emoționale înainte de a fi de acord cu orice fel de legare.
    • Hookup-urile sunt un teritoriu dificil de navigat, dar nu există nici un mod potrivit sau greșit de a simți după ce aveți unul. Cercetările arată că unii oameni își găsesc cârligul într-o relație mai serioasă, în timp ce alții continuă să fie ocazional. Fă ce simte cel mai bine pentru tine și pentru situația ta!
    Întrebarea 15 din 15:
    Cum obții peste o pasiune pe care o ai asupra vecinului tău?
    1. Imagine intitulată Data vecinului dvs. Pasul 23
    1. Distribuiți-vă sentimentele cu un prieten de încredere sau iubiți unul. Zdrobirea poate fi dificil de navigat și este ușor să vă simțiți puțin sub control. Lăsați-i pe prietenul dvs. să știe cum vă simțiți - discutați despre sentimentele dvs. le face mult mai ușor de procesat. În plus, prietenul tău poate împrumuta o perspectivă unică, independentă.
    • Nu te grăbi. Obținerea peste o pasiune necesită timp și răbdare și poate dura ceva timp înainte de a vă recupera cu adevărat. Dați-vă cât de mult timp trebuie să vă recuperați, în loc să vă forțați să vă simțiți mai bine într-o chestiune de zile.

    sfaturi

    Referinţă

    1. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    2. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    3. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    4. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    5. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    6. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    7. https: // helpguide.Org / Articole / Relații-Comunicare / Ajutor Relația.HTM
    8. https: // chirie.com / blog / dating-your-vecine-pros-și-cons /
    9. https: // PsihologieTodey.COM / US / Blog / Let-lor-Words-Do-The-Talking / 201607/5-nonverbal-indicii - cineva-este-interes-in-you
    10. https: // independent.Co.Marea Britanie / Life-Stil / Love-sex / How-Tell-cineva - Interes-Fancy-You-Semne-Sfaturi-A9017151.HTML
    11. https: // independent.Co.Marea Britanie / Life-Stil / Love-sex / How-Tell-cineva - Interes-Fancy-You-Semne-Sfaturi-A9017151.HTML
    12. HTTPS: // Atitudine.Co.Marea Britanie / Articol / Fancy-Heigh-Heres-How-to-Win-Him-Over / 6217 /
    13. https: // nypost.COM / 2010/08 / 01/5-TOP-MODURILE-PENTRU FLIMENT-CU-A-NEW-VECON /
    14. https: // time.COM / 59786 / How to-Flirt-Back-by-științific-cercetare /
    15. https: // time.COM / 59786 / How to-Flirt-Back-by-științific-cercetare /
    16. HTTPS: // Atitudine.Co.Marea Britanie / Articol / Fancy-Heigh-Heres-How-to-Win-Him-Over / 6217 /
    17. HTTPS: // Atitudine.Co.Marea Britanie / Articol / Fancy-Heigh-Heres-How-to-Win-Him-Over / 6217 /
    18. https: // eharmonie.COM / Dating-sfaturi / Dating-aspecte / Cum-Cereți-cineva-out-on-a-Data /
    19. https: // PsihologieTodey.COM / US / Blog /-atracție-medic / 201502 / Single-întrebare-Can-Boost-Your-Chance-Istory Data
    20. https: // PsihologieTodey.COM / US / BLOG / ATRACTION-DCECK / 201105/5-Modalități-indirect-întrebare-data
    21. https: // PsihologieTodey.COM / US / BLOG / ATRACTION-DCECK / 201105/5-Modalități-indirect-întrebare-dată
    22. https: // Businessinsider.COM / Ask-yourse-your-yourse-The-5-Întrebări - Înainte de-You-Hook-up-cu-Your-vecine-toneight-2012-2
    23. https: // PsihologieTodey.COM / US / Blog / Azi-S-Couples-and-Familii / 201807 / Ok-ne-conectat-ce-se întâmplă-acum
    24. https: // Insider.com / cum-to-get-supra-a-crush-2019-1
    25. https: // şaptesprezece.COM / LOVE / DATING-Sfat / A9205 / Beton-Over-Your-Crush /
    Sursa XResearch
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar