Cum de a face față dezamăgirii

Dezamăgirea nu este niciodată distractivă, indiferent dacă aveți de-a face cu o relație care nu a funcționat sau ați pierdut o oportunitate majoră de a vă promova cariera. Indiferent de ceea ce dezamăgirea, este aproape niciodată la fel de rău cum pare, și există întotdeauna mai multe căi decât să vă gândiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Ajustarea mentalității dvs
  1. Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 1
1. Lăsați-vă sentimentele - este natural că vă simțiți supărat sau chiar inconsolabil. Unii medici spun că se ocupă de faptul că un obiectiv de viață major este brusc închis pentru dvs. nu este diferit de a face cu durerea, astfel încât să simțiți cu adevărat că sunteți "în doliu," Chiar dacă este peste faptul că cartea dvs. de carte nu a funcționat sau că prietenul tău sa despărțit de tine în loc să propună. Este perfect natural să se simtă incredibil de supărat și să-ți recunoști și să-ți accepți durerea.
  • Nu vă fie rușine să plângeți sau să vă exprimați altfel sentimentele. Acest lucru nu înseamnă neapărat să faceți acest lucru în public. Deși, lăsându-ți emoțiile să fie mai sănătoase decât să le suprimă.
  • Cu toate acestea, evitați lovirea la alții. De exemplu, dacă nu ați primit promovarea, scrierea unui e-mail amar la supraveghetorul dvs. nu numai că va fi deteriorat situația, puteți fi concediați.
  • Imagine intitulată Deal cu Dezamăgirea Pasul 2
    2. Puneți-vă problemele în perspectivă. În consecința imediată a unei dezamăgiri, este adesea foarte dificil să vedeți consecințele ca orice altceva decât un dezastru nemotit.
  • Intreaba-te pe tine insuti, Va mai chestiona un an de acum? O săptămână? O luna? De multe ori, punând această întrebare vă va aduce înapoi la realitate. Este teribil că ți-ai dat mașina, dar va fi fixată într-o săptămână? Nu ați eșuat la un test, dar va fi consemnat atunci când semestrul se încheie cu un grad de trecere? Aveți un prejudiciu și nu vă puteți termina sportul de primăvară, care este nefericit, dar puteți juca anul viitor.
  • Vorbiți cu un prieten rațional, calm, simpatic sau relativ despre situația dvs. - de preferință o persoană mai în vârstă care a avut o mulțime de obstacole și poate oferi mai multă înțelegere.
  • Scrierea sentimentelor și gândurilor dvs. poate ajuta și frustrarea, furia, frica și alte sentimente negative. Acest lucru poate fi de ajutor dacă nu puteți vorbi imediat cu o ureche simpatică. În timp ce vă scrieți la el "Lista de durere", Simplul fapt al scrisului dvs., vă împiedică să vă concentrați de-a dezamăgiți, ceea ce vă simțiți cu rezistența și primirea dvs., sugerând că, cumva, într-un mod foarte delicat și sensibil, vă va lăsa să vedeți niște lumină și speranțe.
  • Identificați un real "dezastru" versus ceva mai puțin. Dezastrele reale se întâmplă cu oamenii: pierdeți o casă la un incendiu, obținând un diagnostic de leucemie, orașul dvs. este depășit de o armată invadatoare... Acestea sunt dezastre. În lipsa unui examen nu este pe această scală. Este ușor să cadă în capcana lui "Nimic rău nu mi sa întâmplat vreodată!" Fără a realiza că oamenii se ocupă de probleme departe, mult mai rău decât ceea ce aveți de-a face.
  • Fii atent scrie despre dezamăgirea ta pe social media. Poate fi util să auziți feedback-ul și sprijinul de la prieteni în momente de dezamăgire. Dar aveți grijă de situația particulară. De exemplu: angajatorul dvs. ar putea afla că sunteți grăbit despre muncă, sau comentariile dvs. furioase despre ex-prietena dvs. ar putea face ca prietenii să se înfurie la tine.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 3
    3. Fii recunoscător. S-ar putea să vă gândiți, Recunoscător? Cum pot fi recunoscător la un moment ca acesta? -- care este tocmai de ce ar trebui să opriți să mopați despre ceea ce este greșit și să începeți să vă gândiți la toate lucrurile care sunt "Mergând direct" in viata ta. Șansele Aveți multe de mulțumit pentru: o casă frumoasă, o mare rețea de asistență, o carieră promițătoare, sănătatea dvs. sau chiar animalul dvs. preferat. S-ar putea să vă concentrați asupra lucrurilor pe care nu le aveți pe care nu ați avut un moment să vă întoarceți și să vă simțiți binecuvântați pentru lucrurile pe care le aveți.
  • Numărați-vă binecuvântările. Faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care trebuie să le cunoașteți. Veți vedea că există mult mai bine în viața voastră decât rău. Și, de obicei, ceea ce aveți este mai important pentru dvs. decât orice dezamăgire cu care vă confruntați.
  • Fii recunoscător pentru problemele tale. Întoarceți frustrarea în interior. Sigur, este dezamăgitor că nu ai intrat în colegiul tău de primă alegere... dar aveți ocazia să mergeți la facultate și nu toată lumea să aibă asta. Poate că nu ai primit slujba pe care ai intervievat-o... Dar asta deschide ușa să se aplice la alte locuri de muncă pe care le-ați fi trecut cu vederea. Aflând că aveți diabet zaharat este nefericit... Dar aveți ocazia de a trăi o viață sănătoasă datorită medicinii moderne, ceva pe care o persoană acum 100 de ani nu a avut.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 4
    4. Ia ceva timp pentru a vindeca. Este minunat să vă lăsați sentimentele și să recunoașteți că vă simțiți trist și dezamăgit. Cu toate acestea, Wallowing în auto-păcat nu poate fi un plan pe termen lung. Nu există nicio orientare particulară cu privire la cât timp ar trebui să luați acest lucru - dar cu cât începeți mai devreme să vă gândiți pozitiv, cu atât mai repede veți putea să faceți un plan de succes.
  • Ia ceva timp pentru a vă îngriji fizic. S-ar putea să vă simțiți mult mai bine după ce ați luat o plimbare lungă și obțineți niște soare.
  • Poate aveți nevoie de ceva timp pentru dvs "linge rănile"- care este natural. Dar nu te izolezi foarte mult, ca moping prelungit nu te va face nici unul bun, nici.
  • Ascultă muzică. Muzica poate ajuta la munca prin sentimente, in functie de nevoile dumneavoastra. O persoană poate găsi confort în metalul greu umplut cu Angst, altul în muzica Evangheliei, altul în muzica populară tibetană... indiferent de tine pentru tine.
  • Exprimați-vă artistic. Artiștii din istorie au atras inspirația de dezamăgire. Deci, compuneți o melodie, trageți anime, vopsea un autoportret... S-ar putea să vă simțiți mai bine și să creați ceva frumos, de asemenea.
  • Activitatea fizică poate ajuta la unii oameni. Punând o pungă, ridicarea greutăților sau ceva la fel de simplu ca o jogging poate ameliora atât tensiunea emoțională cât și fizică. Asigurați-vă întotdeauna să rămâneți în limitele fizice.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 5
    5. Ia ceva timp pentru a reflecta asupra a ceea ce puteți învăța din situația dvs. Dezamăgirea este o emoție care apare atunci când ceea ce doriți să se întâmple, nu se întâmplă. Uneori este pur și simplu noroc, dar mai des decât planurile sau așteptările noastre au nevoie de ajustare.
  • A fost așteptarea dvs. nerealistă? De exemplu, prietena voastră de 15 ani probabil că nu va fi persoana cu care vă petreceți restul vieții... Relațiile adolescente de obicei nu durează atât de mult timp. Încă doare să aibă o despărțire, dar realizând că nu sunteți căsătoriți și că veți întâlni mulți, mulți oameni din viața voastră pot ajuta să înmoaie lovitura.
  • Ce pot face mai bine data viitoare? Ai făcut groaznic pe statul tău. Din fericire, există multe programe, cărți și alte resurse disponibile pentru a face o dată mai bună. În plus, aveți experiența de a ști ce să vă așteptați data viitoare. În cele din urmă, de obicei aveți multe șanse de a străluci.
  • Evitați locuința pe vina. Bine, poate că ați încurcat - sau poate că viața este doar nedreaptă. Chiar dacă ați avea ceva de-a face cu el, renunțați la regret și mergeți mai departe. Și dacă nu aveți nimic de-a face cu asta - lucrați la fundul și șeful dvs. încă nu vă va da o creștere - apoi faceți un pas înapoi și vedeți că este lumea care este puțin nedreaptă chiar acum, dar că ați făcut totul în puterea voastră pentru a vă deplasa înainte.
  • Imagine intitulată Deal cu Dezamăgirea Pasul 6
    6. Ajustați așteptările dvs. O mulțime de actori ar fi hollywood în speranța pentru Stardom și rareori realizează succesul fără o mulțime de dezamăgire. Adică dacă găsesc deloc de lucru. Actori care "Fă-o" de obicei lucrează neîncetat pentru a găsi roluri, a fi spus "Nu" Din nou, din nou, obțineți roluri foarte minore în cel mai bun caz, și totuși rămân optimiste. O persoană care crede că a primit un rol de film de conducere va fi ușor, devine frustrat de fiecare dată când nu sunt luați pentru un apel înapoi și nu este dispus să continue încercarea nu va mai face niciodată în Tinsel-oraș.
  • Întrebați-vă, sunt nerăbdători? A deveni bun la ceva, în general, durează un timp extrem de lung și acest lucru este, în general, ceva descris pe televizor sau filme, de exemplu: 5 minute "Montajul de instruire" comprimă eforturile unui personaj care ar fi luat efectiv săptămâni sau ani.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 7
    7. Tulpina pentru a vedea căptușeala de argint. S-ar putea să credeți că nu există absolut nimic pozitiv în situație, dar acesta este rar cazul. Așa că te-ai despărțit de persoana pe care ai crezut că a fost dragostea vieții tale. Ați fost într-adevăr atât de perfecți unul pentru celălalt? Deci ți-ai pierdut slujba. A fost într-adevăr cea mai bună potrivire pentru dvs. oricum? O ușă poate fi închisă, dar poate o fereastră se va deschide, iar întreaga experiență poate duce la ceva și mai bun pentru tine.
  • Încercând să găsească binele în situație vă va ajuta să gândiți pozitiv. Și dacă vrei să avansezi de la dezamăgirea ta, atunci asta e trebuie.
  • Partea 2 din 3:
    Inainta
    1. Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 8
    1. Ia o pauză. Bine, așa că ai fost concediat. Ai fost dumping. Ți-ai rănit piciorul. Acest lucru înseamnă că ar trebui să căutați un nou loc de muncă, să vă alăturați Okcupid sau să începeți pregătirea pentru un Marathon ASAP? Desigur că nu. Dați-vă situației un pic de timp până când vă simțiți suficient de calm pentru a lua o decizie rațională. Evident, ar trebui să începeți să căutați o nouă lucrare mai devreme decât ar trebui să începeți pregătirea pentru o cursă cu un picior rănit, dar obțineți imaginea. Dacă încercați să rezolvați problema imediat după eșec, este posibil să luați o decizie din disperare și disperare, nu dintr-un punct de vedere rațional.
    • Urmăriți întregul prim sezon al Uciderea. Luați o plimbare lungă în fiecare zi timp de o săptămână. Nu face nimic care te-ar face să te rănești sau să fii supărat, dar să-ți eliberezi mintea, să faci ceva diferit și să începi să vindeci.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 9
    2. Practicați acceptarea. Aceasta este o altă parte importantă a abordării dezamăgirii. Nu puteți continua să vă gândiți că lumea este complet nedreaptă și că ceea ce sa întâmplat cu tine era complet oribil. Bine, deci poate că a fost, dar sa întâmplat, și nu puteți face nimic pentru a face ca acesta să se întâmple. A fost în trecut, și acesta este actualul tău. Și dacă doriți să aveți un viitor mai bun, atunci trebuie să acceptați trecutul pentru ceea ce a fost, oricât de neplăcut poate fi.
  • Evident, trebuie să "practică" acceptarea pentru că nu se va întâmpla peste noapte. Să spunem că soțul tău ți-a înșelat - te duci "Accept" că peste noapte? Evident, nu, dar puteți ajunge într-un loc unde gândindu-vă că nu vă mai lasă să vă simțiți complet furios și amar.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 10
    3. Petreceți timp cu prietenii apropiați și familia. Sigur, agățându-se cu mama sau cel mai bun prieten al tău, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți cariera sau să găsiți un loc nou pentru a trăi, dar vă poate face să vă simțiți mai bine despre proces. Veți vedea că aveți atât de multe relații minunate în viața voastră și că aveți un sistem minunat de asistență care vă poate ajuta prin intermediul tuturor. Deși nu trebuie să reutilizați dezamăgirea cu toată lumea, dați-i că vă vor face să vă simțiți că nu sunteți atât de singuri cu durerea voastră.
  • Nu vă forțați în excursii puternice, dacă nu vă simțiți să-i întâmpinați cu prietenii și familia în setări cu cheie redusă.
  • Imagine intitulată Deal cu Dezamăgirea Pasul 11
    4. Face un nou plan. Planul vechi nu a funcționat pentru tine, a făcut-o? E perfect în regulă. Navele trebuie să schimbe cursurile în mijlocul nopții, tot timpul pentru a evita obstacolele neprevăzute, și așa vei face. Găsiți o nouă modalitate de a ajunge la cariera de vis, pentru a afla acel om perfect, sau pentru a vă face visul de vis să vină la viață. Poate că ați avut un obstacol în sănătatea voastră și nu veți putea să mergeți câteva luni. Lucrați cu un terapeut fizic pentru a face un plan de succes.
  • Uitați-vă la viața dvs. într-un mod nou. Cum vă puteți urmări visele, faceți-vă fericiți, dar mutați lucrurile în jur?
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 12
    5. Caută sfaturi. Vorbește cu oamenii care știu ce fac. Dacă sunteți un profesor care se luptă cu slujba voastră, discutați cu principalul. Dacă încercați să o faceți ca artist, vedeți dacă există alți artiști în orașul dvs. care vor fi dispuși să ofere o înțelegere. Sunați la un prieten de familie care știe ceva despre a trebui să se mute într-o locație neplăcută pentru un loc de muncă. Vorbește cu mama ta despre cum a fost când a trecut prin divorțul ei. Deși fiecare situație este diferită, obținerea de sfaturi de la diferite persoane (cu condiția să le ai încredere în ei), vă va oferi mai multă direcție și vă va face să vedeți că și o mulțime de alți oameni se luptă și.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 13
    6. Fii deschis la noi oportunități. Deci, este posibil să nu deveniți director al programului de scriere la micul dvs. colegiu. Dar există o serie nouă de lectură care a fost deschisă și vor să fii responsabil. Dash din ocazia de a face ceva nou care vă poate oferi experiență, vă pot ajuta să lucrați cu o varietate de oameni și să vă oferiți mai multă încredere în atingerea obiectivelor dvs. Dacă vrei doar să faci ceva a, b, sau c, atunci vei transforma un ochi orb când oportunitatea Z, cea mai bună oportunitate de toate, struts chiar de tine.
  • O nouă persoană poate fi și o nouă oportunitate. Nu închideți și stați cu același cerc de prieteni - un nou prieten poate aduce un nou moment și energie în viața voastră.
  • Poate că ați căutat doar o muncă ca profesor de liceu și pur și simplu nu poate obține o pauză. De ce nu încercați ceva diferit, ci legat, cum ar fi Colegiul Comunității? Poate fi o mare oportunitate care vă va oferi experiența de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 14
    7. A fi inspirat. Autorul câștigător al Premiului Nobel, Alice Munro, nu a publicat o carte până când ea a fost 37, Steve Jobs a fost un dropout de colegiu, iar Matthew McConaughey curățați cărucioare de pui înainte de a deveni o stea. Uită-te la viața altor persoane care au abordat dezamăgiri majore înainte de a ieși celălalt capăt cu mai multe curaj și mai multă apreciere pentru ceea ce au. Dacă succesul a fost servit pe un platou de argint, atunci nu ar merita lupta, ar fi?
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de viitoarele rezultate
    1. Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 15
    1. Invata din propriile greseli. Deci ai avut o dezamăgire. Asta înseamnă că tot ceea ce a făcut-o a fost să vă întoarceți câțiva ani și să vă distrugeți starea de spirit? Desigur că nu. Există ceva pe care îl puteți învăța din orice situație, fie că este vorba de faptul că ar trebui să faceți mai mult cercetarea dvs., să nu aveți atât de încredere, sau să nu sari în ceva pe care îl simțiți puțin incert. Deși nu este distractiv să învățați lecția în mod greu, gândiți-vă la toate lucrurile pozitive pe care această cunoaștere le poate face pentru dvs. în viitor.
    • Dacă nu cădeți niciodată, nu veți învăța niciodată să vă întoarceți. Totul face parte din experiența de învățare.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 16
    2. Nu spuneți prietenilor dvs. despre ce "ar putea" întâmpla. Poate că aveți o bună oportunitate în lucrări. Te-ai dat seama de un tip timp de șase săptămâni, dar ai acest sentiment că e "alesul." Un agent a cerut să vadă manuscrisul nostru roman și aveți un sentiment că vă poate cere să semnați un contract. Șeful tău a menționat o nouă poziție interesantă și crezi că vei fi ales pentru slujbă. Ei bine, vă puteți împărtăși sentimentele cu un prieten apropiat sau cu două, dar dacă vă spuneți celor douăzeci de prieteni sau cunoștințe despre ce s-ar putea întâmpla, atunci vei fi mai supărat când nu se întâmplă și trebuie să dai tuturor știrilor rele.
  • În viitor, fiți cu prudență optimistă, dar privată și împărtășiți bucuria și succesul după ce se întâmplă.
  • În loc să se gândească la absolut, gândiți-vă la tot ce este o șansă. Este posibil să nu puteți împiedica în întregime eșecul, dar aveți o influență majoră asupra șanselor.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 17
    3. Pastreaza speranta vie. Stai speranță este cheia unei vieți fericite și împlinite, indiferent cât de dezamăgită poate fi. Rămâi optimist, păstrați lucrurile pozitive și întotdeauna aveți ceva de așteptat în viața voastră, indiferent cât de mică ar putea fi. Dacă sperăm că în legătură cu viitorul și tot bunul poate aduce, atunci veți fi mult mai probabil să reușiți. Persoanele pline de speranță fac conexiuni semnificative și vor merge pentru oportunități improbabile ca mai mult "realist" oamenii s-ar despărți de. Păstrați-vă capul în sus și se pot întâmpla numai lucruri bune.
  • Suspendarea cu oameni care sunt plini de speranță și optimistă este o modalitate excelentă de a vă menține propriul sentiment de speranță. Dacă toată lumea din jurul tău vă aduce în jos, atunci cum puteți avea speranță?
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 18
    4. Cunoaște-ți valoarea. Amintiți-vă că sunteți o persoană valoroasă care poate aduce mult la masă, fie că sunteți pentru că sunteți o mamă superbă, un animator talentat sau un ascultător incredibil care este neprețuit pentru prietenii tăi. Poate că ești, de asemenea, un mare scriitor, un observator dornic și un computer whiz. Amintiți-vă de toate calitățile voastre bune și continuați să dați lumii ceea ce aveți, deoarece lumea are nevoie de ea - chiar dacă ar putea să nu simtă așa după un set înapoi.
  • Faceți o listă cu cele cinci cele mai bune lucruri despre dvs. Cum puteți folosi aceste trăsături în avantajul dvs?
  • Dacă credeți că meritați nimic, atunci potențialii angajatori, alții semnificativi, prieteni etc., va gândi și așa.
  • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea Pasul 19
    5. Faceți timp pentru distracție. Ceea ce are distracție cu a face un nou plan, atingând obiectivele dvs. și evitarea unor dezamăgiri viitoare? Nimic și totul. Dacă sunteți atât de concentrat pe atingerea obiectivelor și să vă depășiți eșecurile, atunci nu veți putea niciodată să vă opriți, să respirați și să vă relaxați. Distracția este la fel de importantă ca și cum ați trimite CV-ul la douăzeci de companii, deoarece vă permite să vă împătățești, să vă întoarceți și să apreciați ceea ce aveți și să vă luați nivelurile de stres Câteva crestături.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă așteptați prea mult de la alții. Te-ar putea face dezamăgit de ei că nu ai făcut ceea ce ai vrut să facă și vei fi dezamăgit de tine că aștepți prea mult. Și veți vina mai mult decât vina pe ei pentru tristețea pe care ați făcut-o.
  • Uneori ești dezamăgit de ceva pe care chiar vrei / nevoie. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă gândiți la alte căi și să explorați cu adevărat ce urmează, în loc să vă concentrați prea mult timp pe tristețe.
  • Încercați în fiecare zi să vă reamintiți că așteaptă lucruri mai bune și nu ar trebui să renunțați.
  • Deschide până la oameni. Vorbind este o modalitate foarte eficientă de a descărca toate bagajele emoționale care vă pot stresa cu adevărat.
  • Urmați cu pașii religioși dacă doriți să vă descărcați de stresul, această experiență vă ia.
  • Dacă sunteți singuri, aruncați un tantrum de temperament.În acest fel, vă puteți elibera mânia și vă puteți simți mult mai bine.Nu uitați să nu faceți acest lucru atunci când alții sau ar putea să nu vrea să fie în jurul vostru.
  • Avertizări

    Dacă vă simțiți ca auto-rănirea, sinuciderea sau orice gânduri bazate pe vătămare, apelați la o linie de asistență.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar