Cum să te conduci ca taylor swift

Taylor Swift este admirat la nivel mondial de mulți oameni, inclusiv colegii, fanii și chiar familia ei. Iată cum să vă faceți ca ea în orice fel.

  1. Imagine intitulată Conduceți-vă ca Taylor Swift Pasul 1
1. Adoptați manierele lui Taylor. Ea are maniere excelente și ea este capabilă să accepte complimente într-un mod grațios și elegant. Chiar și atunci când se confruntă cu oameni, ea nu-i place, ea îi păstrează private și este grațioasă. Ea nu pune niciodată pe nimeni în jos și adoptă a "Nimic frumos de spus, nu spune nimic". Ea este un model excelent în această perspectivă.
  • Imagine intitulată Conduită ca Taylor Swift Pasul 2
    2. urmeaza-ti visele. Taylor și-a urmărit neîncetat visele. Ea nu-i este frică să-și asume riscuri cu cariera ei și ea a pus-o întotdeauna "neînfricat" și "vorbește acum" Motto-ul în acțiune. Ea canalizează toate sentimentele sale negative în muzica ei.
  • Imagine intitulată Conduceți-vă ca Taylor Swift Pasul 3
    3. Figurați-vă talentul. Talentul lui Taylor scrie, în special compoziția, dar este, de asemenea, un poet. Dacă talentul tău se află cu numere sau cuvinte. Figurați-l și utilizați-l în cele mai bune abilități.
  • Imagine intitulată Conduceți-vă ca Taylor Swift Pasul 4
    4. Fi deschis la prieteni. Taylor are un cerc mare de conexiuni. Ea nu arde niciodată poduri cu oameni decât dacă o rănește și păstrează un inel apropiat de prieteni în jurul ei, care își poate împărtăși gândurile și sentimentele. Ea este, de asemenea, aproape de familia ei și păstrează o persoană de celebritate bună.
  • Imagine intitulată Conduceți-vă ca Taylor Swift Pasul 5
    5. Descoperiți-vă hobby-ul. Hobby-ul lui Taylor este cumpărături antice și decorarea interioară. Ea se îngăduie în acest lucru ori de câte ori are o pauză. Indiferent dacă hobby-ul dvs. este cumpărături antice sau ceva diferit ca pictura. Răsfățați-vă și vă dezvoltați abilitățile cu el.
  • Imagine intitulată Conduceți-vă ca Taylor Swift Pasul 6
    6. Să fie creativ și să nu vă fie frică să riscați. Taylor se gândește în mod constant la noi modalități de a se contesta pentru a-și ajuta să crească și să se dezvolte ca persoană. Fa asta.
  • Imagine intitulată Conduită ca Taylor Swift Pasul 7
    7. Trăiți o zi la un moment dat. Cel mai bun sfat al lui Taylor este de a acționa vârsta dvs. Când avea 18 ani, a acționat 18 și când avea 21 de ani, a acționat 21.
  • Imagine intitulată Conduceți-vă ca Taylor Swift Pasul 8
    8. Dezvoltați-vă propriul stil unic. Taylor a trecut prin mai multe faze cu moda ei și chiar acum ea este în ea 60 de ani chic. Găsiți-vă propriul mod și fiți creativi cu el.
  • Imagine intitulată Conduită ca Taylor Swift Pasul 9
    9. Ultimul, dar probabil cel mai important. Fii bun cu alții, indiferent de ce. Tay are o atitudine optimistă foarte fericită față de viață, ceea ce probabil îi ajută succesul. Ea este bună cu toată lumea din jurul ei, ceea ce o ajută, dar și ea îi ajută.
  • sfaturi

    Nu deveniți Taylor Swift, adoptați propria dvs. personalitate, dar dacă ea este o persoană pe care o priviți apoi să citiți acest lucru și să vă dați seama ce aspecte ale personalității ei pe care le admirați și cum doriți să lucrați mai mult față de asta.
  • Muncește din greu
  • Nu lăsați criticile să vă fiseze prea mult, toți oamenii sunt"Este rau" la urma urmelor".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar