Cum să apreciezi vorbirea în limbi

Când cineva primește Duhul Sfânt și cu semnul lui "vorbind în limbi," Apoi au o limbă spirituală sau de rugăciune și există un motiv pentru el. Are un scop, o utilizare și este un instrument incredibil de util Biblia oferă multe informații despre numeroasele sale utilizări.

Pași

1. Realizați că "vorbind în limbi" a fost promis de Isus și a fost să însoțească credința: "Și aceste semne vor însoți pe cei care cred: în numele meu ...ei vor vorbi în limbi noi. Marcu 16:17
Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi pasul 1
  1. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 2
    1. Realizați că este Duhul Sfânt care dă cuvintele pe care le vorbești și nu voi: "Și toți erau plini de Duhul Sfânt și au început să vorbească cu alte limbi, așa cum le-a dat spiritul." Fapte 2: 4
  2. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi pasul 3
    2. Înțelegeți că atunci când vorbiți în limbi vorbim cu Dumnezeu: -- Chiar dacă, ocazional, poate fi înțeleasă de cineva ca limbă umană, așa cum a fost la Cincizecime. Scopul său principal este de a vorbi cu Dumnezeu.


    "Căci cel care vorbește într-o limbă necunoscută nu vorbește la oameni, ci lui Dumnezeu; căci nimeni nu îl înțelege pe el - deși în Duhul El vorbește pe mistere."
    (1 Corinteni 14: 2)

  3. Imaginea intitulată Apreciez vorbind în limbi Pasul 4
    3. Utilizați vorbirea în limbi pentru a vă edifica sau a vă construi spiritual. Acesta nu este un lucru egoist, ci mai degrabă scopul este că atunci când sunteți construit în spiritul vostru, atunci puteți construi sau încuraja pe alții.Cel ce vorbește într-o limbă necunoscută Ea își edifică el însuși - dar cel care profețește Editiște biserica. 1 Corinteni 14: 4
  4. Imaginea intitulată Apreciez vorbind în limbi Pasul 5
    4. Nu vă așteptați să înțelegeți ce spuneți. Aveți control asupra volumului și vitezei la care vorbiți, dar nu conținutul, de exemplu ca limbă de rugăciune: Căci dacă mă rog într-o limbă necunoscută, spiritul meu se roagă, dar înțelegerea mea este nerodită. 1 Corinteni14: 14
  5. 5. Când sunteți în privat, utilizați "vorbind în limbi" cat de mult poti. Pavel a apreciat beneficiul de a vorbi în limbi, de aceea a spus el, Îi mulțumesc Dumnezeului meu, vorbesc cu limbi mai mult decât voi toți:" 1 Corinteni 14:18
Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 6
  1. 1. Când este în public, este mult mai bine să vorbim în limba regiunii pentru a beneficia de cei despre care vorbești. Cu toate acestea, în Biserică, aș prefera să vorbesc cinci cuvinte cu înțelegerea mea, că prin vocea mea aș putea să-i învăț pe alții, de asemenea, zece mii de cuvinte într-o limbă necunoscută." 1 Corinteni 14:19
  2. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 8
    2. Înțelegeți că atunci când vă rugați în limbi, vă mulțumiți lui Dumnezeu: și că binecuvântați cu spiritul.Dar din nou, este în principal destinat utilizării private - deoarece nu îi ajută pe alții care nu înțeleg ce spui. (1 Corinteni 14: 16-17)
  3. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 9
    3. Asigurați-vă că atunci când vorbiți în limbi, nu spuneți nimic rău despre Dumnezeu sau despre Domnul nostru Isus Hristos: De aceea, vă dau să înțelegeți, că nici un om nu vorbea prin Duhul lui Dumnezeu Callets Isus a fost acuzat; și că nici un om nu poate spune că Isus este Domnul, ci de Duhul Sfânt. 1 Corinteni 12: 3
  4. "Căci atunci mă voi întoarce la oameni un limbaj pur, ca toți să sune la numele Domnului, ca să-l slujească cu un consimțământ." Zephaniah 3: 9
  5. Imaginea intitulată Apreciază vorbirea în limbi Pasul 10
    4. Înțelegeți că vorbind în limbi este definită ca Rugându-se în Duhul: Ar trebui să ne rugăm atât în ​​spiritul (limbi), cât și în înțelegerea (limba naturală). 1 Corinteni 14: 14-15
  6. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 11
    5. Rugați-vă în Duhul (limbi) pentru a vă construi în credința voastră. Jude 20
  7. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 12
    6. Înțelegeți că vorbind în limbi a fost profețiată de Isaia în Vechiul Testament ca semn către evrei. (Isaia 28:11, 1 Corinteni14: 21, Matei 11: 28-30)
  8. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi pasul 13
    7. Înțelegeți că rugăciunea în Duhul face parte din armura lui Dumnezeu; și ni se spune să punem întreaga armură a lui Dumnezeu Efeseni 6:10 și 18 "Rugați-vă în Duhul în orice moment și în fiecare ocazie. Rămâneți atenți și să fiți persistenți în rugăciunile dvs. pentru toți credincioșii de pretutindeni." (Efeseni 6:18)
  9. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 14
    8. Înțelegeți ce înseamnă atunci când spune Biblia "De aceea limbile sunt pentru un semn, nu pentru ei care cred, ci pentru ei care nu cred.": (1Corinteni14: 22) Aceasta nu este o contradicție cu privire la faptul că Isus a spus că credincioșii vor vorbi în limbi ca semn. Gândiți-vă la ce este un semn. Orașul dvs. natal poate avea un semn la intrare "Bine ați venit în orașul meu" și, de asemenea, semne de stradă locale pentru a vă ajuta să vă găsiți în jur - acest lucru este foarte util pentru un vizitator pentru prima dată, dar dacă locuiți acolo - atunci nu mai aveți nevoie de semn - pentru că știți că locuiți acolo și cunoașteți-vă calea în jurul. Cu toate acestea, semnele rămân, și nu ați vrea să le luați în jos. Acest lucru este similar cu vorbirea în limbi. Odată ce știți că aveți, nu mai este un semn - dar pentru cineva pe cale să intre, este un semn.
  10. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi pasul 15
    9. Amintiți-vă că atunci când utilizați vorbirea în limbi sau chiar vorbind despre el, ar trebui să vizați să le edificați pe alții: și că trebuie făcut în contextul iubirii. (1 Corinteni 14:26, 1 Corinteni 13: 1)
  11. Imaginea intitulată Apreciază vorbind în limbi Pasul 16
    10. Înțelegeți că există o procedură de vorbire în limbi într-o întâlnire a bisericii: Nu vorbiți cu toții în limbi simultan, ci doar până la 3 persoane pot folosi vorbirea în limbi în orice întâlnire și fiecare ar trebui să opereze manifestarea interpretării limbilor, acordată de Dumnezeu . Totul ar trebui să fie făcut decent și în ordine (de exemplu, cu curtoazie) și limbile nu ar trebui interzise de la întâlniri. (1 Corinteni 14: 23-27 și 39-40)

sfaturi

Vorbește clar când te rogi în limbi. Permiteți Domnului să vă folosească pe deplin. Lăsați-vă gura și limba, când Domnul dorește să se miște și nu mormăi.
  • Dacă nu ați vorbit încă în limbi și doriți să citiți despre cum să "Primiți Duhul Sfânt ca pe Biblie"pentru mai multe informatii.
  • Nu vă faceți griji dacă limba dvs. pare a fi doar stommering sau pare a fi repetitivă. (Isaiah 28:11) Cu cât folosiți mai mult și apreciați limba dvs. de rugăciune, cu atât mai fluent va deveni.
  • S-ar putea să vă rugați în limbi cu un vorbitor non-limbi (cu permisiunea lor), dacă le spuneți ce veți face, astfel încât acestea să nu fie surprinse sau speriate.
  • Luați în considerare într-adevăr dând vorbind în limbi o încercare bună. Mulți oameni au descoperit că, după ce se roagă în limbi pentru perioade lungi de timp (mai multe ore, uneori) că rugăciunile lor au fost răspunse - Dumnezeu le-a descoperit ceva - dorința lor de a merge ca creștin a crescut - sau dorința lor de a le spune altora Isus este crescut și multe alte beneficii.
  • Dacă nu ați folosit rugăciunea în limbi de mult timp și nu sunteți sigur dacă o aveți încă, atunci căutați pe Domnul să-l folosească din nou. Isus a spus că Duhul Sfânt va rămâne cu noi pentru totdeauna. (Ioan 14:16) Deci, dacă ați avea o dată, va fi în continuare acolo.
  • Rugându-se în limbi cu alții (familia, prietenii etc.) Cine sunt, de asemenea, capabili să se roage în limbi este o mare binecuvântare, dacă știi că nu va fi nici un vizitator.
  • Verificați acest link pentru a vedea Exemple de oameni care au experimentat "vorbind în limbi".
  • Avertizări

    Vorbind în limbi nu a fost niciodată menită ca predicarea Evangheliei. Chiar și la Cincizecime unde limitele au fost înțelese de cei care au ascultat, ei nu au fost înțeleși de vorbitori, iar Petru a trebuit să explice ce se întâmpla în limba comună.
  • Limbile au glorificat pe Dumnezeu - dar, cum a spus Pavel, explicația trebuie să vină în limba de înțelegere, astfel încât ceilalți să poată beneficia:
  • "Cu toate acestea, în biserică, am vorbit mai degrabă cinci cuvinte cu înțelegerea mea, că prin vocea mea aș putea învăța pe alții, de asemenea, de zece mii de cuvinte într-o limbă necunoscută." 1 Corinteni 14:19
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar