Cum să obțineți guma de pe piele

Obținerea gingului blocat la pielea dvs. poate fi o experiență destul de frustrantă. S-ar fi căzut din gură în timp ce dormi sau poate că ți-ai pus brațul pe o bucată de gumă de mestecat accidental. Probabil că nu ați vrut să o faceți în mod intenționat și poate fi dureros să-l trageți cu degetele. Din fericire există o serie de tehnici pe care le puteți angaja pentru a face procesul mult mai ușor și mai puțin dureros.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind Vaseline
  1. Imagine intitulată Obțineți guma de pe piele Pasul 1
1. Cumpărați vaselină regulată necondiționată. Puteți cumpăra vaseline la farmacia dvs. locală. Dacă este necesar, puteți alege o versiune de marcă diferită a Vaseline dacă doriți să economisiți puțini bani. Orice tip de substanță de tip petrolier sau de tip de vaselină are același jeleu care aderă la gingie și îi determină să-și piardă lipirea. Devine neted și greu și va cădea de pe piele mult mai ușor.
  • Puteți cumpăra cea mai mică dimensiune posibilă dacă nu o utilizați foarte des, pentru că nu veți avea nevoie foarte mult să obțineți guma de pe piele.
  • 2. Plasați Vaseline pe zona afectată. Frecați vaselină în jurul valorii de unde guma este atașată la piele și pe guma în sine. Probabil că aveți nevoie doar de o cantitate de vaselină de nichel. Simțiți-vă liber să utilizați mai mult dacă credeți că va ajuta, dar nu este nevoie să o exagerați.
  • Imagine intitulată Obțineți guma de pe piele Pasul 3
    3. Așteptați ca guma să se desprindă. Când puneți vaselină pe gumă, ea va fi în mod natural să se deschidă și va ieși. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să așteptați un minut sau cam asa ceva pentru ca acest proces să aibă efect complet.
  • Nu încercați să o scoateți imediat după ce ați pus vina pe - lăsați vaselina să se înmoaie în gumă și pe pielea dvs. mai întâi.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind unt de arahide
    1. Imagine intitulată Obțineți guma de pe piele Pasul 4
    1. Găsiți un prosop vechi și un unt de arahide cremoase. Unt de arahide cremy va funcționa mai bine decât untul de arahide de arahide, deoarece veți minimiza mizeria pe care ați putea cauza. De asemenea, trebuie să găsiți un unt de arahide cremoase care are un conținut ridicat de ulei. Căutați untul de arahide care are și un conținut foarte mare de grăsimi.
    • Uleiul din untul de arahide este ceea ce ajută la dizolvarea gingiei și scoateți-o de pe piele sau păr.
    • Puteți găsi unt de arahide la cele mai multe magazine de bacanie. Asigurați-vă că prosopul nu este unul pe care intenționați să îl utilizați din nou. Ar putea deveni destul de murdar.
    • Evitați utilizarea unui prosop alb. Se poate pata.
  • 2. Utilizați un cuțit pentru a șterge untul de arahide pe prosop. Nu este nevoie să acoperiți întregul prosop. O cutie de patru inci de patru inci de pe prosop va fi probabil suficientă pentru a îndepărta guma. Puneți o cantitate generoasă de unt de arahide pe această cutie de patru inch.
  • 3. Frecați untul de arahide în gumă până când guma începe să coboare.Curățați-l cu cealaltă parte a prosopului, iar guma ar trebui să vină imediat. Utilizați un pieptene pentru a elimina guma, dacă este necesar.
  • 4. A curăța. S-ar putea să fiți puțin murdar după ce ați folosit untul de arahide pentru a elimina guma. Spălați pielea cu o apă rece pentru a îndepărta orice unt de arahide în exces.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind ulei
    1. Se toarnă un mic ulei vegetal pe gingie. Găsiți un ulei obișnuit de gătit, cum ar fi uleiul de canola sau uleiul de măsline și se toarnă un dig de dimensiuni mici de dimensiuni mici din partea pielii cu guma blocată la ea. Ar putea fi mai ușor să se toarne puțin într-o lingură și apoi să vărsați lingura pe zona afectată a pielii pentru a evita o mizerie.
    • Guma este un material hidrofob, ceea ce înseamnă că nu se va dizolva în apă. Cu toate acestea, utilizarea altor materiale hidrofobe poate ajuta la reducerea sticlei și determină dizolvarea gingiilor. Uleiurile și grăsimile sunt hidrofobe, deci sunt opțiunea perfectă.
  • 2. Frecați uleiul de pe gumă cu mâna.Uleiul va elibera guma și va ieși în mod natural fără durere. Asigurați-vă că dați uleiul câteva minute pentru a înmuia în gumă și pielea. Pe măsură ce frecați guma, va începe să se dizolvă.Fiți răbdători și nu va trebui să distrugeți guma cu mâinile goale.
  • Motivul pentru care untul de arahide este atât de eficient la eliminarea gingiei este că are ulei de arahide în ea. Alte uleiuri, cum ar fi canola sau ulei vegetal, sunt la fel de eficiente.
  • 3. Rulați o perie sau pieptene peste gingie. Odată ce ați început să dizolvați guma folosind uleiul, puteți elimina restul prin rularea unei periei sau a pieptenei de-a lungul pielii. Acest lucru funcționează foarte bine dacă guma este blocată în zone în care aveți o mulțime de păr. Dacă simțiți durere, opriți și aplicați mai mult ulei în zonă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Toate metodele funcționează, dar multe recomandă arahide mai bine pentru cea mai bună eliminare. Cu toate acestea, vaselina poate fi mai convenabilă.
  • De asemenea, puteți utiliza cuburi de apă sau gheață pentru a vă ajuta să eliminați guma.
  • Dacă utilizați apă, utilizați apă rece.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar