Cum de a alege toppings pentru crumpete

Crumpeturi, populare în Regatul Unit, sunt aerisite, trădate spongioase, similare cu brioșele engleze. Indiferent dacă preferați toppingurile savuroase sau dulci, cheia este de a alege spread-uri mai ușoare și alimente care nu vor cântări sau nu vor distruge textura pufoasă a crumpetului. Serviți vasul finit cald cu un spot de ceai pentru o mușcătură autentică britanică. Pinkies Up!

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea toppingurilor savuroase
  1. Imagine intitulată Alegeți Toppings pentru Crumpete Pasul 1
1. Răspândiți untul pe o crumpă pentru o gustare simplă. Du-te cu unt simplu dacă vrei să mănânci crumpetul cel mai popular mod. Alegeți untul sărat sau nesaltat și aplicați-l în partea de sus a unei crori calde, astfel încât se topește în aluat.
  • Se presara sarea de mare pe partea superioară a untului dacă doriți să adăugați textura și criza.

Bacsis: Pentru o răsucire gustoasă, Utilizați un unt aromat, cum ar fi untul de usturoi sau untul de plante medicinale.

  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 2
    2. Se așează felii de brânză pe crumpeturi pentru un tratament nutritiv. Optați să vă mâncați cu brânză, care este ambalată cu calciu și proteină, dacă doriți o gustare mai sănătoasă. Alegeți orice brânză pe care doriți, cum ar fi Cheddar, elvețiană sau Gouda.
  • Dacă doriți ca brânza să se topească, puneți-o pe vârful crumpeților, apoi plasați totul într-un cuptor de toaster sau cuptor cu microunde timp de câteva secunde.
  • De asemenea, puteți utiliza o brânză moale, cum ar fi brânza de capră, care se răspândește ușor pe crocpetă.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru Crumpete Pasul 3
    3. Crupele de top cu extract de drojdie Dacă doriți o aromă unică, sărată. Dacă vă place gustul extractului de drojdie, care este o pastă foarte sărată, maro, care este un produs secundar de bere de bere, mănâncă-o pe cârligeți. Răspândiți-l într-un strat subțire, deoarece este foarte concentrat și are o aromă intensă, deci un pic merge mult.
  • Dacă nu ați avut niciodată extract de drojdie, gândiți-vă la gustul său ca fiind similar cu sosul de soia.
  • Două mărci populare de extract de drojdie sunt Marmite și Vegemite.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 4
    4. Adăuga oua ochiuri Dacă mâncați crumpete pentru micul dejun. Pentru un mic dejun tradițional englezesc, gătiți un ou poached pentru a plasa pe partea de sus a fiecărei crori. Lăsați gălbenușul fulny, astfel încât atunci când tăiați sau muscați în ea, crumpetul va absorbi oul.
  • Dacă doriți mai multă proteină sau aromă, presați biții de slănină pe partea de sus sau serviți crumpetele cu fasole coaptă.
  • De asemenea, puteți utiliza toppinguri suplimentare cu ouăle, cum ar fi ierburile proaspete, brânză mărunțită sau sosul Hollandeze.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 5
    5. Transformați-vă crumpetele în pizza pentru o masă de umplere. Dacă doriți să mâncați crumpete ca prânz sau cină, adăugați substanțe prin construirea propriului dvs. pizzas mini. Foloseste crumpetul ca baza, apoi smearii de tomate sau sos alb pe partea de sus si stropi cu brânza preferata. Așezați pizza în cuptorul cu microunde sau la cuptor până când brânza se topește.
  • Dacă utilizați cuptorul, începeți cu 10 minute la 350 ° F (177 ° C). Dacă utilizați cuptorul cu microunde, încercați 30 de secunde la 1 minut.
  • Utilizați orice toppinguri sau sosuri pe care le doriți pe o pizza tradițională. De exemplu, puteți adăuga peperoni, ceapa tocată sau ardei verzi, șuncă sau oregano.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectarea toppingurilor dulci
    1. Imagine intitulată Alegeți toppings pentru Crumpete Pasul 6
    1. Răspândiți blocajul pe crumpete pentru un topping rapid și ușor. Alegeți aroma preferată, cum ar fi căpșuni, BlackBerry sau Raspberry. De asemenea, puteți alege între jeleu, care este mai neted, și conserve, care tind să aibă bucăți mai mari de fructe.
    • Unt browpet înainte de a răspândi blocajul de pe partea de sus dacă doriți să adăugați mai multă aromă.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 7
    2. Serviți crumpete cu cremă coagulată pentru un fel de mâncare tradițională engleză. Deși mâncat adesea cu scones, puteți avea și cremă coagulată, care este o consistență similară pentru brânza de cremă, cu crumpete. Smear unii pe partea de sus chiar înainte de a mânca să se bucure de contrastul cremei reci cu aluatul cald.
  • Puteți cumpăra cremă coagulată dintr-un magazin alimentar sau faceți-o singură prin înclinarea cremei printr-un filtru de cafea în frigider.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 8
    3. Se înmoaie pe siropul de aur sau miere dacă vă place clătite sau prăjituri franceze. Să recreeze aroma alimentelor preferate de micul dejun prin topirea crumpeților cu sirop de aur, care este fabricat din trestie de zahăr sau miere. Se toarnă la fel de mult sau cât de puțin doriți.
  • Dacă nu aveți sirop de aur, puteți utiliza și Sirop Maple. Nu are exact aceeași aromă, dar este similară și are aceeași textură.
  • Bacsis: Poate doriți mâncați cârpele cu o furculiță și cuțit Dacă utilizați o mulțime de sirop sau miere, deoarece cârnii vor deveni murdari și soggy!

  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru Crumpete Pasul 9
    4. Adăugați iaurt și fructe de padure pentru un tratament dulce sănătos. Scoateți un dollop de iaurt în aroma alegerii dvs., cum ar fi vanilie, câmpie sau ciocolată pe crumpet. Apoi, superior-l cu boabe și fructe asortate, cum ar fi afine, căpșuni sau banane feliate.
  • Pentru proteina adăugată, alegeți iaurtul grecesc, care poate avea până la două ori mai multă proteină ca iaurt regulat.
  • Dacă doriți să tăiați zahărul, optați pentru un iaurt simplu, nerespectat.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru Crumpete Pasul 10
    5. Crumșești de vârf cu unt de nuci dacă doriți o gustare ambalată cu proteine. Răspândiți untul de arahide sau untul de migdale într-un strat gros pe crumpete pentru a adăuga unele proteine ​​și grăsimi, ambele care vă vor ține mai mult timp și vă vor da energie. Puteți folosi butoane crocante sau cremoase.
  • Luați în considerare și alte bastoane de nuci, cum ar fi untul de cauciuc sau untul de floarea-soarelui.
  • Dacă doriți să adăugați mai multă dulceață, plimbă miere peste untul de nuci sau superior cu fructe feliate.
  • Metoda 3 din 3:
    Servirea de crumpeturi
    1. Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 11
    1. Încălziți cârligul într-un toaster sau un cuptor de prăjit. Serviți întotdeauna crumpete calde, mai ales dacă utilizați o răspândire ca untul pe care doriți să-l topiți. Puneți-le într-un prăjitor de pâine sau Tulbură de toaster mai degrabă decât un cuptor cu microunde pentru a le oferi o mică criză și marginile rumenite.
    • Doar lăsați prăjirea prăjită până când sunt un maro de aur deschis. Nu le lăsați nesupravegheați sau ar putea arde de când se toastă foarte repede.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 12
    2. Nu tăiați crumpetele înainte de a adăuga toppings. Lăsați cârligul întregi și puneți răspândirea sau topping-urile la alegerea dvs. direct pe ele. Spre deosebire de brioșele engleze, crumpetele nu sunt tăiate în mod tradițional în jumătate orizontal, deoarece sunt atât de delicate.
  • Dacă doriți să puneți toppings între o crocpetă, cum ar fi dacă doriți să faceți un sandwich de mic dejun cu ouă și brânză, utilizați 2 crumpe, mai degrabă decât împărțiți unul.
  • Imagine intitulată Alegeți toppings pentru crumpete Pasul 13
    3. Serviți crumpete cu o ceașcă de ceai dacă doriți experiența completă în limba engleză. În timp ce puteți bea orice băutură cu crumpete, alegeți o ceașcă de ceai de mic dejun negru sau engleză pentru a vă bucura de tratamentele dvs. în cel mai tradițional mod. O singură ceașcă Dacă este doar pentru dvs. sau faceți o oală întreagă dacă hrăniți un grup.
  • Puteți prepara ceai folosind pungi de ceai cumpărate de magazin sau frunze de ceai. Alegeți orice tip pe care doriți, cum ar fi Earl gri sau ceai verde.
  • Bacsis: Uită-te pe sacul de ceai la Găsiți timpul de abur Pentru tipul și cantitatea dvs. specifică. În mod tipic, 1 cană poate dura oriunde de la 3 la 9 minute.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar