Cum să mănânci ulei de cocos

Cercetarea medicală a arătat că uleiul de nucă de cocos este o alegere mai bună decât orice altă grăsime saturată. Aceasta poate oferi o gamă largă de beneficii pentru sănătate, de la îmbunătățirea zahărului din sânge și a ratelor de insulină pentru a ajuta la controlul greutății. Sa constatat, de asemenea, să consolideze absorbția minerală care poate promova dinți și oase sănătoase. Uleiul de cocos sa constatat că are proprietăți antibacteriene, anti-fungice și antivirale. Puteți folosi ulei de cocos în multe feluri, dar mâncarea este o modalitate simplă și directă de a profita de calitățile sale benefice.

Pași

Metoda 1 din 4:
Gătit și coacere cu ulei de nucă de cocos
  1. Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 1
1. Sauté Legume în ulei de nucă de cocos. Uleiul de cocos are un punct de fum înalt, deci este sigur să gătești cu temperaturi ridicate. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru Sautéeing legumele preferate sau făcând agitarea prăjită. Lăsați câteva linguri (indiferent de reteta dvs.) de Uleiul de nucă de cocos topit într-o tigaie și acoperiți-o bine, apoi adăugați ingredientele și sezonul dorit după cum doriți.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 2
    2. Utilizați-l pentru a pan-prăjit carne, pește sau ouă. Puteți utiliza ulei de cocos ca și ce altcineva să acopere o tigaie și să gătească aceste alimente. Puneți câteva linguri (sau indiferent de ce retetă) de ulei de nucă de cocos într-o tigaie. Odată ce se topește și se încălzește, sunteți gata să vă panouri.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos 3
    3. Friptura legume folosind ulei de nucă de cocos. Puteți acoperi legumele în ulei de nucă de cocos topit și condimente și friptură pe măsură ce în mod normal ar fi. Un început bun este de a face broccoli prăjiți de nucă de cocos.
  • Line o foaie de copt cu folie. Foaie de uscare cu 1 lingură de ulei de nucă de cocos topit.
  • Adăugați un cap de broccoli, dar în Florets, sau 12-16 florete de broccoli înghețate.
  • Dau o lingură de ulei de măsline peste broccoli. Se toarnă sucul unui lime peste broccoli. Sezon la gust, de exemplu cu sare de cajun, sare și piper. Aruncați ușor.
  • Friptura la 375 de grade timp de 35 de minute.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 4
    4. Utilizați ulei de cocos la popcorn pop. Uleiul de cocos face o alegere excelentă pentru a face popcorn. Adăugați ulei de cocos și popcorn împreună la o tigaie de fund. Utilizați suficientă ulei de nucă de cocos pentru a acoperi fundul tijei și pentru a folosi suficiente kerneluri pentru a face un singur strat. Se amestecă sau se agită pentru a vă asigura că miezurile sunt acoperite bine cu uleiul de nucă de cocos. Așezați tigaia pe căldură medie și acoperiți-o. Ascultați ca kernel-urile să înceapă să apară. De îndată ce popografia încetinește la intervale de câteva secunde, îndepărtați din căldură.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând tratamente cu ulei de nucă de cocos
    1. Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 5
    1. Faceți coaja de nucă de cocos din ciocolată. Acesta este un tratament delicios care încorporează ulei de nucă de cocos.
    • Spargeți 2 uncii de ciocolată neagră în bucăți și topiți-o în partea de sus a unui cazan dublu.
    • Luați ciocolata topită de căldură și adăugați 1 cană de ulei de nucă de cocos, amestecând până se topește.
    • Adăugați o mână fiecare dintre fulgi de nucă de cocos și migdalele topite.Se amestecă bine.
    • Line o tavă de 8 x 8 cu hârtie de pergament și se toarnă amestecul de ciocolată-nucă de cocos în tigaie. Spălați partea superioară cu sare de mare.
    • Înghețați timp de cel puțin 15 minute, apoi tăiați în 12 pătrate. Înfășurați și depozitați în congelator.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 6
    2. Faceți bare de energie de nucă de cocos de ciocolată.
  • Topi 1/2 ceasca de cacao într-o tigaie peste căldură redusă.
  • Adăugați 1/2 ceasuri de cocos și topitura.
  • Adăugați 1/2 cană de miere și amestecați bine.
  • Se amestecă în 1/2 cană de pudră de cacao, 1/2 cană de semințe de chia, și 1 1/5 cești de nucă de cocos mărunțită. Adăugați vanilie și îndulcitor la gust, dacă doriți.
  • Line un vas de copt de 9 x 13 inch cu hârtie pergament. Se toarnă amestecul în tigaie pregătită. Refrigerați timp de cel puțin o oră sau până la greu. Tăiați în pătrate și serviți.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 7
    3. Face ulei de cocos cacao. În primul rând, încălziți o cană, astfel încât să se topească uleiul de nucă de cocos. Se toarnă apă fierbinte în cană și lăsați să stea timp de 20 de secunde, apoi turnați apa. Adăugați 1 lingură de ulei de nucă de cocos la cană și așteptați până se topește. Se amestecă 1 lingură de pulbere de cacao, un vârf de sare de mare și zahăr la gust. Turnați apa clocotită în amestec și amestecați. Adăugați crema sau lapte la gust.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de ulei de nucă de cocos la alimente și băuturi
    1. Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 8
    1. Utilizați ulei de cocos ca ingredient în smântână. Adăugați 1-2 linguri de ulei de nucă de cocos la un smoothie împreună cu celelalte ingrediente. De exemplu, turnați o ceașcă de orice fel de lapte și 1 ceașcă de gheață într-un blender. Adăugați 1 lingură de ulei de nucă de cocos și 1 banană coaptă. Amestecați și serviți.
    • Uleiul de cocos poate fi solid la temperatura camerei și amestecarea acestuia într-o smoală ar putea lăsa bucăți mici de ea. Dacă nu vă place acest lucru, puteți topi petrolul de nucă de cocos la o temperatură scăzută mai întâi, apoi adăugați lent la restul ingredientelor de smoothie pe măsură ce le amestecați.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 9
    2. Utilizați ulei de nucă de cocos ca adăugare în cafea, ceai sau ciocolată caldă. Pur și simplu adăugați o cantitate mică de nucă de cocos (o lingură sau așa, în funcție de preferința dvs.) la băutură și se amestecă până se topește.
  • Pentru a obține cea mai bună textură și gust, unii preferă să adauge, de asemenea, un pic de unt de înaltă calitate și / sau îndulcitor la cafea sau la altă băutură.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 10
    3. Se amestecă o lingură de ulei de nucă de cocos într-o varietate de alimente pregătite. Puteți adăuga un pic de ulei de nucă de cocos la mai multe alimente gătite sau pregătite ca o modalitate de a obține mai mult din ea în dieta dvs. Puteți încerca amestecarea unei linguri în supă, iaurt, ovăz sau paste. De asemenea, puteți să-l amestecați în unt de arahide sau o altă răspândire.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 11
    4. Utilizați ulei de cocos într-o marinadă. Topiți câteva linguri de ulei de cocos și adăugați-o la orice marinadă. Utilizați-l ca de obicei pentru carne, pește etc.
  • Metoda 4 din 4:
    Substituirea uleiului de nucă de cocos pentru alte ingrediente
    1. Imagine intitulată mănâncă ulei de cocos Pasul 12
    1. Uleiul de nucă de cocos înlocuitor pentru alte uleiuri. În general, puteți folosi ulei de nucă de cocos în locul altor uleiuri (legume, canola etc.) pentru coacere și gătit.
    • Utilizați porțiuni echivalente de ulei de nucă de cocos topit pentru majoritatea uleiurilor. De exemplu, dacă o rețetă necesită o jumătate de ceașcă de ulei vegetal, utilizați ½ ceasca de ulei de nucă de cocos topit.
    • Pentru a înlocui scurtarea cu ulei de nucă de cocos, amestecați uleiul de nucă de cocos și untul în proporții egale. Utilizați ¾ suma solicitată de o rețetă. De exemplu, dacă o rețetă vă cere să utilizați 2 cești de scurtare, utilizați ¾ ulei de nucă de cocos și unt de cuplu pentru a face un amestec total de 1 ½ cești.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 13
    2. Utilizați ulei de cocos în loc de unt pe pâine prăjită, brioșe etc. Permiteți uleiului de nucă de cocos să vină la temperatura camerei sau să o topucă sau se amestecă într-o consistență asemănătoare pastei, apoi să o folosească așa cum ați fi unt. De asemenea, puteți înlocui uleiul de nucă de cocos pentru unt atunci când faceți o înghețare pe bază de unt pentru produsele de coacere.
  • Imagine intitulată mănâncă ulei de nucă de cocos Pasul 14
    3. Uleiul de nucă de cocos înlocuit pentru ouă. Ouăle sunt adesea folosite ca agent de legare, dar uleiul de cocos poate funcționa la fel de bine. Acest lucru vă poate ajuta dacă încercați să gătiți Vegan și este un alt mod de a încorpora ulei de cocos în dieta dvs. Pur și simplu utilizați 1 lingură de ulei de nucă de cocos în locul unui ou, ajustarea după cum este necesar dacă doriți o consistență specială.
  • sfaturi

    Uleiul de cocos poate fi solid la temperatura camerei sau mai jos. Pentru a ajunge la o consistență viabilă, puteți să o topiți sau să o amestecați și să o ștergeți până când este o pastă netedă.
  • Scipe ulei de cocos solidificat din borcan în bucăți mici sau fulgi, apoi lucrați într-o pastă. Acest lucru vă va ajuta să măsurați uleiul și să o faceți în alimente.
  • Utilizați un ulei de nucă de cocos nerafinat de înaltă calitate, pentru cele mai mari beneficii. Există mai multe grade de ulei de nucă de cocos.Uleiul de nucă de cocos virgin este obținut prin mijloace naturale fără aplicarea căldurii. Uleiul de nucă de cocos rafinat este albită și deodorizată și poate conține aditivi nesănătoși.
  • Nu topiți niciodată uleiul de nucă de cocos într-un cuptor cu microunde. Se încălzește pe un stovetop sau pe un ulei de nucă de cocos în cupă sau castron, apoi așezați recipientul în apă caldă pentru a se topi.
  • Nu mâncați mai mult decât o linguriță la un moment dat când începeți. Prea adesea cauzează diaree moderată-sever ca parte a procesului de detoxifiere. Încearcă încet până la mai mult și ascultă corpul tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar