Cum se aplică ulei de avocado

Avocadoii sunt plini de vitamine A, D și E și au și proprietăți antiinflamatorii. Adăugați la aceasta o bună doză de proteine ​​și grăsimi sănătoase și nu este o surpriză ulei de avocado a devenit un ingredient super popular în produsele de frumusețe! Utilizați-l pentru a face mască de păr sau de față - ați putea chiar să frecați unele în cicatrici vechi pentru a le ajuta să se estompeze sau să o folosească pentru a ajuta la tratarea breakouts. Doar asigurați-vă că ați testat un pic de ulei pe piele mai întâi pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la el.

Ingrediente

Hidratanta masca de par

  • 1 coapte avocado
  • 2 lingurițe (9.9 ml) ulei de nucă de cocos
  • 2 lingurițe (9.9 ml) ulei de avocado

Masca de fete de hidratare

  • 1 coapte avocado
  • 1 lingurita (4.9 ml) ulei de avocado

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unei mascuri de păr hidratante
  1. Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 1
1. Topit ulei de cocos Dacă este într-o formă solidă. Uleiul de nucă de cocos are un punct de topire foarte scăzut de 76 ° F (24 ° C), ceea ce îl face ușor să se topească până la o formă lichidă. Puneți 2 lingurițe (9.9 ml) ulei de nucă de cocos într-un castron mic, cu microunde. Cu microunde pentru 10 secunde.
  • Uleiul de cocos este un ingredient hrănit care va adăuga o strălucire naturală la părul tău.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 2
    2. Sparge o coaptă avocado într-un castron mic. Tăiați avocado-ul în jumătate vertical și scoateți groapa. Scoateți carnea avocadoului și puneți-o într-un castron mic de amestecare. Utilizați o furculiță sau o lingură pentru a distruge avocado până când este o consistență netedă.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a folosi un avocado care este pe punctul de a deveni rău! În loc să-l aruncați, adăugați-l într-o mască de păr sau față.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 3
    3. Combinați toate ingredientele într-un castron mic și le amestecați împreună. Adăugați cele 2 lingurițe (9.9 ml) ulei de nucă de cocos și 2 lingurițe (9.9 ml) ulei de avocado la castron cu avocado zdrobită. Utilizați o furculiță sau o mușcătură pentru a amesteca totul împreună.
  • De asemenea, ați putea amesteca ingredientele într-un procesor de alimente pentru a face o mască foarte netedă.
  • Bacsis: Pentru o adăugare aromatică la masca de păr, adăugați 4 până la 5 picături de ulei esențial preferat. Lavanda este liniștitoare, Rosemary promovează creșterea părului, iar lemnul Cedar ajută la mătreață.

  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 4
    4. Aplicați masca la părul care este uscat sau umed. Dacă părul se încurcă ușor, obțineți-l ușor umed înainte de a aplica masca. Scoateți o cantitate mică de masca din castron cu degetele și începeți să o puneți pe părul dvs. la rădăcini. Lucrați în jos pe arborii de mijloc până la capete.
  • Dacă aveți un timp greu răspândiți masca peste părul dvs., încercați să utilizați un pieptel cu o lățime largă pentru ao ajuta să o dispersați mai uniform.
  • Puneți un prosop peste umeri pentru a vă proteja hainele de la mască.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 5
    5. Acoperiți părul și lăsați masca să lucreze pentru 20 până la 30 de minute. Utilizați un prosop sau un capac de duș pentru a vă acoperi părul și păstrați-l de haine și mobilier. Dacă vă ajută, utilizați un clip de păr pentru a vă aduna părul deasupra capului dvs. mai întâi, astfel încât acesta să rămână mai bun. Setați un cronometru, să vă întoarceți și să vă relaxați în timp ce masca are lucrarea sa hidratantă.
  • Ia timpul pentru a face o altă distracție îngrijire auto sarcini, cum ar fi a face a mască, Pictura cuie, sau bucurați-vă de o ceașcă de ceai verde.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 6
    6. Clătiți masca cu apă caldă și șampon părul ca de obicei. După ce au trecut 20 până la 30 de minute, mergeți mai departe și spălați-vă părul ca și cum ați fi în mod normal. Petreceți puțin timp suplimentar masing rădăcinile dvs. pentru a vă asigura că ați clătit toate avocado și ulei.
  • Puteți săriți cu ajutorul balsamului, deoarece masca Avocado va fi deja condiționată de păr.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea unei mască de fețe hidratantă
    1. Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 7
    1. Mash 1 coapte avocado într-un castron mic. Tăiat deschideți un avocado vertical și scoateți groapa. Scoateți carnea într-un castron mic de amestecare și folosiți o furculiță sau o lingură pentru a le distruge, așa că devine o coerență.
    • Pielea unui avocado este cu adevărat subțire, deci aveți grijă când vă tăiați în ea că nu vă tăiați accidental mâna.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 8
    2. Adăugați 1 linguriță (4.9 ml) ulei de avocado la castron cu avocado piure. Măsurați uleiul de avocado și amestecați împreună amestecul până când cele două ingrediente sunt complet combinate. Dacă este necesar, utilizați o spatulă pentru a răsturna pe laturile castronului în timp ce amestecați.
  • De asemenea, ați putea adăuga 1 linguriță (4.9 ml) de miere sau câteva picături de uleiuri esențiale la mască de față.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 9
    3. Aplicați masca față de întreaga față. Începe cu A Față curată, Deci, dacă purtați machiaj sau tocmai ați revenit din sala de gimnastică, dați-vă fața o spălare rapidă și se usucă. Apoi, scoateți masca cu degetele și răspândiți-o peste tot. Asigurați-vă că obțineți fruntea, nasul, bărbia, obrajii și în jurul părților ochilor tăi.
  • Dacă doriți, ați putea chiar să puneți masca pe gâtul dvs. superior.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 10
    4. Lăsați masca să absoarbă în piele timp de 10 până la 15 minute. Setați un cronometru și relaxați-vă în timp ce masca dvs. face munca sa. Vizionați un emisiune TV, faceți o baie sau ascultați o parte din muzica preferată.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 11
    5. Clătiți masca cu apă caldă. După ce au trecut 10 până la 15 minute, ștergeți masca cu o cârpă caldă și umedă. Asigurați-vă că ați mai rămas rămășițe la părul dvs. sau în jurul urechilor.

    Bacsis: De asemenea, puteți utiliza ulei de avocado ca un hidratant de noapte. Puneți /4 lingurita (1.2 ml) pe vârful degetului și masați-l în piele după ce v-ați spălat fața înainte de culcare. Clătiți-o dimineața când vă treziți.

  • Metoda 3 din 3:
    Folosind ulei de avocado pentru alte nevoi de frumusețe
    1. Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 12
    1. Masați ulei de avocado în paturile dvs. de unghii și cuticulele pentru a le menține moale. Se toarnă /2 Teaspoon (2.5 ml) ulei de avocado într-un castron mic. Îndepărtați vârful degetului arătător în ulei și masați-l în paturile de unghii de pe mâna opusă. Repetați pe de altă parte. Face acest lucru o dată pe săptămână.
    • Uleiul de avocado va absorbi rapid în piele, ajutând la unghiile mai puternice și mai strălucitoare.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 13
    2. Freca ulei de avocado peste cicatrici vechi pentru a-și înmuia aspectul. Utilizați vârful degetului sau puneți un pic de ulei pe o minge de bumbac. Frecați uleiul în piele cicară o dată pe zi pentru a-și reduce vizibilitatea.
  • Acest lucru poate lucra chiar cu vechiul Acnee cicatrici Pe fața ta!
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 14
    3. Aplicați ulei de avocado la Sunburnt piele pentru a ajuta la rehidratare și vindecare. Uleiul de avocado are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce înseamnă că poate ajuta la calmarea pielii care a fost iritată de prea multă expunere la soare. Pur și simplu masați o cantitate mică de ulei pe zona infectată o dată sau de două ori pe zi până când arsurile solare au vindecat.
  • De asemenea, poate ajuta la prevenirea excesivă și peeling, deoarece face o treabă atât de mare la rehidratarea și hidratarea pielii.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 15
    4. Utilizați un dab de ulei de avocado pe breakouts pentru a vă ajuta să vă curățați pielea. Puneți un mic dab de ulei de avocado peste breakouts acnee înainte de a vă culca. Dimineața, spălați-vă fața ca în mod normal. Uleiul de avocado vă va hidrata pielea fără a face ulei, iar proprietățile sale antiinflamatorii pot ajuta la calmul pielii iritate și roșii.
  • Uleiul de avocado va face ca fața dvs. să se simtă foarte moale, deci este un bonus suplimentar.
  • Imagine intitulată Aplicați uleiul de avocado Pasul 16
    5. Faceți un hidratant parfumat pentru a vă bucura de utilizarea toată ziua. Într-un recipient mic de plastic sau din sticlă cu capac, se combină 2 linguri (30 ml) de ulei de avocado, 2 linguri (30 ml) de un alt ulei purtător și 2 până la 3 picături de ulei esențial. Amestecați-le împreună și utilizați acest hidratant ori de câte ori pielea începe să se simtă puțin uscată.
  • Ulei de cocos, ulei de migdale, ulei de jojoba și ulei de măsline sunt câteva uleiuri populare de purtători naturali. Un ulei purtător este utilizat pentru a dilua uleiuri esențiale în timp ce este, de asemenea, bun pentru pielea ta.
  • Lavandă și tămâie sunt uleiuri care ajută la hidratarea pielii uscate, dar puteți adăuga orice fel încât vă place.
  • Avertizare: Aveți grijă să vă diluați întotdeauna uleiurile esențiale și să le utilizați conform instrucțiunilor. Ele sunt foarte concentrate și pot provoca o reacție dacă nu sunt diluate înainte de a fi utilizate pe piele.

    sfaturi

    Puteți cumpăra o mulțime de produse de frumusețe care au deja ulei de avocado în ele! Poate fi distractiv să vă faceți propria dvs., dar dacă sunteți apăsat pentru timp, aceste produse pre-făcute sunt minunate.

    Avertizări

    Opriți folosind ulei de avocado imediat dacă pielea dvs. dezvoltă o erupție cutanată - acest lucru ar putea fi un semn al unei alergii.
  • Când utilizați uleiuri esențiale, le diluați întotdeauna și le folosiți conform instrucțiunilor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Efectuarea unei mascuri de păr hidratante

    • Microunde-Safe Bowl
    • Bowl de amestecare mic
    • Linguri de măsurare
    • Cuţit
    • Lingură sau furculiță
    • Prosop (e)
    • Capac de duș (opțional)
    • Şampon

    Aplicarea unei mască de fețe hidratantă

    • Cuţit
    • Bowl de amestecare mic
    • Linguri de măsurare
    • Furculiță sau lingură
    • Chiuvetă

    Folosind ulei de avocado pentru alte nevoi de frumusețe

    • Ulei de avocado
    • Castron mic
    • Bile de bumbac
    • Uleiuri esentiale
    • Ulei de transport
    • Recipient mic cu capac
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar