Cum să faci o mască de păr pentru capetele divizate

Capetele divizate sunt greu de reparat, iar decuparea lor este de obicei cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, o masca de par poate hrăni parul în general. Acest lucru poate reduce apariția capetelor divizate și vă poate lăsa părul mai sănătos, ceea ce poate împiedica capetele împărțite în viitor. Puteți utiliza o mască de păr comercială proiectată pentru tipul de păr. De asemenea, puteți folosi alimente și băuturi pentru a vă hrăni părul. Uleiurile, cum ar fi uleiul de măsline, pot ajuta, de asemenea, la protejarea capetelor părului de a fi deteriorate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mergând la o mască comercială
  1. Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru SPLIT capete Pasul 1
1. Utilizați o mască de hidratare pentru părul frizzy. Dacă părul tău este ondulat sau curat, este probabil predispus la uscare și frizz. Aceste tipuri de fire de păr răspund cel mai bine la măștile hidratante. Du-te pentru o mască care are ca scop hidratarea părului uscat dacă părul este frizzy.
  • Șamponați părul cu un șampon clarificator înainte de a utiliza o mască de hidratare. Acest lucru vă va ajuta să eliminați uleiurile în exces și să vă pregătiți părul pentru masca.
  • Imagine intitulată Faceți o mască de păr pentru capetele Split Pasul 2
    2. Cumpărați o mască de proteine ​​pentru părul subțire, plat. Părul subțire sau plat poate beneficia de proteine ​​adăugate. Dacă părul tău se află pe partea mai subțire, căutați o mască care are o mulțime de proteine. Mască pe bază de proteine ​​pot ajuta la umplerea părului subțire, plat.
  • Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru SPLIT capete Pasul 3
    3. Discutați cu un stilist dacă aveți părul uleios. Dacă aveți păr uleios, discutați cu un stilist în loc să aplicați singur o mască de păr. Părul uleios poate fi făcut mai rău de o mască de păr. Un stilist poate dezvolta o soluție specifică pentru părul dvs. în acest caz.
  • Imagine intitulată Faceți o mască de păr pentru capetele Split Pasul 4
    4. Căutați ingrediente care consolidează părul. Anumite ingrediente beneficiază de păr mai mult sau mai puțin. Vrei o mască de păr care are ingrediente care ajută la puterea generală a părului. Uleiuri cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de jojoba, uleiul de nucă de cocos și ajutorul uleiului de argan cu forța părului. De asemenea, puteți opta pentru produsele cu proteine ​​de grâu. Ingredientul Keravis crește rezistența părului și protejează părul de la deteriorarea ulterioară datorită căldurii.
  • Henna poate fi, de asemenea, un ingredient hrănit, dar tinde să se dezvolte în timp. Acest lucru poate duce la modificarea culorii părului. Dacă culați frecvent părul, este mai bine să evitați henna.
  • Imagine intitulată Faceți o mască de păr pentru Split capete Pasul 5
    5. Aplicați cu atenție o mască comercială. Consultați eticheta ingredientelor pentru instrucțiuni precise. Majoritatea măștilor comerciale, totuși, sunt aplicate după ce vă șamplați părul și uscați-l ușor cu un prosop. Le aplicați de la rădăcini la sfaturi și apoi asigurați-vă părul cu un capac de duș. Cele mai multe măști sunt lăsate la 20 până la 30 de minute înainte de a le spăla.
  • Asigurați-vă că ați citit instrucțiunile de pe măștile dvs. specifice. Unele măști pot fi lăsate pe perioade mai lungi sau mai scurte.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind alimente și băuturi
    1. Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru capetele Split Pasul 6
    1. Încercați avocado și ouă. Avocado poate ajuta să se termine split. Mash un avocado unic într-un castron de amestecare. Apoi, amestecați într-un singur ou. De acolo, adăugați o cantitate mică de ulei de măsline. Aveți nevoie doar de suficientă pentru a obține un amestec gros, condiționat. Aplicați-o în părul dvs., puneți pe un capac de duș și lăsați amestecul să stea timp de 10 până la 20 de minute înainte de a clăti părul cu apă rece.
    • Nu clătiți părul cu apă caldă sau oul poate găti în părul vostru.
  • Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru SPLIT capete Pasul 7
    2. Adăugați miere la părul tău. Se amestecă două linguri de miere cu trei linguri de ulei de măsline. Șampon părul ca tine în mod normal. Apoi, aplicați amestecul de miere la părul dvs. Puneți pe un capac de duș și lăsați mierea să stea în păr timp de 20 până la 30 de minute înainte de a le clăti. Spălați-vă părul din nou cu un șampon hidratant. Acest lucru vă va hrăni în continuare părul și va elimina orice mie miere.
  • Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru SPLIT capete Pasul 8
    3. Utilizați ouăle. Se amestecă un gălbenuș de ou cu trei linguri de ulei de măsline și o lingură de miere. Apoi, aplicați masca părului tău. Puneți pe un capac de duș pentru a preveni picurarea amestecului de ouă pe haine și suprafețe. Lăsați-o să stea o jumătate de oră înainte de ao spăla cu apă rece.
  • Nu utilizați apă caldă sau oul poate găti în părul tău.
  • Imagine intitulată Faceți o mască de păr pentru Split capete Pasul 9
    4. Aplicați papaya la părul dvs. Utilizați un blender pentru a amesteca o papaya coaptă și o ceașcă de iaurt într-o pastă pulpă. Apoi, aplicați pasta la părul dvs. și puneți-o pe un capac de duș. Lăsați amestecul în aproximativ 30 de minute și apoi spălați-l. Ar trebui să vedeți o reducere a capetelor Split.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea măștilor pe bază de ulei
    1. Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru Split capete Pasul 10
    1. Masați-vă părul cu uleiuri pe bază de plante. În general, uleiurile bazate pe plante funcționează cel mai bine pentru a restabili sănătatea părului. Du-te pentru uleiuri cum ar fi uleiul de măsline și ulei de migdale sau o combinație. Masați o cantitate mică de o plantă bazată pe părul dvs., lucrați de la rădăcini la sfaturi. Lăsați uleiul să stea timp de 30 de minute și apoi să-l clătească.
    • Asigurați-vă că clătiți bine. Dacă lăsați petrolul așezat în păr, poate provoca părul să devină gras.
  • Imagine intitulată Faceți o mască de păr pentru Split capete Pasul 11
    2. Utilizați ulei de cocos. Șampon și uscați părul așa cum ați fi în mod normal. Apoi, utilizați o cantitate mică de ulei de cocos și lucrați-l în părul dvs. de la rădăcini până la capete. Dacă aveți părul scurt, veți avea nevoie doar de o cantitate foarte mică de ulei de cocos, cum ar fi o linguriță. Este posibil să aveți nevoie de puțin mai mult dacă părul este lung. Înfășurați părul într-un prosop și așteptați cu 30 de minute înainte de a amesteca uleiul. Când ați terminat, șamponați părul de două ori.
  • Asigurați-vă că vă spălați cada după clătirea uleiului de nucă de cocos din păr. Uleiul de cocos va face suprafețe foarte alunecoase.
  • Imaginea intitulată Faceți o mască de păr pentru SPLIT capete Pasul 12
    3. Utilizați uleiul de ricin. Se amestecă o lingură de ulei de ricin cu o lingură de ulei de măsline și un ou. Aplicați acest amestec la părul dvs. Asigurați-o cu un prosop și lăsați-o să stea la 20 până la 30 de minute. Apoi, spălați-vă părul cu apă rece și lăsați-l să se usuce în mod natural.
  • Evitați utilizarea apei calde sau fierbinți atunci când utilizați ouăle pe păr. Apa caldă sau caldă poate găti parțial ouăle și face dificilă scoaterea lor din părul tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar