Cum să deshidrați portocalele

Felii de portocale uscate pot face o gustare liniștită, chewy sau o garnitură excelentă pentru ceai, apă de gheață sau cocktail-uri. Coaja de portocale uscată sub formă de aromă și parfum de o mare varietate de feluri de mâncare. Dacă sunt stocate în mod corespunzător, aceste delicatese deshidratate pot dura luni sau chiar ani! Utilizați o mașină de deshidratare sau un cuptor de uz casnic pentru a usca felii de portocale sau pentru a deshidrata peelii portocalii în mod natural la soare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un deshidractor
  1. Imagine intitulată Spălați ochii cu etapa de apă 8
1
Spalare portocalele tale. Înainte de a vă deshidrata portocalele, spălați-le bine cu apă și o spălare de fructe organice și veggie. Puteți cumpăra o spălare comercială sau puteți face propria dvs.:
  • Se amestecă ½ ceasca (120 ml) oțet albă distilat cu 2 cani (0.5 litri) de apă. Înmuiați portocalele în această soluție timp de 5-15 minute, apoi clătiți cu apă.
  • Imaginea intitulată devine bun la lupta cuțitului 8
    2. Tăiați portocalele. Fără a scoate coaja, tăiați portocalele în felii subțiri cu un cuțit ascuțit sau un fel de alimente electrice. Felie direct prin portocale pentru a crea roți circulare "."Felii mai subțiri vor deshidrata mai eficient. Scopul pentru felii care sunt aproximativ un sfert de inch (0.6 cm) grosime.
  • Imagine intitulată Dehidratul alimentelor Pasul 1
    3. Încărcați portocalele în tăvi de deshidratare. Se potrivesc cât mai multe felii pe care le puteți în fiecare tavă fără stivuirea sau suprapunerea felii. Dacă doriți, puteți elimina coaja de la unele felii și puteți deshidrata în același timp pentru utilizarea în ceaiuri pe bază de plante sau ca condimente.
  • Imagine intitulată Utilizați un deshidrator alimentar Pasul 17
    4. Deshidratați timp de 5-12 ore. Timpul și temperatura necesară pentru deshidratarea completă pot depinde de deshidratorul, grosimea felii portocalii și preferința dvs. personală. Deshidrat timp de 5-12 ore la 115 ° -135 ° F (46 ° -57 ° C) sau până când felii sunt grele și fragile.
  • 5. Păstrați feliile portocalii într-un recipient etanș. A vid-sigilat borcan mason este o opțiune bună pentru stocarea felii de portocale deshidratate. Păstrați borcanul într-un loc răcoros și întunecat. Feliile dvs. deshidratate ar trebui să păstreze cel puțin o lună cu stocarea corectă.
  • În timp ce portocalele deshidratate ar trebui să păstreze mult timp într-un vas de sticlă strâns capabil, etanșarea în vid poate să le păstreze foarte proaspătă. Selectoarele ieftine de jaruri vacuum pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor departamentale.Imagine intitulată Păstrarea Chilies Pasul 10
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Uscarea portocalelor în cuptor
    1. Imagine intitulată Utilizați aluatul rămase sau aluatul Pasul 10
    1. Pre-încălziți cuptorul. Pentru a usca portocalele din cuptor, fără a le arde, va trebui să le gătiți pe cea mai mică căldură posibilă. Pe majoritatea cuptoarelor de uz casnic, aceasta este de aproximativ 200 ° F (93 ° C).
  • Imaginea intitulată devine bun la lupta cuțitului 3
    2. Tăiați vârfurile și fundul de pe portocale. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a opri capetele portocalelor. Nu coaja portocalii înainte de paring.
  • Imaginea intitulată devine bine la lupta cuțitului 2
    3. Tăiați portocalele în roți. Utilizați un cuțit ascuțit sau un fel de mâncare pentru a tăia portocalele în felii subțiri, 1 / 8-1 / 4 dintr-un centimetru (0.3-0.6 cm) grosime. Dacă doriți să utilizați felii ca garnitură pentru băuturi, lăsați coaja pe. Dacă intenționați să gustați pe felii de portocale, vă recomandăm să opriți coaja înainte de a felia.
  • Imagine intitulată Steam BamMy Pasul 3
    4. Apăsați ușor felii între două prosoape de mâncare. Așezați felii într-un strat pe un prosop curat și uscat. Așezați un alt prosop curat și uscat pe partea superioară și apăsați ușor pentru a absorbi o parte din suc.
  • Imagine intitulată Somonul de fum Pasul 3
    5. Dip o parte a fiecărei felii în zahăr pentru un gust mai dulce. Dacă doriți să faceți felii uscate puțin mai puțin tart, dați o parte într-un mic zahăr înainte de deshidratare. Dacă utilizați patru portocale mari, veți avea nevoie de aproximativ o jumătate de ceașcă (120 ml) de zahăr. Se toarnă zahărul într-un castron superficial sau o placă mică pentru o scufundare ușoară.
  • Imagine intitulată Caise uscate Pasul 7
    6. Așezați felii pe o foaie de coacere căptușită cu hârtie de pergament. Așezați feliile portocalii într-un singur strat pe hârtia pergamentului. Dacă ți-ai scufundat felii în zahăr, puneți-le în jos. Nu lăsați felii să se suprapună.
  • Imagine intitulată face djon djon (haitian negru orez) Pasul 8
    7. Adăugați o mică sare și piper, dacă doriți. Puteți adăuga complexitate la aroma felilor prin stropirea pe o sare mică de mare. Un pic merge un drum lung. Dacă utilizați patru portocale mari, nu aveți nevoie de mai mult de 1 linguriță (5 ml) de sare de mare. Adăugați piperul negru la gust pentru o mică lovitură suplimentară.
  • Dacă ați scufundat cealaltă parte a felii în zahăr, puteți adăuga în continuare un vârf mic de sare de mare și piper. Sarea, piperul și zahărul se vor completa reciproc, iar fața naturală a portocalii.
  • Imagine intitulată Păsura Fructul Pasul 20
    8. Lăsați portocalele din cuptor timp de câteva ore. Cu cuptorul setat la 200 ° F (93 ° C), puneți foaia de copt cu felii de portocale din ea pe un raft scăzut. Durata timpului pe care îl păstrați felii în cuptor va depinde de cât de uscat doriți să fie.
  • Pentru o gustare lipicioasă, chewy, lăsați portocalele în cuptor timp de aproximativ trei ore. Scoateți-le în timp ce încă mai simt un pic lipicios sau siropy pe partea de sus.
  • Pentru chipsuri portocalii complet uscate, fragile, lăsați felii în cuptor timp de aproximativ 12 ore. Verificați-le la fiecare câteva ore pentru a vă asigura că nu primesc arsuri sau aruncate.
  • Poate doriți să lăsați ușa cuptorului ușor ajar în timpul gătitului pentru a evacua aburul și preveniți supraîncălzirea.
  • Nu lăsați cuptorul dvs. nesupravegheat în timp ce deshidratați felii de portocale.
  • Imagine cu denumire de fum Pasul 20
    9. Depozitați portocalele într-un loc răcoros și uscat. Dacă ați făcut portocalele Goooier, mai puțin deshidratate, depozitați felii într-un recipient etanș în straturi separate de hârtie de ceară. Dacă ar fi refrigerat, acestea ar trebui să păstreze câteva luni. Chipsurile portocalii fragile vor păstra aproximativ o lună într-un borcan de sticlă etanș.
  • Pentru prospețimea suplimentară, utilizați un dispozitiv de etanșare cu vid sau împachetați felii în plastic cu o mașină de etanșare în vid.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Făcând coaja portocalie uscată la soare
    1. Imagine intitulată Mananca Ugli Fruit Pasul 2
    1. Selectați o portocală cu o coajă subțire. Mandarin Oranges sau Tangerine sunt alegeri bune pentru acest proiect. Diferitele tipuri de coajă de portocale vor produce diferite arome sau arome, deci nu vă fie frică să experimentați până când veți găsi preferatul dvs!
  • Imagine intitulată Spălare Pasul 2
    2. Spălați și uscați portocalele. Spălați cu atenție portocalele cu apă și o spălare de fructe și legată. Când sunt cu ușurință curat, le-ați uscat cu un prosop curat.
  • Imaginea intitulată poate carnea 3
    3. Faceți incizii în coajă cu un cuțit ascuțit. Începând cu partea de sus și centru a portocalii, rulați un cuțit de-a lungul coadă din partea de sus a portocalii până la aproape de partea de jos. Faceți acest lucru de trei sau patru ori pentru a crea chiar și secțiuni pentru o peeling ușor. Încercați să nu tăiați în carnea portocalii.
  • Imagine intitulată mănâncă Ugli Fruit Pasul 6
    4. Îndepărtați cu atenție pielea. Odată ce ați făcut incizii în piele, îndepărtați cu atenție, începând de sus. Încercați să păstrați coaja cât mai intact posibil.
  • Imagine intitulată friptură un pas de porc 6
    Imagine intitulată friptură un pas de porc 6
    5. Așezați coaja pe un suport ridicat de uscare. Răspândiți coaja pe un suport de uscare din plasă din oțel inoxidabil, din fibră de sticlă acoperită cu teflon sau plastic. Ridicați rack-ul pe blocuri pentru a promova circulația aerului sub coajă și pentru a le menține de pe pământ, care poate fi umedă. Puneți suportul într-un loc care va obține o mulțime de lumină directă a soarelui pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Cook Lasagna în mașina dvs. de spălat vase Pasul 1
    6. Puneți o foaie de folie de aluminiu sau staniu sub rack. O foaie reflectorizantă plasată sub raft va ajuta la stimularea temperaturilor de uscare și va deshidrata peelii mai eficient. Plasarea rack-ului pe un drum de beton fierbinte poate fi, de asemenea, eficientă.
  • Imagine cu titlu de fondue Pasul 3
    7. Lăsați coaja în soare timp de cel puțin trei zile. Păstrați coaja în lumina directă a soarelui timp de trei zile sau până când sunt complet greu și uscate. Luați coaja noaptea pentru a le proteja de condens, apoi lăsați-le din nou dimineața.
  • Pentru a vă usca în mod corespunzător coaja, veți avea nevoie de temperaturi de cel puțin 86 ° F (30 ° C) și un nivel de umiditate de cel mult 60%.
  • Imagine intitulată Dehidrate Tomate Pasul 20
    8. Protejați-vă coaja cu brânză în timp ce se usucă. Un strat de brânză peste coaja de portocale va lăsa lumina soarelui, dar păstrează păsările, insectele și alte critters. Puneți marginile cilindrului de brânză sub tavă pentru ao menține de la suflare.
  • Imagine intitulată păstrează Fructul Pasul 10
    9. Păstrați coaja portocalie într-un recipient etanș. Puneți coaja uscată într-un vas de sticlă strâns sigilat și păstrați-le într-un loc răcoros și întunecat. Dacă sunt stocate în mod corespunzător, coaja portocalie uscată la soare pot fi păstrate de mai mulți ani. Cu atât mai vechi, cu atât mai intensă aromă și aromă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Portocales.
    • Fructe și spălare veggie.
    • Deshidrator sau cuptor de uz casnic.
    • Cuțit ascuțit.
    • Slicer alimentar electric (opțional).
    • Foaie de copt.
    • Hârtie pergament.
    • Borcane de sticlă sau alte containere etanșe.
    • Zahar granulat.
    • Sare de mare.
    • Piper negru.
    • Rafturi de uscare a fructelor.
    • Blocuri de ciment.
    • Folie de aluminiu sau o foaie de staniu.
    • tifon.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar