Cum de a bea calvados

Calvados este o brandy de mere făcută în Normandia, renumită pentru aroma distinctă și cultivarea sa precisă. În afară de a vă bucura de Calvados de la sine, îl puteți utiliza, de asemenea, la artizanal cocktail-uri rece și pentru a crea perechi de alimente elegante. Învățarea de a bea calvados este obligată să fie plină de satisfacții și distracție pentru oricine iubește merele, brandy sau experiențe unice de degustare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Băuind simplu Calvados
  1. Imagine denumită băutură Calvados Pasul 1
1. Încercați o lovitură de calvados de la sine. Deschideți o sticlă de temperatură de cameră Calvados și se toarnă două uncii într-un pahar. Luați o gură mică și lăsați-l pe Calvados să se rostogolească limba. Fiți atenți la aroma sa în timp ce este în gură în loc să o înghiți repede.
  • Calvados este de obicei servit într-o sticlă tradițională cu balon. Încercați să o beți în sticlă în formă de lalelă care curbează ușor spre interior în partea de sus.
  • Când degustați Calvados, încercați să observați modul în care Fructul înainte, Sweet Aroms Balance Mellower Arome. Vedeți dacă puteți gusta arome luminoase, acide cum ar fi perele proaspete sau arome subterane, precum scorțișoară, vanilie sau stejar. Încercați să descrieți arome pe care le puteți identifica.
  • Imagine intitulată băutură Calvados Pasul 2
    2. Bucurați-vă de un pahar de Calvados înainte sau după cină. Mulți oameni beau Calvados ca un aperitiv. În mod similar, alții beau Calvados după o masă pentru a ajuta digestia. Experimentați ambele opțiuni pentru a vedea ce funcționează pentru dvs. De asemenea, puteți bea un pahar de Calvados pentru a vă curăța palatul între cursuri.
  • Imagine denumită băutură Calvados Pasul 3
    3. Experimentați adăugarea gheții. Dacă marca de mere copleșește palatul tău, poți dilua aroma cu un cub sau două de gheață. Dacă aroma Calvados rămâne puternică, continuă să ajustați în consecință.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând cocktailuri Calvados rece
    1. Imagine intitulată băutură Calvados Pasul 4
    1. Reinventați un mod vechi prin adăugarea de calvado. Se toarnă 2 uncii de Calvados și o jumătate de uncie de sirop simplu într-o sticlă de amestecare. Adăugați o bordură de mușchi Angostura. Serviți într-un pahar de cocktail peste gheață. Garniți cu o răsucire de coaja de portocale sau lamaie.
    • Când vă răsuciți coaja de citrice, asigurați-vă că răsuciți garnitura deasupra suprafeței băuturii, astfel încât uleiurile de la Citrus Spritz în cocktail-ul tău.
  • Imagine denumită băutură Calvados Pasul 5
    2. Craft un Sidecar Calvados. Jantă un cocktail cu piese egale scorțișoară și zahăr. Se toarnă 1 uncie de calvados, 1 uncie de lichior de portocale și 1 uncie de suc de lămâie într-un agitator de cocktail. Umpleți agitul cu gheață, scuturați-o viguros și întindeți lichidul în sticlă. Garnisați cu o coajă de portocală sau lamaie.
  • La marginea paharului de cocktail, ștergeți o pană de lămâie împotriva jantei din sticlă. Îndepărtați cu grijă jantul umed în amestecul de zahăr de scorțișoară. Încercați să acoperiți jantă în mod egal.
  • Imagine cu denumirea băuturii Calvados Pasul 6
    3. Se amestecă bere de ghimbir și calvados pentru un cocktail ușor de summertime. Se toarnă o jumătate de uncie de Calvados și 4 uncii de bere de ghimbir într-un pahar înalt. Adăugați gheață și o bordură de mușchi Angostura. Garniți cu o pană de var.
  • Metoda 3 din 3:
    Împerecherea calvados cu alimente
    1. Imagine denumită băutură Calvados Pasul 7
    1. Combinați Calvados cu sorbet pentru un tratat tradițional francez. Plasați o scoică de sorbet de mere într-un castron. Se toarnă două uncii de Calvados peste sorbet. În Normandia, acest fel de mâncare este mâncat ca un curățitor palatului după sau în timpul unei mese.
  • Imagine denumită băutură Calvados Pasul 8
    2. Pereche Calvados cu o placă de brânză pentru un aperitiv decadent. Încercați Calvados-ul dvs. alături de brânză albastră bogată, Brie și alte brânzeturi moi. Crema de brânzeturi moi ar trebui să accentueze notele de fructe ale brandy.
  • Imagine denumită băutură Calvados Pasul 9
    3. Bucurați-vă de un pahar de calvado cu o placă de fructe simplă. Apple Brandy acționează ca un elegant complement la o varietate de fructe proaspete. Piersici, pere, caise, prune și struguri pereche bine cu Calvados.
  • Desigur, Brandy Apple, de asemenea, perechi bine cu un sortiment de mere proaspete.
  • sfaturi

    Încercați sticle mai tinere de Calvados pentru un gust de fructe. Dacă vă place Calvados care are un gust Mellower, încercați sticle mai vechi.
  • Cercetarea producătorilor Calvados. Ambele companii mici și mari produc Calvados. Producătorii mari se concentrează pe produsele aromate în mod constant. În schimb, companiile mici produc adesea sticle de Calvados care sunt foarte distincte una de cealaltă.
  • Avertizări

    Bea responsabil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar