Cum să se usuce merele

Poate arborele dvs. de mere a fost suprasalos în producție, sau poate ați cumpărat prea multe mere gândindu-vă că ați vrut opt ​​pieptene de mere - indiferent de motiv, acum aveți multe mere suplimentare pe mâini. De ce să nu încercați să le uscați? Merele uscate sunt gustări delicioase, sănătoase care pot fi stocate de luni de zile. Urmați acești pași simpli pentru a vă usca merele.

Ingrediente

  • Mere
  • Suc de lămâie
  • Apă
  • Scorțișoară, nucșoară sau allspici (opțional)

Pași

Partea 1 din 2:
Spălarea și coringul merelor
  1. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 1
1. Spălați merele. Nu trebuie neapărat să le coaceți. Pielea adaugă o aromă suplimentară la mere și, de asemenea, să conțină o mulțime de mere din fibră sunt celebre pentru. Alți oameni preferă să-și coacă merele, deoarece nu le place textura pieilor uscate. Este într-adevăr doar o chestiune de ceea ce vă place.
  • Orice varietate de mere poate fi uscată, deși Gala, Fuji și delicioasă de aur funcționează foarte bine.
  • Imagine intitulată Merele uscate Pasul 2
    2. Tăiați miezurile. De asemenea, veți dori să tăiați orice piese de vierme. Magazinele de bucătărie vând Apple Cores care vor elimina cu ușurință și eficient miezurile de mere. Cu toate acestea, dacă nu aveți unul dintre aceste dispozitive, de asemenea, puteți miezul dvs. de mână cu mâna.
  • Dacă utilizați aceste mere pentru decorațiuni sau vă place cu adevărat mâncarea dvs. pentru a arăta cât mai frumos posibil, săriți la coordonare. Merele care nu sunt vândute și sunt tăiate astfel încât să păstreze forma lor circulară au un model destul de stea în centrul creat de miez.
  • Imagine intitulată Merele uscate Pasul 3
    3. Tăiați merele în felii subțiri. Puteți fie să vă tăiați merele, astfel încât să-și păstreze forma circulară sau le puteți tăia în pene subțiri. Din nou, acest lucru se bazează pur și simplu pe preferința ta, deși unii spun că cei mai subțiri felii, cu atât este mai ușor să se usuce merele.
  • Imagine intitulată Merele uscate Pasul 4
    4. Îndepărtați felii într-o soluție care îi va păstra de la Browning. O soluție excelentă pentru acest lucru este sucul de lămâie, sucul de ananas și apa amestecat împreună. Sucul de ananas nu este necesar, dar adaugă dulceața amestecului care contracarează aroma acru a sucului de lămâie. Pre-tratarea merelor îi va ajuta, de asemenea, să-și păstreze mai multe proprietăți de vitamina A și vitamina C, precum și să ofere o textură mai bună în produsul final. Iată câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a pretrata merele:
  • Înmuiați feliile de mere din sucul de lămâie. Se amestecă 1 cană (240 ml) suc de lămâie în 1 litru (2 pini) de apă. Nu se înmoaie mai mult de 10 minute. Scurgeți lichidul din fructe.
  • Înmuiați feliile de mere în bisulfit de sodiu. Se amestecă 2 lingurițe (9.85 ml) de bisulfit de sodiu în 1 litru (2 pinți) de apă. Nu se înmoaie mai mult de 10 minute. Scurgeți lichidul din fructe.
  • Înmuiați felii de mere în acid ascorbic pentru un rezultat de 6 ori mai eficace decât sucul de lamaie. Se amestecă 1 lingură (14.78 ml) acid ascorbic cristalin în 1 litru (2 pinți) de apă rece. Înmuiați fructele timp de 3 minute. Scurgeți lichidul din fructe.
  • De asemenea, puteți adăuga suc de portocale și suc de lămâie amestecat cu apă.
  • Imagine intitulată Merele uscate Pasul 5
    5. Presărați condimente pe felii (opțional). Unii oameni le place să-și ardă felii de mere cu mirodenii cum ar fi nucșoa, scorțișoară sau alsespici. Acestea dau felii de mere un impuls de aromă, dar felii de mere neflavored sunt la fel de delicioase.
  • Partea 2 din 2:
    Uscarea merelor

    Metoda 1: Folosind cuptorul

    1. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 6
    1. Setați cuptorul la 200ºF (93.3ºC.) Puteți face chiar și cuptorul să coboare puțin mai mic, până la 145 ° F (62.7ºC), dar multe cuptoare nu vor scădea acest lucru scăzut.
  • Imagine intitulată Merele uscate Pasul 7
    2. Plasați felii de mere pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de pergament. Asigurați-vă că acestea nu se suprapun sau altfel vor fuziona împreună în timp ce se usucă.
  • Imagine intitulată Merele uscate Pasul 8
    3. Așezați foaia de copt în cuptor și coaceți merele timp de cel puțin o oră pe fiecare parte. Coaceți felii de mere pentru o oră. Când a trecut ceasul, scoateți foile și răsturnați toate feliile de mere. Coaceți merele pentru încă o oră este preferați merele dvs. să fie puțin mai puțin crocante. Dacă vă place mere uscate crocante, coaceți-le timp de încă două ore. Doar asigurați-vă că le coaceți în mod egal pe fiecare parte.
  • Ar trebui să țineți un ochi pe merele dvs. și să le verificați periodic. Toate cuptoarele sunt diferite, iar cuptorul dvs. ar putea dura un timp mai lung sau mai scurt pentru a usca merele.
  • Imagine intitulată 1343889 9
    4. Opriți cuptorul, dar nu luați merele pentru încă două ore. În interior, sparge ușa cuptorului deschide o cantitate mică și lăsați merele să se răcească în interiorul cuptorului. Nu trebuie să luați merele până când cuptorul sa răcit complet (acest lucru ar trebui să dureze una sau două ore)..
  • Există o altă școală de gândire că trebuie să vă păstrați cuptorul în timpul întregului proces de gătire, cu un ventilator care suflă pe ea pentru a ajuta la circularea aerului. Dacă decideți să vă deschideți cuptorul în avans, gătiți merele timp de 6-10 ore.
  • Metoda a doua: Folosirea soarelui

    1. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 9
      1. Răspândiți feliile de mere pe niște tăvi de gătit superficiale. Acoperiți partea inferioară a tăvilor cu hârtie de pergament sau alte hârtie de gătit înainte de a plasa merele pe tăvi. Tăvi de gătit care au buze sunt mai bune decât tăvile cookie, deoarece merele de uscare pot scurge un suc mic care ar putea face o mizerie lipicioasă.
    2. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 10
      2. Așezați merele la soare într-o zi caldă (sau fierbinte). Păstrați-le atâta timp cât soarele este în afara. Acoperiți merele ușor cu brânză pentru a proteja fructele din orice bug-uri plictisitoare. Seara, înainte ca roua cade, aduceți felii de mere în interior, astfel încât să nu primească mucegai. Plasați tava într-un loc uscat în casa dvs.
    3. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 11
      3. Rotiți feliile de mere. Cel puțin o dată pe zi, întoarceți felii de mere, astfel încât partea inferioară să se confrunte cu soarele. Acest lucru va duce la o uscare uniformă. De asemenea, ar trebui să le transformi când le aduceți în noapte.
    4. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 12
      4. Așezați merele în soare din nou. A doua zi, răspândiți din nou felii de mere la soare și păstrați-le toată ziua încă o dată. Probabil vor deveni destul de uscați pe parcursul zilei. În mod normal, această metodă durează aproximativ două zile pentru a fi complet finalizată.
    5. Imagine intitulată Merele uscate Pasul 13
      5. Așezați felii de mere uscate. Când merele sunt destul de uscate, ceea ce este atunci când carnea exterioară nu este umedă deloc, puneți-le în saci de hârtie maro și închideți-le într-un loc aerisit, uscat - puneți-le în mod alternativ în recipiente etanșe din plastic pentru depozitare.

    Metoda a treia: Utilizarea unui deshidractor alimentar

    1. Imagine intitulată 1343889 15
      1. Aranjați felii de pe rack-ul de uscare deshidratatorul. Încercați să le răspândiți astfel încât niciunul dintre piese să se atingă reciproc. Dacă aceștia fac atingere, ar putea să se abțină împreună în timp ce se află în deshidrator.
    2. Imagine intitulată 1343889 16
      2. Întoarceți deshidratorul. Dacă deshidratorul are un control al temperaturii, setați-l la 140ºF (60 ° C). Utilizarea deshidratorului va dura oriunde de la 12 la 24 de ore, în funcție de tipul de mere și cât de gros ați tăiat felii.
    3. Imagine intitulată 1343889 17
      3. Scoateți-le când sunt făcuți. Puteți spune când un măr uscat se face simțindu-se. Felii ar trebui să se simtă bendabile sau piele și nu fragile. Unii oameni îi plac la consistența unui stadion proaspăt. Stocați merele în recipiente etanșe până când sunteți gata să vă așezați înapoi și să vă bucurați de ele.

    Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vremea este ploioasă, merele trebuie să fie uscate numai în interior, iar îngrijirea suplimentară trebuie apoi luată încât nu sunt nici arsuri, nici gătite pe aragaz. În timp ce gătitul se întâmplă, se vor usca frumos pe foi de hârtie pe suportul plăcii.
  • Merele uscate vor fi delicioase în aromă atunci când sunt tocate și sunt înlocuitori foarte acceptabili atunci când fructele proaspete sunt rare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Tăvi de uscare
    • Foi de hartie
    • Pungi de hârtie maro sau containere din plastic etanș
    • Cuptor
    • Cuțit sau mere corer
    • Foaie de copt
    • Hârtie pergament
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar