Cum să mănânci miezul de ananas

Știați că puteți mânca nucleul unui ananas? Ca și restul fructelor, este plin de vitamina C, bromelain, mangan și alți nutrienți. De la smoothies la marinade, există o mulțime de moduri creative, creative, care vă puteți bucura de miezul de ananas.

Pași

Metoda 1 din 10:
Gustare pe miezul brut.
  1. Imagine intitulată Mănâncă Pasul de bază de ananas 1
1. Tăiați miezul de ananas în bucăți subțiri. Deoarece miezul de ananas este destul de dur, felii subțiri sunt mult mai ușor de a mânca decât bucăți mai mari.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 10:
Aruncați-o într-o smoală.
1. Pineapple Core merge bine cu o varietate de ingrediente. În timp ce făcând Smoothia dvs. preferată, adăugați o mână de miez de ananas tocat ca o atingere de finisare. Atingeți butonul "Blend" pentru a amesteca toate ingredientele dvs. preferate într-o băutură delicioasă și delicioasă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 3 din 10:
Înghețarea nucleului de ananas în cuburi de gheață de fructe.
1. Tăiați miezul de ananas în bucăți mici, de dimensiuni mari. Depozitați și înghețați aceste felii în pungi de congelare timp de până la 1 an. Data viitoare când vărsați un pahar de apă sau faceți un cocktail fructat, apucați câteva bucăți de miez de ananas congelat în loc de cuburi de gheață obișnuite.
  • De asemenea, puteți îngheța întregul nucleu ca un garnitură aromatică pentru ghicitoare de limonadă, Sangria, vin alb sau ceai.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 4 din 10:
Amestecați într-o purcee gustoasă.
1. Așezați miezul de ananas în apă clocotită până când este ușor moale. Apoi, pur și simplu miezul se înmoaie cu un blender sau un procesor de alimente până când este lichefiat. Găzduiți această purtătoare de produse de patiserie, sau înghețați puriciul într-un sorbet răcoritor.
  • Această purifică este o adăugare gustoasă, nutritivă la supele și cocktailurile de casă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 5 din 10:
Grate Pineapple Core peste salate.
  1. Imagine intitulată mănâncă Panul de bază Pasul 5
1. Separați miezul de la restul ananasului proaspăt. Apoi, biciuiți un castron de salată preferată. Ca un accent gustos, radeți nucleul proaspăt cu un strălucitor pentru a crea un topping delicios pentru salata ta.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 6 din 10:
Transformați-o într-un sirop.
1. Dice ⅔ Cup (170 g) de miez și sâmburi de ananas. Setați ananasul și 3 oz (85 g) de coajă de lămâie într-un castron mare, împreună cu ½ cană (115 g) de zahăr brut. Se amestecă amestecul o dată la fiecare 45 de minute, așteptând 4-12 ore până când zahărul se dizolvă tot drumul. Strainați siropul într-un borcan curat - puteți utiliza imediat siropul sau refrigerați-l până la 3 luni.
  • Pipurile de ananas sunt segmentele mici, separate de-a lungul suprafeței ananasului.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 7 din 10:
Bucurați-vă de ea într-un ceai rece.
1. Tăiați miezul în /2 în 1.3 cm) bucăți. Adăugați fructele feliate, 1 bucată de ghimbir decojit și 2 US QT (1.9 l) de apă într-o cratiță. Întoarceți căldura la cea mai mare temperatură până când amestecul începe să se fierbe, apoi, fierbeți ingredientele timp de 10 minute. Transferați amestecul de fructe la un castron mare și picătură în 1 oz (29 g) de ceai verde liber. Dați ceaiului aproximativ 5 minute pentru abrupte, apoi filtrați miezul de ananas printr-un filtru.
  • Acest bea are gust deosebit de delicios atunci când este răcit și servit peste gheață.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 8 din 10:
Fierbeți-l într-o băutură condimentată.
1. Adăugați miezul și pielea unui ananas la o oală mare. Adăugați /2 lb (230 g) de zahăr brun la oală, împreună cu 10 până la 12c (2.4 la 2.8 l) de apă și condimente proaspete, cum ar fi bastoane de scorțișoară, cuișoare și anason. Rotiți temperatura până la căldură ridicată până când începe să fierbeți - apoi, rotiți-o și lăsați băutura să se fierbe timp de 1 oră înainte de servire. Puteți transforma băutura dacă doriți, dar nu trebuie.
  • Refrigerați băutura înainte de a servi dacă doriți o lovitură suplimentară de aromă de ananas.
  • Această băutură este numită și Chicha de Piña.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 9 din 10:
Uscați-l în chipsuri.
  1. Imagine intitulată Mâncați Panul de bază Pasul 9
1. Tăiați miezul de ananas în bucăți subțiri. Apoi, preîncălziți cuptorul la cea mai mică temperatură posibilă. Răspândiți piesele de ananas pe o tavă de coacere și coaceți-le timp de 4 până la 4½ ore. Flip peste felii de 1 oră în coacere, și apoi mai mult timp înainte de a le scoate din cuptor.
  • Dacă nu mâncați jetoanele imediat, plasați-le într-un container etanș pentru o săptămână.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 10 din 10:
Marinarea felii de carne în miezul ananasului.
  1. Imagine intitulată Mananca Panul de ananas Pasul 10
1. Amestecați miezul de ananas într-un procesor de alimente până când este complet tocat. Glisați o secțiune de carne crudă într-o pungă de plastic, răspândind ananasul tocat deasupra. Sigilați sacul și marinați-l în frigider timp de 1 oră. Apoi, periați de pe ananas înainte de a găti carnea.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar