Cum să devii agent cia

Dacă sunteți inteligent, aveți un grad de colegiu, sunteți gata să vă serviți țara dvs. și sunteți ambițioși, devenind o parte a CIA este o opțiune de carieră viitoare pentru dvs. Cu condiția ca tu să fii un u.S. Cetățean și respectați toate calificările și verificările de fond necesare, sunteți eligibil să solicitați un loc de muncă cu CIA. Rețineți că procesul este competitiv (ca și în cazul tuturor pozițiilor guvernamentale) și că există multe motive pentru a bloca solicitanții. În ciuda realitate, este important să-i oferiți cea mai bună lovitură dacă este cariera dvs. de vis.

Pași

Metoda 1 din 3:
Familiarizarea cu CIA
  1. Imagine intitulată 27727 1
1. Să înțeleagă ceea ce este implicat într-o carieră CIA înainte de a căuta să se alăture CIA. In timp ce spionaj partea CIA ar putea fi glamourul aparent plin pe care îl deplasați după, direcția de operațiuni (sau "Serviciul clandestin" unde se află spionii), este doar o parte a CIA și o mică parte la asta. Majoritatea angajaților CIA lucrează în poziții analitice, poziții lingvistice și știință, inginerie și tehnologie. Potrivirea abilităților și aptitudinței la ceea ce sunteți cel mai potrivit pentru că nu vă puteți vedea că lucrați în pozițiile de serviciu clandestine, deci sunteți gata pentru această posibilitate. În plus, fiți pregătiți să deveniți parte dintr-o familie la aderarea la CIA, cu așteptările de a susține o loialitate profundă față de ceilalți și cu posibile ramificații asupra socializării și relațiilor dvs. în afara muncii dvs.
  • Oricare ar fi poziția dvs., un rol în CIA înseamnă că faceți parte din prima linie de apărare într-un avertisment și protejați-vă concetățenii. Veți lucra cu oamenii care posedă integritate ridicată, percepție, abilitate analitică și curiozitate intelectuală.
  • Veți fi de așteptat să lucrați în echipe în mai multe ocazii, deci va trebui să aveți abilități puternice de echipă.
  • Veți putea să urmăriți obiectivele de carieră în cadrul CIA și se speră că veți rămâne cu CIA pe durata carierei dvs.
  • Agenția are propria comunitate. Motivul pentru aceasta provine din mediul academic, precum și natura lucrării desfășurate și misiunea CIA. Centrul George Bush al CIA are propria sa Curtea de Furaj, Facilități de fitness, grădini formale și căi de mers pe jos, magazin de companii, cluburi de agrement și de activitate și lucrări de artă pe afișaj. În plus, există un muzeu, o bibliotecă și birourile obișnuite.
  • Agenția consideră comunitatea sa o familie, angajând oameni din aproape toate domeniile de studiu, unite în munca lor și serviciul lor în țară.
  • Înainte de a începe chiar procesul de a deveni ofițer CIA, faceți o lectură detaliată a ceea ce este vorba de CIA, ceea ce fac ofițerii CIA (nu doar spionarea.), precum și aflarea la cât de mult de spionaj nu este ceea ce ați obținut de la filme și emisiuni TV.
Metoda 2 din 3:
Întrebați-vă: Sunteți Materialul CIA?
  1. Imagine intitulată 27727 2
1. Înainte de a începe procesul, ar putea fi o idee bună să vă verificați. Dacă nu sunteți curat, atunci nu vă deranjează aplicarea. Cel mai important, veți putea vedea dacă raportul dvs. de fundal conține informații false, astfel încât veți fi pregătiți atunci când vă întrebați pe ea. Trebuie să utilizați un serviciu care să poată accesa baza de date CSI, care este exact aceeași bază de date pe care o utilizează CIA, dacă apare numele dvs., acestea au înregistrarea dvs. disponibilă și vă puteți pregăti.
  • Imagine intitulată 27727 3
    2. Rămâneți curat.Fiecare poziție necesită o clearance de securitate și va trebui să treci prin controale foarte detaliate pentru a șterge acest lucru. Conținutul și așteptările verificărilor de securitate nu sunt cunoscute în mod public (care ar învinge scopul lor), dar este destul de evident că există comportamente standard și activități pe care ar trebui să le prezentați, iar altele pe care trebuie să le fi evitat. De exemplu:
  • Nu au un cazier judiciar. Bineînțeles, aceasta include că nu au participat la nicio activitate împotriva intereselor SUA, indiferent dacă au fost sau nu criminale în natură.
  • Nu luați droguri. CIA afirmă că nu puteți utiliza droguri ilegale în termen de 12 luni de la procesul de solicitare sau de verificare a fondului.Utilizarea ilegală de droguri în orice moment în trecutul dvs. vă poate răni șansele, deci este mai bine să evitați orice medicament ilegal cu totul. În plus, nu abuzează de droguri legale, cum ar fi alcool sau medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, deoarece acestea pot oferi dovezi ale caracterului dvs. și probabilitatea viitoare de re-abuz.
  • Fi Sunetul financiar. Acest lucru înseamnă că nu jucați, supra-invest, aveți o înregistrare slabă de rambursare a creditului sau să aveți o faliment în fundal. Nici un serviciu de informații nu dorește să-și asume un risc asupra unei persoane care are abilități proaste de management financiar și este potențial deschis pentru luare de mită.
  • Au o înregistrare bună de lucru și etică. Indiferent de locurile de muncă pe care le-ați avut deja, asigurați-vă că ați dat întotdeauna cel mai bine, fiind cinstit și etic și ați muncit din greu. Loialitatea demonstrabilă și responsabilitatea în orice mediu de lucru este un avantaj pentru cererea dvs.
  • Fi extrem de demn de incredere, de încredere, și credincioșii. Anchetatorii de fond vor pune întrebări despre oamenii din cercul dvs. de cunoștințe, inclusiv familia și prietenii. Dacă feedback informații pozitive despre dvs., acest lucru este bun pentru dvs., deoarece evaluarea lor a personajului dvs. se bazează.
  • Înțelegeți importanța menținerii încrederii și a confidențialității. Dacă vă place să vă bârfe, fiind în CIA, probabil că nu este o alegere bună pentru dvs. - va trebui să puteți demonstra că puteți respecta reglementările privind utilizarea, manipularea și protecția informațiilor sensibile.
  • Au o forță excelentă de caracter, integritate, onestitate, judecată sănătoasă și loialitate față de Statele Unite. CIA recunoaște că nimeni nu este perfect. Oficialii de securitate vor lua în considerare petele în fundal în funcție de natura, amploarea, seriozitatea și recepția lor. Ei cântăresc riscul și beneficiul fiecărui individ cu cea mai mare grijă. Dacă aveți nevoie de orice altceva, Agenția nu vă va întoarce în mod necesar dacă consideră că aveți contribuții importante pentru a face eforturile de informații ale națiunii.
  • Au părinți curat și prieteni. În timp ce acest lucru nu poate fi întotdeauna posibil, este extrem de util pentru că orice membru al familiei sau prieten cu înclinații umbrite ar putea fi o sursă de slăbiciune pentru tine dacă se încadrează într-un loc de deranj (AKA "Potențial de constrângere"). Dacă există probleme care înconjoară acest lucru, discutați cu un agent CIA Cariere despre opțiunile dvs. și întotdeauna să fiți adevărat.
  • Imagine intitulată 27727 4
    3. Fii foarte competent în domeniul tău. CIA-ul are cei mai buni și cei mai străluciți studenți: ofițerii CIA trebuie să aibă cel puțin a diplomă de licență. Având o diplomă avansată poate fi utilă pentru majoritatea pozițiilor, iar în multe cazuri este necesară, deși CIA oferă, de asemenea, propriile programe de licență relevante. În plus, CIA primește atât de multe sute de aplicații pe poziție pe care va trebui să vă asigurați abilitățile, abilitățile și studiile să iasă în evidență de restul.
  • Au note excelente prin liceu și colegiu. Au cel puțin 3.0 GPA pe 4.0 scară.
  • Deși nu există niciun motiv special de studiu, având studii cu accente în relațiile internaționale (cele mai multe studii orientate pe plan internațional ar fi probabil să fie de interes pentru un recrutor), lege, științe politice, istorie, studii de securitate, economie sau finanțe (inclusiv finanțe internaționale) , matematică, jurnalism, știință (comportamentală, fizică sau computer), limbi, sociologie sau psihologie, și orice necesitând abilități analitice, poate fi în avantajul dvs.
  • Imagine intitulată 27727 5
    4. Aflați alte limbi. Cu atât mai mult, cu atât mai bine, dar un maestru cel puțin o altă limbă foarte bine. La ora actuală, limbile în mare cerere includ Mandarin, Farsi (Persană), Pashto, Darri, Rusă, și arabic, Reflectând lumea actuală politică și militară "puncte fierbinți". Fluența este deosebit de importantă dacă solicitați o poziție în serviciul clandestin. Competența voastră lingvistică trebuie să fie mai sus și dincolo de cunoștințele de colegiu - trebuie să demonstrați că puteți vorbi, precum și un nativ. Dacă nu puteți, fie să o îmbunătățiți sau să întrebați potențialul de instruire la locul de muncă pentru îmbunătățirea limbii.
  • Imagine intitulată 27727 6
    5. Fi arătos, flexibil și sociabil. Cea mai bună modalitate de a obține informații din alte persoane este de a fi un bun vorbitor și ascultător, pentru a fi cineva care se poate conecta cu alții cu ușurință, precum și să poată pune oamenii la ușurință. Aceste abilități sunt mai greu de învățat decât cele academice pentru unii oameni, deci dacă nu vă simțiți confortabil în jurul oamenilor, fie să vă periați pe abilități prin citirea, fie cursurile sau să fiți mai puțin înclinați să caute orice poziții care necesită interacțiunea cu "active" (termenul serviciului clandestin pentru spioni - acei oameni care asistă agenții CIA, adesea cu mare risc pentru propria lor viață sau bunăstare) sau cu oricine altcineva care ar putea servi ca sursă de informații.
  • Aflați ce face ca oamenii să vină - să învețe abilitățile oamenilor, inclusiv cum să facă oamenii ca tine și abilități bune de conversație. Va trebui să știți cum să "schmooze" și construirea unui raport cu oamenii din toate domeniile vieții, pentru a putea să aflați, să evalueze, să dezvolte și să recruteze active. Va trebui să știți cum să vă îngrijorați interesul față de interesele și hobby-urile altor persoane, pentru a construi prietenii sau relații cu ei pentru a obține informații.
  • Dacă aveți o problemă cu faptul că sunteți plăcut, fiind un ofițer CIA, probabil că nu este o opțiune bună pentru dvs. La fel, aroganța, egoismul și importanța de sine inflatată vor vedea în curând că ați scăzut din formare.
  • Vedeți zonele gri ale vieții. Dacă vedeți viața în absolut ("el este greșit, am dreptate"), atunci probabil că nu veți fi o alegere bună pentru CIA. Conține minții, deschiderea la discuții și posibilități și capacitatea de a vedea elementele mai nuanțate și complicate ale fiecărei situații reprezintă o trăsătură esențială atunci când trebuie să analizați lucrurile. Uneori vi se va cere să flinați lucrurile pentru binele securității naționale, care nu produce neapărat cele mai bune rezultate pentru persoanele din alte națiuni. Este ceva ce te poți descurca?
  • Imagine intitulată 27727 7
    6
    Fii fizic potrivit. Veți fi plasați prin teste fizice riguroase și va fi de așteptat să gestionați testele fizice. Precum și beneficiile de a se potrivi, implicarea în sport și în sporturile individuale, în mod regulat, se dovedește viitoarele angajatori ai CIA potențiali că sunteți dispuși să rămâneți în formă, să lucrați în echipe și să vă mențineți sănătatea generală și bine- fiind. Bun Stamina este, de asemenea, important dacă lucrați sub acoperire, după cum ați putea fi de așteptat să lucrați foarte lungi, fără a apărea obosit sau fără a vă pierde abilitatea de a gândi în mod clar - într-adevăr, într-o zi obișnuită ați putea petrece timpul de timp pentru a crea o copertă pentru dvs. și noaptea capturarea cu oamenii de care aveți nevoie pentru a găsi informații de la.
  • Imagine intitulată 27727 8
    7. Fi mental potrivit. Veți fi testat la limitele dvs. în formare pentru a vedea cum vă ocupați de presiunea emoțională. În plus, dacă introduceți serviciul clandestin, va trebui să vă ocupați de presiunile mentale de a fi supuse pericolelor și situațiilor care pun în pericol viața. De exemplu, dacă sunteți prins, puteți fi supus la tortură și chiar refuzați de guvernul dvs. cu privire la existența voastră. În plus, dacă activul dvs. este prins de propriul său guvern, vă veți confrunta cu problemele emoționale legate de modul în care persoana respectivă (și poate familia sa) este apoi tratată (uneori vor suferi pedeapsa cu moartea). Vor exista multe situații de încercare, iar sănătatea dvs. mintală trebuie să fie în formă de top pentru a putea face față posibilităților.
  • Imagine intitulată 27727 9
    8
    Fi cinstit și Candid. Se așteaptă să fie testat cât de mult este posibil să se asigure veridicitatea a ceea ce spui CIA. Dacă este acceptat pentru procesul de interviu, precum și pentru periodic în timpul angajării, veți fi supuși unui a poligraf. În timp ce poligrafia nu este o știință exactă, echipamentul Poligraf al CIA este printre cele mai aprofundate și tehnicienii care lucrează cu profesioniștii noștri de securitate foarte instruiți. Acești profesioniști din domeniul securității vor greși, în general, pe partea de prudență, dacă au vreun motiv să creadă că minți. În timpul acestei teste, vor fi capabili să afle dacă ați mințit să luați droguri ilegale, să fiți neloiali, o gestiune financiară slabă și așa mai departe. Toate rezultatele testului sunt păzite și păstrate în cea mai strictă încredere. Și nu vă așteptați ca procesul de testare să fie breezy sau confortabil - pentru început, este greu un sentiment plăcut de a avea alții să încerce "Te prinde," să nu mai vorbim de o mașină care ar putea determina soarta carierei viitoare.
  • Așteptați verificări continue în întreaga carieră cu CIA. Va fi de așteptat să urmați re-investigații periodice (actualizări ale stilului dvs. de viață, conexiuni etc.) și continuarea efectuării testelor poligrafice.
  • Să fie gata să mențină în permanență standarde înalte de comportament profesional, atât la locul de muncă, cât și în afara muncii, pe durata carierei dvs. CIA.
  • Imagine intitulată 27727 10
    9. Să fie pregătit să se mute sau să călătorească. Un loc de muncă CIA va cere adesea să vă deplasați de la reședința inițială. În plus, multe poziții CIA vor necesita călătorii frecvente, care pot fi deranjante pentru viața de origine dacă nu sunteți deja axat pe modul în care veți face față acestui lucru (CIA oferă centre de îngrijire a copiilor în unele locații).
  • Nu subestimați stres În viața ta personală. Dacă sunteți tipul de persoană care dorește să vină acasă la 5 în fiecare zi și să fie disponibil în mod regulat pentru a vă ridica familia, lucrați ca agent nu este probabil să ofere acea ușurință a domiciliului copilului și a familiei pentru dvs. Dacă nu puteți respecta acest gând, luați în considerare căutarea unei cariere diferite.Multe alte cariere CIA oferă totuși acest tip de stabilitate.
  • Imagine intitulată 27727 11
    10. Fi cetățean american. Doar cetățenii americani se pot aplica pentru a se alătura CIA. Dacă nu aveți cetățenie, obțineți-o.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea procesului de aplicare
    1. Imagine intitulată 27727 12
    1. Aplicați pentru o poziție cu CIA. Dacă sunteți încrezător că puteți trece cerințele inițiale de mai sus, este timpul să aplicați. Puteți face acest lucru online, dar fiți pregătit pentru un proces lung și necesitatea de a completa o mulțime de informații despre dvs. Procesul de aplicare începe la: https: // CIA.Gov / Cariere / Oportunități / CIA-Jobs / Index.HTML. Căutați o poziție specifică de interes, citiți prin cerințele sale și asigurați-vă că le cunoașteți. Dacă nu îndepliniți cerințele minime, nu aplicați dacă nu aveți un motiv foarte bun, pentru că vă veți pierde timpul.
    • Asigurați-vă că urmați termenele de aplicare și instrucțiunile la litera. Dacă pierdeți un lucru, cererea dvs. va fi respinsă.
    • Mișcă-ți CV-ul, deoarece acest lucru va trebui să fie trimis împreună cu aplicația online.
    • Lista de locuri de muncă sunt actualizate în mod regulat. Aceasta înseamnă că, dacă nu vedeți ceva de interes, verificați din nou din nou.
  • Imagine intitulată 27727 13
    2. Fiți răbdători și așteptați. Procesul de verificare poate fi lung, mai ales dacă aveți numeroase contacte străine care trebuie să fie urmate și ele. Dacă ați fost complet cinstit și deschis, acest lucru va accelera procesul de verificare.
  • Nu scrieți sau apelați pentru a verifica. Nu veți primi un răspuns.
  • Ca regulă generală, dacă CIA este interesată de cererea dvs., vă vor contacta în termen de 45 de zile.
  • Nu renunta. Continuați să încercați - poate că ați selectat o poziție pe care nu ați fost tăiată sau care a avut prea mulți alți oameni cu înaltă calificare care concurează cu dvs. și cu un defect mic din aplicația dvs. a fost respins. Doar continuați să încercați pentru un timp rezonabil, iar persistența dvs. poate plăti. În unele cazuri, ar putea însemna că vă vor duce când experiența dvs. se îmbunătățește, așa că faceți acest doctorat, mergeți pentru acea poziție militară sau faceți altceva extraordinar care vă va catapulta în notificarea lor.
  • Imagine intitulată 27727 14
    3. Pregătiți-vă pentru următoarea etapă dacă aveți succes în obținerea clearance-ului și o ofertă de muncă condiționată. Toate ofertele inițiale sunt condiționate - Dacă primiți unul, există încă un drum lung de parcurs înainte de a putea fi angajat. Acum va trebui să faceți o serie de teste fizice, psihologice, de securitate și de inteligență pentru a vă verifica adecvarea pentru a vă alătura agenției.
  • Suferă un examen medical și un examen psihologic.Medical este conceput pentru a vă asigura că sunteți în condiții fizice adecvate pentru nevoile locului de muncă și, de asemenea, să încercați pentru consumul de droguri.Examenul psihologic evaluează inteligența, judecata și stabilitatea mentală.
  • Așteptați ca verificarea de fond să fie finalizată.Verificarea de fond este extrem de aprofundată și adesea lungă (poate dura doi ani).Site-ul CIA afirmă: "Ancheta abordează în mod cuprinzător loialitatea față de Statele Unite, forța de caracter, de încredere, onestitate, fiabilitate, discreție și soliditatea judecății. În plus, ea examinează libertatea cuiva de la loialitatea conflictuală, potențialul de constrângere și dorința și capacitatea de a respecta reglementările care reglementează utilizarea, manipularea și protecția informațiilor sensibile."
  • Treceți testul poligraf (discutat mai sus).
  • Imagine intitulată 27727 15
    4. Acceptați sau refuzați oferta de muncă. Dacă o faceți prin procesul de selecție, aveți noroc: doar aproximativ 17% dintre candidații prezentați cu oferte condiționate trec verificarea fundalului și examenele. Acum puteți accepta slujba dvs. și vă puteți pregăti pentru antrenament, după care încă vă puteți găsi că nu sunteți ideal pentru slujbă!
  • Participați la formarea profesională. Pentru unele poziții, în special cele din serviciul clandestin, este posibil să aveți o perioadă de formare de probă în timpul căreia trebuie să completați cu succes pregătirea pentru poziția dvs. specifică. Este posibil să trebuiască să vă mutați în timpul perioadei de pregătire (aproximativ șase luni), iar agenția nu va plăti, de obicei, pentru relocarea familiei dvs. în acest timp.
  • Nu veți fi un ofițer de caz oficial până când nu treceți formarea riguroasă, care, în funcție de poziție, poate fi foarte dificilă.
  • sfaturi

    CIA recrutează frecvent la colegii și universități de top într-un efort de a atrage candidații calificați înainte de a accepta o poziție în sectorul privat.Asigurați-vă că ați participat la târguri și târguri la școală.
  • Vi se va cere să păstrați lucrurile confidențiale.Abilitățile oamenilor sunt un plus pentru ofițerii de operațiuni (spioni), dar dacă aveți probleme cu păstrarea secretelor, acest lucru nu este pentru dvs.
  • CIA are o serie de programe disponibile pentru studenții, inclusiv stagii atât pentru studenții universitari, cât și pentru studenții absolvenți.Criteriile de selecție sunt destul de riguroase pentru acestea, iar finalizarea unui program nu garantează un loc de muncă, dar dacă efectuați bine în timpul stagiului, veți avea o șansă bună la o ofertă de locuri de muncă.
  • Veți fi plasați într-o poziție în care sunteți calificat, ceea ce poate să nu fie cel pe care l-ați solicitat inițial. Salariul depinde de gradul dvs. Există creșteri regulate în timp. Salariul de pornire este de aproximativ 40k. Cu toate acestea, avantajele sunt foarte mari. Unele beneficii sunt: ​​ora plătită, sănătate federală și asigurări de viață, pensionare, educație și formare, servicii de sănătate, centre de îngrijire a copilului și uniune de credit.
  • Luați în considerare aderarea la prima militară. Deși CIA nu oferă preferințe de angajare pentru veterani, candidați cu servicii militare relevante anterioare, în special în inteligența militară, au un picior. Mai aveți nevoie de un grad de colegiu.
  • Unele alte limbi aflate în prezent în mare cerere includ: greacă, Indonezian, japonez, coreeană, Sârb, croat și turc.
  • CIA de obicei nu va angaja pe nimeni care are peste 35 de ani pentru serviciul național clandestin.
  • Agenția nu discriminează pe baza rasei, a culorii, a religiei, a sexului, a originei naționale, a handicapului, a vârstei sau a orientării sexuale în acordarea, negarea sau revocarea autorizațiilor de securitate.
  • A deveni un om de știință este de ajutor. Organizațiile de spionaj uneori recrutează oameni de știință din cauza abilităților lor speciale.
  • Tren în fiecare zi, studiați și încercați cel mai greu. Nu renunta!
  • Fii punctual. Fiind potrivit și este important!
  • Avertizări

    CIA Formarea poate duce la o persoană mai reci și mai calculată.
  • Fiți conștienți de faptul că salariile din CIA sunt de obicei mai mici (uneori mult mai mici) decât cele oferite în sectorul privat pentru funcții care necesită o educație și experiență similară. Pe de altă parte, securitatea locurilor de muncă este adesea mai bună, cu condiția să păstrați standarde ridicate de conduită personală.
  • Fi pregătit să se ocupe de stresul emoțional. Formare, așa cum am menționat, este foarte intensă (și uneori, copleșitoare). Odată ce vă aflați în formare, în special pentru serviciul clandestin, veți fi testați la limitele dvs., deoarece doresc să vă cunoască punctul dvs. de rupere (dacă este deloc) înainte de a vă afla la un loc de muncă în care viața altora sunt expuși riscului. Și dacă asta vine mai devreme, mai degrabă decât mai târziu, atunci ești mai puțin probabil să reușești.
  • Nu vă aflați în aplicația dvs. sau în orice moment în timpul procesului de angajare. Verificările de fond sunt extraordinar de riguroase și ar trebui să descopere o minciună, în majoritatea cazurilor veți fi descalificați dacă nu este o neînțelegere clară. Fiți conștienți de faptul că diferitele departamente din comunitatea de informații comunică între ele. Fiind descalificat / concediat de la unul va face mai greu ia-ti o slujba cu orice altă agenție. Într-adevăr, acest lucru poate călători și în mai puține agenții intense de securitate din cadrul Guvernului, deci fie pe cel mai bun comportament al tău în orice moment.
  • Adalul că "Fratele mai mare te urmărește" nu poate fi mai adevărată decât în ​​CIA sau în orice organizație guvernamentală. Veți fi examinați și monitorizați pe colegii voștri, fără cunoștințele dvs., dintre care mulți lucrează pentru alte organizații guvernamentale, cum ar fi Securitatea FBI, NSA sau HOMELAND. Chiar dacă sunteți 100% demn de încredere, sunt șanse să vă împiedice viața personală doar pentru emoții ieftine. Dacă vă înșeli pe soțul / soția, având o afacere online, vizitați camerele de chat, păstrați o amantă pe lateral, vizitând lucrătorii sexuali sau angajarea escortelor sau aveți un fetiș ciudat, doar pentru a numi câteva exemple, pot face acest tip de informații În dosarul personal al cuiva, chiar dacă este inutil și trivial. Încă merită ceva pentru cineva ca niște râde bune de pe cheltuiala dvs. În cel mai rău caz de scenariu, rețelele jenante despre viața dvs. privată ar putea fi folosită ca o pârghie împotriva dvs. S-ar putea să fiți umbrită de unul dintre dvs., chiar și atunci când nu aveți niciun motiv să credeți că ar fi interesați de ceea ce faceți atunci când nu lucrați. Așteptați că ați monitorizat căile de comunicare (telefon, internet). Motivul general este că doresc să se asigure că nu sunteți implicați în întreprinderile ilegale, planificând să vândă secrete sau să vă exploatați în alt mod poziția. Ei doresc, de asemenea, să se asigure că reprezentați epitolul detradițional "Valori sănătoase americane" și nu sunt un exponent de orice ar putea percepe ca vederi sau comportamente deviant. Este pur și simplu în interesul tău de a renunța la orice vicii și să trăiești ca Spartan și să stai o viață cât mai mult posibil. Nu vă alăturați exact unei organizații care valorizează sau promovează individualismul, să nu mai vorbim de confidențialitate individuală.
  • În calitate de candidat, ar trebui, de asemenea, să vă așteptați ca probabilitatea de recrutatori să vă desființați profund în activitățile dvs. online. Aceasta include rețele sociale, obiceiuri de navigare web și orice altceva care poate fi urmărit înapoi la adresa dvs. IP. După cum știți, nimic nu dispare vreodată pe internet și nu există o anonimitate adevărată pe Internet.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • acces la internet
    • Relua
    • Gradul de colegiu
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar