Cum să devii un pilot de forță aeriană regală

Dacă aveți o pasiune pentru zbor și doriți să serviți Regatul Unit, vă recomandăm să deveniți un pilot Royal Force Force. Aceasta este o carieră foarte nobilă și interesantă de urmărit, deși este nevoie de unele lucruri pentru a deveni pilot. În plus față de îndeplinirea cerințelor de înscriere în RAF, trebuie, de asemenea, să faceți o pregătire riguroasă specializată pentru a deveni un pilot complet.

Pași

Metoda 1 din 3:
Respectarea cerințelor de înscriere
  1. Imaginea intitulată deveni un pilot pilot de forță aerian regal 1
1. Asigurați-vă că ați fost un rezident din Marea Britanie timp de cel puțin 5 ani. În plus, nu puteți cheltui mai mult de 28 de zile pe an în afara Regatului Unit în acei ani. Dacă aveți, va trebui să faceți mai multe verificări de eligibilitate atunci când mergeți la înscrie.
  • De exemplu, dacă petreceți 27 de zile în fiecare an în vacanță, acest lucru este bine. Cu toate acestea, dacă cheltuiți 29 sau mai multe zile într-un singur an din țară, va trebui să explicați motivul călătoriei dvs. în aplicația dvs.
  • Controalele suplimentare de eligibilitate vor implica furnizarea documentației, cum ar fi certificatul de naștere și pașaportul, precum și calificările educaționale (e.G., un grad de învățământ superior).
  • În plus față de aceste cerințe de rezidență, trebuie să fiți, de asemenea, cetățean al Regatului Unit până la momentul înscrierii dvs. Puteți îndeplini această cerință Fiind cetățean britanic sau național, care deține o dublă cetățenie cu Marea Britanie și o altă țară sau de a fi cetățean al Commonwealth-ului.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot de forină aeriană Royal Pasul 2
    2. Rețineți că trebuie să fiți între 17 și 25 de ani pentru a deveni pilot. În mod specific, trebuie să fiți cel puțin 17.5 ani, dar nu mai mult de 25 de ani, pentru a solicita școala de formare pilot. Dacă aveți sub vârsta de 18 ani, va trebui să obțineți consimțământul unui părinte sau tutore înainte de a se înscrie.

    Sfat: Dacă cădeți în afara acestui interval de vârstă, pot exista alte poziții în RAF pe care sunteți încă eligibile pentru! Vorbiți cu un recrutor pentru a afla ce alte opțiuni sunt disponibile pentru dvs.

  • Imaginea intitulată deveni un pilot de forță aerian regal 3
    3. Treceți examenele de învățământ secundar în cel puțin 5 subiecți. Pentru a deveni pilot RAF, trebuie să aveți certificatele generale de învățământ secundar (GCSE) la gradul C sau mai sus în limba engleză, matematică și cel puțin 3 subiecte. În plus, trebuie, de asemenea, să fiți cel puțin 2 examene de nivel A2 și ați câștigat punctele minime de 64 de universități și colegii de admitere (UCAS).
  • Rețineți că majoritatea școlilor solicită elevilor lor să treacă 5 examene GCSE cu un grad C sau mai mare înainte de a putea trece la examenele de nivel A2.
  • Nu există cerințe pentru examenele specifice pe care trebuie să le faceți pentru a deveni un pilot RAF, altul decât examenele engleze și matematice.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot de forină aeriană Royal Pasul 4
    4. Fiți dispuși să se angajeze la 12 ani de serviciu în Forțele Aeriene Regale. Aceasta este durata minimă a serviciului pe care RAF o cere pentru piloți. Desigur, aveți, de asemenea, opțiunea de a vă angaja să serviți mai mult decât această perioadă de timp și veți putea relua serviciul după 12 ani dacă ați rămas în stare bună în RAF.
  • Metoda 2 din 3:
    Înscrierea în RAF
    1. Imaginea intitulată deveni un pilot de forță aeriană regală Pasul 5
    1. Vizitați site-ul RAF pentru a începe procesul de aplicare. Pe site-ul RAF de recrutare, completați informațiile de înregistrare, inclusiv adresa dvs. de e-mail, iar o invitație va fi trimisă la acel e-mail. Odată ce ați primit această invitație, veți putea începe aplicația completă online.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de forță aeriană regală Pasul 6
    2. Treceți 2 teste fizice de fitness pentru a demonstra sănătatea fizică. Odată ce ați trimis cererea dvs. de înscriere, veți fi obligați să faceți cel puțin 2 teste de fitness și să îndepliniți criteriile minime pentru sexul și vârsta dvs. Aceste teste includ o combinație de 2.4 km (1.5 mi) alerga de treadmill, press-up-uri (sau push-up-uri) și sit-up-uri.
  • Solicitanții de sex masculin trebuie să-și termine rularea în 11:11 minute, să efectueze 20 de presă și să facă 35 de ședințe.
  • Solicitanții de sex feminin trebuie să-și termine fuga în 13:23 minute, fac 10 presă și fac 32 de ședințe.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot de forină aeriană Royal Pasul 7
    3. Oaspeții și indicele de masă corporală evaluat. Profesioniștii din domeniul medical vor determina dacă aveți o vedere suficientă și sănătatea corpului pentru a servi eficient în armată. Dacă IMC dvs. este în afara domeniului acceptabil, cererea dvs. va fi respinsă.
  • Pentru solicitanții mai tineri de 18 ani, intervalul IMC acceptabil este de la 17 la 27. Pentru solicitanții 18 și mai în vârstă, intervalul IMC acceptabil este de la 18 la 28.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de forță aeriană regală Pasul 8
    4. Suferă un control de fond pentru a obține verificarea nivelului de verificare a securității. Aceasta este o verificare de bază de bază pentru a determina dacă există factori de descalificare în istoria dvs. care vă va barba de la servirea în RAF. În plus față de un control de fond, veți fi, de asemenea, obligați să declarați orice condamnări anterioare nechoptenite pe care le aveți.
  • Rețineți că unele roluri din RAF solicită, de asemenea, solicitanților să dezvăluie toate condamnările uzate în istoria lor în față.
  • Exemple de factori descalificatori pot include apartenența la un grup extremist, articularea unor afilități politice extreme și tatuaje ofensive.
  • Sfat: Sunteți permis din punct de vedere tehnic să aveți tatuaje inofensive dacă serviți în raf. Cu toate acestea, ele nu trebuie să fie vizibile deasupra gulerului gâtului sau sub manșeta manșonului.

  • Imaginea intitulată devine un pilot pilot de forină aeriană Royal Pasul 9
    5. Completați o serie de teste și interviuri pentru a vă demonstra aptitudinea. Testele vor fi efectuate pe computerele de la Ofițerii și Centrul de selecție a avioanelor (OASC) și vă va evalua abilitățile de completare a sarcinii, raționamentul deductiv și concentrarea. Cele 2 interviuri vor fi concentrate asupra educației dvs. anterioare, interesul dvs. față de RAF și cât de bine vă proiectați încrederea și abilitățile de conducere.
  • Asigurați-vă că oferiți răspunsuri în timpul interviurilor care evidențiază calitățile și realizările trecute. Scopul intervievatorilor este de a evalua cât de bine este potrivit pentru o poziție de conducere în raf.
  • Acestea sunt etapele finale ale procesului de selecție pilot și vor avea loc la ofițeri și la Centrul de selecție a avioanelor (OASC).
  • Metoda 3 din 3:
    Suferă de formare pilot
    1. Imaginea intitulată deveni un pilot pilot de forță aerian regal 10
    1. Începeți cu formarea inițială a ofițerului pentru a vă dezvolta abilitățile de conducere. Acesta este un regim de formare de 24 de săptămâni care se concentrează pe formarea de conducere și management de la personalul RAF, precum și studiile militare de bază. IOT este împărțit în 3 termeni diferiți, fiecare dintre ele va trebui să finalizați cu succes înainte de a vă putea trece la următorul.
    • Formarea IOT are loc la ROF College Cranwell din Lincolnshire.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot de forță aerian regal 11
    2. Treceți la formarea elementară de zbor pentru a începe pregătirea de specialitate. În EFT, elevii sunt învățați principiile de bază ale zborului, tehnologiei aeronavelor și meteorologiei. Veți trece apoi pentru a afla unele dintre abilitățile mai directe implicate în zbor, cum ar fi scoaterea și aterizarea.
  • În timpul EFT, elevii zboară fie tutorele sau avionul prefectului.
  • Abilitățile mai avansate pe care le veți învăța prin EFT includ un instrument care zboară, aerobica, formarea zboară și navigare.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot de forță aeriană regală Pasul 12
    3. Stream într-o clasă mai specifică de aeronavă pentru a vă continua pregătirea. După ce ați terminat EFT, veți fi streamat în 1 din 3 tipuri de formare diferite: Jet rapid, cu mai multe motoare sau rotative. Veți putea să vă dați preferința cu privire la ce tip de antrenament pe care îl intrați, dar unde sunteți streamed va fi în cele din urmă hotărâtă de formatorii dvs.
  • Cei care intră în formare rapidă Jet sunt instruiți să zboare cu avioane rapide cu jet de motor, cum ar fi avioanele de luptă. Formarea cu motoare cu mai multe motoare pregătește piloții să zboare cu aeronavă mare cu mai multe motoare. Cei care intră în formare rotativă sunt învățați să zboare cu elicoptere.
  • sfaturi

    Există o mare varietate de roluri pe care piloții le joacă în raf! În funcție de clasa în care sunteți streamat, puteți ajunge la misiuni de luptă care zboară, contribuind la asistență umanitară sau de a efectua misiuni de căutare și de salvare.
  • Nu vă faceți griji cu privire la costul de instruire - în RAF, solicitanții selectați pentru formarea pilot sunt plătiți pentru a afla cum să zboare.
  • Dacă reușiți să deveniți un pilot RAF, păstrați munca grea pe parcursul termenului dvs. de serviciu. Promoțiile la rangurile superioare sunt acordate pe baza meritului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar