Cum se înșele un test poligraf (detector de minciună)

Există o varietate de instanțe în care puteți fi supuși unui poligraf sau examinarea detectorului minciunii. Aceste teste pot fi o sursă de anxietate extraordinară, chiar și pentru oameni fără nimic de ascuns și pentru un motiv bun. Examinările poligrafice sunt interogări și este prea frecventă pentru ca oamenii nevinovați să nu le faca nici un motiv, ducând la negarea ocupării forței de muncă sau a acuzațiilor penale false. Din fericire, ele sunt ușor de truc, deci urmați acești pași pentru a vă controla interogarea. Nu uitați să spuneți adevărul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Aplicați contramăsurile poligrafice
  1. Imagine intitulată Cheat Un test poligraf (detector de minciună) Pasul 10
1. Spune doar ceea ce aveți nevoie. Răspunsurile "da" sau "nu" ar trebui să fie tot ce aveți nevoie pentru cea mai mare parte a testului.Rezista tentației de a explica răspunsurile dvs. sau pentru a intra în detalii, deși poligraful poate încerca să vă facă să faceți acest lucru.Să fie politicos și cooperativ, dar nu oferă mai multe informații decât este absolut necesar.
  • Imagine intitulată 33804 10
    2. Nu recunoașteți nimic relevant. Indiferent de felul în care arată liniile din diagramă, nimic nu este mai sigur sau dăunător decât mărturisirea voastră.Polygrapherul va încerca cel mai probabil să vă convingă că el sau ea poate "vedea" o minciună în poligraful dvs., chiar dacă nu există nimic anormal acolo.Nu cădeți pentru asta. Cu toate acestea, doriți să apară cinstit, așa că nu vă fie frică să faceți admiteri minore pentru a controla întrebările. Doar asigurați-vă că nu recunoașteți nimic în acestea, care să poată invita o întrebare suplimentară sau care poate fi interpretată ca fiind relevantă.
  • Amintiți-vă că lucrarea de poliegrafă este de a extrage confesiuni. În multe privințe, întreaga examinare este o rușine complexă pentru a vă înșela să mărturisiți ceva.
  • Imagine intitulată 33804 11
    3. Răspundeți la întrebări ferm, serios și fără ezitare.Acest lucru nu este momentul să glumești sau să încerci să fii ciudat. Vrei să apară serios, cooperativ și hotărât.
  • Imagine intitulată 33804 12
    4. Respirați normal. Cu excepția întrebărilor de control, ar trebui să încercați să mențineți o rată de respirație de 15-30 respirații pe minut.Nu respirați prea adânc.
  • Imagine intitulată 33804 13
    5. Modificați rata de respirație cu întrebări de control. Polygraportul va compara răspunsurile dvs. fiziologice pentru a controla întrebările la răspunsurile dvs. la întrebările relevante.Dacă abaterea de la normal în timpul controlului de control depășește abaterea de la normal în timpul întrebărilor relevante, veți trece.Dacă reacționați mai mult la o întrebare relevantă decât pentru a controla întrebările, polițialul va percepe (în mod corect sau în mod greșit) că minți ca răspuns la ceva relevant și probabil că veți eșua poligraful.
  • Schimbați modelul de respirație atunci când se întreabă o întrebare de control. Puteți face mai repede sau mai lent, țineți respirația timp de câteva secunde după o expirație sau respirați mai puțin adânci.Faceți acest lucru timp de 5-15 secunde și reveniți la modelul dvs. normal de respirație înainte de următoarea întrebare.
  • Imagine intitulată 33804 14
    6. Răspundeți la întrebări de control ciudat. Când vi se pune o întrebare care este, evident, o întrebare de control, răspundeți într-o manieră vagă sau ciudată. De exemplu, dacă vi se cere în ce an, este posibil să răspundeți, "Anul șarpelui" sau un astfel de răspuns. Scopul dvs. este de a face dificilă testerul pentru a obține o marcă pe ceea ce a "normal" răspunsul este pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cheat Un test poligraf (detector de minciună) Pasul 15
    7. Gândiți-vă la ceva de stres mental atunci când răspundeți la o întrebare de control. Dacă vă puteți îngrijora artificial atunci când răspundeți la o întrebare de control, puteți modifica rezultatele testului dvs. astfel încât dvs "normal" Răspunsurile apar la fel ca și răspunsurile care vă fac griji. De exemplu, ați putea încerca să faceți aritmetică mentală atunci când se întreabă o întrebare de control. Numărați înapoi de 7s în cap cât mai repede posibil sau faceți o diviziune rapidă lungă. Acest lucru vă va ajuta să schimbați tensiunea arterială și ritmul cardiac la un nivel similar cu cel care apare în timpul situațiilor reale stresante - cum ar fi răspunsul la o întrebare revelatoare. Alternativ, puteți imagina mintal un scenariu înfricoșător, cum ar fi, de exemplu, înecați, deoarece acest lucru va crește, de asemenea, ritmul cardiac și respirația.
  • Imagine intitulată 33804 16
    8. Manipulați interviul post-test.După ce ați deconectat de la mașină, poligraful vă poate lăsa în cameră pentru o vreme și vă puteți întoarce.Polygrapher poate pretinde că "știu" că minți despre ceva.Acesta este un truc.Rămâneți calm și ferm, dar vă repetați politicos negarea. Nu modificați sau măriți răspunsurile dvs. și scăderea interviului post-test extins, dacă este posibil.
  • Metoda 2 din 4:
    Fi în gardă
    1. Imagine intitulată 33804 5
    1. Amintiți-vă că polițialul nu este prietenul dvs.Polygrapherul poate încerca să vă convingă că el sau ea este de partea voastră și vă va ajuta dacă veți fi adevărați.Aceasta este înșelăciunea - nu o cumpărați.
  • Imagine intitulată Cheat Un test de poligraf (detector de minciună) Pasul 7
    2. Feriți-vă de trucuri de pretest.Poliegraferii vor încerca frecvent să insufle teama în subiect sau să convingă subiectul acurateței mașinii poligrafie.Teoria este că cu cât vă temeți mai mult că ați putea fi prinși, cu atât mai mari vor fi reacțiile fiziologice.Nu credeți hype. Polygrapher poate încerca, de asemenea, să provoace reacții de la dvs. bazate pe frică.De exemplu, el sau ea poate spune că trebuie să vă spălați mâinile, astfel încât mașina să vă poată citi cu precizie puterea de sudoare.O cameră ascunsă în baie poate să prindă subiectul care merge în baie conform instrucțiunilor, dar nu spălați mâinile.
  • Metoda 3 din 4:
    Aflați cum să recunoașteți tipurile de întrebări
    1. Imagine intitulată Cheat Un test poligraf (detector de minciună) Pasul 8
    1. Identificați tipurile de întrebări pe care vi le-ați întrebat.Există trei tipuri de întrebări de bază pe care le veți întreba: relevante, irelevante și control.Întrebările irelevante sunt cele evidente, cum ar fi "Care este numele dvs?"Sau" sunt luminile din această cameră?"Întrebările relevante sunt cele importante, cum ar fi" ați scurs acest memo la mass-media ", ați furat vreodată bani de la un angajator?"Sau" Ați vândut vreodată droguri?"Întrebările de control sunt cele împotriva cărora vor fi comparate reacțiile dvs. la întrebările relevante. Acestea sunt de obicei întrebări la care (aproape) toată lumea poate răspunde "da", dar pe care toată lumea este inconfortabilă răspunzând sincer. Exemplele ar putea include: "Ați mințit vreodată să ieșiți din necazuri?"Sau" Ați luat vreodată ceva de la un angajator?"
  • Imagine intitulată 33804 8
    2. Ascunde cunoștințele dvs. de poligrafie. Polygrapher vă poate întreba, înainte de testare dacă ați făcut orice cercetare pe testele poligrafice sau despre ceea ce știți despre ele.Nu dezvăluiți că ați făcut o cercetare extinsă. Acționați ca și cum nu știți prea multe despre examenele poligrafie, dar că credeți că poligrafia este o știință și poligrafică pentru a fi fiabilă (sau cel puțin nu prezintă nicio îndoială cu privire la fiabilitatea acestora).Polygrapher poate încerca să vă trunică menționatând anumiți termeni tehnici și acronime, cum ar fi "Testarea dvs. a revenit NDI."În timp ce veți ști că" NDI "înseamnă" nici o înșelăciune nu a indicat ", trebuie să acționați ca și cum nu aveți nicio idee ce înseamnă ea înseamnă.Prea multă cunoaștere a procesului poate face ca poligraful să creadă că ai ceva de ascuns, chiar dacă nu.
  • Metoda 4 din 4:
    Pregătiți-vă bine în avans
    1. Imagine intitulată Cheat Un test poligraf (detector de minciună) Pasul 1
    1. Aflați despre Polygraphs. Dacă cariera sau curtea dvs. depinde de aceasta, nu ați face cât mai multă cercetare cât puteți? Citiți despre ceea ce sunt și modul în care procesul funcționează în general. Cel mai important lucru de știut este că poligrafia nu este o știință exactă. De fapt, nu este o știință deloc. A fost creată de interogatori, nu de oameni de știință și produce frecvent rezultate incorecte.
  • Imagine intitulată 33804 2
    2. Aflați ce caută testerul.O examinare poligrafică este administrată pentru a ajuta la găsirea unor informații specifice, cum ar fi dacă sunteți un spion sau dacă ați utilizat droguri. Dacă testul dvs. este determinat de un anumit incident, probabil știți ce caută examinatorul. Pentru testele de screening înainte de angajare și altele asemenea, cercetarea politicilor companiei sau a agenției pentru a determina ce puteți și nu puteți admite.
  • Imagine intitulată 33804 3
    3. Practice contramăsuri în avans. Practicarea acestor în prealabil poate crește foarte mult probabilitatea ca "să treacă" examinarea poligrafică, dar numai dacă le faceți dreptate.Odată ce ați citit despre măsuri, asigurați-vă că le puteți practica cu mult înainte de testare, astfel încât să fiți pregătiți temeinic.
  • Imagine intitulată Cheat Un test poligraf (detector de minciună) Pasul 4
    4. Abordați întreaga dvs. "zi poligraf" ca test.Tratați examinarea poligrafică ca un interviu extrem de loc de muncă.Rochie conservator și în mod corespunzător și încercați să faceți o impresie bună înainte de testare. Asigurați-vă că sosiți la timp și, dacă nu este vorba de direcție, nu reprogramați sau nu încercați să amânați examenul.
  • Fiți conștienți de faptul că fiecare mișcare este foarte probabil observată din momentul în care ajungeți la locația de testare.Pot exista camere ascunse în sala de așteptare și toalete și există aproape cu siguranță o oglindă cu două căi în camera poligrafică. Examenul dvs. poligraf începe cu mult înainte de a vă conecta la mașină și se termină numai atunci când ați părăsit locația de testare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vi se cere să luați un poligraf ca parte a stării dvs. de probațiune sau de eliberare a parolei, un poligraf eșuat sau acuzația dvs. de poligraf pe care ați utilizat-o de contramăsuri, poate fi utilizată în procedurile de revocare.
  • Există mai multe variante subtile la testul poligraf.Asigurați-vă că ați cercetat-vă cu atenție înainte ca testul să fie pregătit pentru tot ce ar putea să vă arunce.
  • Gândiți-vă la ceva ce vă calmează sau ceva ce știți că nu ați făcut niciodată în timpul unei întrebări acuzatoare.Vedeți-vă în mintea voastră în timp ce răspundeți la întrebare.
  • Cea mai ușoară modalitate de a evita în lipsa unui poligraf este de a refuza una.Pentru proiecții de pre-angajare, acest lucru va asigura cu siguranță că nu vă angajați. Cu toate acestea, este încă o opțiune viabilă, mai ales dacă vă opuneți utilizării poligrafilor în general.
  • În timp ce refuzul vă poate împiedica să fiți angajat, probabil că nu vă va fi concediat.În U.S., Angajatorii din sectorul privat nu pot rezilia ocuparea forței de muncă sau pot lua alte astfel de acțiuni negative bazate exclusiv pe un refuz de poligraf. Cu toate acestea, această protecție nu acoperă, de obicei, angajații guvernamentali.Dacă poligraful dvs. face parte dintr-o investigație penală, aveți dreptate (cel puțin în U.S.) a refuza.Refuzul de a supune unui poligraf nu este, în general, admisibil în instanța penală, iar rezultatele poligrafice sunt rareori admisibile.În unele state rezultatele poligrafului sunt admisibile în procedurile civile și administrative.
  • Avertizări

    Efectuați doar o ritm cardiac / tensiunea arterială care modifică contramăsurile la un moment dat sau poate deveni prea evidentă.
  • Fiți conștienți de faptul că este posibil să nu puteți bate detectorul de minciună chiar și utilizând aceste metode.
  • Dacă sunteți acuzat de înșelăciune sau folosiți contramăsuri, probabil că veți fi eliminați din grupul de locuri de muncă. Dacă sunteți pe parole / probațiune și sunteți mandatat să luați un poligraf, acuzația unui poligraf pe care ați folosit contramăsuile vă poate ateriza înapoi în închisoare.
  • Micșind limba dvs. este foarte eficientă, dar poate fi detectabilă dacă vă mutați gura obținută. Unii poliegraferii fac examinatorii să poarte un set special de căști destinate măsurării mișcărilor maxilarului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar