Cum să ai grijă de un piercing oral

Limba, și alte piercinguri orale cresc din ce în ce mai populare... Dar ele pot provoca, de asemenea, complicații grave dacă nu sunt păstrate în mod corespunzător curățate și permise să se vindece pe deplin. În acest sens, explorăm cum să oferim bun după îngrijire la aceste tipuri de piercinguri.

Pași

  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 1
1. Du-te la un studio de piercing fiabil și certificat. Ar putea părea o idee bună să vă străpungeți, dar dacă vă străpungeți limba în locul greșit, acesta poate duce la deformări ale limbii (și a pielii). Acele și bijuterii trebuie să fie sterilizate corect înainte de a merge oriunde în apropierea gurii!
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 2
    2. Deși vă vor spune cum să vă îngrijiți de piercing-urile dvs., este important să vă amintiți că piercing-urile pot dezvolta adesea infecții și pot duce la probleme grave, astfel încât să fie sârguincios!
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 3
    3. După ce ați străpuns limba, vă va umfla până la aproximativ două ori dimensiunea normală. Nu vă faceți griji, acest lucru este normal. Umflarea va începe să reducă în trei sau cinci zile și va dispărea complet în șapte până la opt.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 4
    4. Limba va fi pe deplin vindecată după aproximativ șase până la opt săptămâni. Clătiți limba și gura în mod regulat cu apă sărată pentru a preveni infecția. În acest timp nu se joacă cu sau nu atingeți limba și întotdeauna clătiți limba dacă acest lucru se întâmplă accidental sau după consumarea alimentelor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 5
    5. Ar trebui să încercați să mâncați mâncare, supe etc. Pentru primele 3 până la 5 zile, după ce acest produs alimentar solid nu ar trebui să fie nici o problemă, dar asigurați-vă că ați clătit după ce ați mâncat ceva.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 6
    6. După ce umflarea se duce în jos, puteți tăia înapoi la clătirea gurii, deși datorită faptului că alimentele se pot depune în clătirea piercingului după ce mănâncă alimente care pot fi depuse (pâine, carne, etc) este o idee bună. Odată ce acesta este complet vindecat o îngrijire orală normală (periajul dinților și apa de gură) este suficientă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 7
    7. Va exista o crustă sau un punct greu în jurul gaurei unde ați fost străpuns, dar acest lucru ar trebui să dispară în două până la trei luni.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de piercing oral 8
    8. Asigurați-vă că fiecare bucată de bijuterii este curată înainte de ao pune în piercing. Dacă este încă în primele 6 luni, sterilizarea bijuteriilor este o idee bună.
  • sfaturi

    Deoarece este greu și inadvizabil să mănânci în mod normal după obținerea unui piercing, încercați să beți băuturi suplimente alimentare (Slim-Fast, asigurați-vă, etc.), deoarece conțin o mulțime de proteine ​​etc. Amintiți-vă că încă mai trebuie să vă mâncați supele și mângâiați alimentele cu asta!
  • Purtați o sticlă mică de apă sărată cu dvs. într-un buzunar sau o geantă, astfel încât să vă puteți clăti imediat gura, dacă aveți nevoie de timp în timp ce sunteți afară și despre aproximativ.
  • Încercați să nu mușcați pe piercing în timp ce mâncați.
  • Încercați să evitați alimentele fierbinți (cald este ok) în timp ce piercing-ul dvs. este vindecătoare deoarece poate provoca umflarea suplimentară.
  • Piercerul va străpunge adesea limba cu o bară de bijuterii mai lungă decât este necesară pentru a permite unele umflături. După ce umflarea dvs. a scăzut, poate doriți să obțineți un bar mai scurt.Barele mai scurte și bilele din plastic sunt mai sigure pentru dinții.
  • Mănâncă alimente reci, cum ar fi înghețată, băuturi reci etc. poate ajuta la reducerea umflăturii.
  • Cumpărați o sticlă mică de spray-uri de gât înflorire cloraseptice sau similare.Îndepărtați aproximativ 3/4 din lichid și umpleți complet cu spălarea gurii.Dacă sunteți afară și nu puteți clăti cu spalarea gurii, pulverizați acest lucru pe partea superioară și inferioară a piercingului, acesta are, de asemenea, efectul secundar de amorțire a noului piercing pe care îl veți aprecia.
  • Fumatul este potențial dăunător noului dvs. piercing oral, în special în timpul fazei inițiale de vindecare.Să se abțină de la fumat în timpul întregului proces de vindecare.
  • Avertizări

    Nu mâncați Popcorn timp de câteva săptămâni după ce a obținut piercingul (în timp ce durează în mod normal, dar câteva zile pentru a vindeca suficient pentru a mânca substanțe solide fără probleme, Popcorn trebuie evitat pentru mult mai mult).Popcornul conține bucăți mici de hard din carcasa kernelului, acestea pot fi depuse în jurul barei în interiorul piercingului și sunt foarte greu de îndepărtat.
  • Nu beți sifon când primiți mai întâi un piercing oral! Flizzia poate fi iritantă.
  • O piercing de limbă, spre deosebire de alte piercinguri, este prin mușchi striat.Acest lucru are o capacitate mai mare de a vindeca complet.Datorită acestui lucru, chiar și după câțiva ani, îndepărtarea piercingului pentru o perioadă lungă de timp poate duce la închiderea piercingului dvs.După 3 sau mai mulți ani, acest lucru nu este în mod obișnuit cazul și puteți lăsa-o pentru perioade lungi de timp fără griji.
  • este FOARTE important pentru a vă asigura că piercing-ul dvs. nu vine în contact cu fluidele corporale ale altora, în timp ce vindecă vindecarea - să vă abțineți de la sex oral sau să vărutați gura deschisă care ar putea răspândi germeni periculoși.
  • Nu curățați niciodată piercing-urile cu alcool sau peroxid de hidrogen, deoarece este foarte periculos să faceți acest lucru!
  • Fiți atenți atunci când alegeți o apă de gură pentru a utiliza, căile de gură antiseptice care nu conțin alcool sunt cele mai bune, dacă nu puteți găsi o apă de gură antiseptică a alcoolului, vă diluați apă de gură cu apă. Apă de gură care conține alcool nu vă va ucide, deși este posibil ca procesul de vindecare să fie puțin mai lung. Alcoolul gurii ucide mai mulți germeni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar