Cum de a emula dean winchester de la supranatural

Dean Winchester este un caracter rece în drama TV HIT Supranatural. El este calm când se confruntă de celelalte orori pe el și de fratele său vânătoare, el este un vorbitor neted, are un stil distinctiv - este doar natural dacă vrei să-l imite! S-ar putea chiar să-i puteți face pe alții să vă gândească ca la dvs mai misterios, mai supra-supranaturally implicate persoană prin emularea lui. Tot ce trebuie să faceți este să-și dezvoltați stilul, mentalitatea și abilitățile similare și înainte ca oamenii lungi să spună că pari un lot îngrozitor ca Dean Winchester.

Pași

Partea 1 din 3:
Adoptarea stilului decanului
  1. Imagine intitulată emula Dean Winchester din pasul 1 supranatural 1
1. Au o mașină clasică rece. Iconic 1967 Chevy Impala pe care Brothers Winchester Cruise în jurul valorii de monștrii de vânătoare este copilul lui Dean și o parte importantă a identității sale. Dean insistă să ia roata la fiecare ocazie și în timp ce ar trebui să să fie responsabil la conducere, Și tu ar trebui să ai o legătură strânsă cu o mașină clasică dacă vrei să fii ca Dean.
  • Dă-ți mașina o porecla rece. În onoarea iubirii sale de rocă clasică și, în special, de trupa Metallica, Dean își botenează mașina "Metallicar." În mod similar, ați putea folosi unul dintre trupele dvs. preferate pentru a vă numi mașina clasică.
  • Deși Dean este aproape întotdeauna văzut în "67 Chevy Impala, el are în alte ocazii mașini care ar putea inspira selecția dvs. clasică de mașini. Două modele care merită menționate sunt 1976 Dodge Aspen și 1972 AMC Gremlin.
  • Imagine intitulată Emulează Dean Winchester din Pasul Supernatural 2
    2. Ascultați rock-ul clasic. Când conduceți în jur, Dean se bucură aproape întotdeauna de o stâncă clasică veche. Unii artiști pe care îi place să includă LED Zeppelin, AC / DC, cult albastru de stridii și metallica. Sau ați putea instrui sensibilitățile muzicale în genul ăla prin tuning într-o stație de radio clasică clasică.
  • Dean nu este doar un fan al sunetului clasic Rock - El își cunoaște trupele preferate în modul în care poate fi un adevărat fan! Fiți atenți la trivia pe care o auziți de la clasic Rock DJ, astfel încât nimeni nu va crede că sunteți un fan mai puțin dedicat decât Dean.
  • Există multe sub-genuri diferite în rock clasic. S-ar putea beneficia de o clasă din istoria muzicii la centrul comunitar local, colegiu comunitar sau universitate. De asemenea, puteți dedica câteva cercetări personale în diferitele tipuri de rocă clasică.
  • Imagine intitulată emula Dean Winchester din Pasul Supernatural 3
    3. Purtați flanel și accesorizați nostalgic. Flanelul este robust, masculin și este o parte obișnuită din dulapul lui Dean. Fiind mai mult de un om tipic al omului, nu îl veți vedea pe Dean purtând hainele mai frumoase pe care fratele său Sam o face dacă are un motiv bun pentru asta. Deanul nu se teme, totuși, să poarte cu mândrie obiecte care au semnificație emoțională pentru el, ca și amuletul / colierul pe care îl poartă zilnic că a primit de la fratele său.
  • Ați putea modela un element un sibling sau iubit pe care ți-a dat-o într-un memento colier. De exemplu, ați putea țese o monedă dată de un bunic preferat într-o brățară.
  • Partea 2 din 3:
    Imitarea mentalității lui Dean
    1. Imagine intitulată emula Dean Winchester din etapa 4 supranaturală 4
    1. Dezvoltați o mentalitate protector. El poate lupta împotriva răului și se poate interesa în timp ce o face, dar slujba principală a lui Dean este de a ajuta oamenii. Acest lucru este evident din motto-ul de familie Winchester, "Salvarea oamenilor, Lucruri de vânătoare - Afacerea familiei." Întotdeauna să ajungi să-i ajuți pe cei care au nevoie, chiar dacă nu întreabă. Decanul ar face totul în puterea sa de a ajuta pe cineva care era în strâmtori, și tu ar trebui să-ți ucidă decanul.
    • S-ar putea să doriți să petreceți ceva timp reglarea amenzii dvs. de a percepe lucrurile din jurul vostru. O conștientizare sporită a mediului tău vă va pregăti mai bine pentru sarcina de a ajuta pe alții.
    • Pregătiți-vă pentru scenarii cele mai nefavorabile. Știind cum să răspundă într-o situație de urgență vă va ajuta să răspundeți fără a pierde o bătaie atunci când aveți nevoie cel mai mult.
    • Construiți forța dvs. mentală și emoțională. Dean uneori trebuie să se confrunte cu lucruri întunecate și rele care ar putea face oamenii normali să fugă în frică. Va trebui să vă puteți ajuta să vă păzească emoțional și mental pentru a ajuta pe cei care au nevoie cel mai mult.
  • Imagine intitulată emula Dean Winchester din Pasul Supernatural 5
    2. Aveți grijă de familia și prietenii dvs. Deanul poate acționa dur, dar încă mai pune familia. Dean și fratele său Sam arevele diferiți oameni care uneori nu sunt de acord cu privire la ce să facă și cum să o facă, dar chiar și așa, Dean se ocupă întotdeauna după fratele său mai mic. De asemenea, se asigură că prietenii de familie, cum ar fi cântăreața Bobby, care este o figură părintească lui Dean, sunt îngrijiți de. Acest lucru arată cât de mult Dean îi pasă de prietenii săi. La Dean Winchester, nu trebuie să fii un sânge relativ pentru ca o persoană să fie familie.
  • Poate fi o muncă grea, mai ales dacă tu și frații tăi nu te înțelegi, dar la fel ca Dean ar trebui să faci toate eforturile fi un frate bun. În viața voastră, acest lucru ar putea însemna să ajutați cu temele, încurajându-vă frații în sporturile lor sau oferirea de sfaturi.
  • Nu veți putea să aveți grijă de oamenii importanți din viața voastră dacă țineți o pradă! O parte importantă a îngrijirii prietenilor și a familiei are grijă de relațiile dvs. cu ei. Acest lucru ar putea însemna că trebuie să Iartă-ți anumite lucruri și acceptați pe alții.
  • Imagine intitulată emula Dean Winchester din pasul 6 supranatural
    3. Nu cedati niciodata. Dean a fost în unele situații lipicioase în care toți păreau fără speranță. Acest lucru nu l-a oprit niciodată să-i dea pe toți și se datorează tenacității sale că el a fost tras prin unele dintre provocările mai dificile cu care se confruntă. Pentru a fi cu adevărat ca Dean, va trebui să dezvoltați aceeași hotărâre în fața dificultăților.
  • Poate să ia timp și efort, dar puteți Antrenează-ți voința, astfel încât să poți persevera În fața de dificultate. Cu cât îți antrenezi mai mult voința, cu cât va deveni mai puternică, cu atât mai mult vei putea persevera, la fel ca decanul.
  • Imagine intitulată Emulează Dean Winchester din Pasul Supernatural 7
    4
    Infrunta-ti temerile. Chiar dacă Dean are o teamă intensă de a zbura, el nu permite acest lucru să-l oprească când viața altor oameni sunt pe linie. În funcție de situația dvs. și de felul de temeri cu care aveți de-a face, ați putea găsi că încurajarea unui prieten tot ce trebuie să depășiți. Temerile sau fobiile severe, pe de altă parte, ar putea necesita asistența unui profesionist de sănătate mintală, ca un terapeut, înainte de a vă putea cuceri teama.
  • Imagine intitulată Emulează Dean Winchester din pasul supranatural 8
    5. Aveți întotdeauna un plan de rezervă. În multe situații, Dean a depășit adversari mai puternici și mai puternici prin strategie. Deși s-ar putea să nu vă îndreptați într-o situație periculoasă cu demoni sau monștri, ar trebui să aveți un plan de rezervă pentru situații care îl cheamă. Poti Backup computerul, Planificați rutele alternative atunci când călătoriți, astfel încât să știți ce să faceți atunci când traficul se oprește din cauza unui accident sau a unui drum închis și puteți chiar să veniți cu un plan de rezervă pentru slujba dvs. doar în cazul în care vă dați seama că nu sunteți potrivit pentru dvs. " au fost aplicați pentru.
  • În lumea de astăzi, una dintre cele mai importante și costisitoare decizii pe care un tânăr adult le cere să le facă este cea a unui colegiu major. S-ar putea să fiți sigur ce vreți să faceți în colegiu. Dacă da, fiți ca decanul și veniți cu alternative, astfel încât să nu contează ce se întâmplă, aveți o opțiune gata și așteptați.
  • Dating poate fi aproape la fel de gravă ca creaturile mitice de vânătoare și demonii. Dacă nu sunteți sigur dacă data dvs. va fi un moment bun, ați putea dori să aranjați un "apel de urgență," unde un prieten solicită în timpul datei dvs. pentru a vă oferi o scuză potențială pentru a scăpa.
  • Imagine intitulată Emulează Dean Winchester din pasul supranatural 9
    6
    Fii vrăjitor și sarcastic! Dean este Extrem de amuzant și sarcastic. El nu se îndepărtează de umorul brut și de innuendos sexual. Această utilizare a umorului la ajutat și pe fratele său să tragă unele situații dificile în întreaga serie de televiziune și să fie ca Dean, va trebui să utilizați și el.
  • Unele aspecte ale umorului sunt în mod natural o parte din personalitatea voastră, dar asta nu înseamnă că nu poți Dezvoltați-vă simțul umorului. S-ar putea să vă puteți instrui calendarul comedic la o clasă de comedie de stand-up la centrul comunitar local, colegiu comunitar sau club de comedie.
  • Partea 3 din 3:
    Cultivarea abilităților lui Dean
    1. Imagine intitulată Emulează Dean Winchester din pasul supernatural 10
    1. Deveniți un ascuțit. Obiectivele de fotografiere ale lui Dean a demonstrat că a fost o lovitură naturală. Chiar dacă găsiți că sunteți mai puțin în mod natural Atunci când vine vorba de manipularea unei arme de foc, ar trebui să luați o clasă de siguranță la arme de foc, astfel încât să știți cum să Manipulați o armă de foc în siguranță. Dacă sunteți un începător când vine vorba de a trage o armă, poate doriți să începeți cu ceva mai puțin periculos, ca un pistol Airsoft.
    • Multe magazine de bunuri sportive, game de ardere și magazine de aprovizionare de vânătoare oferă clase de siguranță pentru Hunter / arme de foc. Odată ce știți cum să gestionați în siguranță o armă, puteți începe practica țintă.
  • Imagine intitulată emula Dean Winchester din Pasul Supernatural 11
    2. Aflați abilități practice. Dean este un șofer calificat și un mecanic realizat. Nu trebuie să stăpânești aceste abilități, în special ca să fii decan - este probabil ca el să aprecieze orice abilitate practică care a ajutat la lupta împotriva supranaturalului. Unele abilități pe care le puteți lua în considerare:
  • Urmărirea animalelor
  • Camuflajându-vă singur
  • Sudare
  • Imagine intitulată emula Dean Winchester din pasul supranatural 12
    3. Aflați să vă agitați. Dean și Sam au puțin timp să lucreze locuri de muncă cinstite în timp ce alerga în jurul țării, punând răul. Pentru a face ca scopurile să se întâlnească în timp ce pe drum, decanul va fi de multe ori Hustle Bani din Bar Patrons în jocurile de piscină. Dacă vă decideți să încercați mâna la Husting, ar trebui să fiți atenți! Multe locuri au legi împotriva acestui gen, și dacă câștigi mari, ar putea face pe cineva supărat suficient pentru a începe o luptă.
  • În loc de piscină, ați putea găsi că sunteți mai puternici la joacă darts. Dar chiar și în ceea ce privește darts, hustingul poate fi ilegal acolo unde locuiți și vă puteți face probleme.
  • Dean este, de asemenea, destul de îndrăgostit de carduri. Jucând poker nu va necesita o masă de biliard sau un bord de dart și necesită un spațiu mic. Portați o punte de cărți în jurul dvs. și perfecționați-vă abilitatea de poker, astfel încât să puteți câștiga potul la fel ca decanul.
  • Imagine intitulată emula Dean Winchester din Pasul Supernatural 13
    4. Mitologia studiată și misterele oculte. În timp ce Dean ar putea să iasă ca pe un cap de carne feminin, potrivit fratelui său Sam, în afară de a fi unul dintre cei mai buni vânători ai Samului Sam, Dean este, de asemenea, unul dintre cele mai bune educate în Lore. Fără o cunoaștere a slăbiciunilor monștrilor și demonilor, Dean nu ar fi niciodată capabil să-i oprească de la rănirea oamenilor.
  • Pentru mai multe informații istorice despre lupta împotriva răului, s-ar putea să vă uitați să citiți manualul Medieval Witch Hunter, Der hexenhammer, De asemenea, numit Malleus Maleficarum sau "Ciocanul vrăjitoarelor."
  • sfaturi

    Avertizări

    Dean Winchester și Supranatural TV Show Universe este pur și simplu. Nu este nimic în neregulă cu emularea unui personaj pe care îl respectați, dar încercați să nu vă sacrificați propria personalitate de dragul unui spectacol de televiziune.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar