Cum de a sparge sticla de bulletprooof

Geamul antiglont (cunoscut mai precis ca sticlă balistică) este conceput pentru a absorbi forța unui glonț, mai degrabă decât să se desprindă. Dacă sunteți hotărât să rupeți paharul, puteți face acest lucru prin împușcarea sticlei de mai multe ori în aceeași locație sau prin împușcarea geamului cu o pușcă de mare putere. Dacă rupeți mai multe straturi de sticlă antiglontă, încercați să utilizați o rundă de pușcă mare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Arderea mai multor runde de mână pentru a distruge geamul de bullet
  1. Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 1
1. Păstrați cel puțin 30 de metri (27 m) de la geam atunci când ardeți o pistol. Gloanțele pe care ricochetul de pe geamul antiglonț poate sări înapoi în direcția de la care sunt concediați. Mențineți o distanță sigură față de țintă pentru a evita lovirea unui glonț RicoCheting. Asigurați-vă că, de asemenea, purtați protecția ochilor și a urechii atunci când ardeți o pistol.
  • Dacă ardeți o pistol de mare putere, creșteți această distanță până la 40-50 de metri (37-46 m).
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 2
    2. Trageți 3-5 runde de muniție de pistol la geam. Unele tipuri de sticlă de gloanțe relativ subțiri sunt proiectate pentru a rezista doar unei singure runde de foc de foc de la o armă de foc. Deci, continuați să fotografiați, deoarece gloanțele multiple care influențează aceeași locație pot fi suficiente pentru a întrerupe o foaie subțire de sticlă antiglontă.
  • Dacă fotografiați un handgun de mijloc ca un 9 mm, este posibil să trebuiască să trageți 3-5 runde pentru a rupe prin sticla subțire de bullet. Cu toate acestea, un handgun de mare putere ca un 44 magnum poate pătrunde cu 2 fotografii.
  • Asigurați-vă că purtați dopuri de blocare a zgomotului și protecția ochilor pentru a evita deteriorarea auzului sau a vederii atunci când ardeți o pistol.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 3
    3
    Păstrați-vă scopul constant și apăsați aceeași locație pe sticlă. Care vizează bine este relativ simplă dacă fotografiați o pistol sau o pușcă. Aliniați atracțiile de arme de foc pe țintă și expirați încet când intenționați să păstrați obiectivele constante. Strângeți ușor declanșatorul în timpul fotografierii. Niciodată nu aruncați declanșatorul sau veți rupe împușcătura.
  • Dacă trageți 8 runde (o revistă completă pentru majoritatea pistoalelor), dar toate au lovit pete diferite pe geamul de bullet, este puțin probabil ca sticla să se spargă. Scopul cu precizie va împiedica acest lucru să se întâmple.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 4
    4. Focul 2-3 reviste de muniție la geam dacă nu se sfărâmă după 1 revista. Dacă goliți o revistă completă în geam și încă mai ține împreună, păstrați-vă la ardere. Sticla de gloanțe mai groasă poate rezista la câteva runde trase în ea, așa că încercați să goliți mai multe reviste în sticlă.
  • Numărul de runde necesare pentru pătrunderea sticlei antigroof poate varia foarte mult cu grosimea și tipul de sticlă.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind puști și muniție de mare putere
    1. Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 5
    1. Păstrați cel puțin 50 de metri (46 m) departe de țintă pentru a evita ricochetele. Multe dintre rundele pe care le trageți la geamul de bullet nu vor trece prin ea, iar unele pot ricochet. Pentru a evita aceste gloanțe, păstrați o distanță sigură față de țintă. Purtați, de asemenea, protecția ochilor și a urechii ori de câte ori ardeți o armă, indiferent de calibru.
    • Dacă fotografiați o pușcă cu un domeniu de aplicare, este posibil să fiți în stare să trageți la sticlă de la 100-200 de metri (91-183 m) distanță. Acest lucru vă va crește siguranța.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 6
    2. Foc .308 sau .30-06 runde de pușcă pentru a sparge cele mai bullet panouri de sticlă. În timp ce pistoalele cu înaltă putere, ca a .44 Magnum sau a .45 sunt mai puternice decât calibrele de mână mai mici, chiar și acestea nu se pot potrivi cu puterea unei puști. Încercați să utilizați o rundă de pușcă standard ca a .308 pentru a sparge geamul. Veți avea nevoie cu siguranță de o pușcă pentru a sparge policarbonat dur sau sticlă din policarbonat placat din sticlă.
  • Aceste runde pot fi achiziționate la cele mai multe magazine de arme sau sporturi sportive. De asemenea, puteți trage runde de putere comparabilă, inclusiv .270 Winchester și .30-06.
  • Când achiziționați sticlă de policarbonat din policarbonat sau din sticlă, arătați pentru a vedea ce calibru de muniție este evaluat pentru a deflecta. De exemplu, dacă sticla dvs. va respinge a .44 Magnum rotund, rivele de pușcă mai puternice decât a .44 Handgun ar trebui să spargă paharul.
  • Sticla de bullet este fabricată în 3 tipuri diferite: policarbonat acrilic, policarbonat și plastic. Pentru a face policarbonat placat din sticlă, producătorii laminate foile de sticlă pe ambele părți ale unei foi de policarbonat pentru a produce un material greu și eficient. Puteți identifica acest material prin căutarea straturilor subțiri, laminate din plastic și sticlă care alcătuiesc policarbonatul compozit.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 7
    3. Încercați să utilizați o mașină de sus .50 Rich de calibru pentru a sparge geamul de bullet. Dacă un glonț cu pușcă calibru moderat, cum ar fi .308 nu sparge geamul de bullet, încercați ceva mai puternic. De exemplu, un puternic .50 de pușcă de calibru ar putea pătrunde în sticlă subțire de bullet cu o rundă și ar putea sparge geamul mai gros cu mai multe runde. Acest lucru ar trebui să pătrundă în orice tip de sticlă de policarbonat.
  • Alte calibre de pușcă de mare putere includ .460 Weaterbyby Magnum, .700 Nitro Express, .475 A & M Magnum și .338 Winchester Magnum.
  • Sticla de policarbonat este un tip de plastic. Puteți identifica policarbonatul prin transparența și greutatea sa. Este clar și cântărește doar aproximativ jumătate la fel de mult ca policarbonat acrilic și îmbrăcat cu sticlă.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 8
    4. Utilizați runde de piercing pentru a maximiza puterea pușcării. Roundurile de piercing cu arme sunt utilizate în mod obișnuit de personalul militar și de poliție și sunt proiectate să exploateze prin armură groasă și protectoare. În timp ce sticla de bullet nu este aceeași cu armura, rundele de piercing de armură vor fi mai multe șanse să o spargă decât gloanțele obișnuite.
  • Puteți achiziționa runde de piercing cu armă la un magazin local sau un magazin de mărfuri sportive.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 9
    5. Trageți o rundă explozivă pentru a sparge mai multe straturi de gloanțe groase. După cum sugerează și numele lor, runde explozive de calitate militară detonate pe impact și vor zdrobi obiectul pe care îl sunt concediați. Acest tip de muniție super-mare de mare putere va sparge chiar și cea mai groasă de sticlă de 5-panouri.
  • Alte tipuri de runde de piercing sau explozive vor fi, de asemenea, mai eficiente în geamul de bulletprooof decât rundele obișnuite. Experimentați cu diferite tipuri de runde de mare putere pentru a vedea ce este cel mai eficient.
  • Roundurile explozive sunt mai greu de dobândit decât rundele de piercing. Un magazin de arme sau bunuri sportive poate fi capabil să comute o cutie specială.
  • Metoda 3 din 3:
    Shattering Sticlă de bullet Fără arme de foc
    1. Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 10
    1. Hit sticla de bullet acrilic timp de 5 minute cu un slegammer. Datorită diferențelor în construcția lor, unele tipuri de sticlă antiglontă sunt vulnerabile la obiectele blontale, în timp ce altele nu sunt. Obiecte blunt cum ar fi SledgeMrommers nu vor putea să se rupă prin sticlă de policarbonat din policarbonat din policarbonat, dar poate rupe prin material acrilic.
    • Dacă achiziționați propria dvs. bucată de sticlă de bullet pentru a sparge, ar trebui să puteți alege tipul și grosimea sticlei.
    • În caz contrar, puteți identifica sticla acrilică prin locația și aspectul său. Sticla acrilică este făcută de fapt din plastic foarte greu. Este cel mai frecvent utilizat în interior (e.G., pentru a scutura bancnote) și are o culoare întunecată, aproape colorată,.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 11
    2. Incendiu o grenadă cu propulsie cu rachete (RPG) la geamul antiglonț pentru ao despărți. În timp ce sticla de gloanțe este excelentă la oprirea rundelor de mână, este ineficientă împotriva grenadelor explozive. Deci, dacă loviți paharul cu un RPG sau orice alt tip de dispozitiv exploziv lansat manual, este sigur că trebuie distrus complet. RPG-ul poate explea până la 16 straturi separate de geam electric.
  • Cu excepția cazului în care sunteți în armată, nu este cel mai probabil nici o modalitate juridică în siguranță, de a dobândi un RPG.
  • Imagine intitulată Break Bullet Sticlă Pasul 12
    3. Break Bullet Sticlă cu explozivi cum ar fi Dynamite sau C4. Majoritatea soiurilor de detonare a materialelor vor rupe aproape cu siguranță prin multe straturi de sticlă antiglontă. Setați aceste explozivi în aproximativ 3 picioare (0.91 m) din sticlă pentru a-și maximiza eficiența. În timp ce unele tipuri de sticlă antiglontă sunt evaluate "Rezistent la explozie", probabil nu sunt suficient de puternici pentru a rezista C4 sau dinamită care explodează la doar câțiva metri distanță.
  • Aceste tipuri de explozivi sunt, de asemenea, dificile - și adesea ilegale - să vină. Cu excepția cazului în care vă aflați în poziția de a folosi dinamită sau în siguranță dinamită sau C4, lipiți de sticlă cu arme de foc.
  • Utilizați o atenție deosebită la detonarea explozivilor. După aprinderea siguranței (sau înainte de detonarea C4), asigurați-vă că aveți cel puțin 250 de picioare (76 m) departe de site-ul Blast.
  • sfaturi

    Terenul sticlei antiglonte depinde de grosimea materialului. Sticlă subțire - de obicei aproximativ 3 centimetri (1.2 in) - Bucurați-vă mai ușor decât o panou foarte gros. La cel mai gros, sticla antiglont atinge 8 centimetri (3.1 in).

    Avertizări

    Amintiți-vă să luați întotdeauna măsurile de siguranță necesare atunci când utilizați arme de foc. Întotdeauna tratați armele de foc ca și cum ar fi încărcate și păstrați botul îndreptată în jos și departe de oameni.
  • Încercați doar să fotografiați prin sticla de bullet într-o setare de testare sigură.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar