Cum să faci părul daniel craig

Daniel Craig, actorul care a portretat James Bond în Skyfall, este cunoscut pentru părul său scurt, oarecum murdar. Acesta poate fi un stil distractiv pentru a emula, mai ales dacă preferați părul pe partea mai scurtă. Cu tunsoarea corectă și câteva tehnici simple de styling, părul tău poate arăta la fel de bun, dacă nu mai bine, decât Daniel Craig.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea de tunsoare adecvată
  1. Imagine intitulată Do Daniel Craig Pasul 1
1. Solicitați un stil de decolorare scurt. Solicitați A "scurte" Stilul de păr la frizerul tău. Acest stil vă va permite să vă modelați părul ca Daniel Craig la domiciliu. Stilul scurt de estompare înseamnă că părul tău va începe mai mult în apropierea vârfului capului și va deveni treptat mai scurt, pe măsură ce frizerul își face drumul în jos pe laturi.
  • O decupare scurtă îi ajută pe Emularea Craig din cauza stilului Craig, de obicei, își poartă părul. Părul lui își înșală fața făcând o curbă rotundă lângă vârful capului, care se estompează ușor spre templele lui. Acest lucru își echiptrează fața și își înmoaie caracteristicile.
  • Imagine intitulată Daniel Craig păr Pasul 2
    2. Solicitați măsurători specifice. Solicitați frizerul tăiat părul între unul și un punct de cinci centimetri (aproximativ .4 și .6 de inch) pe laturi. În partea de sus a capului, cereți lungimea să fie de aproximativ 2 centimetri (aproximativ .8 de inch).
  • De asemenea, poate ajuta la lăsarea pe frizer să știe că mergi la un efect rotunjit. Vrei o privire care îți va fi încadrat fața, astfel încât lungimea părului tău ar trebui să fie redus treptat, pe măsură ce frizerul tău se mișcă din partea de sus a capului tău în lateral.
  • Imagine intitulată Do Daniel Craig Pasul 3
    3. Cereți o tăietură texturată lângă partea de sus. Teterturizarea unui mijloc de tăiere sunt tăiate cu variații minore în lungime. În timp ce majoritatea părului din partea de sus a capului dvs. vor fi în continuare două centimetri corespunzători (.8 de un inch), barberul tău va tăia niște fire de păr mai scurte sau mai mult aici și acolo. Aceste variații subtile în lungime creează un sentiment de profunzime, făcând mai subțire, părul mai scurt și se simt mai plin.
  • Metoda 2 din 3:
    Styling părul tău ca Daniel Craig
    1. Imagine intitulată Do Daniel Craig Pasul 4
    1. Prosopul uscați părul după duș. Un prosop microfibră este cea mai bună opțiune pentru uscarea prosopului. Odată ce ieșiți din duș, faceți foarte ușor un prosop prin părul vostru. Du-te încet și fii blând pentru a-ți păstra părul arată neted. Dacă doriți, puteți aplica un balsam de lasă chiar înainte de uscarea prosopului pentru netezime suplimentară.
  • Imagine intitulată Daniel Craig păr Pasul 5
    2. Lăsați părul să se usuce. Este întotdeauna cel mai bine să vă stilului dvs. când este complet uscat. Uscarea prosopului nu vă usucă complet părul. Puteți folosi un uscător de suflare dacă vă grăbiți să vă uscați părul în continuare. Uscarea cu aer este, de asemenea, o opțiune dacă nu sunteți într-o grămadă.
  • Dacă faceți traseul de uscare prin suflare, ardeți-vă părul într-o direcție și ușor înapoi. Utilizați o perie mică, rotundă pentru a vă direcționa părul în timp ce vă suflați. Acest lucru va ajuta la emularea stilului rotund al părului lui Craig. Amintiți-vă, părul lui Craig își cad față prin curbarea în jurul lui.
  • Imagine intitulată Daniel Craig păr Pasul 6
    3. Frecați lut mat în părul tău. Puteți cumpăra lut Matt la cele mai multe saloane de păr sau online. Începeți prin aplicarea luturii în partea de sus a capului. Lucrați lut mat în părul tău, trecând de la rădăcinile tale la sfaturile tale. Împingeți argila spre exterior din partea de sus a capului în timp ce mergeți, dispersând argila pe tot parcursul părului.
  • Consultați instrucțiunile pachetului pentru suma exactă de utilizat. Cantitatea de argilă mată de care aveți nevoie depinde de formula specifică a luturii.
  • Imagine intitulată Do Daniel Craig păr Pasul 7
    4. Dă-ți părul o parte dezordonată. Lângă o parte a capului tău, dă-ți o greșeală oarecum. Părul lui Craig nu este cunoscut pentru că este perfect îngrijit, așa că au niște fire de păr crissing-traversând pentru a crea o linie dură și neuniformă care vă separa părul.
  • Un pieptene poate crea o parte foarte îngrijită, deci este mai ușor să folosiți degetele pentru a emula aspectul dezordonat al părului lui Craig.
  • Imagine intitulată Daniel Craig păr Pasul 8
    5. Adăugați o anumită textură cu degetele. Părul lui Craig creează o formă rotunjită care își ramă fața, astfel încât părul tău ar trebui să se miște în direcții opuse pe ambele părți ale părții. Cu toate acestea, părul dvs. nu trebuie să se culce complet plat. Utilizați degetele peste o pensulă pentru a vă modela părul. Pe măsură ce împingeți părul pentru a vă încadra fața, aruncați-vă ușor părul cu degetele. Acest lucru va face ca unele fire de păr să se ridice ușor, împiedicând un aspect plat. Vrei un efect ușor spiked pentru a da off Daniel Craig Vibe.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea aspectului dvs
    1. Imagine intitulată Do Daniel Craig Pasul 9
    1. Planificați timp suplimentar pentru a vă modela părul în dimineața. Daniel Craig Look are un pic de timp și efort realizează, în special având în vedere că părul dvs. ar trebui să fie complet uscat înainte de a vă stilul. Asigurați-vă că vă dați câteva minute în dimineața, dacă doriți să purtați stilul Daniel Craig la locul de muncă sau la școală.
    • În timp ce uscarea prin suflare a părului dvs. poate accelera procesul de uscare, este încă un timp suplimentar. Dați-vă timp suplimentar chiar și atunci când uscarea prin suflare.
  • Imagine intitulată Do Daniel Craig Pasul 10
    2. Tăiați părul la fiecare trei săptămâni. Trebuie să vă păstrați părul destul de scurt pentru a vă menține stilul. La fiecare trei săptămâni, faceți o întâlnire cu frizerul dvs. pentru a obține o tunsoare. Amintiți-vă să solicitați o reducere scurtă și să furnizați măsurători specifice.
  • Imagine intitulată Do Daniel Craig Pasul 11
    3. Rade în mod regulat. Dacă doriți să emândiți alte aspecte ale stilului lui Craig, rămâneți curat ras. Craig este cunoscut pentru că aveți părul minim facial, astfel încât păstrarea fata goală vă poate ajuta să arătați mai mult ca Craig.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar