Cum se schimbă un link bar sway

Acest articol va explica modul de înlocuire a unui link bara de bară de bare - o componentă de suspensie într-un vehicul care va face adesea un zgomot puternic atunci când faceți un colț și mașina este "influențată" sau înclinată în partea care are bucșe rele pe legături.

NOTĂ: Aceste informații și imagini au fost efectuate pe o roată din față din partea frontală a nissanului din 1996.Alte vehicule pot arăta diferite sau pot avea cerințe diferite, verificați manualul de service.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbarea unui link bara de bară Sway Pasul 1
1. Slăbiți piulițele de roată. Slăbiți-le ușor, dar nu îndepărtați.
  • Imagine intitulată Schimbarea unei legături de bară Sway Pasul 2
    2. Jack / ridica masina.Va trebui să jack mașina prin plasarea mufa sub brațul suspensiei, astfel încât să comprimă suspensia și să ușureze tensiunea de pe link. (Consultați manualul dvs. pentru procedurile și siguranța corectă)
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bară de bară Sway Pasul 3
    3. Scoateți piulițele și roata.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bară de bară Sway Pasul 4
    4. Identificați legătura rea. O legătură rea:
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bară de bară Sway Pasul 5
    5. Scoateți piulița care ține legătura barei de bară de bară. Va trebui să prindeți arborele sub bara de bară, astfel încât să nu se întoarcă - de exemplu, pereche de clești de blocare a gripului.Șurubul inferior puteți folosi o cheie de priză pe piuliță și o cheie de pe piulița de pe cealaltă parte a punctului de montare (vezi imaginea).
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bară de bară Sway Pasul 6
    6. Instalați noua legătură. Introduceți mai întâi partea inferioară, apoi partea superioară.Asigurați-vă că este instalat la fel ca originalul - bucșele ating bara de bară - din partea de sus: piuliță, șaibă metalică, bucșă, bară, bucșă, șaibă metalică.Legătura inferioară este pur și simplu piuliță, punct de montare, piuliță mai mică.În această imagine vedeți noul link, notați că bucșa / mașina / piulița superioară nu sunt încă instalate și toate trebuie să fie strânse.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bară de bară Sway Pasul 7
    7. Strângeți piulițele. Când strângeți piulițele, din nou, va trebui să utilizați o cheie de soclu pe partea inferioară a piuliței mai mari, chei regulate de pe piulița mai mică.Asigurați-vă că utilizați dimensiunile corecte, astfel încât acestea să nu fie deteriorate / deteriorate. Pe partea de sus, o cheie de șurub și viciu, astfel încât arborele să nu se rotească.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bara de bară Sway Pasul 8
    8. Comprimați bucșe de aproximativ jumătate.Partea inferioară trebuie strânsă, astfel încât cele două piulițe sunt împotriva ambelor părți ale punctului de montare, astfel încât să nu aibă joc liber.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bară de bară Sway Pasul 9
    9. Înlocuiți roata și piulița. Faceți acest lucru după ce totul este strâns pe link, asigurați-vă că aveți toate instrumentele dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link bara de bară Sway Pasul 10
    10. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți probleme în îndepărtarea piuliței care deține link-ul barei de bare, puteți încerca să pătrundeți petrol, soluții de îngheț, etc.
  • Fiți pregătiți - organizați și colectați-vă uneltele și fixați-le în apropiere - prize, chei, ciocan etc. Deci, puteți să lucrați rapid și nu trebuie să mergeți la unelte de vânătoare
  • Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să vă aduceți mașina la un profesionist!
  • Odată ce noua link Bar Bar este activată, strângeți piulițele numai după ce suspensia este încărcată (are greutate pe ea), în caz contrar noul link bară Sway nu va dura mult timp
  • Avertizări

    Păstrați copiii departe în timp ce mașina este legată / ridicată!
  • Fiți foarte atenți când lucrați în această zonă - trebuie să aveți grijă să nu deteriorați componentele de frână, cum ar fi liniile de frână, și nu primiți lubrifianți (uleiul penetrant) pe componentele / liniile / rotorul / tampoanele etc.
  • Aceste informații și imagini au fost efectuate pe un NISSAN MAXIMA din 1996.Alte vehicule pot arăta diferite sau pot avea cerințe diferite, verificați manualul de service.
  • Purtați protecția adecvată - protecția ochilor în special atunci când utilizați unelte de tăiere sau de măcinare.Protecția mâinilor În cazul în care mâinile tale alunecă.
  • Siguranța în primul rând!!!Acești pași necesită să-ți dați mașina de pe pământ.Trebuie să respectați cerințele adecvate de siguranță pentru a lucra la un vehicul și a coborârii / ridicarea mașinii (de exemplu, Jack Stands etc.) Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să vă aduceți mașina la un profesionist.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar