Cum să adoptăm un câine de vânătoare

Herding câini cum ar fi colabile de frontieră, kelpies australiene și câinii de bovine australieni pot face distracție, animale de companie energetice. Adoptarea unui câine de herding poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea o casă pentru un câine care are nevoie de iubire și de îngrijire. Pentru a adopta un câine de herding, ar trebui să localizați o agenție de adopție care să se specializeze în câinii de călcare. Ar trebui să luați în considerare rasa câinelui de herding pe care îl căutați și să solicitați adopția, astfel încât să puteți aduce acasă un câine de vânătoare pe care sunteți sigur că îl iubiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea agenției de adopție a câinilor
  1. Imaginea intitulată Adoptarea unui câine de vânătoare Pasul 1
1. Căutați o agenție locală de adopție în zona dvs. Pentru a adopta un câine de herding, va trebui să găsiți o agenție de adopție. Căutați o agenție sau o organizație care oferă servicii de adopție pentru câinii de salvare din zona dvs., deoarece va fi mai convenabil pentru dvs. să vizitați agenția și să găsiți un câine.
  • Este posibil să trebuiască să contactați direct agenția de adopție pentru a vedea dacă aceștia au câini de a fi adoptați. De asemenea, ați putea pune numele dvs. în cazul în care agenția primește un câine de vânătoare, astfel încât să puteți fi anunțat.
  • Când sunați, întrebați despre orice rasă specifice care vă interesează pentru a vedea dacă acestea au o adoptare. Dacă nu, puteți cere să fiți pus pe o listă de apeluri, astfel încât să fiți anunțați dacă și când se produce rasa preferată.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de vânătoare 2
    2. Căutați online pentru o agenție de adopție. Puteți face, de asemenea, o căutare online pentru agenții de adopție care se specializează în câinii de herding. Există numeroase câini de vânătoare numai agenții de adopție în întreaga țară. Faceți o căutare pentru "adoptarea câinilor herding" și vedeți ce se întâmplă. Puteți găsi o agenție în zona dvs. sau la doar o scurtă călătorie cu mașina.
  • Multe organizații de salvare a câinilor vor avea informații detaliate pe site-ul lor cu privire la câinii actuali pe care îi au pentru adopție. S-ar putea să puteți privi imaginile de câini de vânătoare diferiți și să obțineți informații de bază pe fiecare câine. Acest lucru vă poate ajuta să restrângeți tipul de câine de herding pe care îl căutați și faceți procesul de adopție mult mai ușor.
  • În timp ce căutați câini, luați în considerare ce vârstă, sex și tip de personalitate ar fi cel mai bine pentru dvs. și stilul dvs. de viață.
  • Imaginea denumită adoptă un câine de vânătoare 3
    3. Vorbiți cu oamenii care deja dețin câini de salvare. De asemenea, puteți găsi o bună agenție de adopție pentru cainii de salvare vorbind cu prietenii sau familia care dețin câini de salvare. Poate că aveți un prieten apropiat care deține deja câini de salvare sau câini de vânătoare care au fost adoptați de la un adăpost. Poate știți un membru al familiei cu câini de salvare. Întrebați-le despre cum au găsit o bună agenție de adopție pentru câini și cum au tratat procesul de adopție.
  • De exemplu, puteți întreba: "Vă puteți recomanda o bună agenție de adopție pentru câinii de vânători?"Sau" Cum a fost procesul de adopție pentru dvs? Orice sfat pe care îl puteți da?"
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea rasei câinilor de herding
    1. Imaginea intitulată adoptă un câine de vânătoare Pasul 4
    1. Ia an Câine de bovine australiene Dacă vrei un animal de devotat, energic. Câinii de bovine australieni, cunoscuți și sub numele de Australian Heelers, sunt mari rase dacă sunteți în căutarea unui animal de companie cu o mulțime de energie. Această rasă este, de asemenea, cunoscută a fi devotată și loială proprietarilor lor. Se cântăresc în jur de 35-50 lbs și au o speranță de viață de 12 până la 15 ani.
    • Aceste rase tinde să se lege foarte îndeaproape cu proprietarul lor și pot fi încăpățânate, animale de companie inteligente. Va trebui să puteți păstra acești câini ocupați și activi. Va trebui să dedicați una până la două ore pe zi la plimbări și activități fizice pentru acești câini.
    • Acești câini au tendința de a lega puternic cu un anumit membru al familiei. De asemenea, nu este un animal de companie ideal pentru gospodăriile cu câini sau pisici mai mici. Ei pot face bine cu alți câini, dar ar trebui să fie introduși pentru ei, în timp ce tinerii ori de câte ori este posibil.
    • Ei vor purta adesea pe oricine sau orice pot, de la oameni la mașina de tuns iarba sau de aspirator. Ei fac bine, având în vedere un loc de muncă sau un rol și ca proprietar, va trebui să direcționați tendințele lor de vânătoare prin formare și atenție.
    • În plus față de plimbări zilnice, de joc și hrănire, va trebui să vă periați stratul scurt, dens o dată pe săptămână.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de vânătoare Pasul 5
    2. Du-te pentru un kelpie australian dacă aveți o casă sau o curte mare. Kelpie australieni este excelentă la Herding și nu poate fi potrivită unui spațiu mic ca un apartament sau un apartament. Această rasă se descurcă bine într-o casă mare și o curte mare în care pot alerga și turma. Kelpies pot cântări 25 până la 45 de lbs și pot avea o speranță de viață de 10 până la 14 ani. Ele sunt predispuse la probleme ale ochilor, astfel încât să vă verificați câinele pentru această problemă dacă ajungeți să obțineți această rasă.
  • Această rasă poate avea trei tipuri de straturi: netedă, scurtă și dură. Puteți opta pentru un kelpie scurtă de acoperire dacă sunteți îngrijorat de vărsare și alergii în casa dvs.
  • Kelpies poate fi exigentă în ceea ce privește atenția și formarea. Ele sunt cunoscute ca fiind independente și trebuie să fie instruite pentru a se supune unui proprietar. Va trebui să fiți dispuși să comită unul până la două ore pe zi la antrenament, mers pe jos și jucând cu ei.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de vânătoare Pasul 6
    3. Adoptați an Shepherd australian Dacă vrei un câine prietenos cu familia. Această rasă este ideală dacă sunteți în căutarea unui câine bun cu copiii și nu necesită o mulțime de spațiu pentru a prospera. Ei nu au nevoie de o curte mare sau de casă, dar au nevoie de atenție și exerciții zilnice. Păstorii australieni sunt cunoscuți ca fiind animale de companie loiale, inteligente și energetice.
  • Păstorii masculi australian pot cântări 50 până la 65 de lbs, iar femelele pot cântări 40-55 kg. Ei au o speranță de viață de 12 până la 15 ani.
  • Această rasă se bucură de alergare, sărituri și o grosime. Ei au nevoie de formare, astfel încât să nu facă comportamente distructive cum ar fi săpat în curte și obiecte de mestecat, ambele fiind comportamente comune pentru această rasă. De asemenea, au nevoie de mult timp pentru a arde energia, inclusiv lucruri precum plimbări regulate și alergând în parcul de câine.
  • Această rasă necesită periajul regulat și tăierea unghiilor. Ei pot mânca o mulțime de hrană pentru câini în fiecare săptămână datorită energiei lor ridicate. Va trebui să vă puteți dedica una sau două ore pe zi la plimbări și de joc pentru acești câini. Ei au o haină lungă și au vărsat foarte mult, deci trebuie să fiți pregătiți pentru curățarea constantă și îngrijirea.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui câine de vânătoare Pasul 7
    4. Obtine o Collie de frontieră Dacă aveți timp să vă antrenați și să o mențineți. Poate că cel mai cunoscut câine de herding este collie de graniță, recunoscut de hainele lor alb-negru. Acești câini de dimensiuni medii cântăresc cu aproximativ 30-55 lbs și au o durată de viață de 12 până la 16 ani. Ei sunt cel mai bine pentru proprietarii cărora le place să fie în aer liber și să facă exerciții regulate, deoarece au o mulțime de energie și se bucură de faptul că sunt afară. Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și intense, ceea ce înseamnă că vor necesita mâini pe formare pentru a învăța cum să respecte și să se supună proprietarului lor.
  • Păstrați în minte Colonele de frontieră nu sunt recomandate ca animale de companie pentru copii mai mici de 12 ani. Ele necesită cel puțin două ore o zi de activitate, astfel încât acestea să nu facă comportamente distructive cum ar fi săparea, mestecarea sau lătratul.
  • Această rasă poate arunca considerabil, ei sunt cunoscuți că sari pe oaspeți și pot fi greu de antrenat din cauza inteligenței lor. Fiți pregătiți să puneți în timp util și eforturi pentru instruire și întreținere.
  • Această rasă este predispusă la mai multe probleme de sănătate, inclusiv probleme oculare, displazie de șold, convulsii și probleme comune.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui câine de vânătoare Pasul 8
    5. Luați în considerare alte rase de câine. Celelalte două rase de câine pe care le puteți lua în considerare sunt câinele Louisiana Catahoula Leopard și McNab Shepherd. Ambele rase sunt câini de dimensiuni medii și mari care pot cântări între 40 și 100 kg. Dacă sunt ridicate de la catelus, ele pot fi bune cu copiii. Ambele rase pot fi foarte inteligente, energice și loiale.
  • Ambele rase necesită cel puțin una până la două ore de exerciții pe zi. Ei pot face cel mai bine cu o familie de animale de companie, deoarece vor avea nevoie de atenție și de mâini pe îngrijirea de a prospera.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicând pentru adopție
    1. Imaginea intitulată Adoptați un câine de vânătoare Pasul 9
    1. Furnizați informații de bază privind cererea de adopție. Odată ce ați găsit o agenție de adopție și ați decis că rasele vă interesează, trebuie să completați cererea de adopție. Majoritatea agențiilor de adopție vor cere să finalizați cererea ca parte a procesului de adopție. Aplicația va necesita informații de bază, cum ar fi numele sau numele câinilor care vă interesează adoptarea, precum și informațiile dvs. personale.
    • De asemenea, va trebui să specificați situația voastră de viață, cum ar fi dacă locuiți într-un apartament, un condo sau o casă.De asemenea, aceștia pot cere să vadă dovezi din partea apartamentului dvs. sau a proprietății de închiriere verificând că câinii au voie să locuiască acolo.
    • Este posibil să trebuiască să rețineți dacă locuiți singur, cu un partener sau cu o familie.
    • De asemenea, aplicația vă poate întreba dacă aveți o curte împrejmuită sau accesul la o zonă în aer liber pentru câine, precum și cât timp veți putea cheltui cu câinele în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de vânătoare Pasul 10
    2. Au cel puțin două referințe de caractere la îndemână. Ca parte a cererii, este posibil să aveți nevoie să furnizați două referințe personale care pot garanta experiența dvs. cu animale și câini. Referințele ar putea fi prieteni apropiați, familia, colegii, vecinii sau formatorii de câini. Referințele ar trebui să poată furniza informații despre animalele de companie pe care le aveți deja, situația dvs. de viață și calificările dvs. pentru adoptarea unui câine.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să oferiți o referință pentru un medic veterinar pe care îl duceți în mod regulat pentru celelalte animale de companie sau pe care le veți începe să mergeți după ce adoptați câinele.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de vânătoare Pasul 11
    3. Descrieți experiența dvs. ca proprietar de animale de companie. În aplicație, ar trebui să vă extindeți experiența anterioară ca proprietar de animale de companie. Puteți lista animalele de companie pe care le-ați deținut înainte, cum ar fi pisicile, câinii sau alte animale. De asemenea, trebuie să rețineți dacă există animale de companie pe care le dețineți în prezent și furnizați vârsta, rasa și genul lor. Acest lucru poate ajuta recenzorul aplicației să determine dacă experiența dvs. și situația voastră de viață sunt bune pentru un câine de vânătoare.
  • Ca parte a aplicației, este posibil să fie necesar să furnizați informații despre cât de des va fi exercitat câinele, unde câinele va dormi în casa dvs. și unde câinele va rămâne în timpul zilei.
  • De exemplu, puteți nota: "Mă pot angaja la o oră la două ore pe zi de mers pe jos, jucând și mergând în aer liber cu câinele. Câinele va avea patul propriu și zona de dormit. Va rămâne într-o canisa când nu sunt acasă."
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să rețineți dacă intenționați să aduceți câinele pe activități în aer liber, cum ar fi drumeții, mersul pe jos, înotul sau alergarea. Acest lucru va arăta recenzorului că intenționați să includeți câinele în activități fizice într-o zi de zi.
  • De exemplu, puteți nota, "Am de gând să aduc câinele în aer liber cu mine pe drumeții, plimbări și rulează. Eu conduc un stil de viață activ, așa că vreau un câine care poate complimenta acest lucru."
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui câine de vânătoare Pasul 12
    4. Confirmați că aveți răbdarea și timpul necesar pentru a adopta câinele. O mare parte a adoptării unui câine de herding este dispus să fie răbdătoare cu câinele și dedicată îngrijirii sale. Este posibil să aveți nevoie să notați în aplicația ceea ce vă așteptați de la un câine și ceea ce sunteți pregătiți să faceți pentru câine pentru a vă asigura că este posibilă cea mai bună îngrijire posibilă.
  • De exemplu, este posibil să trebuiască să răspundeți la întrebări precum "Ce caracteristici căutați în câinele dvs. adoptiv?"Sau" ce doriți să oferiți câinelui adoptiv?"
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să confirmați că adoptarea unui câine înseamnă că puteți obține un câine cu probleme de sănătate sau o istorie de traume. Ar trebui să fiți pregătiți să abordați nevoile câinelui și să lucrați cu un antrenor de câini certificați pentru a ajuta câinele să vă ajusteze ca noul lor proprietar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar