Cum se îmbracă ca james dean

Pentru domnul care a vrut mereu să se uite și să se comporte ca o zi modernă, James Dean, există multe modalități de a-și perfecționa stilul. Acest articol oferă câteva sugestii pentru a vă inspira să vă dezvoltați propriul aspect modernizat James Dean.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 1
1. Înțelegeți declarația pe care James Dean a făcut-o cu hainele lui. Îmbrăcămintea lui James Dean a fost simplă și practică, precum și a fi un semn al vremurilor în care a trăit, reflectând cultura tinerească. Cu toate acestea, chiar și în mijlocul simplității, a făcut o declarație cu jacheta din piele și denim. Într-adevăr, Lee 101 Riders Jeans a fost adiomat la nașterea culturii adolescenților și a denimului a devenit sinonim cu rebeliunea. Spre deosebire de epocile anterioare din istorie în care o mulțime de îmbrăcăminte reflectă statutul social și atitudinea, îmbrăcăminte brusc a devenit declarația de modă pentru a merge. În ansamblu, atunci când vă permiteți să vă inspirați de aspectul lui James Dean, păstrați-l simplu și neadulterat și știți ce vă se potrivește cu mult mai presus de toate, James Dean nu a urmat niciodată să urmărească decât să-și forțeze propria cale într-o lume care avea nevoie de amintindu-i că conformitate a fost un pic de bore. Dean nu ar fi fost impresionat de nimeni care să copieze aspectul său la gradul Nth și să privească un nebun, așa că nu faceți nici o parte din ceea ce este sugerat în acești pași decât dacă funcționează pentru dvs.
  • Amintiți-vă că îmbrăcămintea lui Dean provine dintr-o epocă în care hainele au montat îndeaproape corpul, urmând forma umană și îmbrățișându-l. Nimic Baggy, slăbit sau cort ar trebui să fie folosit atunci când încercați să obțineți aspectul James Dean.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 2
    2. Începeți prin achiziționarea sau găsirea blugilor de bază, clasic albastru. Acestea ar trebui să fie drepte cu picioarele și o tăietură clasică. Cel mai important, ar trebui să fie în stare excelentă, fără rupe, lacrimi sau hemie. blugi ar trebui să se potrivească bine și să nu fie baggii sau libere și cu siguranță nu vă agățați din spate.
  • Dacă doriți un aspect cu adevărat autentic, adăugați manșete la capetele piciorului de blugi sau pur și simplu întoarceți-le. Dacă acest lucru nu este ceva ce ați dori să purtați, asigurați-vă că capetele sunt îngrijite și nu sunt fraied.
  • Majoritatea blugiilor lui James Dean au fost la mijlocul unei game albastre întunecate, cu o haină, dar încă îngrijită.
  • Adăugați o centură mare cu o cataramă evidentă pentru a completa aspectul.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 3
    3. Alegeți tricourile pe care James Dean s-ar fi bucurat de purtare. Din nou, rămânând cu simplitate, Cele mai frecvente alegeri pentru James Dean au inclus:
  • Tricouri albe: Nu doare niciodată să aibă o serie de acești în dulap, proaspăt spălat și presat, gata de purtare. Tee albă este prea versatil - arată bine sub jachete (în special felul de piele) și de la sine.
  • Mușchi tăiat tricouri polo: Evident, pentru a arăta munca musculară și, în general, arată rebel și rece.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 4
    4. Verifică filmele Pentru mai multe idei. Dacă vă place James Dean și doriți să vă îmbrăcați ca el, cea mai bună sursă de idei va fi găsită în filmele sale. Bineînțeles, el a avut designeri care lucrează o mulțime de haine, dar au evocat un stil de o epocă și decanul nu a fost avertizat să poarte multe dintre aceleași haine de pe ecranul mare. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-ați putea descoperi când le urmăriți:
  • Dacă mergeți la un film de film, Rebel fără o cauză și La est de Eden merită vizionați ca cei care demonstrează cele mai mari costume de film.
  • Rebel fără o cauză, el a spordus un sacou de bumbac roșu de bumbac, pe care îl puteți cumpăra pe site-ul oficial al lui Dean, o cămașă de tăiat musculară cu gât albă și blugi întunecați, cu cizme de inginer negru foarte simplu.
  • La est de Eden era al lui "Bună ziua", Purta un pulover de culoare V-gât de culoare Khaki, sub ea o cămașă de polo alb sau albastru deschis, pantaloni Khaki sau pantaloni, cu pantofi de rochie maro, sau gri converse Chuck Taylor.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 5
    5. Alegeți pantofi și cizme care reflectă stilul lui James Dean. Alegerile de aici sunt destul de ușor:
  • Bocanci de lucru: unele cizme negre clasice, care sunt simple și neatentate sunt alegerea ideală. Împreună cu șosete de culoare albă. Dacă există un călcâi pe ele, cu atât mai bine.
  • Pantofi simpli converse sau similare pentru uz casual sunt bine. Din nou, pereche cu șosete foarte elementare.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 6
    6. Obțineți o jachetă din piele neagră. Aceasta este probabil una dintre cele mai amintite bucăți iconice de îmbrăcăminte purtate de decan. Ca și tricoul alb și blugi denim, este o piesă simplă care poate fi purtată cu o serie de articole cu ușurință.
  • Când purtați jacheta, au gulerul flipped "sus" (pop-l), dacă trebuie să-l scoateți, să-l atârnați peste umăr.
  • După cum sa menționat mai devreme, Dean purta, de asemenea, o jachetă roșie rebelioasă în Rebel fără o cauză, care oferă un pic de varietate la dulapul tău.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 7
    7. Ia în considerare purtarea părului tău ca James Dean. James Dean sported a Pompadour. Acesta a fost singurul stil pe care l-a purtat vreodată, așa că dacă este unul care vă place, luați în considerare adoptarea acesteia. Cu toate acestea, este o idee bună să vorbiți cu coafura dvs. despre practicile de îngrijire a acestuia și dacă vă va potrivi sau nu forma feței etc.
  • Aspectul din spate se poate face în diferite grade de severitate, deci lăsați-vă coaforul să vă ajute să alegeți ceea ce este mai bine pentru nevoile dvs.
  • Dacă aveți un pompadour, aveți întotdeauna un pieptene - Când părul arată bine, vă veți simți bine și când o fată sexy trece, pieptene părul părului. Înapoi în anii `50, bărbații au spus femeilor că erau sexy prin combinarea părului lângă ei, sau când au trecut prin.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 8
    8. Dress Up. Pentru hainele de îmbrăcăminte, Dean era încă foarte simplist în stilul său. Când purta un tuxedo, purta o jachetă de cină albă cu un negru subțire cravată, pantaloni negri, cu pantofi din piele de brevet negru (pantofi negri foarte shinny).
  • Când într-o ocazie de rochie ocazională, de obicei, a sporit o jachetă de lână, în culorile maro sau khaki, un buton alb sau cremă în jos, cu centură brună subțire, pantaloni Khaki, și pantofi de rochie maro - nu purta niciodată pantofi, mereu rotund.
  • Plăcuța lungă purtată în această imagine a fost, de asemenea, o marcă de decan. Este o mare adăugare pentru vremea mai rece.
  • Imagine intitulată rochie ca James Dean Pasul 9
    9. Sport Atitudinea. În cele din urmă, în timp ce hainele vă fac să apară interesant, personalitatea dvs. este ceea ce atrage cu adevărat oamenii. Flirt Cu ușurință, fiind un tip plăcut și de ajutor în jurul femeilor este un mod asemănător de decan, în timp ce este rece, dur și nu sensibil este o abordare asemănătoare decanului pentru a vă agăța cu băieții cu băieții.
  • Ridică din umezeală a celorlalți. Nu merită să vă urmăriți complimentele sau să confirmați nautimitatea oamenilor prin înclinarea la nivelul lor.
  • Stai în sus pentru tine însuți. Dean nu-i plăcea violența - era dur, dar nu dur. Folosește-ți inteligențele și spiritul tău pentru a manevra în jurul oamenilor violenți pe care îi întâlnești și nu fii bully.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați în considerare achiziționarea de haine de la magazinele de caritate. Păstrați fiecare costum la o gamă de $ 20- $ 50, magazin la o bunăvoință sau o armată de mântuire - în timp ce folosea, uneori puteți obține lucruri de epocă excelente.
  • Fii foarte precis cu igiena ta. În ceea ce privește părul facial, care poate fi bine dacă sunteți tineri, deoarece vă face să arătați mai în vârstă - pur și simplu nu mergeți peste bord - o lumină 5 Shadow este un aspect bun.
  • Când purtați o cataramă mare cu centură, este mai sexy să aveți mâinile pe el sau să vă glisați degetele prin buclele curelei, când stați în picioare - având mâinile lângă picioarele dvs. este foarte sugestiv.
  • Dacă vă gândiți să cumpărați o mașină veche, obțineți un convertibil de mercur din 1950 sau 1952 sau A 1953-1955 Cadillac Coupe de Ville. Dacă aveți banii pentru a menține un vehicul de epocă, poate fi o sursă de răcire. Dar nu exagerați mașinile vechi necesită o mulțime de îngrijire și bani aruncați la ei și asta este, o mulțime de eforturi pentru un rebel.
  • Nu vă referiți la tricourile dvs. ca "Tops". Care ar fi o dăruire moartă că ești o fată. James Dean nu era o fată și nu purta niciodată a "top" în viața lui.
  • Avertizări

    Deși Dean a fumat, a fost cu siguranță ceva despre care sa dovedit a fi în detrimentul sănătății și foarte necorespunzător. Nu începeți să fumați pentru a emula decanul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar