Cum să devii un meci

Matchmaking este o afacere tot mai mare în care banii așteaptă să fie făcuți. Dacă aveți un ochi dornic pentru comportamentul și interesele oamenilor, puteți să le împachetați cu dragostea vieții lor, ajutându-i cu adevărat să devină mai fericiți. Dacă ideea dvs. de o slujbă perfectă implică o perioadă intensă de timp vorbind despre întâlniri, aceasta ar putea fi cariera pentru tine.

Pași

Partea 1 din 4:
Obținerea dragostei de dragoste
  1. Imaginea intitulată deveni un pas de meci 1
1. Au aripile unui fluture social. Pentru a fi un meci, pentru a fi un bun la el, și pentru a face bani, trebuie să aveți prieteni până la wazoo. Prietenii prietenilor pe prieteni, cunoscuți, colegi, membri ai familiei, conexiuni online, mentori, complici - viața ta este doar brimming cu oamenii care încearcă să te cunoască mai bine. Și trebuie să le cunoașteți destul de bine încât să vă puteți angaja cu viața lor personală.
  • În curând, toată lumea cu care vorbești va fi o perspectivă de muncă sau cel puțin o experiență bună. Trebuie să fii tipul de persoană care se bucură să vorbească cu oamenii despre ei înșiși și vrea să vadă pe alții să reușească. Sunet ușor? Misto.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 2
    2. start "potrivire" Prietenii, familia și cunoștințele tale. Dacă aveți câteva "Set-up-uri" Sub centura dvs. înainte de a vă face afacerea, veți avea o idee mai bună de compatibilitate personală și cum să faceți o creștere a subiectului întâlnirii cu alții. Veți avea, de asemenea, ceva de vorbit când primii dvs. clienți reali doresc să vă ia în serios.
  • Chiar acum, ești o cheie scăzută. Lucrați doar la introducerea în mod obișnuit a prietenilor pe care credeți că ați putea face un cuplu bun. Ieșiți în grupuri și păstrați-o fără presiune. Nu aveți nevoie să le trimiteți destul de mult pe o evadare romantică.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 3
    3. Fii gata să joace terapeut. Joaca Matchmaker nu este doar despre a face meciuri - este vorba de a asculta clienții dvs. dorește și nevoi - și adesea probleme. Va trebui să auziți despre ultimul nebun ex, Phobia de angajament pe care ar putea crește, faptul că există "Fără oameni buni" sau "Nu există femei bune" acolo, etc. O parte din slujba ta va fi să-i convingă că sunt vrednici de iubire, o vor găsi și vor putea să o țină pe ea. Într-un fel, le dați speranței.
  • Când alegeți potrivirea potrivită pentru cineva, este important să analizăm relațiile lor anterioare. Întreabă-le despre ce a lucrat și ce nu a funcționat pentru a le ajuta să evite să facă din nou aceleași greșeli de relație.
  • Acest lucru poate ajuta de fapt abilitățile dvs. de potrivire. Dacă îl cunoașteți pe Paul în relații serioase, nu veți crede că îl asociați cu Steven, care este un fobic de angajament de 100% care îi place să joace câmpul. Care oamenii sunt pe hârtie contează numai la fel de mult ca și cine sunt în mintea lor.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 4
    4. Veniți cu o modalitate de a vă profilați clienții. Veți avea nevoie de o modalitate de a gestiona fiecare client pe care îl aveți, de la numele și numărul de telefon până la ceea ce se bucură cel mai mult. Puteți începe o bază de date, obțineți o terță parte pentru a gestiona aceste date pentru dvs. sau pentru a veni cu propria dvs. mod de a rămâne organizat. Oricare ar fi, aveți nevoie de o modalitate de a păstra fișierul fiecărei persoane ușor accesibil la picătură de pălărie.
  • Aceasta nu va fi o astfel de problemă atunci când aveți doar câțiva clienți să se ocupe. Dar când încep să vină în droves, veți avea nevoie de o modalitate de a vă asigura că slujba dvs. nu vă conduce în mod clar. Este bine să aveți și mai multe copii ale tuturor, doar în cazul în care ceva nu merge bine.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 5
    5. Luați în considerare obținerea licenței de potrivire prin înscrierea într-un curs sau un program. Matchmaking este un domeniu în creștere, iar mulți profesioniști beneficiază de expertiza lor și de a se întoarce la predarea frânghiilor. Uită-te la obținerea licenței printr-un program respectat, astfel încât să renunți la cartea dvs. de vizită, este clar că știi ce faci.
  • Asigurați-vă că este un program de reputație, totuși. Există o mulțime de cursuri acolo, care sunt complete paturi și doar caută să-ți ia banii. Faceți-vă cercetarea înainte de a plăti oricine ceva.
  • Acest lucru nu este obligatoriu, dar este recomandat. Un bun curs va, de asemenea, să se înmulțească și în aspectul de afaceri, ajutându-vă să rămâneți profitabil în plus față de obținerea de clienți și de a face meciuri de succes.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 6
    6. Determinați dacă doriți să lucrați pentru o afacere stabilită sau pentru dvs. Dacă nu sunteți în căutarea de a fi propriul dvs. angajator și treceți prin marcajul de a începe propria afacere, este posibil să puteți lucra pentru o echipă mai mare de matchmakers. Unii oameni care au mers pe ruta de afaceri se găsesc atât de ocupați încât trebuie să angajeze colegii potriviți doar pentru a ajuta la clienții lor. Ar putea fi înmânat un wad de oameni care au nevoie de asistența ta.
  • Upside este că ai înmânat tot ce ai nevoie. Dezavantajul este că aveți mai puțină autonomie și nu vă puteți face propriile tarife. Acestea fiind spuse, ați putea începe întotdeauna să lucrați pentru altcineva și dacă vă place, transformați-o în perspectiva dvs. de afaceri.
  • Partea 2 din 4:
    Întoarceți-vă abilitățile în propria afacere
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de meci 7
    1
    Veniți cu un plan de afaceri. Așa că ați decis să fiți propria afacere mică, nu? Grozav. Acum aveți nevoie de un plan de afaceri. Aceasta este în esență temele pe care le are nevoie pentru a vă face afacerea pe piciorul drept. Iată câteva lucruri Un plan bun de afaceri include:
    • Datele pe piața dvs. proiectată - cine este, cât de mare este, etc.
    • Identificarea nevoilor companiei dvs., cel puțin inițial
    • Venind cu idei de marketing pentru a vă promova "produs"
    • Determinarea costurilor inițiale
    • Cercetare Spații de lucru potențiale
    • Identificarea potențialilor investitori
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 8
    2. Gândiți-vă la un nume pentru afacerea dvs. Deși ați putea fi întreaga dvs. afacere și ați putea pur și simplu să vă dezactivați numele dvs., poate fi mai ușor să dezvoltați un nume specific pentru afacerea dvs. de potrivire sau cel puțin un titlu pentru dvs. "Norma Jean: Matchmaker profesionist," este bine, dar "Un meci făcut în ceruri" Poate arata mai bine in afara acelei cladiri de caramida cautati sa inchiriati. În cele din urmă, este doar ceva care trebuie să se potrivească cu viziunea ta.
  • Dacă intenționați să o păstrați la dvs. Doar pe dvs. și pe site-ul dvs., este posibil să puteți scăpa de faptul că nu aveți un nume sau un slogan. "Norma Jean - Matchmaking profesional din 2014" va face bine (deși poate doriți să evitați rhyming). Deocamdată, nu te îngrijorează. Concentrați-vă asupra a ceea ce aveți de oferit și răspunsul poate veni la dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 9
    3
    Să aibă grijă de licențiere, de asigurare și de legalitatea tuturor. Pornirea unei afaceri mici nu este doar despre închirierea unui birou și pentru a obține altcineva să vă plătească facturile. Există o mulțime de documente și bandă roșie pe care trebuie să le treceți pentru a vă asigura că totul este păstrat legal. Cu un bun plan de afaceri, după cum sa discutat mai sus, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă.
  • Poate doriți să luați în considerare angajarea unui contabil și / sau consilier juridic pentru a vă ajuta să mergeți în acest proces. Banii trebuie urmăriți în jos Penny, în special în stadiile incipiente (în principal în scopuri fiscale și pentru a determina termenii calificați).
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 10
    4. Închiriați un spațiu și / sau obțineți un site web. În ziua de astăzi și în vârstă, puteți să vă îndepărtați doar cu un site web - mai ales dacă doriți să lucrați la nivel național (sau chiar în întreaga lume în cele din urmă). Veți putea să vă concentrați asupra relațiilor cu clienții online, care este una dintre cele mai ușoare căi există. Vă puneți propriul program, și asta este așa. Ești ca o versiune personalizată a lui Eharmony sau meci.COM.
  • Beneficiul de a avea o unitate de cărămidă și mortar la numele dvs. este că puteți lucra la nivel individual cu clienții din zonă. Întâlnirea față în față categoric vă dau o citire mai bună pe ele și ar putea duce probabil la producerea unor meciuri mai bune. De asemenea, este util pentru cei care nu doresc să lucreze printr-un computer.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 11
    5. Determinați tarifele dvs. Când începeți doar, veți dori să vă păstrați prețurile foarte rezonabile. S-ar putea chiar să doriți să începeți să lucrați pentru nimic de la nimic - in mod deosebit Dacă relația nu durează. Dar, pe măsură ce vă aduceți picioarele umede, începeți să vă gândiți la tarifele dvs. Încărcați pe oră? Vor fi supuși anumitor clienți mai dificili mai mult? Cum rămâne cu publicul țintă - cât de mult sunt dispuși să cheltuiască pe ceva de genul asta?
  • Nu veți dori să vă taxați pe baza unei relații. În schimb, încercați să vă concentrați ratele mai larg. De exemplu, pentru 1.000 de dolari, ei pot avea acces pentru un an întreg la întregul dvs. grup de clienți care caută oameni ca ei. Veți lucra cu ei cât de mult trebuie să găsească acea persoană perfectă. Totul va depinde de ce fel de servicii pe care le oferiți și ce fel de oameni cu care aveți de-a face.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 12
    6. Ajunge la marketing. Pentru a vă construi baza de clienți, va trebui să obțineți cuvântul acolo, iar cuvântul de gură probabil nu va fi de ajuns. Va trebui să cumpărați spațiu publicitar pe Google, să optimizați SEO, să începeți să oferiți reduceri, cumpărați timp de antenă, lucrați la parteneriate etc. Când nu discutați cu un potențial client, acesta va fi locul de muncă cu normă întreagă. Pentru o vreme, va fi și greutatea lui.
  • O mulțime de lucruri vor fi rețele. Obțineți afacerea dvs. un Twitter și Facebook, faceți evenimente, participați la evenimente și fiți fața companiei dvs. Prieteni, dați-le cartea dvs., înscrieți-vă cu un bar local, accidentați un eveniment de întâlnire de viteză și mergeți la locul în care sunt clienții dvs. Ei nu pot fi capabili să vă găsească singuri. La urma urmei, sunt prea ocupați căutând dragoste.
  • Partea 3 din 4:
    Construirea clientela
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de meci 13
    1. Țineți interviuri cu clienții dvs. Ca un meci, aveți două tipuri de clienți: cei care doresc să se potrivească și cei care caută meciuri. Cei care caută meciuri sunt singurele pe care le încărcați și singurele pe care le lucrați. Cei care doresc să se potrivească sunt doar în piscină care așteaptă să fie potențial aleși. Dar oricum, trebuie să obțineți o bună înțelegere a ambelor pentru a vă asigura că meciurile dvs. au sens și pot dura testul timpului.
    • În procesul de interviu, va trebui să obțineți personal. Totul de la istoria lor sexuală la modul în care dorm noaptea la preferințele lor fizice față de relația lor cu mama lor. Trebuie să vedeți persoana ca alții semnificativi să le vadă. Vorbiți despre toate tabuurile și obțineți rufele murdare a fost difuzate. Trebuie să vezi și partea lor rea.
    • Chiar trebuie să-ți antrenezi clienții, pentru că nu ar fi trebuit să-ți exprime ce caută cu voce tare înainte. Prin săparea mai profundă, puteți vedea ce vrea cu adevărat persoana, ceea ce ar putea fi uneori puțin diferit de ceea ce spun ei.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 14
    2. Fiecare client completează toate documentele necesare. Asigurați-vă că fiecare client semnează un contract cu dvs., stabilind cum va funcționa acest proces. În multe cazuri, ei pot sau nu să găsească dragostea adevărată și nu doriți să vă acuziți în judecată. Pur și simplu oferiți potențialul de iubire, mai des decât nu. Fie că funcționează sau nu este adesea de la ei. Pentru a evita orice probleme juridice nefericite, un contract elaborat care să acopere toate detaliile necesare.
  • Împreună cu aceasta, fiecare client ar trebui să completeze documentele informative și pe propria lor persoană. În scris, toate informațiile lor. Începeți cu elementele de bază - numele, numărul de telefon, angajatorul etc. - și să se încheie cu chestionare personale care obțin în aspectele personalității lor. Până la sfârșit, fiecare client ar trebui să aibă un dosar pe care îl puteți referi mai târziu când trebuie să fie.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 15
    3. Păstrați în rețea și participarea la evenimente, cum ar fi socialele single-ului. Moneymaker-ul tău este capacitatea ta de a întâlni oameni, punct gol. Mai mult, numărul dvs. de clienți se diminuează cu fiecare succes pe care îl ai, făcând-o mai imperativă că păstrează apa curge, dacă o vei face. Pentru a găsi publicul țintă, va trebui să vă conectați în locurile potrivite. Fi activ în comunitatea dvs. GO Bar Hopping, a lovit festivaluri, participați la petreceri pe care nu vă îngrijiți cu adevărat să mergeți și întotdeauna să fiți în căutarea potențialului clientelă.
  • Evenimentele single sunt veritabile mine de aur pentru o persoană din afacerea dvs. E mai bine dacă ești singur, dar probabil că ai putea să-ți lucrezi în jurul valorii de asta cu suficient farmec și poise. Va fi foarte clar că sunteți acolo pentru a face un dolar, așa că puneți-vă cea mai bună îmbrăcăminte și păstrați zâmbetele autentice gata atunci când intri pentru ucidere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 16
    4. Păstrați în buclă pe relațiile lor. Odată ce ați înființat Stacey și Zach, munca dvs. nu sa terminat. Va trebui să verificați cu amândouă (mai ales la început) pentru a evalua modul în care se întâmplă și dacă există ceva ce puteți face pentru a vă ajuta. În acest fel, esti ca mediatorul. La urma urmei, tu vrei pentru a lucra. Este un credit pentru numele tău!
  • În plus față de furnizarea serviciilor ați spus că veți furniza, păstrați și în buclă cu privire la modul în care Tu ești face. Dacă se îndrăgostesc în mod nebun, acesta este un succes pe care îl puteți pune sub cureaua dvs. și ceva despre care puteți vorbi în viitor. Când vă îndreptați spre următorul dvs. potențial client, Stacey și Zach sunt o modalitate bună de a vă arăta că aveți cotletele și merită investiția.
  • Partea 4 din 4:
    Crearea de meciuri de succes
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de meci 17
    1. Știți că cel puțin la început, este vorba despre aspect. Să punem înregistrarea drept: majoritatea oamenilor, dacă nu toată lumea, caută pe cineva care sunt atrași. Dacă doriți să creeze o a doua dată, acest lucru trebuie să fie acolo. Și nu este întotdeauna fizic. Poate fi complet intangibilă, ca o persoană care pare să aibă a "Personalitate magnetică." Deci, când te duci să potrivească doi oameni în sus, gândește-te la tine însuți, "Vor fi atrase unul de celălalt?"
    • Din acest motiv, trebuie să știți ce se întâmplă clienților dvs. Începeți mai întâi cu lucrurile fizice, deoarece acesta este cel mai simplu. Odată ce ați găsit pe cineva care credeți că își îndeplinește cerințele fizice, puteți să vă deplasați pe personalitatea și valorile partenerului potențial.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 18
    2. Du-te la pistruiul Nitty al personalităților clientului dvs. Este ușor să te uiți la Darrell și Andrea și să te gândești la tine, "Amândoi iubesc un vin bun - ar trebui să se întâlnească cu totul." În realitate, asta nu este modul în care funcționează. Este minunat când oamenii au lucruri în comun, dar este mult mai mult decât atât. Se pare că Darrell este un introvertit imens care urăște mulțimile și Andrea este o bufniță de noapte pe care o partide tot timpul. Nu există nici un fel. Știți ce sunt oamenii într-adevăr cum ar fi, nu doar aspecte ale ceva ce le place sau fac.
  • Adesea, acest lucru va însemna obținerea reală cu clienții dvs. Au fost vreodată abuzați? Se sfârșesc să-și ducă pe alții semnificativi atunci când lucrurile încep să devină dur? Au probleme de încredere? Orice boli mentale sau sugestii ale acestora? Sunt agresivi sau prea temperamentali? Sunt un pahar? Acestea sunt toate lucrurile care contează pentru fericirea lor într-un partener și la succesul dvs. ca un meci.
  • Imaginea intitulată deveni un pasaj de meci 19
    3. Înclinați clienții care nu se potrivesc cu misiunea dvs. Cu alte cuvinte, scapi de clienții pe care nu te înțelegi și asta nu caută relații reale. Dacă cineva are o istorie violentă, nu le luați. Dacă cineva caută doar un șir de standuri de o noapte, nu le luați pe. Ești o afacere și ai dreptul să refuzi serviciul cuiva. La urma urmei, puneți viața altcuiva în traiectoria lor. Nu vrei să sfârșești să instigați rău nedorite oricărei părți.
  • Aceasta este extrematatea ei. Cealaltă parte este acei clienți care nu sunt de fapt pregătiți pentru o relație. Știm cu toții acei oameni care spun că vor o relație (și unul de succes la asta), dar în realitate trebuie doar să se iubească mai întâi. Dacă cineva vine la tine, care este prea nesigur să ai o relație stabilă, adultă, să-i cunoască adevărul. Poate că nu știu nici măcar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 20
    4. Obțineți un sens pentru modul în care funcționează fiecare client. Fiecare dintre clienții dvs. caută o relație, da, dar cuvântul "relaţie" înseamnă lucruri diferite pentru diferite persoane. Ce înseamnă pentru persoana cu care lucrați? Înseamnă un film în noaptea de vineri și cafeaua ocazională între săptămânile de lucru de 80 de ore sau înseamnă textul la fiecare 4 ore între privirile furioase în foi?
  • Mai des decât oamenii nu sunt diferiți într-o relație decât sunt la fel de ei înșiși. Ele devin mai puternice sau mai slabe, au așteptări diferite, priorități diferite și se concentrează asupra unor lucruri diferite. Aceasta este persoana pe care trebuie să o cunoașteți sub cine sunt în afara. Nu este doar cine sunt, cine sunt ca prieten sau prietena.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de meci 21
    5. Ajutați-vă clienții să o facă corect. Nu numai că vă potriviți clienții, dar operați și ca un mentor, terapeut și ghid de relații. Acesta nu este tipul de tranzacție în care obțineți cecul și asta este - aveți o investiție în acești oameni. Atunci când se luptă sau nu sunt siguri ce să facă, ajutați-i în orice fel puteți. Vrei un client fericit, corect?
  • Să spunem că Cliff a fost pe câteva întâlniri cu câțiva dintre clienții dvs. și nimic nu a lucrat. În această situație, poate doriți să luați pe stâncă deoparte și să îl vorbiți prin date, astfel încât să puteți identifica "unde merge prost." Ar putea fi că are doar așteptări mari și nu permite progresul relațiilor, sau face ceva asemănător cu obseda peste un ex. Vrei ca clienții tăi să aibă succes, dar uneori au nevoie de un prod în direcția cea bună.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    În nici un caz nu ar trebui să vă bazați singur pe astrologie pentru a determina meciurile.
  • Nu folosiți meciuri pentru a vă întoarce la persoanele pe care le displace. Aceasta este o chestiune a vieții altor oameni. Ai putea dezamăgi oamenii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar