Cum să vă bucurați de maui cu copiii

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei vacanțe relaxante sau o excursie plină de acțiune, MAUI este locul perfect pentru a petrece timp împreună ca o familie. Veți găsi o mulțime de activități orientate către copii care vă permit să descoperiți insula și să vă distrați în același timp. Cele mai multe dintre aceste lucruri favorabile familiei de făcut nu sunt prea departe, făcându-l ușor de combinat mai multe activități într-o singură zi.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă călătoria
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 1
1. Alegeți cazarea cu înțelepciune. Majoritatea familiilor aleg să rămână într-o stațiune din cauza numeroaselor facilități pentru copii, cum ar fi parcurile de apă cu diapozitive de piscină și cluburi pentru copii. Alții preferă confortul unui condominiu pentru o vacanță mai liniștită și la prețuri accesibile. Indiferent de cazarea pe care o preferați, aici sunt câteva lucruri de luat în considerare înainte de a face rezervarea dvs.:
  • Clima lui Maui, ca cea a celorlalte insule Hawaii, este caracterizată de comerțul. Există o parte a vântului, care primește cea mai mare ploaie și vânt, și o leeward care este de obicei însorită și mai uscată. West Maui (Lahaina și Ka`anapali) și Mui de Sud (Kihei și Wailea) au tendința de a fi cele mai însorite locuri de pe insulă.
  • Luați în considerare timpul de conducere. Maui nu este atât de mare, ci pentru că o mare parte a pământului este dominată de vulcanul Haleakala, obținerea de la punctul A la B ar putea să implice un ocol.
  • Cele mai multe stațiuni percep o taxă de stațiune de noapte, care poate adăuga până la 45 de dolari pe cameră pe noapte. Acest supliment de hotel de noapte include unele avantaje, totuși acestea nu au tendința de a justifica taxa destul de mare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 2
    2. Faceți mai devreme rezervarea mașinilor de închiriat. Din moment ce călătoriți cu copii, veți avea nevoie de o mașină spațioasă care se potrivește cu pungile și, eventual, unele unelte suplimentare, cum ar fi cărucioare sau plăci de boogie. Deoarece probabil că veți călători în timpul perioadei de vacanță mai ocupată, unele tipuri de mașini rezervați rapid. Maui este o insulă după toate, deci nu este la fel de ușor ca companiile de închiriere să răspundă ofertei prin relocarea mașinilor dintr-o altă destinație. Prin urmare, este foarte recomandat să vă rezervați în avans mașina (și la siguranța copiilor).
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 3
    3. Rezervați câteva excursii populare înainte de timp. Unele activități populare Maui necesită o rezervare în avans, în special în timpul perioadelor ocupate, cum ar fi pauza de primăvară. Aceste activități includ:
  • Haleakala Volcano Sunrise: Aveți nevoie de o rezervare pentru fiecare vehicul care intră în zona Summit-ului național Haleakala. Rezervările sunt disponibile până la două luni înainte de data preferată. Numai un număr mic de bilete de ultimă oră sunt lansate online cu 2 zile în prealabil.
  • Maui Luau: Multe dintre experiențele populare Maui Luau sunt rezervate săptămâni în avans, mai ales în timpul perioadelor de vacanță.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 4
    4. Păstrați lumina programului. Copiii pot fi sensibili la o schimbare în ritm și jet-lag. Nu planificați prea multe activități în primele zile ale vacanței dvs. de familie pentru a le oferi șansa de a se recupera din călătorie.
  • Partea 2 din 2:
    Descoperirea celor mai bune din Maui cu copiii dvs
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 5
    1. Explorați Valea IAO. Una dintre cele mai spectaculoase atracții de pe insulă este "acul IAO. Acest monument de stat ridică 1.200 de picioare (370 m) de la podeaua "Valea IAO, un loc sacru în cultura hawaiană. Site-ul are o grădină botanică mică, cu plante aduse la Hawaii de polinezienii timpurii și un punct de vedere pitoresc care poate fi atins urmând calea pavată abruptă și câteva pași.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 6
    2. Excursia la o cascadă la căderi gemene. Conducerea drumului spre Hana cu copii ar putea fi un pic prea ambițios. Este o excursie lungă cu zeci de păr de păr care poate fi destul de dură pe stomac cu copii, dar vă puteți mulțumi pentru jumătatea drumului sau pur și simplu explorați prima oprire de-a lungul autostrăzii Hana, Twin Falls, o excursie ușoară și favorabilă familiei Cascada cea mai populară din Maui.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 7
    3. Căutați plaje prietenoase cu familia. Maui este o destinație de plajă renumită. Totuși, notați că unele plaje pot fi nesigure pentru familiile care călătoresc cu copii mici. Căutați plaje care:
  • Oferta Shade-
  • Au un salvamar pe datorie:
  • Au un surf blând-
  • Sunt echipate cu toalete.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 8
    4. Explorați Lhaina. Aflați totul despre istoria balenelor lui Lahaina în timpul plimbărilor ghidate de-a lungul a 62 de site-uri istorice. Sau se îndreaptă direct pentru capitala fostului ochi-catcher, copacul mare Maui Banyan de pe Curtea Lahaina.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 9
    5. Vizitați o plantație sau o fermă locală. Descoperiți flori colorate și fructele din Hawaii vizitând un agricultor local.
  • Luați turneul Tropical Express Tram Tour pe plantația tropicală MAUI sau mergeți pe un turneu cu autocolisie al proprietății. Tinerii daredevils vor aprecia cu siguranță experiența zip-căptușită.
  • Explorați motive parfumate ale fermei de lavandă ali`i Kula.
  • Alegeți căpșuni la fermele Kula Country.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 10
    6. Descoperiți viața sălbatică locală Majoritatea faunei sălbatice ale lui Maui poate fi găsită în ocean, făcând lumea subacvatică a insulei la fel de interesantă ca și munții și văile sale. Iată câteva opțiuni pentru a explora sălbăticia locală:
  • Du-te delfin sau vizionarea balenei. În timpul iernii, balenele de la Pacificul de North Migrează la apele calde și sigure ale lui Maui. O croazieră de vizionare a balenei vă oferă posibilitatea de a vedea aceste giganți aproape.
  • Du-te snorkeling. Puteți găsi recifele cu pește, la doar câțiva pași de plajă. Alternativ, iar cu copiii oarecum mai mari, puteți lua o excursie la popularul crater Molokini.
  • Vizitați Centrul Oceanului Maui.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 11
    7. Deveniți un Ranger Junior la Parcul Național Haleakala. O vizită la vulcan garantează o experiență palpitantă pentru copii și adulți. Ridicați o broșură Junior Ranger la centrul de vizitatori din Parcul Național Haleakala. Acesta menționează mai multe activități educaționale, perfecte pentru copiii de vârstă primară. Când cei mici scor bine, ei sunt jurați și răsplătiți cu o insignă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 12
    8. Participați la activități sezoniere. De-a lungul insulei, veți întâlni mai multe activități orientate spre familie, dintre care multe sunt deschise localnicilor și vizitatorilor. Cele mai multe dintre aceste evenimente sunt gratuite. Exemple sunt lei de fabricare a tautoriale, hula și clasele Ukulele.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 13
    9. Luați o excursie de o zi în Lanai. Insula mai mică din Lanai este singura insulă hawaiană care poate fi atinsă cu barca. Hop pe feribotul de la portul Lahaina pentru a explora plajele îndepărtate din Lanai și poate la fața unor balene de-a lungul drumului. Călătoria durează mai puțin de o oră.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de MAUI cu copiii Pasul 14
    10. A lovit valurile. Înscrieți-vă pentru o lecție de surf de familie. Acest lucru poate fi deosebit de plăcut atunci când călătoriți cu pre-adolescenți.
  • sfaturi

    Maui este o destinație costisitoare. Este greu de redus la cazare și încărcături de închiriere de mașini, dar puteți salva cu ușurință pe alimente. Cumpărați alimentele dvs. preferate la o piață a fermierilor și bucurați-vă de un picnic de soare pe plajă, mai degrabă decât mergeți în mod continuu la restaurante.
  • Profitați la maximum de taxa de stațiune. Suplimentul la Nightly Hotel numit Taxa Resort include unele avantaje la nici o taxă suplimentară. Exemple sunt gratuite de parcare, apeluri telefonice locale, cabine de plajă, servicii de transfer în zonă, clase de yoga și echipamente snorkel. Aflați exact ce taxa dvs. de stațiune include și profită la maximum de ea.
  • Dacă se întâmplă să fii prea târziu pentru a rezerva o răsărit de soare Haleakala, du-te pentru experiența apusului. Rezervările nu sunt necesare pentru apusul soarelui, numai pentru răsăritul soarelui.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar