Cum de a alege o destinație de vacanță de iarnă de iarnă

Pentru a sparge monotonia lunilor de iarnă, mulți oameni din emisfera nordică aleg să facă o vacanță la o plajă, stațiune de schi sau oraș. Puteți găsi oferte minunate la destinațiile de vacanță de iarnă din Caraibe, chiar și în timpul sezonului. Dacă sunteți în căutarea mai multor oferte culturale, puteți găsi, de asemenea, opțiuni foarte bune pentru destinațiile urbane, cum ar fi New York City și Roma. Schiorii și snowboarderii pot găsi, de asemenea, oferte prin căutarea destinațiilor cu oferte la cazare, bilete de ridicare și alimente.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea bugetului
  1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 1
1. Uită-te la finanțele tale. Ar trebui să vă uitați la situația financiară actuală pentru a vă determina bugetul de concediu. Dacă ați pus bani într-un fond de economii de vacanță pentru câteva luni sau ani, ar trebui să vă uitați cât de mult aveți la dispoziție în Fond. În funcție de cât timp ați salvat, puteți determina opțiunile de vacanță corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 2
    2. Creați un plan de economii. Porniți-vă Fondul de economii de vacanță astăzi pentru a vă putea bucura de o vacanță plăcută la sfârșitul anului. Vacanțele sunt scumpe și implică o gamă largă de costuri, cum ar fi călătoria cu mașina, avionul sau alte mijloace, cazare, alimente și divertisment. Dacă puneți o linie în bugetul dvs. lunar și ați lăsat deoparte un pic de bani în fiecare lună, ar trebui să vă permiteți o vacanță la sfârșitul anului.
  • Dacă ați pus deoparte 165 de dolari pe lună, ar trebui să aveți aproape 2.000 de dolari într-un an.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 3
    3. Costurile de vacanță în cercetare. Examinați costurile asociate diferitelor vacanțe. Este posibil să găsiți că este mai ieftin să vizitați locuri în anumite momente ale anului. Puteți găsi că anumite destinații sunt mai ieftine din orașul dvs. de origine. Costul unei vacanțe variază foarte mult în funcție de faptul că vă bucurați de o vacanță internă sau de o călătorie internațională. De asemenea, variază în funcție de timpul anului, cu vacanțe Soare, de obicei, costă un ban în timpul sezonului de vacanță.
  • Pe persoană, costul mediu pe zi de vacanță internă este de 144 USD.
  • Pe persoană, o călătorie internațională va costa în medie 271 USD.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 4
    4. Discutați cu partenerii dvs. de călătorie. Discutați planurile de vacanță cu prietenii, familia, colegii sau alți parteneri de călătorie. Ar trebui să discutați despre fezabilitatea unei vacanțe, indiferent dacă doriți să luați o vacanță internă sau internațională și tipurile de lucruri pe care doriți să le faceți în vacanța dvs. S-ar putea să întrebați partenerii dvs. de călătorie:
  • "Ce credeți că ați luat o vacanță în acest an?"
  • Dacă este partener, ați putea întreba: "Credeți că avem destui bani pentru a vă bucura de o vacanță în acest an?"
  • Dacă vorbești cu un membru al familiei, s-ar putea să întrebați: "Te-ai gândit la planurile de vacanță de vară?"
  • Dacă vă gândiți să mergeți undeva cu un prieten, ați putea spune: "Am visat la o vacanță de soare de iarnă, vrei să mă alături?"
  • Partea 2 din 3:
    Imaginându-vă prioritățile
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 5
    1. Determinați nivelul de activitate. Ar trebui să vă gândiți dacă doriți o vacanță relaxantă care implică o mică activitate fizică, o vacanță cu o mulțime de activități fizice sau o vacanță care implică activități sociale și culturale. Dacă vă simțiți ca relaxați pe o plajă, recunoașteți această dorință și căutați o vacanță care va permite această activitate. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți activi fizic, căutați vacanțe care implică lucruri precum alpinismul, surfing, schi, drumeții sau alte activități.
    • Dacă doriți o mulțime de activități fizice, căutați destinații de vacanță cu o mulțime de programare de fitness, clase de fitness, excursii active, precum și tratamente post-exerciții cum ar fi spa-urile.
    • Dacă doriți să vă relaxați pe o plajă, căutați un loc care este aproape de apă și are o plajă minunată.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 6
    2. Gândiți-vă la obiectivele dvs. de vacanță. Luați în considerare dacă aveți obiective specifice pentru vacanța dvs., cum ar fi vizitarea unui anumit loc sau atingerea unui anumit scop mental sau fizic. Ar trebui să vă adaptați vacanța la obiectivele dvs. specifice.
  • Dacă ați visat să vedeți Colosseumul din Roma, ar trebui să vă adaptați vacanța pentru a îndeplini acest obiectiv. Puteți obține oferte de avioane și cazare excelente pentru Roma, Italia în lunile de iarnă. Mergând în timpul iernii, veți putea să vă bucurați de monumentele și lucrările de artă în pace, deoarece mulțimile de vară vor fi mult timp.
  • Dacă ați visat întotdeauna de schi în pietrele canadiene, ați putea dori să vizitați Whistler. Whistler are doi munți, inclusiv Whistler și Blackcomb, și este cea mai mare stațiune de schi din America de Nord. Puteți găsi cazare la prețuri accesibile în orașul Whistler sau găsiți cazare bugetară în apropiere Vancouver și conduceți-vă în câteva zile.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 7
    3. Cântăresc avantajele și dezavantajele diferitelor climate. Luați în considerare avantajele de a merge undeva cu un cald versus un climat rece pe vacanță. Poate doriți să luați în considerare climatul în legătură cu obiectivele dvs. de vacanță și la nivelul de activitate. Dacă doriți să fiți activi și ați visat întotdeauna de schi un anumit munte, poate doriți un climat rece. Cu toate acestea, dacă obiectivul dvs. este de a vă relaxa în nisip, poate doriți un climat cald.
  • Dacă sunteți în favoarea unui climat fierbinte, luați în considerare întărirea soarelui în Tulum, Mexic. Tulum este un loc popular pentru a merge în decembrie, dar puteți obține foarte multe oferte la zborurile în lunile februarie și începutul lunii martie.
  • Dacă sunteți în favoarea activităților legate de zăpadă și a unui climat mai rece, luați în considerare cerul mare, Montana. Big Sky este o opțiune bugetară foarte mare pentru familii, deoarece copiii sub vârsta de 10 ani de schi gratuit. Puteți găsi cazare bugetară, precum și pachete de schi, produse alimentare și de cazare.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 8
    4. Planificați lungimea vacanței. Uitați-vă la calendarul dvs. și decideți cât timp puteți pleca. Lungimea vacanței dvs. poate fi determinată de timpul total de timp pe care îl aveți pentru anul și cât timp doriți să plecați în alte momente ale anului. Luați în considerare propriul program, precum și programul tuturor partenerilor dvs. de călătorie. De asemenea, este posibil să doriți să întrebați partenerii dvs. de călătorie cu privire la durata vacanței:
  • Cât timp crezi că am putea scăpa în această vară?
  • Aveți timp liber în luna ianuarie?
  • Când trebuie să te întorci la muncă?
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea locului perfect
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 9
    1. Alegeți Barbados. Puteți găsi zboruri mai ieftine către această vacanță tipic mai scumpă. Puteți găsi ambele oferte pre-Crăciun la hoteluri și oferte de evacuare de iarnă.
    • Dacă zburați de la coasta de est a Statelor Unite, căutați oferte pe zborurile din Boston.
    • Dacă zburați din Regatul Unit, căutați oferte de vacanță în primele câteva săptămâni ale lunii decembrie.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 10
    2. Bucurați-vă de o vacanță cubaneză. Puteți obține oferte de pachete fantastice la Cuba în timpul lunilor de iarnă. Puteți găsi oferte de pachete pentru a recurge destinațiile precum Manzanillo de Cuba sau Varadero. De asemenea, puteți alege să faceți o vacanță combinată urbană și pe plajă, care include Havana și o stațiune.
  • Dacă sunteți canadian, nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la restricțiile de călătorie. Cuba este una dintre cele mai populare destinații de iarnă pentru canadieni.
  • Dacă sunteți american, vi se permite să mergeți la Cuba în scopuri educaționale sau umanitare. Trebuie să vă justificați călătoria în raport cu cele douăsprezece categorii înguste referitoare la educație, religie sau scopuri umanitare. Cu toate acestea, odată ce vă aflați în Cuba, este ușor să vă bucurați de ceva timp pe plajă, pe lângă responsabilitățile dvs. scrise oficial.
  • Iarna este un moment minunat pentru a vizita munții interiori ai Cubei.
  • Dacă vă aflați în martie, puteți vedea calea procesionului încrucișat în Trinidad pe 20 martie.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 11
    3. Petreceți ceva timp în Republica Dominicană. Republica Dominicană oferă o parte din cele mai ieftine oportunități de vacanță de iarnă. În cadrul Republicii Dominicane, cele mai ieftine stațiuni tind să fie în Puerto Plata sau în Punta Cana. Puerto Plata este situat pe coasta de nord și are unele dintre cele mai ieftine pachete de stațiune, deși zborurile pot fi mai scumpe. Punta Cana se află pe partea estică a Dominicanului și are o concentrație uriașă de stațiuni, precum și un aeroport din apropiere, cu tarife rezonabile, dar ușor mai scumpe pachete de stațiune. În timpul sezonului în Dominican (i.E., Decembrie - aprilie), puteți obține pachete de stațiuni all-inclusive pentru doi oaspeți în următoarele variante de preț:
  • În Puerto Plata, puteți tranzacționa în intervalul de 143 USD și 467 dolari pe noapte.
  • În Punta Cana, puteți obține oferte în gama de utilizare de $ 192 la $ 873 pe noapte.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 12
    4. Bucurați-vă de soare în Ocho Rios, Jamaica. Ocho Rios Resorts tind să primească recenzii pozitive în timp ce oferă prețuri accesibile. Un sat de pescuit din nordul lui Jamaica, această zonă are aproximativ douăzeci de stațiuni all-inclusive și este situată în apropierea râului Dunn Falls. Puteți obține zboruri în Aeroportul Montego Bay și găsiți pachete rezonabile alel-inclusive.
  • În timpul sezonului din Jamaica (i.E., Decembrie - aprilie), puteți obține pachete de stațiune all-inclusive pentru doi oaspeți în gama de 193 USD - $ 680.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 13
    5. Alegeți o vacanță mexicană. Puteți găsi pachete de vacanță foarte rezonabile în destinațiile de soare mexicane, cum ar fi Playa del Carmen, Cozumel și Cancun. Insula Cozumel are paisprezece stațiuni și este situată de la Playa del Carmen. Plaja Cancun are unele dintre cele mai ieftine pachete de vacanta si puteti gasi si zboruri foarte ieftine. La sud de Cancun puteți găsi orașul turistic Playa del Carmen și stațiunile din apropiere. În timpul sezonului în Mexic (I.E., Decembrie - aprilie), puteți obține pachete de stațiuni all-inclusive pentru doi oaspeți în următoarele variante de preț:
  • În Cozumel, puteți obține oferte în gama de 190 USD - $ 667.
  • În Cancun, puteți obține oferte în intervalul de 202 USD - $ 1,416.
  • În Playa del Carmen, puteți găsi oferte între 216 USD - $ 1,733.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 14
    6. Alege Park City, Utah. Puteți alege din trei munți uimitori, inclusiv Park City Mountain Resort, Canyons, și Valea Deerului. Puteți economisi bani cu șederea în Salt Lake City în loc de una dintre locurile de completare și prin utilizarea transportului public la pârtii, care este gratuit. De asemenea, puteți economisi bani, profitând de schi gratuit după-amiaza dacă zburați în Lacul Salt dimineața.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 15
    7. Alegeți orașul New York. New York City este mult mai ieftin în lunile de iarnă. Puteți găsi prețuri oarecum mai mici chiar înainte de sezonul de vacanță de iarnă și la tarifele de hotel semnificativ mai mici între ianuarie și martie.
  • Puteți găsi hoteluri ieftine în timpul săptămânii hotelului New York City, care se desfășoară de la al treilea la al cincilea din ianuarie.
  • Dacă doriți să vă bucurați de bucătăria, încercați să mergeți în timpul săptămânii restaurantului NYC, care se desfășoară între a optsprezecelea ianuarie și a cincea februarie. Puteți găsi mese pentru 38 de dolari și prânzuri pentru 25 de dolari.
  • Puteți obține oferte pe spectacolele Broadway în timpul Săptămânii Broadway NYC din ianuarie nouă la 4 februarie al cincilea.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de vacanță de iarnă de iarnă Pasul 16
    8. Stai în New Orleans. Puteți salva pe New Orleans în lunile de iarnă și înainte de începerea sărbătorilor Mardi Gras în februarie. Dacă sunteți bine cu lipsa Mardi Gras, verificați-l în decembrie sau ianuarie când este o temperatură rezonabilă și ratele de hotel sunt bune. Luați o muzică și bucurați-vă de beignetele proaspete dimineața.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar